juni 2013

ANTREKK - 30.06.13Jeg har klart det mest umulige.. Jeg har klart og glemme ALL sminken min hjemme i Norge. Det jeg ikke klarer meg uten, det klarer jeg og glemme... Skjønner ikke hvordan jeg har klart det.. Må prøve og få tak i noe sminke her for dette går ikke. Jeg kan ikke forstå at jeg ikke tok det med meg.. Jaja, 2 uker uten noe sminke.. Da blir nok huden min glad. Da bruker jeg ikke så lang tid på badet heller når jeg skal stelle meg. Heldigvis har min mor litt maskara så det hjelper litt på. Det skal nok gå fint dette her, det blir bare bilder med solbriller i 2 uker!

Da sier jeg god natt så snakkes vi mer imorgen!

ARRIVED IN CROATIADa funker endelig nettet! Jeg skulle egentlig oppdatere dere igår kveld, men så siden det ikke funket fikk jeg ikke gjøre det .. Men idag funker det så får bare håpe det holder seg oppe.

Dette er da leiligheten vi bor i. Er den ikke fin? Vi ble hvertfall veldig fornøyd med denne. Den ble jo laget i 2012, så det måtte jo bare bli bra. I går når vi landet her kom vi til regn.. Så vi fikk ikke den beste starten på ferien. Flyet tok ikke så lang tid heldigvis, men måtte ta både buss og båt for og kommer her til, så tok litt tid alikevell. Jeg var hvertfall helt utslitt når kvelden kom igår. Vi bare spiste når vi hadde pakket ut også så jeg, lillebroren min og min mor en film før vi la oss i 10 tiden. Det er desverre ikke så mye og gjøre om kveldene her.. Er ikke noe shopping eller noe her.. Så om kvelden blir det masse tid til datatid. Heldigvis skal vi inn til Split og til "hovedstaden" her på Brac, så skal nok få handle meg noe her nede! Må jo finne noe til kjæresten også, så håper jeg finner masse fint.Da snakkes vi mer ikveld. Jeg måtte bare få blogget mens nettet var oppe! 

MY NEW PAIR OF LOVE

Når dere leser dette sitter jeg på flyet på vei til Kroatia. Jeg ville bare vise dere disse nydlighetene som fikk bli med meg til Kroatia. Dette er mitt nyeste par og jeg elsker det! Har en del slike sko, men får aldri nok. Hadde ingen i svart så det måtte jo få være med i samlingen! Jeg prøvde dem litt igår og de var sykt behaglige å gå med. Jeg måtte bare ha dette paret før jeg reiste for trenger de til antrekkene mine der nede. Disse er kjøpt på Bianco til 549 kr om det er noen av dere som lurer på det.

Da skriver jeg senere ikveld når vi jeg har fått kommet på Kroatisk jord.
Ha en fin lørdags så lenge! 

ANTREKK - 29.06.13Da er dagen kommet, idag reiser jeg avgåre til Kroatia. Bare om noen timer er jeg er der nede, er litt sykt og tenke på. I går når jeg skulle si hade til kjæresten min begynte jeg og gråte... Kommer til og savne han sånt.. 14 dager til jeg får se han igjen! Kjenner jeg savner han allerede.. Skal bli unormalt og ikke kunne se han hver dag siden jeg så og si er med han hver eneste dag. Men jeg skal nok kose meg masse med familien min der nede også. Dette er sansynligvis min siste tur med dem siden jeg er såpass gammel at denne siste turen må bli bra siden det er den siste. Denne turen kommer bare til og gå i soling, shopping og bare være med familien min. 

Nå skal vi snart kjøre avgåre til flyplassen. Flyet vårt går i 11 tiden så vi må snart komme oss avgåre. Jeg har vært våken ganske lenge så kjenner det skal bli godt med en liten blund på flyet. Men da må jeg få gjort de siste tingene før avreise så jeg skriver til dere senere.

Jeg kommer til og holde dere oppdatert mens jeg er der nede, ikke vær redd for det!

PAKKET OG KLAR!For en tid det tar og pakke.. Å finne antrekk til 2 uker er ikke bare bare.. Heldigvis gikk det ganske fint fra min side. Føler ikke jeg har overpakt så har masse plass til hjemreisen. Er enda noenting som skal oppi kofferten, men kan ikke legge det oppi før på lørdags morgen. 

Nedenfor får dere se 2 av antrekkene mine der nede! Vil ikke vise dere noe mer. Dere for heller glede dere til antrekks bildene kommer her på bloggen. Gleder meg sykt til og bruke sommerklærne mine. Kjoler, shorts og skjørt, elsker det! Har en del farger med meg også, har noen enkle plain antrekk også, så håper dere liker antrekkene som kommer. Da er kofferten klar, så nå kan bare lørdag og avreise komme!

ANTREKK - 26.06.13Da har jeg endelig fått gjort nesten alt jeg skal. Nå mangler jeg bare og ta reiseantrekket mitt, jeg må bare finne ut hva jeg skal reise i. Jeg tenkte bare svart, men det blir kanskje litt varmt når jeg kommer ned der til siden vi lander midt på dagen. Men kan jo bare ha skifte med meg i håndbagasjen. Om et par timer skal jeg til kjæresten. Jeg skal være der til fredag siden det er jo bare noen dager til jeg reiser.. Har jobb imorgen, men det er bare fra 3-7 så har tid til han for det. Har jo hele fredagen på oss! Da tenkte jeg og gjøre noe litt spesielt. Jeg vet ikke helt hva enda, men det finner vi ut. Men da må jeg vell nesten fortsette med det jeg må få gjort før jeg forlater huset, hvis ikke for jeg ikke tid til alt!Vi snakkes mer senere alle sammen. Ha en fin kveld! 

GREY JEANS

Jeg har endelig kjøpt meg en grå bukse. Har tenkt på det en kjempe god stund og endelig fant jeg en så jeg likte. Er ikke bare bare og være kresen! Har den på meg idag for fuste gang så senere får dere se den på meg! Kommer antrekk osv etter jobb idag.

I dag blir en stress dag. Jobb kl 11.00 - 15.00, hjem og ta antrekks bilder, ta pakke bilder, ta reise antrekket bilder også skrive og gjøre dem ferdig, pakke ferdig.. Er alt for masse jeg må gjøre idag. I dag er jeg bare hjemme i noen timer også er jeg borte helt til jeg reiser. Så jeg har bare IDAG til og forhåndsskrive innlegg, pakke og alt. Senere ikveld skal jeg til kjæresten og sove over der og skal være der til fredag.

 
Kommer bilder med hvit bakgrunn senere!


Da snakkes vi mer etter jobb!
Ha en fin dag alle sammen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Se Revenge å syka meg heile dagen. Bilde 2: Solings på terassen kl 10 om morgenen er ikke feil! Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Ny shorts og topp. Bilde 5: Naptime. Bilde 6: Ny blazer fra Miinto. Bilde 7: Tittei fra søtnosen min. Bilde 8: Working girl on a saturday. Bilde 9: Magasin lesing med ein kopp kaffi på jobb. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Ville ikke gå i regne hu skjønnasen min.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering.
Da snakkes vi mer senere, følg meg gjerne! 

UKEPLAN UKE 26Det blir en litt travel og trist men spennende uke dette her. På lørdags morgen reiser jeg til Kroatia med familien som kommer til og bli kjempe gøy. Men det kommer også til og bli trist å si hade til min kjære og vovven vår. Har 5 dager med hverandre nå før jeg reiser og de skal bare nesten tilbringes med dem. Har en del andre ting og gjøre også, men min kjære står høyest denne uken! Jeg og min mor skal på en liten handle tur før jobb nå siden det nesten ikke er tid resten av uken, så da snakkes vi mer etter jobb når jeg er komt meg til farmor. Da låner jeg bare pcen hennes før det er date med Tina mi.

Ha en fin mandag og en fin start på uken alle sammen.
Flere enn meg som skal reise vekk denne uka? 

ANTREKK - 22.06.13Da er det bare 1 uke til jeg reiser til varmere strøk. Jeg har enda ikke fått reise feberen enda, men den kommer vell snart! Selvom jeg ikke har sykt reise feber kjenner jeg at det kommer til og bli herlig med sol og varme. Gleder meg sånn til og få litt brunfarge på kroppen. Det eneste som er kjipt er jo at jeg kommer til og være så lenge vekke fra min kjære og lille Lykke. Kommer til å savne dem sånt.. Men er jo bra og savne hverandre også! Jeg skal hvertfall kjøpe presanger til dem som et plaster på såret for at jeg er vekke så lenge!Håper dere likte antrekket!
Ha en fin lørdag alle sammen!

SUMMER SALE

Da er det sommersalg å det må vi utnytte! Her er det noen fine sommerkjoler som jeg syns var fine, men det er flere 1000 varer så det er mer der det kommer fra. Jeg har selv ikke utnyttet salget denne gangen, men kanskje jeg bestiller meg noen kjoler fra nelly når jeg kommer hjem fra Kroatia. Vil ikke kjøpe noe her hjemme før jeg har sitt hva de har der nede. For alt jeg vet så er det shopping heaven der nede. Har hørt fra farmor at det er masse billige sko der nede. Jeg kommer til å gå basark!


Jeg har selv den kjolen i gul bare i blå og beige, elsker den!
Trykk på bildene får og komme til kjolene! Affiliate lenker. 
Selvom jeg ikke har utnyttet salget så kanskje dere klikker dere hjem noe fint!
 

http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2192750&g=21131388&url=
http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2192750&g=21131388&url=http://kaisaeb.blogg.no/1371848168_summer_sale.html

NEW WHITE JACKETSe denne nye fine jakken min! Jeg er helt forelsket i den allerede. Skulle gjerne ha brukt den idag, men jeg skal på jobb etter skole avslutning og tror ikke at jeg burde bruke en helt ny hvit jakke der. Om jeg for en prikk farge på den så er den ødelagt, så den skal på en annen dag!

Jeg for se om det kommer flere innlegg idag. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal jobbe idag eller om de trenger meg på jobb imorgen.. Så vi for nesten se det litt ann. Håper jeg får postet antrekk senere da, må bare finne meg en liten fotograf som vil ta noen kjappe bilder av meg. Kanskje jeg skal få søte Karoline til å gjøre det før jeg skal på jobb etter skoleavslutningen. Kommer til å savne alle de jeg gikk i klassen med. Har jo knyttet et lite bånd med alle.. 

Nå skal jeg snart på den allersiste skoledagen min noensinne!
Ha en fin dag alle sammen. 

ANTREKK - 18.06.13For et nydelig vær det er ute idag. Jeg har fått noen timer ute på terassen så idag som har vært utrolig herlig. Nå skal jeg ut og møte Karoline på kaien. Vi skal bare stor kose oss i solen. Har jo ikke sitt henne på en stund nå, så ska bli godt og få henne oppdatert på live mitt igjen. Senere har de meldt dritt vær så bokse skifte er med meg på kaien. Jeg skal til kjæresten etterpå og overnatte der. Skal bli så godt! Er uvant og sove alene nå når jeg sover med han så ofte.. Gruer meg til 2 uker alene når jeg reiser, men kanskje en av hans tshorter for holde meg med selskap i steden!Formen er foresten blitt bedre! Kvalmen er enda der, men tennene legger jeg ikke merke til om jeg ikke åpner munnen for mye eller spiser noe. Så tommel opp! Tusen takk til dere alle som har ønsket meg god bedring, dere er så gode!

REVENGE ALL DAY

Formen er enda ikke blitt bedre, den er faktisk akkurat den samme som den var i dag morges. Så i dag skal jeg bare være hjemme å se Revenge og prøve å bli frisk slik at jeg kan tilbringe natten imorgen hos kjæresten min. Jeg begynte å se Revenge igår for første gang og jeg likte kjempe godt denne serien. Jeg har aldri tatt meg tid til og begynne å se på det. Hørt masse bra om den, men har aldri kommet på det. Så siden jeg ikke har noe bedre og ta meg til, så er det dette jeg skal gjøre hele dagen. Ligge under dette teppe med Revenge på pc skjermen min. 

Jeg håper dere andre får en kjekkere mandag enn meg!

Vi snakkes mer senere, nå er det serie tid for fult!
UKEPLAN UKE 25God morgen til dere! God morgen er ikke det rette orde å bruke for meg hvertfall.. Formen er litt bedre, men inatt begynte jeg å spy. Så i dag blir det ikke skole for meg. Dagen idag blir til å ligge i sengen og bli bedre! Kanskje jeg orker å spise hos farmor også, jeg for nesten se når det nærmer seg. Jeg håpet på at formen kom til å bli bedre når jeg våknet idag, men den blir jo bare værre.. Forteller mer om det senere! Nå skal jeg se på Revenge mens jeg prøver å sove en stund til. Tror jeg trenger all søvnen som jeg kan få.

Håper dere får en fin start på uken!
Vi blogges mer senere... 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Bursdagskaken til Lyke. Bilde 2: Party hatten på! Bilde 3: Kose seg med kaken sin. Bilde 4: Ny header på bloggen. Bilde 5: Snart klar til eksamen.. Bilde 6: Bilde av meg. Bilde 7: Kvelds og dessert mens jeg ser pretty little liars. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Min helg i sengen.. Bilde 12: Mat for syke personer.

Følg meg gjerne på instagram, @kaisaeb!

ANTREKK - 14.06.13
Jeans - Vero Moda, Jakke - H&M, Topp - Bik Bok, Sko - Nelly


Da vil jeg bare ønske alle sammen en god helg! Om jeg blir dårligere kommer jeg ikke til å blogge i helgen, vi for nesten se på formen min. Jeg orket så vidt og stelle meg idag, men tenkte dere fortjente et innlegg. Føler det er hundre år siden sist jeg blogget, men det er det jo ikke! Ønsk meg god bedring, så snakkes vi kanskje i helga eller etter!

GOD AND BAD

Helgen startet både bra og dårlig for min del. Vi kan jo begynne med det som er bra siden det er jo kjekkest og høre om. Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen! Woho! Så var det den dårlige da.. Jeg var hos tannlegen idag kl 10 og betennelsen i visdomsjekselen min er tilbake, bare på andre siden.. Jeg skal der igjen etter Kroatia og da skal vi bestemme oss om vi må opperere ut tannen eller ikke. Jeg er så lei av at det alltid er noe med en av mine visdomsjekseler, så for min del kan de bare opperere den ut med en gang! Vi for se hva som skjer med akkurat det.. Jeg er hvertfall lei av at jeg alltid skal ha problemer med de. Jeg har aldri hatt hull i tennene eller noe, så tannverk er ikke noe jeg er vant med..Endelig fikk jeg kommet med et innlegg til dere, måtte bare få lillebror fotograf hjem.
Jeg skal snart ut dørene, men kommer antrekk til dere senere!
 

THE FINAL EXAM

Da begynner det og nerme seg eksamenstid.. Gu som jeg gruer meg.. Krysser alt jeg har av fingrer, tær, armer og ben på at dette skal gå bra! Neida, det skal nok gå fint, er bare eksamensnervene som snakker litt her. Heldigvis er dette forhåpentligvis den siste eksamenen om jeg ikke kommer opp i muntlig også. Men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd!

Jeg skal tilbringe dagen og natten med kjæresten siden jeg har fri imorgen. Bruker jo en hver anledning til og sove med kjæresten min, så dere hører ikke fra meg før torsdagskveld\fredag om jeg ikke klarer og snike meg litt bloggtid.Nå må jeg springe alle sammen, ønsk meg lykke til!

LITEN MAKEOVER - NY HEADER

Da har endelig den fine headeren som søte Lisa har laget til meg kommet på plass her på bloggen. Endelig en litt mer sommerheader. Så, hva syns dere om den nye headeren? Jeg vet selv at Lisa kommer til å få høre fra meg igjen for en ny header om en stund. Hun har laget alle mine til nå og jeg blir alltid døds fornøyd! Jeg var kjempe fornøyd med den forje hun laget, kanskje derfor jeg har hatt den så sykt lenge. Så nå syns hvertfall jeg det var på tide med en ny header, er dere ikke enige?Nå trenger jeg bare hjelp til noen som kan sette opp annonsebilder for meg.. For det kan ikke jeg!

BURSDAGS LYKKEDet ble en kjempe sen oppdatering idag.. Har holdt på med eksamen i hele dag så har ikke hatt tilgang til pc, mobil eller noe.. Så nå kommer det en kjapp oppdatering fra meg!

Igår var det jo bursdagen til lille Lykke så da kjøpte vi inn partyhatter og laget en god hundekake til henne. Måtte jo gjøre dagen litt spesiell for henne, er jo første bursdagen hennes mes oss. Hun fikk tilogmed 5 år lys på kaka si. Så ut som at kaken var et suksess, selvom hun bare ville spise glasuren som var leverpostei. Hun er nå skjønn også! 
Da er det tilbake til eksamens jobbingen!
Antrekke mitt for dagen kommer senere, stay tuned!


 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Dagens hårfrisyre, fikset av Rebekka. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Fikk nytt deksel av jentå mi, tusen takk. Bilde 4: Ut og spise kina mat med kjæresten. Bilde 5: Kos på kaien. Bilde 6: Verdens beste kjæreste. Bilde 7: Nyfarget og stylet hår. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Lykke leke ute. Bilde 11: Sponset tannkost. Bilde 12: Dages antrekk. Bilde 13: Sove nurke. Bilde 14: Share a coke with familien. Bilde 15: Gratulera med dagen lillebror som blir 10 år!

Følg meg gjerne på instagram @kaisaeb! 

UKEPLAN UKE 24Se på den fine sommer ukeplanen min som skjønne Lisa har fikset til meg! Hun har også laget en kjempe fin header til meg som kommer snart her på bloggen.

Men tilbake til denne drittuken som jeg kaller det. I dag begynner eksamen, så det blir ikke så masse blogging de neste dagene desverre. Skal prøve å få laget noen innlegg til dere slik at jeg ikke forsvinner helt. Det er ikke bare dritt som skjer denne uken da heldigvis. Idag har skjønne Lykke bursdag og hun blir 5 år. Store jenta mi. Jeg har handlet inn til kake til henne som jeg skal gi henne etter skolen. Jeg og kjæresten skal ha et lite selskap til henne senere idag.
Har dere noen planer denne uken? 

GIFT CARD FROM MIINTO.NO

Denne jakken kommer snart hjem i posten til meg. Happy happy! Jeg vant et gavekort fra Miinto.no på >Marte< sin blogg så et gratis klesplagg gjør ikke meg noe. Ble kjempe glad når jeg vant for en stund siden. Jeg har en stund lengtett etter en hvit hverdags jakke som jeg kan bruke og nå fant jeg den på denne nettsiden. Dette må jeg vell kalle for et kupp. Dette er første gang jeg har brukt denne nettsiden og de har faktisk ganske masse fint der inne. Jeg har måtte kikket igjennom mange kategorier en del ganger før jeg klarte og bestemme meg for denne jakken. Nå håper jeg bare på at den snart kommer slik at jeg kan begynne og bruke den!Hva syns dere om den nye jakken min? Jeg gleder meg hvertfall sykt til den kommer hjem til meg.

ANTREKK - 07.06.13

Da er jeg klar til å gå til kjæresten og tilbringe helga mi der. Jeg har skrevet 1 innlegg til dere som kommer imorgen, jeg skulle ha flere, men fikk desverre ikke tid til det.. Jeg har kjøpt inn skjokolade, chips og brus til meg og kjæresten så ikveld blir det bare avslappning. Kroppen min er så klar for helg så både kosebokse og stor genser blir med meg til han så jeg kan sitte i. Kanskje jeg heller skal stjele en av kjærestens genser og sitte i? Tror heller det jeg!

Da ønsker jeg alle sammen en god helg og en fin fredag!

GIVE ME A COLGATE SMILE

//Annonse

For en stund siden fikk jeg denne tannkosten som jeg skulle prøve ut. Den heter Colgate ProClinical A1500 om det er noen som lurer på det. Jeg har fått et bra første inntrykk av denne tannkosten. Jeg har aldri hatt en eletrisk tannbørste før så de første dagene var det ganske rart å pusse tennene med en eletrisk en. Men nå syns jeg faktisk det er rart at den ikke vibrerer. Jeg føler at tennene mine blir mye renere med denne. Så jeg er fornøyd med denne til nå. Jeg fikk også med en tannkrem som hørte til. Jeg likte veldig godt smaken på denne tannkremen. Jeg må ha en sterk tannkrem for da føler jeg at jeg har den friske følelsen i munnen lengre. Så at den var sterk og god på smak var en kjempe pluss! 

Jeg har brukt denne tannkosten en liten stund nå og jeg er døds fornøyd. Så nå håper jeg at jeg får et fint og hvitt colgate smile! 

FRIDAGDet var sinnsykt deilig og sove lenger idag enn og måtte stå opp halv 7 om morgenen. Det som var allerbest var og våkne opp inntil kjæresten min. Jeg vet ikke helt hva fridagen min skal gå til, men jeg skal hvertfall bare nyte dagen med min kjære å søte lille Lykke. Imorgen er det jo helga før dritt uken begynner med eksamen.. Så om jeg vil slappe av så må jeg gjøre det før mandag!

Da snakkes vi mer senere. Ha en fin torsdag alle sammen!

BLUSH.NO

Nå ble jeg glad! Jeg har fått et sammerbeid med blush.no. De har så masse gode merker og produkter der inne. Alt i fra hår, hud, sminke til kropp, helse og alt. Der inne kan dere finne masse fint både til deg selv eller til andre. Akkurat nå er det masse salg der inne så er bare til å ta seg en titt HER.
Jeg har allerede flere favoritter som er på blush som jeg har prøvd før som jeg vet jeg er fornøyd med. De har så masse bra på den nettsiden! Jeg ser fram til sammerbeidet mitt med blush.no og håper dette kommer til å bli bra. Selvfølgelig kommer jeg med innlegg innimellom om salg eller produkter jeg vil dele med dere.
Har dere handlet fra blus.no før? 

ANTREKK - 04.06.13

God morgen kjære læsere. Jeg fikk ikke postet antrekket mitt for igår, så nå kommer det! Bedre sent enn aldri, eller hva?

Sola skinner allerede her med full blå himmel. Jeg skal ha kjøretentamen nå snart også skal jeg til søsteren min og fikse detta merakkelse av et hår. Trenger virkelig og fjerne etterveksten min nå. Tror en klipp kommer til og gjøre håret mitt bra også. Jeg vet hvertfall hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem etterpå. Sole meg på terassen!

Da snakkes vi senere når jeg har kommet meg hjem igjen!

YESTERDAYS LOVEFor en herlig dag jeg hadde igår. Jeg bare koste meg med kjæresten som bare det. Stakkaren kan jo ikke spise noe annet enn supper pga tungepiercingen så han tok meg med på en kina resturang. Vi begge spiste stekt ris og noe kylling greier. Så ettervi hadde spist så bare koste vi oss litt på kaien med litt alkohol før vi slappet av på benken resten av kvelden. Var ihvertfall en kjempe koselig dag. Kan ikke tro jeg har vært sammen med han så lenge allerede, mange fine og gode minner med han, men flere skal det bli!Håper dere hadde en fin dag igår!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Share a coke with søta. Bilde 3: Bilde av meg. Bilde 4: Dritt skoene som jeg elsker. Bilde 5: Ny jakke fra asos. Bilde 6: Her er jeg om en måned! Wii! Bilde 7: Ville ikke hjem igjen fra leketuren, så la seg ned han.. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Kjekke deia e da på ein fredagskveld .. Då blir det filmtid aleina.

Følg meg gjerne på instagram, da blir jeg glad! @kaisaeb.
Håper dere likte bildene! 

ANTREKK - 03.06.13

For et herlig vær det er ute idag! Denne dagen skal nytes. I dag har jeg og kjæresten vært sammen i 1 år og 6 månder så idag skal vi bare kose oss. Jeg vet ikke helt hva planene våres er enda, men uansett så kommer nok denne dagen til og bli bra. Jeg er ihvertfall pyntet og klar for hva dagen skal bringe! Kjole - hot fashion, Topp - Bik Bok, Sko - Nelly
Da snakkes vi mer ikveld! Nå er det kjærestekos som står får tur!

UKEPLAN UKE 23


Hva er deres planer for denne uken?

MAI FAVORITTERGod morgen alle sammen! Her er en titt på antrekkene fra mai måned. Jeg kan se på bildene hvor mye finere de er når det er skikkelig sol og fint vær ute. Når jeg skal til Kroatia lover jeg dere masse antrekks bilder. Er så mye kjekkere å ta bilder når det er sol og fint vær ute enn når det er vått og grått som det som regel er er hjemme.. Gleder meg til fine antrekks bilder til i sola med kjoler og fine sommerklær!
Hva er ditt favoritt antrekk?