juli 2013

FRISØR BESØK - NY FARGET HÅR

Da er kvelden her og vi har akkurat kost oss med god moussaka middag som min kjære har laget. Etter frisørbesøket har vi bare slappet av. Jeg ble fornøyd med håret mitt selvom jeg ikke gjorde så masse med det. Håret mitt hadde hatt godt av en klipp, men det tar vi heller neste gang. Jeg snakket med min søster om og kanskje stripe det litt mørkere når det går mot høst. Hva sier dere til det? Når jeg gjorde det i fjor så var det en så stor forandring for meg. Men jeg savner det litt også for det var jo ganske fint. Men vi får se hva jeg gjør med håret mitt neste gang. Gjerne si hva dere syns. Er alltid like kjekt med tilbakemeldinger.

Da skal vi kose oss med tvtitting resten av kvelden.
Hva skal dere resten av kvelden? 

ANTREKK - 29.07.13

Når dere leser dette er jeg hos frisøren. Det er på høy tid at jeg fikser dette håret mitt. For en ettervekst jeg har.. Huff. Jeg skal bare ta etterveksten idag, så blir ikke så stor forandring. Jeg tenkte og ta flere ask striper i det, men venter heller til neste gang med det siden da går det mot høst. Etter min søster har fikset håret mitt skal jeg rett til kjæresten igjen. Jeg vet ikke hva planene vår er for idag, men det finner vi nok ut senere. Vi skal nok klare og kose oss uansett hva vi finner på, det gjør vi alltid. 

Da snakkes vi senere! Hva er deres planer for dagen?

YESTERDAY CAFE VISIT

Jeg fikk en kjempe fin start på uken igår. Dagen begynte med at jeg traff Martha så gikk vi på Samson cafe og koste oss i mange timer. Hun tok med lille Marco også. For en liten søtnos han er! Har lyst på en liten slik som han. Etter mange timer på kaien gikk vi til Martha og laget middag til kjærestene våre. Da ble de glad kan dere tro. Så dagen igår gikk bare i et sett, men var en kjempe fin dag! Når jeg kom tilbake til kjærestens leilighet bare slappet vi av før det ble kveld.

Hadde dere en fin start på uken?
Antrekksbildene får igår kommer om en stund! 

UKEPLAN UKE 31Har dere noen planer denne uken?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Slapper av i solen med noe godt. Bilde 2: Solings med Lena. Bilde 3: Bade lille Lykke. Bilde 4: Flinke som svømmer. Bilde 5: Trekt min første tann ever. Hadebra visdomsjeksel! Bilde 6: Ny jakke fra H&M. Bilde 7: På stranden i finværet. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Detaljer fra dagens antrekk. Bilde 10: Herlig med Norsk sommer. Bilde 11: Loving the sun. Bilde 12: Trøtte, tar seg en høneblund i veska mi. Bilde 13: Nattbading og grilling. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Kos på kaien med Celine. Bilde 16: Dagens antrekk. Bilde 17: Dagens antrekk. Bilde 18: Inside sunday.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne.
Ha en fin søndag videre!
 

ANTREKK - 27.07.13

Denne helgen skal jeg bare slappe av med kjæresten min siden det er min siste helg før jobbingen begynner. Det skal bli kjekt og komme tilbake til hverdagen, jobb og slikt. Selvom det er helt herlig med feri, er det kjekt og ha noe og gjøre på om dagene også. Så ikveld skal vi bare drikke litt vin og bare ta livet med ro! Dere får hvertfall ha en kjempe fin lørdag uansett hva dere skal! Jeg skal bare kose meg med kjæresten så lenge.Ha en fin lørdag, så snakkes vi senere!

UPDATE AT CAFE MM

Da er jeg hjemme hos kjæresten etter et koselig besøk på cafe MM med Celine. Var kjempe kjekt og få snakke med henne igjen. Hun hadde masse nytt og fortelle! Så det var kjempe kjekt og få vite hva som har sjedd i livet hennes på den tiden vi ikke har sitt hverandre. Koste meg veldig den tiden vi var der. Jeg og kjæresten skal bare slappe av med  tvtitting og kos nå resten av kvelden.

Ha en kjempe fin fredagskveld alle sammen og god helg!

ANTREKK - 26.07.13De siste dagene var jeg bare nøte solen og tilbringt dagene på stranden med kjæresten og venner. Det har vært helt herlig og tilbringe hele dagen i solen og bare kose seg. Så bloggingen har jeg lagt helt til side siden det har vært så fint vær. Hvem kan sitte inne å blogge når det er sommer og sol ute. Må nyte det mens jeg kan for nå ser det ut som om at finværet slutter.. Håper de ikke forsvinner helt enda, jeg er enda ikke ferdig med og tilbringe dagene med sol, grilling og bare nyte sommerlivet!

Så siden jeg ikke har blogget tenkte jeg at jeg kunne visa antrekket for idag før jeg skal avgåre. Ikveld skal jeg møte Celine og ha en date med henne på kaien før jeg skal sove hos min kjære. Er en stund siden jeg har sitt henne så gleder meg til og få se henne igjen!Hva skal dere denne fredagskvelden? 

MANGO INNKJØP

Disse to nydligehetene ble med meg hjem fra Kroatia. Disse genserene er litt mer fine siden de glittret og passer fint til fest. Den sølv genseren elsker jeg ryggen til! Jeg er bare litt usikker på hva jeg skal ha under siden den er litt gjennomsiktig, men det finner jeg ut når jeg skal bruke den! Disse genserene kan ikke bare henge i skapet mitt, så snart må de få seg en luftetur de også.

Nå steiker solen ute og nå skal jeg snart ut og nyte det. Vi skal opp til et vann og grille og bare kose oss resten av dagen. En kompis av min kjære blir også med så dette blir gøy. Jo flere jo bedre! Skal prøve og ta masse bilder til dere, så blogges vi mer ikveld. Gleder meg til og bare slappe av ute i solen med min kjære og lille Lykke. Min kjære har enda ikke sitt Lykke svømme så idag skal jeg vise han hvor søt hun er ute i vannet!

Ha en fin dag alle sammen!

ANTREKK - 23.07.13

Jeg har trekt min første tann idag! Jeg fikk helt panikk når jeg var hos tannlegen idag når hun sa jeg skulle trekke ut den ene visdomsjekselen. Heldigvis var min mor utenfor så hun måtte komme inn og være med meg. Det var faktisk ikke så gale så jeg trodde det skulle være. Jeg syns bare det er litt komisk at jeg aldri har hatt problemer med hull eller noe. Også det første jeg må gjøre er og trekke den ene visdomsjekselen. Nå er det bare den andre igjen. Den må jeg opperere ut om et par månder om ikke før. Har ikke hatt så vondt der jeg trakk den, men kjenner smerten kommer sakte med sikkert frem.. Håper bare det ikke blir så mye værre enn det er. Heldigvis skal jeg tilbringe resten av kvelden hos kjæresten, så håper det hjelper med litt kos av han.Da snakkes vi senere.
Nå skal jeg til kjæresten og ligge i armkroken hans resten av kvelden!

NYTER DET!

Enda en herlig dag på stranden etter ikke en så herlig tur hos tannlegen. Var helt herlig og tilbringe noen timer på stranden idag også når solen steker. Må nye den Norske sommeren når vi har den, for det er ikke så ofte den titter frem desverre. Skal nyte de neste dagene også før dritt været kommer frem igjen. Håper alle koser seg kjempe masse i den fine sommersolen. Om noen timer skal jeg til min kjære og være hos han til torsdag tror jeg. Skal prøve og forhåndsskrive noen innlegg til dere. Skal se hva jeg klarer! Kan ikke være så mye inne når det er så fint vær ute.Senere kommer antrekksbilder! Vi blogges da.

MINT GREEN JACKET

Se på denne nye jakka mi! Elsker denne fine mint grønne fargen. Jeg har også denne jakken i beig\grå, men måtte bare ha den i denne fargen også. Det var min mor som kjøpte den til meg i helga uten at jeg viste det. Er hun ikke snill!? Denne jakken har vært på ønskelisten min i flere månder nå og endelig har jeg den selv! Nå snart skal jeg avgåre til tannlegen. I dag skal vi finne utav om jeg må opperere eller trekke ut visdomsjekslene siden de er en pest og en plage.. Jeg vil bare få det unnagjort slik at jeg aldri trenger og ha problemer med dem igjen. Jeg bare krysser fingrene på at det skal gå så fint! Da snakkes vi om en stund igjen.

Ønsk meg lykke til! 

HERLIG START!Herlig start på uken, det har jeg hvertfall fått! Mange mange timer med sol og bare slappet helt av. Dette er sommeren jeg har ventet på! Jeg håper at disse dagene holder seg og at dritt været kan komme når jeg begynner på jobb neste uke..  Jeg og Lena koste oss masse idag. Vi tok mange bilder, men desverre tok vi dem med hennes kamera og filene er ikke store nok.. Jeg som skulle komme med det blogginnlegget om idag, men det fikk jeg ikke gjøre da.

Jeg prøvde meg også på om Lykke kunne svømme og likte seg i vannet idag. Siden vi fikk henne bare for noen månder siden, så har vi aldri sitt henne bade, så var litt usikker. Men.. Det kunne hun! Hun begynte å svømte rett inn til land med en gang hun begynte og svømme, så tror ikke hun liker det så godt. Etterpå ble nå ganske fornøyd da når hun fikk kjølt seg ned, så tror hun likte det litt også!Ha en fin kveld videre alle sammen, håper dere har hatt en kjempe fin dag!
Nå er det film tid i senga med Lykke liten før vi sovner!

UKEPLAN UKE 30Hva er deres planer for denne uken?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Savnet smile hennes! Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Vil ikke stå opp fra sengen sin om morgenen. Bilde 4: Koser seg i solen. Bilde 5: Mine nye sommer negler, elsker dem! Bilde 6: Grilling i solen til besteforeldrene til kjæresten. Bilde 7: Tigge etter god grillmat hun. Se hvor søt hun er! Bilde 8: Leke seg i graset. Bilde 9: Pizza kos på en søndags kveld!

Håper dere likte ukens oppdatering fra denne instagram oppdatering.
Følg meg gjerne!

HYTTE BESØK I SOMMER SOLENI dag har jeg og kjæresten kost oss masse i solen. Vi ble hentet av hans foreldre så kjørte vi inn til den nye hytta til besteforeldrene hans. Det var kjempe koselig! Vi grillet også masse god mat. Lille Lykke tigget etter mat som alltid og til slutt fikk hun viljen sin. Etter vi hadde spist fikk hun restene av biffen og noe annet kjøtt. Da ble hun glad gitt! Skjønnasen min.

Nå har vi vært hjemme en stund og skal bare ta kvelden med ro. Kjæresten min har besøk av en kompis nå. De spiller på xboksen, så da fikk jeg tid til og blogge til dere før det ble for sent. Håper alle sammen har hatt en kjempe fin lørdag. Jeg håper sånt at været holder seg fint. De har meldt fin vær nesten hele uken, så håper jeg får sole meg litt ute i den gode Norske sommersolen!

Da snakkes vi mer imorgen dere.
Ha en fin lørdag videre! 

NEW NAILS - FLOWER DETAIL

Se på disse nye sommer neglene mine, er de ikke søte? Jeg bestemte meg for og ta et bilde jeg fant som min inspirasjon til disse neglene. Blomstene ble ikke helt like, men syns faktisk mine ble mye finere enn orginalen. Jeg fikk også meg en liten diamant i midten av blomsten. Må jo alltid ha noe bling på neglene mine. Var så herlig og endelig ha nye og freshe negler igjen. Kan ikke la det gå så lang tid til neste gang, om jeg gidder og gå før de blir alt for lange. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med mine nye negler. De er ganske søte og romantiske, noe som ikke er så meg. Men nå er det sommer og da er blomster detalj helt perfekt! Syns ikke dere?

Håper dere likte de nye neglene mine.
Vi snakkes når jeg kommer hjem ikveld, nå snart skal solen nytes!

VERO MODA FAVORITTER

Da er snart fredagskvelden kommet. Vi har ikke gjort noe annet idag enn og slappet av. Kjæresten min har spilt fifa slik at jeg kan blogge litt. Etter jeg kom hjem fra Kroatia virker det ikke som om at det er bloggfri sone lenger. Noe som er greit siden jeg sitter bare på når han spiller fifa. Så slepper en av oss og se på den andre. Grei løsning. Men tror ikke jeg for han til og bli fotografen med det første. Men men, holder med de jeg har hjemme selvom de ikke er her når jeg er her. 

I dag gikk jeg innpå vero moda sin nettside siden det er en av mine favoritt butikker. Å se hva jeg fant! Disse 3 blazerene bare falt jeg helt for. Typisk meg klær rett og slett, så det falt helt i smak. Også fant jeg den søte rosa\beige genseren som passer perfekt til hverdagsbruk. Kanskje jeg skal invistere i en av disse blazerene og den søte jakken når jeg får lønnen min? Har så mange ønsker overalt fra forskjellige butikker og nettsteder, så jeg for se hva jeg velger meg ut først!


Hvilket av plaggene var deres favoritt?
Ha en fin fredag alle sammen! 

THE LAST FEW DAYS

Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikke har blogget. Men jeg har bare brukt tiden min med kjæresten og kost meg, så har nesten glemt ut og logge innpå bloggno. Jeg skulle komme med innlegg igår, men glemte og ta bilder når jeg var på kaien, så da ble det ingen oppdatering da heller. Ellers de siste dagene har jeg bare vært med kjæresten og lille Lykke. Er faktisk helt herlig og være hjemme og tilbringe tiden min med dem. Været kunne vært bedre da. De har heldigvis meldt fint vær hele helga, så håper det blir det også. Har veldig lyst at vi skal grille, så håper vi for gjort det i helga! Været ser hvertfall fint ut nå, så håper det holder seg!Håper alle sammen får en fint start på helga!

ANTREKK - 16.07.13

For noen herlige dager det har vært. Var kjempe herlig og komme hjem til kjæresten min igjen. De siste dagene har vi bare kost oss med hverandre og bare hatt det rett og slett fantastisk. Skal til han og sove over ikveld også. Så det skal nok bli koselig!

I dag skal jeg bare fikse neglene mine utenom og være med kjæresten. Er faktisk hele 12 uker siden sist, så nå var det rett og slett på tide med forandring. Jeg er bare usikker på hva jeg skal ha på neglene mine denne gangen. Jeg vil ha noe med blomster siden det er sommer, men jeg for se. Er jo den negle trenden med at ringfingeren er en annen farge, så vurderer det også. Jeg har faktisk null peiling på hva jeg skal gjøre. Håper det blir bra uansett hva jeg velger og gjøre med dem. Viser dere selvfølgelig hvordan neglene mine blir her på bloggen senere!

Ha en fin tirsdag alle sammen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Taning med olje. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Lasagne middag. Bilde 4: Antrekk for shopping i Split. Bilde 5: Shopping i Split. Bilde 6: Klar for en lang og varm dag på stranden. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Produkter som beskytter håret ditt i sola. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Detaljer på dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Lillebroren min leke seg i vannballen, morsomt! Bilde 13: Klar for hjemreise. Bilde 14: Taco og vin kveld med kjæresten. Bilde 15: Pastasalat middag. Bilde 16: Elsker den nye jakken fra Zara. Bilde 17: Nye ringen jeg fikk av kjæresten, elsker den!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne @kaisaeb. 

UKEPLAN UKE 29Siden jeg kom hjem fra Kroatia på lørdag så har jeg ikke så mange planer denne uken. Den skal mest tilbringes i leiligheten til kjæresten i armkroken hans!
Hva er deres planer denne uken? 

JACKET FROM ZARAJeg kom på jeg ikke har vist innkjøpene mine fra Split shoppingen, så her kommer 1 innkjøp. Jeg bare elsker denne jakken her. Formen, fargen, alt! Jeg gleder meg  sånt til og ta den i bruk. Jeg har handlet meg 2 gensere til, mobildeksel, solbriller og en bio silk med min mor. Så det ble ikke så masse innkjøp og vise dere fra turen. Dere har jo allerede sett shortsen og sminken jeg kjøpte meg inne i Supetar. Men om dere vil så kan jeg vise dere de 2 andre genserene også! 

Likte dere den nye jakken min? Jeg elsker den hvertfall!

WHATS YOUR FAVORITE IN CROATIA?Da er jeg hjemme igjen i kalde Norge. Vi landet for vell en time siden, så nå skal jeg til kjæresten. Jeg gleder meg sinnsykt til og se han igjen! Så jeg er vekke til mandag dere. Nå er det kjæresten som er i fokus. Har noen forhåndskreve innlegg til dere så jeg forsvinner ikke helt! Jeg bare venter på at vi skal kjøre, så derfor ville jeg blogge litt til dere før jeg drar i noen dager.

Men tilbake til hva innlegget skal handle om. Siden jeg har postet antrekk for hver dag jeg var der nede, så lurer jeg på. Hvilket er deres favoritt? Jeg har faktisk et par favoritter her selv. Jeg har falt helt for mange av disse antrekkene og de kommer til og bli brukt igjen! Elsker å gå i slike antrekk så håper været blir fint her hjemme slik at jeg kan gjøre det her også!

Hvilket antrekk er deres favoritt fra Kroatia turen?

ANTREKK - 12.07.13

Da er nesten den siste dagen her nede i Kroatia over og snart er det hjemreise. Så idag har jeg bare stekt meg på solsengen for det meste. Har faktisk blitt litt rød på armene, men det gjør jo ikke noe siden jeg ikke skal være masse i sola mer. Jeg, lillebror og min mor gikk også opp til en kjempe fin kirke etter lunchen. Den var rett og slett nydelig! Tok mange bilder av den både utenpå og inni. De katolske kirkene er så fine med alle statuene sine, maleriene og all utsmykkning. Var veldig mange sterke bilder og slikt der inne også.. Men den var kjempe fin uansett!

Etter vi har vært ute og spist nå, så er det bare å pakke ferdig før vi tar en tidelig kveld. Vi må opp i 3 tiden i natt, så blir ikke mange timene med søvn. Men skal nok klare og sove både på bussture, båten og flyet! Jeg kjenner jeg har skikkelig reisefeber med og reise hjem igjen. Tenker bare på at det er ikke lenge til jeg får se kjæresten min, og kan selvfølgelig ikke glemme lille Lykke!Siden dette er siste kvelden er dette også det siste antekket her nede i Kroatia..
Kommer til og savne kjoler, skjørt og shorts antrekk! Så håper dere likte antrekket!
Ha en kjempe fin fredagskveld alle sammen. Vi snakkes mer når jeg er hjemme i Norge! 

ANTREKK - 11.07.13

Jeg må fortelle dere hva som skjedde idag. I 3-4 tiden begynte det å lyne og tordne som bare det! Det slo til og med ned rett her vi bor. Vi kunne se røyken komme opp og alt. Jeg og lillebroren min var alene i leiligheten da det sjedde. Jeg er livredd lyn og torden fra før, så fikk helt panikk når det sjedde. Lillebroren min  fikk alt på video som vi måtte vise til min mor og far. Skummelt! Heldigvis varte det ikke så lenge, så ble det skinnende sol etterpå! Ellers har det vært en fin dag.Nå er det middags tid så vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 10.07.13

Da er det ikke mange dagene igjen her nede. Nå er det bare 2 hele dager igjen før jeg reiser hjem igjen! Ikveld skal vi prøve ut en resturang vi ikke har vært på enda, så håper den er god.

Når jeg ser på bildene ser jeg IKKE  brun ut i det hele tatt.. Heldigvis er jeg mye brunere i virkeligheten. Men dere kan se jeg har fått farge når dere ser det syke skille mitt som er under armen på det bilde over.  Blir nesten litt sur over at jeg ikke er brunere enn hva jeg er blitt. Men 2 dager igjen med olje, så blir det nok litt bedre. Blir aldri brun på armene eller beina, men magen og brystet mitt er kjempe brundt! Jeg får være glad med den brunfargen jeg har. Selvom jeg håper noe magisk skal skje hvert år! Gjerne kom med tips om dere har det!

Da snakkes vi mer imorgen dere!

YESTERDAY IN SPLIT

Gårsdagens shopping tur ble ikke helt som jeg forventet. Jeg handlet meg bare 2 små ting og 1 ting til kjæresten. Jeg har jo fått kjøpt meg et par ting her nede.. Men skulle ønske jeg fant meg mer. Det ble heller ikke noe Asiatisk mat på oss, noe som jeg hadde gledet meg til. Men dessverre rakk vi ikke det når vi skulle rekke en båt. Da ble det bare en god hamburger i hånden på veien bort til båten! Selvom shoppingturen ikke ble så mye som jeg håpet på så var det en fin kveld Igår inne i Split.

Da kommer antrekks bilder for kvelden senere!

ANTREKK - 09.07.13

Da fikk jeg endelig postet antrekket for Igår! Nettet her er blitt veldig trekt at det tar 20 min og laste opp 1 bilde.. Gleder meg til det Norske nettet igjen for og si det slik. Nå er det solsengen som står for tur, så kommer bilder og slikt av shopping turen senere!

Håper dere likte antrekket. Vi snakkes om noen timer!

GO TO SPLIT

Da skal vi inn til Split og shoppe resten av dagen. Ble ikke mange soltimene her idag, men er jo 3 dager igjen så jeg kan jobbe med brunfargen. Så de neste dagene er det steking, steking og mer steking! Etter at vi har handlet i noen timer skal vi på en Asiatisk resturang som vi har hørt er kjempe god! Kommer selvfølgelig innlegg om turen vår inn der, jeg må bare ikke glemme ut hele kamerae mitt! 

Da kommer antrekket senere!

ANTREKK - 08.07.13

Da er det kveld allerede igjen. Føler denne dagen har gått ganske fort. Til fortere dagene går, til fortere kommer jeg meg hjem til kjæresten min. Så dagene kan bare fyke avgåre for min del. Nå er det snart middags tid og jeg vet allerede hva som står på min meny for ikveld. Lasagne! Jeg er ganske matlei av all maten her nede, er jo ikke akkurat det utvalget heller. At jeg er kresen til 1000 hjelper heller ikke.. Men lasagne har jeg bare spist en gang før her nede så det skal bli godt kjenner jeg.

Jeg håper at alle sammen har hatt en fin start på uken. Dere får hvertfall kose dere masse denne mandagskvelden med det dere skal. 

Ha en fin kveld alle sammen. Vi blogges mer imorgen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Første dag med bassenget. Bilde 2: My love, peach icete. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Shopping i Supetar. Bilde 6: Sunset. Bilde 7: Pizza lunch. Bilde 8: Bilde av meg. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Palasset i Split. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Bufe middag på hotellet. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Dagens antrekk.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! 

UKEPLAN UKE 28Da er det en ny uke igjen og jeg bare teller ned dagene til jeg for se kjæresten igjen. På lørdags formiddag er jeg i armene hans igjen. Det skal bli så herlig. Ellers denne uken må jeg jo jobbe litt med brunfargen, så idag begynner jeg med oljen. Så håper jeg blir kjempe brun og fin når jeg kommer hjem. Føler ikke jeg er blitt så brun.. Vi skal inn til Split imorgen også å shoppe litt mer. Da håper jeg at jeg finner flere ting til både meg og kjæresten! Da snakkes vi litt mer senere, nå er det soling og bading som står får tur.

Har dere noen kjekke planer denne uken? 

ANTREKK - 07.07.13

Ikveld ville min far til en annen by her på denne øya vi bor på som heter Splitska. Vi må gå 2 km for og komme oss dit, men det blir bare en koselig tur. Vi skal spise middag der bare også går turen hjem igjen her til. Det kommer bilder imorgen av turen! Skal prøve og ta masse bilder av naturen og slikt til dere. 

Ikveld  har jeg på meg denne kjolen jeg fikk av min kjære svigermor. Hvor snill er ikke hun som bare gidde meg denne nydligheten her? Har bare brukt denne 1 gang før, så nå var det på tide at den kom på igjen. Jeg elsker slike lange kjoler og vil ha flere!

Da blogges vi mer imorgen alle sammen!
Ha en kjempe fin søndagskveld dere. 

NOW I HAVE A COLGATE SMILE!Da kommer et en litt sen oppdatering av tannkosten jeg fikk sponset for en stund siden. Men håper det ikke gjør noe etter denne fine anbefalingen den får av meg. Det jeg skrev om tannkosten første gang kan dere leser HER

Tannkosten
Jeg har blitt helt avhengig av denne tannkosten. Alle bør kjøpe seg en elektrisk tannkost! Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten før. Jeg føler tennene blir mye renere og at tannkosten tar mer plakk bedre enn en vanlig tannkost. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med denne. I begynnelsen så syns jeg det var rart og ha en elektrisk tannkost, men nå kommer jeg aldri til og bytte denne ut. Jeg syns det er kjempe bra at den har en sensor og pusser tennene mine på best mulig måte. Jeg har aldri hatt hull eller noe med mine tenner, men jeg legger merke til at de er mye friskere og sunnere nå enn hva de var. Når batteriet er dødt så bare lader du den i laderen som hører til, enkelt og veldig greit!

Tannkremen
Denne er jeg også kjempe fornøyd med. Har ikke sitt en kjempe stor forskjell om tennene mine er blitt hvitere, men de er hvertfall blitt sunnere. Smaken er også kjempe god. Som jeg skrev sist gang så liker jeg best tannkremer som er litt sterke, for da har jeg den renhetsfølelsen lenger. Denne tannkremen gjør akkurat det! Veldig fornøyd med denne både på smak og at den har en hvithetsskala.

Alt i alt så er jeg kjempe fornøyd med dette produktet. Tusen takk til Likenshare.no får at jeg fikk prøve dette produktet. Håper jeg får prøve ut flere ting av de!

THE FISH RESTURANTI går kveld gikk vi på en resturant som min lillebror ville spise en fisk på. Jeg spiser ikke fisk eller sjømat i utlandet så jeg holdt meg til kylling spyd. Helst siden vi kom har han villet spise denne skorpion fisken så han kaller den for. Etter middagen var jeg litt med dem og så på noe vannpolo greier før jeg fikk opp i leiligheten. Når de kom så var det disney film med min mor og lillebror. Da var det Pocohontas vi så, før det ble kveld.

Nå skal jeg snart ned på solsengen, så vi snakkes mer senere!

ANTREKK - 06.07.13Da er enda en dag gått her i Kroatia. Denne dagen har ikke vært så bra for min del.. Har ligget med vondt i hode i flere timer.. Derfor jeg ikke har blogget før nå. Har prøvd og sove en stund, men det hjelper ikke.. Vi skal snart ut og spise nå og håper at det hjelper på hodet med litt mat. Er ikke kjekt med migrene når jeg er her i syden.. Sol og varme hjelper absolutt ikke. Får bare gjøre det beste utav det. Kjenner det blir en tidelig kveld på meg ikveld! Så jeg vet ikke om det kommer flere innlegg idag desverre, men vi snakkes mer imorgen.
Bare prøv og overse lappen fra toppen som snek seg opp der!
Topp - H&M, Shorts - Vero Moda, Sko - BiancoØnsk meg god bedring alle sammen, vi blogges! 

ANTREKK - 05.07.13

Da er den ubrukte kjolen fra nelly kommet på, og jeg er klar for bufè her på hotellet. Vi har hørt at det er kjempe god mat der og masse utvalg. Så dette blir bra! Kresne meg som lever nesten bare på pizza margarita, så jeg kjenner det skal bli godt med noe annet enn det. Dere skal selvfølgelig få bilder om jeg klarer og knipse noen til et innlegg!

Det er jo fredag og helg, så jeg håper at alle skal kose seg idag med det dere skal! Vil hvertfall ønske dere en rikig god helg så blogges vi snart igjen!

Håper dere likte kjolen og antrekket!

ANTREKK - 04.07.13Da vil jeg bare vise antrekket mitt fra igår siden jeg ikke fikk postet det før vi reiste igår. Jeg manglet bare 1 bilde igår men så bruker jo det så lang tid at det prosjekte måtte jeg bare gi opp. Dere får 2 dagens antrekk idag for dere får også bilder av det jeg skal ha på meg ikveld. I dag blir det en ubrukt kjole fra nelly som jeg gleder meg til og bruke!Da snakkes vi mer senere!

DIOCLETIAN`S PALACE

I går tok vi oss en spontan tur til Split siden det var overskyet her. Så derfor jeg var vekke hele dagen,  vi var ikke hjemme før i 11 tiden. Da spiste vi bare en veldig sen middag og gikk rett til seng.

Vi var bare pittelitt inne i Split sine gågater før vi tok turen opp til et sentet som heter City One. Det var helt enormt det senteret. Vi fikk ikke kikket så mye der for det var ikke bare bare og finne frem. Men fikk med meg 2 godsaker til meg og 1 ting til kjæresten. Etterpå var det bare og rekke båten hjem til hotellet. Vi skal inn til Split neste uke også å gå i gågatene siden vi ikke fikk gjort det igår.Før vi gikk på senteret gikk vi igjennom dette nydlige palasset. Før var det folk som bodde her, men nå er det bare masse turister og folk som selger ting inni. Som dere kan se er det kjempe stort og kjempe nydlig. Jeg tok noen bilder inni også, men det var ikke så bra.. Kanskje jeg tar flere bilder når vi skal til Split neste uke. Det var helt enormt dette palasset. Hadde ikke gjort meg noe og bodd der!Da kommer gårsdagens antrekk om noen timer dere!

ANTREKK - 03.07.13Da er den nye shortsen kommet på. Jeg har helt falt for denne her jeg altså. Jeg syns hvertfall den var kjempe søt og veldig fin. Jeg syns også det set ut som et skjørt isteden for en shorts, men det var jo bare fint syns jeg. Så dette var et godt kjøp!

Dette her har vært en av de varmeste dagene her. Jeg har ikke vært så mye ute i sola i dag, men er enda 9 dager igjen så det gjør ikke noe. Jeg skal nok få tatt igjen de timene imorgen eller en annen dag. Er litt småredd jeg ikke blir så brun som jeg ønsker, men oljen gjør nok susen neste uke! Nå skal vi snart ut og spise, så godkjenning av kommentarer vil skje senere ikveld.

Da får dere ha en kjempe fin kveld alle sammen!
Vi snakkes mer senere eller imorgen. 

SUPETAR INNKJØP

Så sykt billig det er med sminke her. Jeg fikk alt dette for bare 115 kr. Hjemme i Norge er jo det en maskara!  Kanskje jeg burde handle inn alt jeg trenger av sminke her siden det er så billig! Jeg måtte jo handle meg litt sminke siden jeg klarte og glemme min hjemme.. Skjønner enda ikke hvordan jeg klarte og glemme det.. Men men. Jeg kjøpte meg bare eyeliner, øyenbrynspenn, lipgloss og litt shimmer. Jeg er blitt så vant med og ikke bruke noe sminke her nede så jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke det her nede. Kanskje jeg venter med og bruke det til jeg kommer hjem.

Fikk også med meg denne fine shorten her. Har hatt lyst på en slik fra H&M en stund, men aldri funnet eller hatt i min str.. Så ble glad når min mor fant denne til meg her. Ville helst ha i hvit, men den var kjempe fin i svart også. 

Da kommer antrekks bilder senere!
Hva syns dere om innkjøpene mine?

SHOPPING IN SUPETAR

For en koselig kveld det var igår. Jeg fikk tilogmed handlet meg noen ting, men det får dere se senere. Det var ikke så masse der inne i Supetar så gleder meg til vi skal til Split. Vi skal inn til Supetar en kveld til, men det er nok ikke før neste uke. Da skal jeg handle meg et armbånd tenkte jeg. Min lillebror handlet seg et med navne sitt på, jeg og vil ha. Så det skal jeg handle neste gang.

Etter et par timer med shopping igår så spiste jeg en nydelig lasagne middag. Jeg har nesten bare spist kjøtt eller pizza siden jeg kom så kjente det var veldig godt med litt pasta. Jeg er jo en pastajenta så det slår aldri feil! I 11 tiden var vi hjemme igjen på hotellet. Da var alle sammen kjempe trøtte så da la vi oss bare. En vellykket kveld må jeg si!

Da kommer innkjøpene senere, vi snakkes da!

ANTREKK - 02.07.13

Ikveld blir det shopping. Har ikke vært så handle syk på kenge. Jeg vet ikke hvordan det er der eller hvordan shopping mulighetene er, men håper det er bra! Jeg og min mor er kjempe shoppingsyke siden vi ikke kan handle noe her om kveldene. Krysser fingrene for at jeg kommer hjem med noen godsaker. Dere for i tilfelle se dem imorgen om jeg finner meg noen kupp. Har fått ønskeliste av kjæresten også så håper jeg finner noe til han også. Om det ikke er noe fint der er det sikkert masse inne i Split. Er ikke helt sikker om det blir på Lørdag vi skal der, men det finner vi jo ut. Men da er taxien på vei så nå er det snart middag og shopping som står på timeplanen!

Hva skal dere ikveld?
Uansett så får dere ha en kjempe fin kveld med det dere skal! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Nytt armbånd jeg fikk av min mor. Bilde 2: Pastasalat middag hos farmor. Kjempe godt! Bilde 3: Koser meg på jobb. Bilde 4: Ny bukse og rosa ørepropper. Bilde 5: Disnetfilmer til ferien. Bilde 6: Ready for work! Bilde 7: Antrekk. Bilde 8: Elsker den nye buksen min! Bilde 9: Sove i beinkroken te mammosi. Bilde 10: Dagens frisyre. Bilde 11: Sunn middag etter jobb. Bilde 12: Pakket og klar for avreise. Bilde 13: 0 dager igjen til Kroatia! Bilde 14: Reise antrekket. Bilde 15: My new love. Bilde 16: Kroatia! Bilde 17: Dagens antrekk. 

Håper dere liker ukens oppdatering fra instagram. Følg meg gjerne! 

ANTREKK - 01.07.13

I dag har jeg og familien bare ligget med basseng kanten. I dag har det vært kok varmt.. Nesten så det var litt for varmt, Jeg fikk til og dokke meg en gang. Brukte sikkert 10 minutter på og komme meg i vannet, også var det bare rett opp og ned. Var jo iskaldt. 

Som dere kan se så er de nye Bianco skoene på. Elsker dem! Det eneste minuset er at de gnager meg litt på høyre ben.. Men det forsvinner nok. Tror ikke dere? Håper hvertfall det, for jeg trenger disse skoene til flere av antrekkene mine.

Da er det middag tid. Kanskje det blir mer blogging etterpå, vi for se!

JUNI FAVORITTERDa er det allerede 1 juli. Jeg syns ukene og dagene går ekstremt fort. Idag er det bare 1 måned til jeg begynner i frisørlære. Jeg både gruer og gleder meg! Det skal bli gøy og begynne arbeidslivet etter 13 år på skole!

Her er mine favoritter fra juni måned. Jeg har et antrekk som er blitt en stor favoritt og det kommer nok til og bli brukt masse. Det i den gråe jeansen og den lilla toppen. Elsket det antrekket! Hvilket er deres favoritt?

UKEPLAN UKE 27

Siden jeg er i Kroatia er det ikke så mye som skjer. Dagene går jo bare i soling og middag om kvelden. Gleder meg til vi skal til Split og Supetar. Håper det er masse fint der for jeg er i shoppe humør!
Hva er deres plan for uken?