juni 2014

NY UKE - NYE MULIGHETER!

God morgen og hei ny uke! De sier jo, ny uke, nye muligheter og det skal jeg virkelig følge denne uken. Etter i dag skal jeg prøve og legge noe bak meg som jeg har prøvd en veldig god stund nå. Skal bli godt og bli ferdig med et vondt kapittel i live mitt..

Jeg skal snart på jobb og rett etterpå er det kosetid med Natacha. Fin start på den nye uken. Det er tydeligvis bare jeg som er våken og klar denne mandagen. Lille pusen sover søtt i vinduskarmen vår og Lykke sover enda her i sengen mens jeg skriver til dere. De er nå utrolig søte når de sover også da!

Vi skrives mer senere når jeg har kommet hjem igjen!
Hva skal dere denne mandagen? 

ANTREKK - 29.06.14God kveld fininger! Har dere hatt en fin søndag? Det har vertfall jeg! Etter cafe kosen med jentene mine har jeg sittet litt i solen, ryddet, stelt med Lykke, spist en kjempe god middag, drukket smoothie og sitt PLL. Denne søndagen kan nesten ikke bli bedre. Jeg føler jeg har fått gjort en del ting idag, så snart skal jeg legge meg i sengen og få litt skjønnhetssøvn. Lykke er allerede klar for kvelden hun og ligger krøllet sammen i teppet sitt og snorker. Søte sovedyret mitt!
Linselusen er selvfølgelig med på noen av bildene, haha <3


Sov godt og drøm søtt.
Vi blogges mer imorgen søtnoser!

SUNDAY FUN AT SAMSONJeg som hadde planer om å sole meg, gå tur og rydde litt, men neida. Jeg endte opp på samson cafe med god jentene før Elisabeth reiser tilbake til Stavanger igjen. Det var utrolig koselig! Vi spiste kjempe god mat, drakk kaffe, pratet, lo og bare stor koste oss! En kjempe fin søndag så langt. Så siden det ikke ble noe tur på meg før idag, skal jeg og Lykke gå en tur litt senere ikveld heller. Akkurat nå sover hun oppå teppet sitt, så tror ikke hun har lyst på noe tur akkurat nå. 

Om en stund skal jeg ut å ta bilder til dagens antrekk som blir postet senere til dere. Vi skrives mer om en stund. Nå skal jeg kose meg med en episode av PLL før jeg begynner å rydde og gjøre det jeg skal gjøre idag. 


Hva har dere gjort idag så langt?
Kos dere masse videre <3 

ANTREKK - 28.06.14Herlighet for en kjekk kveld det var Igår! Jeg storkoste meg masse med gojentene mine, og er heldigvis ikke lengre til neste gang. Snart skal vi ha babyshower for den søteste Elisabeth! Så herlig hun var med den store magen sin. Gleder meg til lille jenten hennes kommer! Nå er det søndag og jeg har jeg vært våken siden tidelig i dag morges, men opp fra sengen har jeg ikke komt meg opp fra. Jeg og Lykke slapper av, koser oss i sengen mens PLL snurrer på pc skjermen min. Om en stund skal jeg og Lykke gå en lang tur i finværet. Kanskje det også blir litt soling ute på terrassen også etterpå!Vi skrives!
Ha en fin søndag så lenge! Skal dere noe kjekt idag?

FLOWER TOP

`

Da kan jeg endelig si god helg! Nå kan jeg snart åpne cideren å drikke med jentene mine. Så kjekt vi skal få det ikveld. Jeg ser frem til en kveld med mye prating, latter, mimring og kos. Kamera skal også være med og forhåpentligvis husker jeg å knipse noen bilder til dere. Noe jeg som regel alltid glemmer når jeg er ute .. Jaja, for prøve og være litt flink idag!

Rett etter jobb måtte jeg en kjapp tur innom oasen og ha litt terapi shopping, noe som alltid hjelper på humøret. Jeg fikk med meg 3 plagg fra bik bok for bare 200kr, kupp! En av tingene var denne søte blomster toppen her. Jeg måtte bare ha den når jeg så den. Det var 2 for 1, så en helt lik bare i svart fikk også bli med meg hjem. Men den kan jeg vise dere i et senere innlegg. Den er allerede kommet på for kveldens festligheter, så dere får se den i dagen antrekk som blir postet senere eller imorgen.

 Nå venter jentene på meg, så vi skrives mer senere! 
Hva skal dere denne lørdags kvelden?THANK GOD IT'S SATURDAY!

God morgen dolls! De siste dagene har jeg bare kost meg på cafe med en eller annen venninne hver dag, spist, dukket kaffe og bare nytet dagene. Jeg har vært litt opptatt som dere skjønner, så bloggen har jeg lagt litt bort.. Det er ikke den eneste grunnen for mitt lille fravær. Det er en del ting som skjer i live mitt, mange tanker, ting som skjer og alt på en gang. Jeg har mange tanker i hode som skal sorteres, så jeg trenger rett og slett litt tid for meg selv. Derfor er det utrolig herlig at det snart er helg! Idag er det min 6 og siste jobbdag før helgen kan starte. Jeg ser frem til en helg med sol, drikking med gode venner og avslappning. Kan rett og slett nesten ikke bli bedre!Nå får jeg komme meg på jobb, vi skrives mer senere!
Lykke er allerede i helgmodus, sleepyheaden min <3
 

SMYKKEDILLA!For tiden har jeg helt dilla på smykker. Hver dag når jeg skal finne et antrekk klager jeg til meg selv for at jeg ikke har et matchende smykke til jakken eller fargen på toppen, eller et eller annet. Så nå er jeg på smykkejakt! Her er det noen smykker fra glitter, cmyk og hm som jeg syns var kjempe fine. Jeg vil ha smykker i all slags farger, til en hver anledning og antrekk. Jeg liker mest store smykker, så det er det jeg er på jakt etter. Acessories kan gjøre utrolig mye med et antrekk! Jeg var mye flinkere før til å bruke armbånd, ringer og alt, men den siste tiden har det falt litt vekk. Men nå er pyntejenta Kaisa tilbake! 
Vet dere om noen nettsider som selger billige fine smykker? Det hadde vært til stor hjelp!
Nå skal jeg tilbringe dagen på jobb til sent ikveld. Vi skrives <3

ANTREKK - 25.06.14

God morgen! I dag våknet jeg kjempe tidelig og har fått tid til alt jeg skulle. Jeg har bestemt meg for og få den gamle døgnrytmen min tilbake. Jeg er enda et A menneske, men nå vil jeg stå opp i 7 tiden igjen. Jeg skal prøve og få til å gå en times morgentur med Lykke om morgenene skjønner dere, og da må jeg stå opp enda tidligere. Krysser fingrene for at jeg klarer det. Prøver og bli litt mer sporty enn hva jeg er nå. Jeg har jo masse ledig fritid, så hvorfor ikke!

Idag jobber jeg helt til 6 også er det rett og være med Tina mi som jeg ikke har sitt på lenge. Enten blir det et koselig besøk hos henne, eller så blir det nok kaien. Vi for se hva vi velger og gjøre! Uansett hva vi gjør har vi det alltid gøy. Jeg ser frem til mye snakking, latter, moro og bestevenn råd fra henne!


Hva skal dere gjøre denne onsdagen?
Håper dere likte dagens antrekk. 

NY PUS I HUS!Neimen, se på denne skjønne skapninger her da! Han her skal bo hos oss den neste uken mens min søster er i syden. Men så skjønn pusen er får hun den kanskje ikke tilbake. Neida, men jeg skulle gjerne behold denne pusen selv. Den er utrolig kosen, leken og gjør de skjønneste ting. Vi har et sølvpynte fat på en bord, der legger den seg og sover. Aw!! Dere får nok se masse til denne pusen her på instagram kontoen min den kommende uken.

Etter at jeg kom hjem fra jobb har jeg slappet av, spist en kjempe god middag og hatt en liten blund. Migrenen kom snikende innpå meg idag og siden tabelettene ikke fungerte, hjelper som regler alltid litt søvn. Jeg kjenner det ikke er helt borte enda, så vi skrives mer imorgen siden jeg ikke burde være på pcen. Jeg skal gå en liten tur med Lykke senere, krysser fingrene for at litt luft hjelper på også. Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin tirsdag. Vi blogges mer imorgen!
 
Sjarmøren!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Da skal snart en ny dag tilbringes på jobb, men aller først.  Bilde oppdatering fra instagram kontoen min. Se så mange bilder jeg la ut fra ferien min sist uke. Når jeg ser på dem virker det som om at det er år og dag siden, men så var jeg der senest på søndag.. Savner Zadar allerede! Jeg krysser fingrene for enda en sydentur i sommer, hvis ikke blir det en i høst! Jeg håper at dere likte bildene og husk og følg meg!


Senere idag skal jeg vise dere hvilken hus gjest vi har fått for en ukes tid!
Gjerne følg meg til dere som ikke gjør det alt! @kaisaeb
 

LYKKELIG MED LYKKE IGJEN!Oh jeg kan ikke få sagt nok hvor herlig det er og være med Lykke mi igjen. Hvordan kan man ikke savnet det skjønneste fjeset her! Og så glad hun ble når jeg kom og hentet henne idag! Tror nesten jeg var like glad for og få henne hjem igjen til meg. Etter at jeg kom hjem fra jobb har vi bare kost oss i sengen, slappet av og spist en kjempe god taco middag. Og Lykke likte utrolig godt det nye teppet sitt også. Med en gang hun fikk det la hun seg godt til rette oppå det og sovnet. Det tar jeg som at det falt i smak!

Jeg skal ta en tidelig kveld nå for og være helt opplagt til en ny uke med jobb etter ferien. Kjenner jeg trenger og ta igjen litt søvn etter reisen. Det skal bli herlig å sovne og våkne opp med verdens beste Lykke. Jeg skal bare se en episode av PLL før det blir helt kveld her. God natt og sov godt leserne mine. Vi skrives mer imorgen! 

Jeg kunne klemt henne flat, så god er hun!
Hva har dere gjort på idag? 

NY UKE!

For en tidelig morgen det var på meg idag.. Huff, kjenner jeg er helt ødelagt. Men, nå skal jeg på jobb et par timer før jeg skal hente Lykke og en gjest. Skal forteller mer om det senere. Det skal bli så godt og treffe Lykke igjen at jeg har ikke ord. Gleder meg!! Kjenner jeg ikke er helt klar for jobb enda, er en brå start fra ferien.. Kaffekaffe og mer kaffe idag!Vi skrives mer senere.
Hva er deres planer denne uken? 

GOODBYE ZADARGod morgen. Når dere leser dette sitter jeg nok på flyet på vei hjem til Haugesund igjen.. Jeg kan ikke tro at min tid her i Zadar er over. Jeg har hatt en helt fantastisk uke med familien min. Gleder meg allerede til vår neste tur sammen som sikkert blir neste sommer. Denne uken her har gått alt for fort og jeg kunne gått vært her et par dager til eller kanskje en uke. Men, det skal bli godt og komme hjem til Lykke mi. Hun har jeg savnet alt for mye og det blir lenge til jeg reiser fra henne igjen. Savner verdens skjønneste fjes og den beste hunden på jord.

Nedenfor får dere en lite bildedryss fra den flotte byen jeg har bodd i den siste uken. Det er utrolig fint her nede og jeg anbefaler Kroatia til alle sammen. Nå har jeg både bodd på Brac og nå i Zadar, og jeg er blitt helt forelsket i dette landet. De har hygglige mennesker, kjempe god mat, det er utrolig billig og det er utrolig fint her nede som dere kan se på bildene!


Vi skrives mer når jeg er kommet meg hjem!

ANTREKK - 22.06.14Oh, for en fin avsluttning på en kjempe fin feri med familien min. Nå har vi akkurat spist vårt siste måltid her og jeg hadde tilogmed dessert siden det er siste kvelden. Nå må jeg bare pakke kofferten min ferdig for kl 4 må jeg opp inatt. Flyet vårt går kjempe tidelig om morgenen. Jeg ville bare innom dere for og vise mitt siste antrekk her nede og si god natt. Håper dere alle har hatt en kjempe fin søndag!

Imorgen kommer det mange bilder fra byen vi bor i.
Nå må jeg komme meg fort i seng, må få de timene med skjønnhetssøvnen jeg kan. 

LAST DAY WITH SALTY HAIR, BIG WAVES AND HOT SUN

Da er de siste timene på stranden her i Croatia over for denne gang. Litt over 5 timer har jeg ligget og steket meg, noe jeg tror holder for idag. Jeg kjenner allerede at jeg kommer til å savne å gå ned på stranden hver dag og ligge der i flere timer. Men nå er det snart tilbake til hverdagen og det gjør meg faktisk ingenting. Er ikke så lenge til jeg har 2 uker feri igjen heller. Om de skal bruker i syden eller hjemme vet jeg ikke enda. Uansett hva jeg ender opp med kommer jeg til og storkose meg!Nå skal jeg slappe av og stelle meg før vår siste kveld her.
Vi skrives mer senere etter vi har spist middag.

LAST DAY WITH CROISSANT FOR BREAKFAST

God morgen! Jeg kan ikke tro at idag er siste dag med hotel frokost. Det jeg kommer til å savne mest med denne fantastiske frokosten er croissantene og den gode kaffen som jeg lagte med både melk og sjokolade pulver. Jeg tror jeg må finne en kjempe god oppskrift på disse og lage dem selv når jeg kommer hjem, tror jeg er blitt litt avhengig av dem. Jeg spiser veldig sjeldent frokost  hjemme, men nå skjønner jeg godt hvorfor det er dagens viktigste måltid. 

Nå skal jeg ta på meg bikinien og komme meg ned på solsengen. Siden det er siste dag idag kan ikke en solstråle komme forbi meg. Jeg har litt vondt etter gårdagens soling, men jeg bare dekker meg til akkurat der det gjør litt vondt så skal nok dette gå fint. Nei, nå må jeg komme meg ned og få litt mer farge på kroppen. Vi skrives mer senere!

Hva skal dere gjøre denne søndagen? 

ANTREKK - 21.06.14Da er det på tide med dagens siste innlegg og da er det antrekket mitt for kvelden som skal vises. Mitt nye smykke var jo enda finere på! Er dere ikke enige? Jeg klarte ikke og holde meg til jeg kom hjem med å bruke det. Det eneste som hadde gjort antrekket komplett var svarte høye stilett sko! Det kan jeg ha på en gang jeg skal ut heller siden jeg ikke har dem her med meg. Jeg kan jo bruke dette smykke til alt mulig. Kom gjerne med styling tips og hva dere hadde stylet det med. Alltid kjekt og få inspirasjon!

Da er dagen over for denne gang og da gjenstår det bare og si god natt. Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin lørdag. Her skal det snurres en disney film før vi får oss litt beautysleep. Imorgen er det tidelig opp på frokost før det er vår siste dag på solsengen. Morgendagen skal nytes!Hva hadde dere gått kledd\styket smykket jeg har på meg med?
God natt og sov godt! Vi skrives mer imorgen.

LIFE IN PARADISE

For en herlig dag på stranden. Men jeg tror jeg har fått nok sol for idag.. Er blitt litt rød kan dere si. Det er heldigvis ikke mye, så jeg kan nok tilbringe en del timer på stranden imorgen også. Tenk at imorgen er siste dagen her.. Jeg har ikke lyst til og reise hjem helt enda. Kunne godt vært her 1 uke til i paradis! Blir aldri lei av hotel frokost, tilbringe hele dagen på stranden og ut å spise på resturant hver kveld. Nei, slik skulle livet vært hjemme også. 

Nå må jeg begynne og stelle meg for kvelden. Vi skal snart ut å spise på vår faste restaurant som vi er blitt så glad i her nede. Her har vi vertfall vært 1 gang om dagen om ikke mer, de har jo så god mat! Vi skrives mer senere fininger, nå må jeg komme meg i dusjen. Dagens antrekk blir postet senere ikveld etter middagen!Hva skal dere bruke lørdagen deres på?
Håper dere har hatt en fin dag så langt! 

SUPERNOVASHOPPINGGod morgen og hei lørdag! Aller først vil jeg vise det lille innkjøpet mitt fra igår når vi shoppet. Men jeg skal ikke klage for at det ikke ble så mye, for se på dette nydelige smykket jeg fikk med meg fra zara! Det var egentlig litt dyrt, men det var så verdt det! Likte dere det? Jeg har ganske klassisk stil, men nå skal jeg oppgradere stilen min med masse smykker og mer glitter og glam. Må bare passe på at det ikke blir for mye siden jeg er ganske glam allerede. Jaja, jo mer jo bedre sier bare jeg! Snille hunde eier som jeg også er måtte jeg selvfølgelig handle litt til Lykke og. Et helt nytt teppe som bare er hennes og regndrakt blir hennes presang for denne turen. Tror den beste pakken for henne er å se mammaen sin igjen, men jeg tror hun kommer til og like gavene og!

Nå har vi akkurat spist frokost og nå skal resten av dagen tilbringes på solsengen. Hva skal dere fininger gjøre denne lørdagen? Jeg vil til slutt ønske dere en kjempe fin lørdag og kos dere masse.

 

Denne søte regnkappen kommer Lykke til og ha god nytte av hjemme i regnværs byen Haugesund! 
Hva syns dere om innkjøpene mine fra igår? Noe dere likte? 
Vi skrives mer senere, nå må jeg komme meg på solsengen.

ANTREKK - 20.06.14Først vil jeg ønske dere en kjempe god helg dolls. Kanskje dere har noen kjekke planer også for helgen? Jeg skal tilbringe nesten all tiden min på solsengen og jobbe litt med brunfargen min. Det er bare 2 fulle dager igjen her nede og de skal bare nytes på solsengen med musikk i ørene.

Nå er jeg ferdig stelt og klar for shopping. Vi skal på et kjempe stort kjøpesenter som heter supernova ikveld. Jeg krysser fingrene for at de har mye fint jeg kan ta med meg hjem. Så langt denne uken har jeg bare kjøpt meg 1 par sko og det er alt for lite.. Shoppegale meg. Jeg skal selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt meg imorgen tidelig.Vi skrives mer imorgen, nå vil jeg bruke litt penger!
Hva skal dere gjøre ikveld? 

SALG PÅ NELLY - 50% PÅ ALT!


Nå har jeg sittet og sitt på alt det fine de har på nelly sitt alt i et par timer. Herligheten så mye fint de har. Det var rett før jeg bestilte meg noe, men jeg klarte og holde meg. Må vente til jeg er kommet hjem igjen eller har shoppet her nede! Den rosa kjolen nedenfor og en blomstrette jump suiten helt opperst er mine favoritter og selvfølgelig de lekkre skoene. Kanskje alt bli bestilt hjem til meg i en senere anledning.

Nå er det frokost tid, og jeg kjenner at kroppen min trenger de gode croissant de har med frokosten og masse kaffe. Elsker hotel frokosten de har her. Rett etterpå skal jeg rett på stranden og slappe av i solen med boken min og musikk på ørene. Dette kommer til og bli en flott dag!Fikk dere en favoritt av de plaggene jeg hadde valgt ut?
Vi blogges, ha en kjempe fin fredag til da!

ANTREKK - 19.06.14

Da er det på tide med kveldens siste oppdatering før det er film og skjønnhetssøvn. Nedenfor får dere et par bilder av kvelden antrekk, håper dere liker det! En ny topp fra Gina er tatt på  og jeg bare elsker både fargen, og at den er peplum. Jeg har aldri brukt denne toppen før, men jeg har hatt den hengende i skapet mitt en stund nå. Skulle kanskje tatt den i bruk for lenge siden.. Kremtkremt. Slik går det når man har kanskje litt for mange klær...

Nå skal kvelden avsluttes med lillebror og en disney channel film. Ikveld er det mulan som skal snurres på skjermen! Jeg håper alle mine flotte lesere har hatt en kjempe fin torsdag også vil jeg ønske dere en kjempe fin kveld videre. Nå er det en liten utålmodig gutt her som vil begynne filmen, så nå må jeg nesten starte den. God natt alle sammen.Vi skrives mer imorgen!
Sweet dreams <3 

OCEANGIRLFor en herlig dag! Sol, sol og bare mer sol har dagen min bestått av. Det har vært skyfri himmel i hele dag som vil si at dette har vært den fineste dagen så langt. Nå må bare det holde seg like fint de neste dagene vi er her. Skyene og regnet kan bare komme når vi har reist! Jeg har tilogmed badet litt idag. Jeg bader så og si aldri, men idag har det så varmt at jeg hoppet rett uti og kom like fort opp igjen. Må ærlig innrømme at jeg er en liten pingle. Kan ikke fatte og begripe at jeg tok bade utfordringen for en stund tilbake siden halv 10 om kvelden uten og klage.. 

Nå er det snart middags tid, så nå meg jeg gjøre meg klar. Dagens antrekk skal selvfølgelig bli tatt bilder av og bli postet til dere senere ikveld når jeg er kommet meg på hotellrommet igjen. Kanskje dere skal noe kjekt ikveld? Eller allerede har gjort noe kjekt? Vi skrives uansett mer senere, så får dere kose dere masse resten av dagen. 

Elsker den nye bikinien min fra bik bok. På for første gang idag!

BEAUTIFUL SUNSET

God morgen dolls. Hadde dere en fin kveld igår? Det hadde jeg! Vi gikk på en ny grill resturant og der var det kjempe god mat! Vi har allerede sagt at der skal vi en til gang før vi reiser hjem, og jeg gleder meg allerede til jeg får spise den kjempe gode hamburger tallerkenen jeg hadde! På veien bort var det en kjempe fin solnedgang og jeg måtte selvfølgelig ta bilder av den. Var den ikke fin vell?

Nå har vi akkurat spist en kjempe god hotel frokost, så nå er det strandtid. Jeg begynte på min første bok igår og jeg må innrømme den var litt spennende. Jeg skal fortsette å lese den idag, kanskje jeg tilogmed blir ferdig med den også? Hvem vet. Jeg skal fortelle kort om hva den handler om senere, men så mye kan jeg si - krim er ganske spennende!

Nå er det på tide og komme seg ned på stranden!
Vi skrives mer senere. Hva skal dere gjøre på idag? 

ANTREKK - 18.06.14Da har jeg tilbringt nesten hele dagen på solsengen, og jeg ser allerede frem til flere timer imorgen. Det er så herlig å ligge nede ved havet med musikk på ørene og bare nyte varmen. Jeg føler selv jeg har fått litt farge, men kan godt bli enda brunere!

Ikveld er den lange favoritt kjolen min kommet på og jeg er klar for både middag og VM kamp. Blir mange kamper å se på denne turen siden min far må få med seg alle sammen. Jeg er ikke noe spesielt interessent i fotball egentlig, men er jo litt spennende med VM og. Jeg gikk jo på fotball i 9 år, så jeg har jo syns det har vært spennende en gang i tiden. Kanskje det er noen av dere lesere som også følger med? Kanskje tilogmed dere har et favoritt lag dere holder med? 

Håper dere likte dagens antrekk.
Vi skrives mer imorgen dolls! 

ANTREKK - 17.06.14God onsdags morgen alle sammen. De nye skoene ble selvfølgelig tatt på i gårdagens antrekk! Jeg må ærlig innrømme de var ikke de beste skoene å gå i.. Men de var vell vært pengene for det! Nå er jeg på jakt etter svarte kjilesko, noe som vet en nettside hvor jeg kan bestille dem eller en butikk? Håper dere antrekket mitt for gårsdagen. Jeg skal selvfølgelig ta bilder av dagens antrekk også, men da blir de postet ikveld.

Nå skal jeg springe ut på solsengen og sole meg så lenge jeg kan. De hadde meldt regn, regn og mer regn idag, men nå titter solen frem og jeg kan ikke gå glipp av en solstråle, så nå må jeg kjappe meg ned. Vi som egentlig skulle shoppe idag på et stort kjøpesenter, men det drøyer vi til ikveld eller imorgen kveld. Går jo ikke ann å shoppe når man kan ligge og steke seg i solen.

Vi blogges mer senere!

COLORFUL SHOESOh! Se på disse nydlighetene jeg fikk kjøpt meg inne i Zadar. Jeg bare elsker dem. Disse passer til så mye og er perfekte nå til sommeren, er dere ikke enige? Når det er sommer kan man gå så masse farger man bare vil. Jeg prøver vertfall selv og ikke gå i så masse svart, hvitt og grått som jeg ellers gjør til vanlig. Jeg ser frem til mer shopping her nede for jeg tror jeg kan finne kjempe masse fint jeg kan dra med meg hjem igjen. Må bare prøve og ikke bruke opp alle pengene mine her nede for kanskje det skal bestilles en til sydentur med et par venninner senere i sommer.

Nå har vi akkurat vært ute å spist en kjempe god middag, så nå er det snart kveld. Jeg skal sitte å se et par episoder av pretty little liars med min mor nå. I kveld kommer jo episode 2 ut i sesong 5, men den skal jeg kose meg med imorgen tidelig før frokost tid!
 
Håper dere alle har hatt en kjempe fin tirsdag.
Sweet dreams! 

FIRST DAY AT THE BEACH

Herligheten som jeg nyter livet her nede. Vi startet dagen med shopping inne i Zadar for det var overskyet, men plutselig kl halv 2 ble det strålende solskinn. Jeg fikk kjøpt meg et par nydelige sommersko før vi hopte i taxien på vei hjem til hotellet. De skal jeg vise dere i et innlegg imorgen eller senere ikveld. Nettet oppe på rommet fungerer ikke, så jeg må sitte nede i lobyen å blogge.. Ikke så gøy. 

Nå har vi nøtet solen i mange timer og gu så herlig det var. Krysser fingrene for litt brunfarge! Vi skal snart ut å spise og slappe av resten av kvelden. De har meldt regnvær imorgen, så da blir det shopping på et stort senter her nede som heter Supernova. Der har de Zara - jeg kommer til å gå basark!

Hvordan har deres tirsdag vært?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Nå er det på tide med ukens instagram oppdatering. Tenk om en ukes tid er oppdateringen min proppet med bilder bare fra syden med bikini, soling, masse god mat, shopping - det jeg rett og slett elsker. Skal bli en sann fryd og instagrame til dere denne uken. Håper dere likte bildene fra denne ukens oppdatering. Ikke glem og følg meg om dere ikke gjør det allerede. Kanskje jeg følger dere tilbake? Legg igjen instanavnet deres i kommentarfeltet så skal jeg ta en tur innom dere!


Nå er det hotelfrokost, den beste frokosten du kan få!
@kaisaeb - følg meg!  Vi blogges mer senere. 

ANKOMMET HOTEL PINIJADa er vi endelig fremme i Zadar! Det er utrolig fint her, så det skal bli en sann fryd og tilbringe den neste uken her. Været er ikke helt med oss enda dessverre, men det kommer seg iløpet av uken. Men jeg syter ikke for da er det bedre tid til shopping imorgen! Jeg hadde ganske mye i vekt på vei bort, så helt av kan jeg ikke gjøre med shoppingen.. Men i tilfelle hiver jeg noe oppi til min mor! Nå har vi spist en kjempe god lunch og gått litt rundt om kring. Kresne meg hadde margarita pizza, men det er jo bare så godt! Jeg har et mål denne turen og det er og prøve noe helt nytt... Gruer meg allerede. Jeg som bare lever på spagetti og pizza margarita når jeg er i syden.. Jaja, jeg skal nå alltid klare og finne no godt!
 
Vi blogges mer senere eller imorgen! Nå er det avslapning før det er middag om et par timer.
Hva skal dere tilbringe mandagen deres til?

NY UKE!

For en tidelig morgen det var idag.. Kl 6 ringte alarmen min og da var det rett opp å sminke seg og gjøre seg klar for en ny uke. Jeg gleder meg til å komme meg bort fra denne byen og få klarnet hode litt, og det er ikke noe bedre sted å gjøre det enn syden! Denne uken består bare av soling, shopping, hotel frokst, kjempe gode resturant middager, drinker, bading og ikke minst avslappning! Fantastisk flott uke det kommer til og bli. Er dere ikke litt misunnelige?
Vi blogges mer senere fra Zadar.
Har dere noen planer for denne uken?

PAKKET OG KLAR FOR ZADAR!

Nå er kofferten ferdig pakket og jeg er så klar for avreise imorgen tidelig. Nå mangler jeg bare reiseantrekket som skal gjøres klart. All black skal det være! Jeg kan ikke tro at på denne tiden imorgen er jeg i Kroatia og bare nyter livet. Dette skal bli så herlig! Nå er kveld kommet, og det betyr at dette er min siste natt med lille Lykke. De siste timene skal tilbringes i sengen tett inntil henne og bare kose og sove med henne i hele natt. Gruer meg til å levere henne imorgen til de som skal passe henne, men jeg vet hun blir godt tatt vare på der hun skal! En liten feri skal hun på selv mens jeg er borte! Til slutt vil jeg ønske alle fine fininger en kjempe fin kveld og god natt. Nå skal jeg og Lykke i seng vi også. Opp tidelig imorgen vi..

Skulle ønske jeg kunne hatt henne med i kofferten min! Ønsketenkning..
God natt. Vi blogges mer imorgen!

PERFECT SUNDAYFor en fin fin søndagen det har vært. Solen skinner, bikinien er på, eggerøre til frokost, kaffe, Lykke, ligge ute og bare nyte sommeren. Kan det bli bedre? Tror ikke det! Her har jeg ligge i flere timer nå og det var helt herlig. Nå må jeg begynne å pakke kofferten min ferdig og gjøre andre ting før avreise imorgen. Jeg ser sånn frem til en uke nå med avslapning og få igjen litt overskudd til en ny hverdag når jeg kommer hjem igjen. Det kjenner jeg at kroppen min trenger nå. Hva skal dere denne søndagen? Har dere også nøtet solen idag?Vi blogges mer senere dolls.


ANTREKK - 14.06.14Oh for en herlig lørdag! Solen skinner, varmegradene stiger og jeg er klar for et nytt kaien besøk med Karoline. Hun har vært i Spania nå i snart 2 uker og jeg har savnet henne sånn. Nå trenger jeg masse masse Karolinetid og ikke minst rådene hennes. Vi skal kose oss masse på kaien nå de neste timene med god mat, iskaffe, girltalk og ikke minst masse latter. Lille Lykke skal selvfølgelig få være med oss jenter siden jeg reiser ifra henne om 2 dager. Jeg skal tilbringe så mye tid med henne som jeg kan!

Hva skal dere bruke lørdagen deres til? Ha en kjempe fin dag så lenge, vi blogges mer senere.
Håper dere likte dagens antrekk! 

SOMMERKJOLER FRA NELLYNå er ukas siste jobb dag gjennomført og det betyr at nå er det helg og jeg feri! Woho. Om bare et par dager er jeg i Zadar og det kommer til og bli helt fantastisk. Jeg har sitt frem til denne turen i evigheter og nå er endelig snart dagen her! Nå gjenstår bare litt pakking, så er jeg helt klar for avreise. Ikveld skal jeg ta kvelden helt med ro med PLL og vinduskikking på nettet. Jeg har ikke vært innpå nelly sin side på en god stund og her har de fått alt for mye fint! Jeg har lyst på 1,2,3,4,5 alle kjolene her. Hvordan skal jeg klare og velge meg en når jeg er kommet hjem igjen fra Zadar? Nå har jeg shoppestopp siden jeg kommer nok til og gjøre lommeboken blakk der nede. Shoppegale meg!
Fant du en favoritt? Jeg har alt for mange..
Vi blogges mer imorgen! Ha en kjempe fin fredagskveld. Har dere noen planer for kvelden?

SIX YEARS OLDGod morgen! Denne morgenen har vi tatt på partyhattene og hatt en liten feiring for lille Lykke som er 6 år idag. Hun har fått sin egen liten hundekake og et bein i presang av meg. Så søt hun var med den lille hatten på! Jeg skal tilbringe hele dagen på jobb og rett på kurs etterpå så jeg for ikke vært med henne så mye idag, men jeg og Lykke skal fortsette bursdagsfeiringen hennes når jeg har kommet hjem. Da blir det meg og Lykke tid i sengen med masse masse kos! Nå er det jobbtid for meg, vi blogges kanskje mer senere ikveld!Til slutt vil jeg ønske alle en kjempe fin onsdag!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med ukens instagram oppdatering. Det er bare en liten uke siden sist, dagene og ukene går jo bare så fort. Det ble en del bilder fra forjeuke sine hendeler. Jeg håper dere likte bildene fra denne ukens oppsummering. Nå er jeg ferdig på jobb og skal ut på en liten handletur. Jeg skal møte søsteren min og søskenbarne vårt på oasen en liten tur. Jeg har jo shoppestopp til jeg reiser til Zadar, men lille Lykke må jo få seg en liten pakke siden hun har bursdag imorgen! Vi skal ha en koselig morgen vi to siden jeg er nesten vekke hele dagen på jobb og kurs, men jeg skal klare og gjøre dagen hennes spesiell uansett! Verdens beste og søteste hund fortjener det!Følg meg gjerne til dere som ikke gjør det alt! @kaisaeb. Hva er deres planer for dagen?

DOTTED SUMMER NAILSSe på de fine nye neglene mine! Jeg er strålende fornøyd som alltid. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, Evita er den flinkeste negledesigneren! Jeg syns de ble så søte, enkle, romantiske og sommerslige. Rett og slett alt på en gang. Jeg hentet faktisk inspirasjon ifra en svensk blogger som jeg leser til disse neglene. Hva syns dere om de nye neglene mine? Var de ikke søte? Nå skal jeg ikke fikse dem før i begynnelsen av august nå pga vi begge jobber og har feri. Da tenkte jeg blomster!

Nå er det jobbtid. Vi blogges mer senere kjære lesere.
Ha en kjempe fin tirsdag! 

ANTREKK - 09.06.14God kveld. Snart skal jeg hoppe i dusjen før det er på tide med skjønnhetssøvn, men først, dagens siste oppdatering. Jeg og lille Lykke stakk på en liten tur ikveld og traff en kjempe god venninne av meg som heter Silje-Marie og hunden hennes. Poenget var at vi skulle bade dem, men divaen Lykke ville ikke bli våt på potene en gang.. Jeg måtte tvinge henne til å stå i vannet slik at jeg kunne ta et bilde av henne. Hihi. Vi pratet en stund om alt mulig. Må jo ta igjen det tapte siden vi ikke har sitt hverandre på 2-3 uker.. Nei og nei, det er alt for lenge... Selvom vi ikke var der så alt for lenge var det utrolig kjekt å se søtnosen min igjen! Vi planla tilogmed en ny date. Da blir det en lang tur med hundene i sommerværet! God natt og sov godt! Håper dere likte dagens antrekk. Var ikke venninnen min en flink fotograf?
Vi blogges mer imorgen tidelig før jobb <3 

MAGAZINE READING IN THE SUN

Oh, for en fantastisk mandag! Etter jeg var hos flinke Evita og fikset neglene mine har jeg bare tilbringt dagen ute i solen. Jeg bare elsker at sommeren er kommet for noe av det beste jeg vet er og tilbringe hele dagen i solen. Ingenting slår det! Soling, grillmat, det nye bladet, lykke, musikk, er de beste ordene som beskriver min dag. Kan det bli bedre enn dette? Det eneste som hadde gjort dagen bedre er at jeg kunne ha fått mer farge enn hva jeg har gjort. Krysser fingrene for at det vises bedre imorgen! Nå skal jeg bare nyte fridagen videre og lade opp til en ny uke med jobbing og andre kjekke ting. Hva har dere gjort idag, har dere hatt en fin fridag?

Nyt den flotte mandagen videre fininger!

NY UKE!

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen? Det hadde jeg! Selvom jeg lå nesten hele dagen i sengen med en skikkelig hangover, ble det både film og snop på meg senere på kvelden. Nå er det en ny uke og det betyr at det bare er 1 uke til jeg reiser til syden! Oh, denne uken må bare gå fort! Jeg vil reise nå.. Nå skal jeg sminke meg før neglene mine skal fikses god flinke Evita. Lurere på hva jeg ender opp med denne gangen.Hva er deres planer for den nye uken?

ANTREKK - 07.06.14God kveld dolls! Hvordan har lørdagen deres vært? Jeg har bare vært på jobb og stelt i stand til festen ikveld. Nå er nesten alt klart, så nå kan egentlig bare festen begynne. Jeg er bare så klar for og feire at verdens beste jente er kommet hjem igjen etter 4 mnd! Jeg vet at dette blir en fantastisk kveld med mange kjekke folk. Nå krysser jeg bare fingrene for at velkomstdrinken, jellyshottene og wrapsene mine faller i smak hos alle. Nå er Heidi kommet på besøk, så vi blogges mer imorgen. Dette blir dagens første og siste oppdatering, men jeg lover ta alt blir tatt igjen imorgen! Da er det heldigvis søndag, så da har jeg ingen planer utenom å steke meg i solen, blogge til dere og feire at min lillebror blir 11 år. Ha en fantastisk lørdag!
Håper dere liker dagens festantrekk! 

ANTREKK - 06.06.14For en effektiv kveld! Nå er nesten alt klart for morgendagens fest. Det er bare litt småting igjen. Snille Heidi som var med og stelte i stand med meg. Hva har man ikke gode venninner til? Nå er bare det store spørsmålet: hva skal jeg ha på meg??? Jeg klarer aldri og bestemme meg.. Skoene har jeg bestemt meg for, men ikke skoene.. Nei, det for jeg nesten ta imorgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen og se en episode av pretty little liars før jeg tar kvelden. Jeg skal tidelig opp på jobb imorgen, så kan ikke være alt for sen i seng. Lille Lykke har allerede lagt seg godt til rette i sengen og sover søtt. Jeg håper der har hatt en kjempefin fredagskveld og kost dere masse. Også håper jeg at dere likte dagens antrekk!God natt og sov godt dolls! Vi skrives mer imorgen <3

BABYBLUE SKIRTDa er det nesten helg, men meste parten av dere har vell helg allerede, så god helg! Skal dere noe kjekt denne fredagen? Jeg skulle egentlig rett hjem fra jobb, men så ble det en liten kaffe date med Celine før dagens plikter skal gjøres. Heidi kommer ikke før halv 8 og hjelper til, så da fikk jeg tid til litt andre ting også. Kan ikke bare rydde og vaske når det er fredag, må ha litt kos også. Om et par timer komme dagens antrekk ut og da tror jeg dette skjørtet kommer på. Været er jo helt fantastisk og da kan man ikke gå i bokse som jeg gjorde på jobb idag. Som dere vet er jeg mer enn skjørt/kjole jente, så har jeg mulighet til å gå i skjørt, gjør jeg det! Jeg er helt forelsket i den nydeligt blåfargen, den er bare så fin. Gleder meg til og bruke dette masse i sommer, det er jo så fint til solbrune bein!Likte dere det? Vi blogges mer senere.

SLEEPYDOG UNDER THE COVERS

God morgen! Da skal jeg snart avgårde på jobb, men jeg ville først innom dere og ønske dere en kjempe fin dag. Nå er det ikke lenge igjen til velkommenhjem festen jeg skal ha imorgen. Det betyr at alt av jellyshots skal lages, det skal ryddes, vaskes, finne musikk, gjøre at det ser litt fint ut. Blir ikke noe avslappende på fredag på meg idag. Heldigvis får jeg hjelp av en kjempe god venninne, så håper det ikke tar alt for lang tid. Kyllingwraps skal jeg også stelle istand med, men de lager jeg imorgen tror jeg. Det tar jo ikke så lang tid heldigvis. Håper dere får en mer avslappende fredag enn meg, slapp litt av for meg også.

Se på denne søtnosen som slapper av under dynen! Hun er ikke noe morgenhund, så når jeg står opp vil hun bare ligge der og nyte varmen under dynen og sove i flere timer mer enn meg. Hun kan sove mer når jeg skal på jobb, for nå er det luftetur. 

Hva skal dere idag?

ANTREKK - 04.06.14

Da er snart denne fine onsdagen over, men den skal bli enda bedre før den er over. Nå skal jeg ut på kaien på cafe og storkose meg med verdens beste jente som er kommet hjem! Det var så herlig å se henne igjen at jeg har ikke ord. Jeg og Celine har vært bestevenninner siden vi gikk i 1 klasse og jeg tror ikke vi har vært i fra hverandre før over lang tid før.. Heldigvis er det 2 mnd til hun flytter fra meg igjen, så nå skal masse av tiden min brukes på henne. Nå ser jeg frem til en flott kveld med min eldste og bestevennine!

Hva syns dere om den nye genseren på? Jeg syns den satt som et skudd! Må innrømme at dette er et av mine nye favorittplagg. Lurer på hvordan jeg skal style den neste gang.. Hmm. Noen ideer? Kanskje med et litt mer fargerikt skjørt eller kanskje en shorts? Vi får se.

Haha, jeg må le av den morsomme hunden min baki der.. Se hva hun holder på med! Lykke da <3Håper dere likte dagens antrekk!
Vi blogges mer i morgen.

PEPLUM FLOWER TOP

Nei nå må jeg ha shoppestopp til jeg skal til Zadar. Kan ikke bruke opp alle pengene mine før jeg skal shoppe som en gal der nede, men Igår klarte jeg ikke dy meg. Se på denne fine nye sommertoppen min. Var den ikke fin? Jeg har allerede tatt den på meg idag, så senere kommer den på i dagens antrekk. Blomster er jo skikkelig inn denne sesongen og siden mote er noe jeg brenner for må man jo følge den moten som passer meg. Jeg kjøpe også et nytt plain skjørt på bik bik Igår, men det kan jeg vise en annen dag. Nå er jeg endelig ferdig på jobb og jeg skal rett bort til Celine. Endelig er hun kommet hjem. Det skal bli så utrolig herlig og se henne igjen og ikke minst gi henne en kjempe stor klem!!


blogges senere når dagens antrekk blir postet. Hva skal dere gjøre denne onsdagen?

EARLY BIRD!

God morgen alle sammen. Her stråler solen og det er allerede 24 grader ute, herlighet så deilig. Skulle ønske det var slikt vær hver eneste dag i hele året. Jeg skal dessverre tilbringe hele dagen på jobb, så jeg får ikke nyte denne flotte sommerdagen, derfor må dere nyte den litt for meg også. Jeg og Lykke har heldigvis fått nøtet den fine solen pittelitt nå før jobb, skulle ønske det var idag jeg begynte kl 11 for da kunne jeg sittet ute lengre.

Jeg har vært våken siden kl 7 idag, early birden meg! Jeg kunne ha sovet 1 times tid lenger, men idag skulle jeg til legen og få nye migrene tabelletter. Jeg måtte også ta blordprøve som jeg har sagt flere ganger før er det verste jeg vet, men denne gangen gikk det mye bedre enn forventet. Jeg pleier å grine som en liten unge og bruke en evighet på og ta den. Men flinke meg tok den med en gang med selvfølgelig litt suttring. Klapp på skulderen til meg!  

Da blogges vi mer senere alle sammen.
Ha en kjempe fin onsdag og nyt den i det flotte været! 

NEW BIKINI FOR A NEW SUMMERNy sommersesongen betyr ny bikini! Se på denne lekkre bikinien jeg kjøpte meg i Bergen. Jeg bare digger det kule mønsteret, de sterke fargene og ikke minst de kule detaljene med pynten. Var den ikke pen vell? Jeg gleder meg til og bruke den i Zadar for første gang og selvfølgelig vise den på til dere. Jeg ser bare mer og mer frem til og reise nå. Skal bli så godt og komme seg bort en ukes tid til sol og varme.

Har dere kjøpt ny bikini til sommeren? Vi blogges mer senere!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Da er jeg ferdig sminket og klar for en ny dag på salongen. Jeg har alt for mange ærend jeg skal få gjort etter jobb at jeg kommer ikke til og være hjemme for sent på kveld. Jeg må handle inn alt jeg trenger til festen jeg skal ha på Lørdag for søteste Celine. Hun fortjener en skikkelig velkommenhjem fest etter og ha vært borte så lenge. Jeg må handle inn alt av alkohol, engangs glass, jellyshots, ballonger, pakke, kanskje noe nytt til meg selv, noe av maten også må jeg ta litt sol som en fin avslutning på en lang dag. 

Da er det en uke siden jeg hadde en oppsumering av instagram kontoen min sist. Jeg la ut kjempe mange bilder forje uke, noe jeg håper dere liker. Jeg er på jakt etter fine inspirasjons konter på instagram alt fra mote, mat, trening, diy, hår, så bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med deres favorittkontoer. Håper dere likte bildene fra denne ukens oppsumering!Følg meg gjerne om dere ikke gjør det alt! @kaisaeb

ANTREKK - 02.05.14Nei off, nå må jeg fortelle dere om den dumme mandagen min.. 30 min etter jeg postet ukeplanen min skulle jeg kjøre på jobb, men langt kom jeg meg ikke.. Bilen min nektet og starte! Jeg satt i bilen fortvilet og veldig veldig sint og bannet og steiket for meg selv. Heldigvis hentet min far meg så jeg var ikke alt forsent til jobb. Også har jeg ødelagt favoritt jeansen min med bleiking, jeg har et kjempe stort gnagsår bakpå hælen etter helgen som gjør kjempe vondt, jeg har en dårlig hår dag. Nei, dette er rett og slett ikke min dag. Jeg som følte på meg at denne dagen skulle bli så fin og var fast bestemt på det, men så feil kan man virkelig ta. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og hoppe i seng etter en episode av PLL. Krysser fingrene for en mye mye bedre dag imorgen!!

Håper deres mandag har vært bedre enn min!
Hva har dere gjort på idag? 

LATEST FAVESJeg kan ikke tro at vi allerede har kommet til den første sommermånden! Dette må jo nesten være favoritt månden i året! Denne sommeren 2014 kommer til og bli den beste sommeren til nå, og den begynner allerede om bare 2 uker. Tenk da ligger jeg på stranden i Zadar med familien min. Det kommer til og bli helt fantastisk. Jeg har ikke noe spesielt planlagt for denne sommeren, men kanskje en reise eller to, kvalitets tid med de bestejentene, lange sommerdager, festing, tilbringe dagene på stranden, grilling, sjømat og rett og slett bare nyte livet. Høres ikke det ut som en fin sommerplan?

Det er også på høy tid med en oppsummering av mine siste antrekk. Det er det fine været som gjør at all motivasjon og inspirasjon er på topp! Det er virkelig en fryd å være blogger på sommerstid.
Under får dere antrekkene mine fra de siste to ukene. Har dere en favoritt, så legg gjerne igjen en kommentar! Jeg synes det er veldig kjekt å lese tilbakemeldingene deres og se hvilket antrekk som falt best i smak. Mitt favorittantrekk må være det nederste med min nydelige paljetten kjole fra Nelly!
Om en stund kommer Junis første antrekk her på bloggen og hvordan min mandag har vært. Et lite hint.. IKKE NO BRA!
Hvilket antrekk likte dere best? 

NY UKE!

God morgen og god start på den nye uken. Jeg er så klar til en ny uke med jobb, trening, taning, venninner og mye mye mer. Denne uken kommer også min kjære bestevenninne hjem fra Indonesia som hun har vært siden februar.. Jeg kan ikke vente til å se henne igjen! Siden det er så mange som kommer til og bli kjempe glad for at hun kommer hjem skal jeg arrangere en fest for henne. Hva har man ikke bestevenninner til? Jeg ser allerede frem til lørdag, så nå må denne uken gå fort!

Da er det snart på tide at jeg kommer meg avgårde på jobb. Vi blogges mer senere kjære lesere. Dette var det jeg hadde tid til denne morgenen. Jeg blogger selvfølgelig mer til dere når jeg har kommet meg hjem igjen fra jobb. Blogges i 6-7 tiden!Har dere noen kjekke planer for denne uken?
Ha en kjempe fin start på den nye uken. 

ORANGE TOP FOR THE SUMMERGod kveld fininger. Da tenkte jeg og vise dere en ene tingen jeg kjøpte i Bergen. Jeg handlet ikke så mye dessverre, men et par ting fikk bli med meg hjem. Jeg kjøpte en lekker bikini jeg skal vise dere iløpe av de neste dagene. Men først, skal jeg vise min nye sommertopp. Denne syns jeg var utrolig søt og for en fin farge. Jeg syns det var så søtt bak på ryggen med at det var så åpent. Å vise litt mer rygg om sommeren er bare kjempe fint, derfor er denne toppen helt super til sommersessongen. Denne kommer nok på i løpe av de neste dagene og da skal jeg selvfølgelig vise den på til dere. Jeg gleder meg ennå mer til og bruke den etter jeg har vært i Zadar. for da er jeg så solbrun og fin.

Jeg har jeg akkurat kost meg med masse gode kaker med familien min. Min lillebror blir 11 snart, så da må vi selvfølgelig ta en liten feiring! Nå har jeg lagt meg godt til rette under dynen med lille Lykke igjen og nå skal PLL settes på. Jeg har bare ligget her etter jeg kom hjem fra Bergen. Jeg trenger og bare slappe av resten av dagen etter en lang dag igår. Trenger det iblant også. Herlig og avslappende søndag.


Hva syns dere om den nye toppen? Hva har dere gjort på idag?

Nyt resten av søndagen. 

ANTREKK - 31.05.14Den splitter nye kjolen min kommet på igår. Alle vet at jeg elsker alt med glitter, paljetter og glam, så denne kjolen er bare helt perfekt. Fineste kjolen i skapet mitt må jeg innrømme. Hva syns dere? Likte dere den like godt som meg? Vi satt på hotelrommet en stund før limmoen plukket oss opp utenfor. Vi kjørte rundt i Bergenby med champange i glasset og bare koste oss kjempe masse. Vi stakk også en tur på byn og tok oss et par drinker. Det var en kjempe fin kveld jeg og Tina kommer til og huske en stund. En flott flott flott kveld med bestevenninnen min.

Nå har vi akkurat storkost oss med en kjempe god hotel frokost. Vi var ikke så sultne etter den lange natten med masse alkohol, men mye frukt og kaffe fikk vi spist. Nå er det bare mindre enn to timer til vi skal sette oss på bussen på vei hjem. Jeg kan ikke vente til og tilbringe hele søndagen i sengen med favoritt hunden min og pretty little liars.

Hva gjorde dere på igår kveld fininger? Og hva skal dere gjøre på idag?
Håper dere får en kjempe fin søndag, vi blogges mer når jeg er hjemme i Haugesund.