juli 2014

LATEST FAVESGod kveld dolls! Imorgen er det allerede en ny måned, og da er det var på tide med en oppsummering av antrekkene for juli. Herlighet så mange fine antrekk jeg har hatt denne måneden. Eller hva syns dere? Mange mange favoritter her! Jeg elsker sommer antrekk, skjørt, kjoler og høyesko. Men, nå ser jeg faktisk frem til høst og høstklær. Selvom du må mer klær på deg ser du så chick og flott ut, elsker det! Bukser, skjerf, kåper, strikkegensere. Nei, jeg gleder meg!

Hva har dere gjort? Jeg har bare slappet av hjemme, gått tur med både Lykke og Kero siden jeg er barnevakt på han til imorgen. Jeg må snart sette i gang med middagen før jentene mine kommer. Ikveld er det vindrikking, drue og kjeks spising! Jeg gleder meg sånn! Vi har ikke hatt en skikkelig jentekveld på lenge, så nå var det på høy tid! Legg igjen en kommentar med ditt favoritt antrekk, eller kanskje du har flere?
Ha en flott kveld dolls, Hva skal dere for noe kjekt? 

MY FIRST TATTOO - DONE!

Herlighet Jeg kan ikke tro at jeg har fått min første tatovering! Jeg har tenkt på denne lenge og endelig har jeg tatt den. Trodde faktisk det aldri kom til og skje. Både jeg og Celine trodde jeg kom til å gråte, skrike eller gjøre noe utav meg siden jeg har sånn nål skrekk, men det gikk faktisk utrolig bra. Bannet og steiket en stund, men vi begge ble overasket på hvor flink jeg var. Det var pain pain og mer pain og ta nede der på foten syns nå jeg, men det kommer ikke til og stoppe meg i og ta flere! Jeg har allerede funnet ut hvor jeg vil ha min neste, nå må jeg bare bestemme meg for teksten. Hvorfor stoppe her når jeg ble så fornøyd med den første!

Denne lille tatoveringen har har ganske stor betydning for meg. Det har noe med når jeg lå i magen, hva som skjedde der og når jeg ble født. Det er bare familien og de nærmeste som vet grunnen bak tatoveringen min. Hadde dere vist hele historien hadde dere skjønt hvorfor jeg valgte et hjerte og hvorfor det har en betydning for meg! 
  


Er det noen av dere lesere som har tatovering? Om ja, hva har dere og hvor?
Jeg er vertfall storfornøyd med min første tatovering!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld dolls! Da er dagen snart over, men først vil jeg dele de siste insta bildene mine med dere. Det er jo over en uke siden sist, så nå syns jeg det var på tide. Jeg får jo bare god respons fra dere på disse innleggene mine, noe jeg syns er utrolig kjekt! Det hadde også vært utrolig gøy om dere søte lesere legger igjen kontoen deres, så kan jeg gå innom og kanskje jeg tilogmed følger dere. Jeg er alltid på jakt etter nye kontoer!

Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL før det er kveld. Vi skrives mer imorgen dolls, da skal dere få se den nye og aller første tattoveringen min.Gjerne følg meg!

ANTREKK - 29.07.14God onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg sto opp tidelig idag for jeg måtte på jobb selvom jeg har feri. Snille søster som jeg er, så klippet jeg lillebroren min før han skulle reise på fotball cup. De to siste dagene har vært så mye bedre enn den dumme dumme mandagen jeg hadde. Jeg skal tilogmed ta min alle første tattoovering idag! Herlighet som jeg gru gleder meg. Jeg har tenkt på denne tattooveringen kjempe lenge og endelig skal jeg ta den! Det er bare et par timer til, så nå må jeg manne meg opp.

Dette er antrekket fra igår som jeg glemte og poste. Dagen gikk litt i surr når jeg fant ut hele motoren på bilen er ødelagt, så jeg er i full gang med og finne meg en ny bil. Takk gud for jeg har feri de to neste ukene, for da kan jeg kanskje klare og skaffe en ny til jobben kaller igjen. Selvom jeg fikk en dårlig nyhet om bilen fikk jeg en fin avslutning på dagen med skrekkfilm og kos på kvelden!Hva skal dere idag dolls?
Håper dere likte gårdagens antrekk! 

FLOWERS ON MY NEW NAILSOh, se på disse søte nye sommerneglene mine! Sommeren er langt fra over, derfor bestemte jeg meg for blomster siden det hører til sommeren. Jeg hadde et lite bilde med meg med noe ca som jeg ville ha, men Evita gjorde det bare 1000 ganger bedre. Storfornøyd er jeg! Det er en grunn for jeg sier hun er den flinkeste, og det er hun også! Jeg har fått kjempe skryt over neglene mine denne gangen, får hørre de er så søte. Og det er dem jo og! Var de ikke søte?
Vi skrives mer senere <3 

FORANDRING - NY HEADER!

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg fått meg en ny header her på bloggen. Jeg var så utrolig lei av den gamle at nå trengte bloggen en liten forandring, er dere ikke enige? Jeg har faktisk laget headeren selv og er utrolig fornøyd. Jeg har lekt meg en stund i et redigerings program og til slutt følte jeg at jeg fikk det til. Hva syns dere om den nye headeren? Det er jo dere søtinger som er innpå hver eneste dag, så jeg føler dere har masse og si. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet og si din mening!Nå skal jeg lage middag og hjelpe min mor når hun skal selge halve huset med ting og klær med en venninne idag! 

NOT A GOOD STARTGod morgen alle sammen! Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg må virkelig si at jeg ikke kunnet fått en verre start. Huffa meg, blir frustrert bare av og tenke på det.. Bilen min stoppet helt plutselig igår midt inni en tunnel. Så der satt jeg i flere timer før noen fikk meg og bilen min med meg hjem til Haugesund. Hadde jeg stoppet midt i en vei hadde det ikke vært så gale, men i en tunnel.. Jeg kunne ikke gå utav bilen eller gjøre noe, så jeg bare lå i setet mitt og ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg.. Værste dagen min på lenge! Den ble heldigvis litt bedre på slutten med helt nye akrylnegler hos neglesedigneren min og mc donels til kvelds. Det hjalp veldig på skal jeg si dere. Så, det var derfor dere ikke hørte noe fra meg igår.. 

Krysser fingrene for en bedre tirsdag! De nye neglene viser jeg dere senere.
Har noe lignende hent dere?

FANTASTISK HELG

God morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg hele helgen hos Martha! Igår var vi på besøk, koste oss med en kjempe god taco middag, hadde kose kveld med chips og alt som hører til og bare hadde en utrolig fin søndag. Nei, jeg kjenner at jeg ikke har lyst til og reise ifra henne enda, for jeg har det så kjekt når jeg er med henne. Heldigvis kommer hun snart til Haugesund og da MÅ vi ses igjen. Kjenner jeg allerede savner henne for nå er det ikke lenge til vi må si hade til hverandre. Jeg skal reise hjem iløpet av dagen, så nå skal all tid tilbringes med Martha og den skjønne ungen hennes!Vi skrives ifra Haugesund!
Ha en kjempe fin start på uken, skal dere noe kjekt idag?

ANTREKK - 26.07.14God morgen dolls! Dette innlegget skulle bli publisert Igår, men jeg og Martha koste oss for mye at det ble helt glemt bort! Vi hadde en så fin dag Igår. Vi koste oss en liten stund på stranden, spiste pizzabakeren, og på slutten av kvelden ble det vindrikking før vi gikk ut på byen. For en morsom og kjekk kveld vi hadde! Det ble en litt sen kveld, men early bird som jeg er var oppe kl 8. Jeg og lykke ligger i benken med en film og koser oss. Det eneste som mangler er en stor kopp med kaffe! Kanskje jeg får i meg litt kofein når Martha våkner. Krysser fingrene!Hadde dere en fin lørdag fininger? Håper dere likte gårsdagens antrekk! Vi blogges.

<3

DO A PHOTOSHOOT IN THE SUNHer er et par bilder fra shooten jeg var på for et par dager siden. Og jeg er superfornøyd med bildene. Flinke fotografen. Jeg har vært på shoot med han 2 ganger før, men det er et par år siden. Tror vi må ta en til shoot iløpet av sommeren! Hva syns dere om bildene? Jeg tenkte og bruke en av de som header, men hvilket? Legg gjerne igjen en kommentar med ditt favoritt bilde, så kanskje akkurat det blir min nye header!

Siden til fotografen finner dere HER.


Vi skrives mer senere for nå er det bare Martha tid!

TRAIN WITH A STACK OF CARDS!

For en bra og morsom treningsøkt jeg hadde med PT igår.Jeg er usikker på hva opplegget hennes heter, men det går utpå at vi trener med en kort stokk. Hjerter, spar, kløver og ruter har forskjellige øvelser, og får vi 13 hjerter er det 13 stk med utfall på hver fot. Og når vi har gått igjennom hele kortstokken er du ferdig!  Jeg som tenkte før vi begynte, dette går easy peasy, men det var utrolig tungt for vi kunne få den samme øvelsen etter hverandre med mange repitisjoner og da blir det tungt. Nå er neste PT time på mandag, og om det ikke er sirkeltrening igjen, lurer jeg på hva annet kjekt hun kommer med!

Nå skal jeg snart kjøre i flere timer til en venninne for jeg skal tilbringe helgen der! Oh som jeg gleder meg! Bikinien er med, Lykke er med, vesken er pakket, vinen er handlet, så nå kan bare kosehelgen med søteste Martha begynne. Vi skrives mer senere når jeg har kommet meg frem, men om noen timer kommer noen bilder fra shooten jeg var på mandag! Stay tuned.

Ha en kjempe fin lørdag.
Skal dere noe kjekt idag? 

ANTREKK - 25.07.14


God fredag og god helg! Jeg starter ferien med skinnende solskinn, gradestokken viser 30 grader, jeg skal spise en kjempe god reke salat nå, og jeg skal snart på trening med PT. Kan jeg få en bedre start enn dette? Tror ikke det!

Imorgen tidelig reiser jeg inn til en venninne også og skal være der i helgen, gud som jeg gleder meg. Jeg har ikke sitt henne på månder, så nå var det på tide at vi treffes. Da blir det sladder, vindrikking og bare kose oss! Hun har den mammahelg også, men det blir bare kos og se guttungen hennes igjen, han er bare så søt!

Da er det snart PT time, vi blogges mer senere!
Hva skal dere i kveld og helgen? 

I'M NOT STRONG FOR A GIRL - I'M JUST STRONG

God kveld! Rett etter jobb kjørte jeg opp til XXL og handlet meg denne kule drikkeflasken her. Jeg må jo ha en drikkeflaske nå som jeg satser på trening igjen. Og hvor bra var ikke teksten på flasken? Jeg falt helt for den med en gang jeg så den, så da måtte jeg kjøpe den. Og helt perfekt at den er rosa siden da matcher den treningsskoene og klærne mine. Hihi. Jeg skal på trening imorgen med PT, og da skal denne bli brukt for første gang!

Etter at jeg kom hjem har jeg spist en kjempe god kylling middag og sitt på litt seri. Når jeg tilbringer hele dagen på salogen er jeg ganske trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Kjenner at jeg bare må ta en tidelig kveld og komme meg i seng. Må lade opp til min siste jobb dag på 2 uker og trening!

Ha en kjempe fin kveld videre. Vi skrives mer imorgen!
Sweet dreams dolls! 

RELAXING MORGNINGGod morgen dolls! Nå er det ikke lenge til jeg starter ferien min, herlighet. Det er bare idag og imorgen også er det feri! Kjenner at jeg har godt av det nå. Slappe av, samle tankene mine, stor kose meg og bare gjøre hva jeg vil, og tilbringe masse av tiden ute i solen på stranden. Guu så herlig det skal bli! Nei, jeg kan ikke drømme meg vekk helt i ferie land, når jeg snart skal på jobb igjen.

Denne morgenen har vært så fin. Jeg våknet ganske tidelig og har bare ligget i sengen med musikk, blogget og slappet helt av. Elsker å våkne tidelig når jeg ikke begynner på jobb før 11, da kan jeg ta morgenen helt med ro og gjøre akkurat hva jeg vil. Lille Lykke har bare sovet vedsiden av meg og kost seg. Hun liker ikke å stå opp tidelig, men nå må hun nesten for jeg skal snart på jobb. Idag jobber jeg helt til kl 7, så jeg vil bare ønske dere fine lesere en kjempe fin torsdag. Nyt det flotte været for meg også!Hva skal dere gjøre idag? 

ANTREKK - 23.07.14God kveld dolls! Har dere hatt en fin onsdag? Det har jeg! Rett etter jobb gikk jeg til farmor og fikk servert kjempe god grillmat. Nå er jeg bare ute og nyter den flotte sommerkvelden med en gammel venninne jeg ikke har sitt på flere år. Jeg skal catche up med henne en stund nå før jeg skal hjem og slappe av. Jeg har enda ikke fått sitt den nyeste episoden av PLL, så den må jeg få sitt før jeg legger meg også! Onsdagen er blitt en av mine favoritt dager for da kan jeg kose meg på kvelden med verdens beste seri!

Ha en kjempe fin kveld! Hva har dere gjort idag?
Vi skrives <3

I GANG MED PERSONLIGTRENER!Igår var første treningsøkt med min nye personlige trener! Herlighet så tungt det var, men i tilegg så gøy! Vi holdt på med sirkeltrening noe jeg syns var ganske kjekt. Det var 2 minutt på hver post og 30 sek pause mellom hver. Men de 30 sekundene føltes ut som 3 sek, syns det kunne vært 45sek. Hinthint! Denne sirkeltreningen skal vi gjøre regelmessig for hun skriver resultatene mine hvor hver gang, så om det blir forbedring for vi se på. Det tror jeg nok for hun er kjempe flink! Jeg har allerede neste PT time på fredag, men om jeg klarer å gå da er et spørsmål. Jeg er kanskje ikke så gangsperr som jeg så for meg, men herregud som jeg kjenner det i hele kroppen! Jeg vet vi ikke skal ha sirkeltrening, så hva hun har pønsket ut på er et godt spørsmål!

Jeg må ut å kjøpe litt nytt treningstøy også! Jeg har ikke hatt motivasjon til å trene på veldig veldig lengre, men nå er den på topp. Men med litt nytt treningstøy blir det nok enda kjekkere og trene også! Gleder meg masse til fredag! Da skal jeg få henne til og ta enda flere bilder til dere!Føler meg utrolig sprek allerede!
Vi blogges mer senere. 

ANTREKK - 22.07.14Herlighet for en fin og hard tirsdag! Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra dagens trening og herregud så sliten jeg er. Når jeg kjørte hjemover klarte jeg nesten ikke trykke inn gassen eller noe, så en god treningsøkt vil jeg si. Jeg skal fortelle alt om det imorgen i et eget innlegg med bilder og alt. 

Nå er det snart treningsmiddag som står for tur. Den består av den beste grillretten jeg kan få! Kylling, potetsalat og en grønnsalat med masse godt oppi. Namnam! Jeg ville bare innom og vise dere dagens antrekk før det er middag, serie og lykketid resten av kvelden! Skal bli herlig og bare slappe av etter en lang dag med både jobb og trening! 


Jeg vil til slutt ønske dere en kjempe fin kveld videre!
Hva har dere gjort på idag?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med ukens instagram oppdatering. Jeg tror jeg er litt avhengig av insta for jeg er innpå hele tiden! Ser på inspo bilder og leter etter flere kontoer jeg kan følge. Men nå finner jeg ikke flere som jeg ikke allerede følger. Kanskje dere har noen favoritt kontoer til meg? Nå skal jeg på jobb og tilbringe dagen der. Rett etterpå skal jeg ut i solen og trene litt. Jeg sa sist uke at jeg skulle fortelle dere noe innen trening og meg, og senere idag får dere vite det. Jeg er så spent!


Ha en kjempe fin tirsdag, skal dere noe kjekt idag! Følg meg på insta @kaisaeb !

FLOWER DRESS

Se hva som kom i posten her på lørdag, en helt ny kjole fra nelly. Jeg har fått 4 nye kjoler derifra på under 2 uker, men de har jo alt for mange fine at jeg klarer ikke og la være. Denne her var plutselig på salg og da måtte jeg bare bestille den! Var den ikke fin vell? Sommerlig og fin. Kan jeg ikke bli invitert til et grillparty så kan jeg ha denne på meg!

Nå har jeg akkurat komt inn dørene! Dagen idag har gått i et. Først var det jobb til 5, så  var det rett på photoshoot. Jeg gleder meg sånn til og få bildene. Jeg ser for meg at det blir mange fine og at resultatet blir utrolig bra. Jeg skal selvfølgelig dele de her på bloggen når jeg får dem! Nå skal jeg bare spise middag, se litt seri og ta kvelden. Jeg skal opp tidelig å kjøre en Celine for hun skal reise til Italia. Heldigvis er det bare for 1 uke hun er borte.

Likte dere den nye kjolen min?
Vi skrives mer imorgen!

 

MONDAYMORGNING

God morgen alle sammen. Da er det en ny uke og jeg skal tilbake på salongen igjen etter en kjempe kjekk helg. Jeg skal bare jobbe ut uken også er det 2uker med feri. Herligheten så herlig det skal bli. Krysser fingrene for at det nydelige sommerværet holder seg for jeg vil tilbringe masse masse tid ute i solen! Jeg har ikke lagt alt for mange planer i ferien enda for det må bli en del stranddager også, men nei gud så mye jeg skal kose meg i ferien. Blir dessverre ingen flere reiser på meg, men kanskje til høsten?

 Har dere noen planer for den nye uken?
Vi skrives mer senere!


FEELS LIKE SUMMEROh herligheten for en flott søndag! Jeg har tilbringt hele dagen ute i solen og stor kost meg. Gradestokken har sikkert vist nesten 40 grader, så det var ikke bare bare å sole seg ute i hagen idag. Tror både jeg og Lykke syns det var nesten litt for varmt. Men med litt bladlesing og iskald drikke gikk det greit! Jeg ble også med ut på en båt i flere timer idag med noen venner. De sto på vannbrett og var sporty mens jeg solte meg og tok det helt med ro. Vi skal ut med båten og kose oss igjen om en stund, men da blir det grilling, bading og mer kos i enda flere timer. Da skal tilogmed jeg uti vannet, ikke på brettet, men bade om det er like varmt som idag. Gleder meg allerede for det var så gøy! Krysser fingrene for jeg har fått litt brunfarge idag.

Hva har dere gjort idag?
Nå er det snart kveld, god natt, sov godt.

IT'S A LITTLE BABYGIRL!Herlighet for en flott lørdag det var igår! Jeg storkoste meg i babyshoweren for den fineste gravide jenten du finner. Maten og alle kakene var kjempe gode, og vi hadde mange koselige leker, og det skal bli spennende å se hvem som er nærmest med å tippe lengden, vekten og når babyjenten kommer. Krysser fingrene for at jeg vinner! Og så mange fine pakker hun fikk! Jeg håper hun storkoste seg masse og hadde en kjempe flott kveld, det hadde vertfall jeg. Nå gleder jeg meg bare masse til babyjenten kommer for jeg vil reise til Stavanger og hilse på dem!


Femkløveren <3

Nå er det taning time ute i solen et par timer!
Vi skrives mer senere idag. Ha en kjempe fin søndag. 

ANTREKK - 19.07.14God kveld dolls! Da er jeg pyntet og klar for med min nye kjole fra nelly! Jeg skal i babyshower til søteste Elisabeth. Der blir det pakker, god mat, sladder og kos! Jeg skal videre på en annen fest rett etterpå til Silje som reiser til militæret for 1 år. Blir masse feiring ikveld, men det blir bare kos! Det kommer masse bilder fra babyshoweren imorgen og kanskje goodbyefesten. Vi skrives mer imorgen!
Ha en kjempe fin lørdag! Skal dere noe kjekt ikveld ?

NEW WHITE BLAZERGod lørdag og god helg! Rett etter jobb igår gikk jeg innom oasen for litt fredagsshopping, noe som aldri slår feil! Jeg har lenge hatt lyst på en hvit blazer som er litt lang for jeg har bare en som er kort.. Jeg syns det er utrolig fint, og vertfall nå som det er sommer. Jeg skulle egentlig kjøpe Lena Blazeren fra bik bok, men de hadde ikke str min også likte jeg ikke stoffet så godt.. Men, H&M redder meg alltid. Jeg gikk rett innforbi og der hang det akkurat slike jeg har lett etter. Det eneste det er med dette er at det ikke er knapp.. Men men, jeg klarer meg nok fint uten!

Nå skal jeg ut og sole meg et par timer før jeg skal på besøk til beste jenta mi Tina som reiser til syden inatt. Så idag må vi et siste hade før hun reiser, sladdre og kose oss i solen. Jeg skal komme til henne rett etter hun er ferdig på jobb. Jeg kan dessverre ikke være der alt for lenge for jeg har så mange planer idag, men så lenge jeg får se hun så gjør det ikke så mye. Hun er snart hjemme igjen heldigvis! 

Hva syns dere om mitt siste innkjøp?
Taningtid er det på meg nå, 1 uka i Zadar for 1 mnd siden og jeg er likbleik.. 

MAXIDRESSES FOR THE SUMMER!Sommeren er langt ifra over og det som er skikkelig fint i sommertider er lange fine maxikjoler! Jeg har bare en selv, men jeg skal skaffe meg flere. På nelly har de alt for mange fine at jeg klarer ikke og velge meg noen. De passer både til hverdag og fest noe som er helt ypperlig! Nei, en hverdags og en fest maxikjole er jeg på jakt etter. Hvilken likte dere best? Jeg må ta meg en runde på bikbok også for der vet jeg de har de perfekte hverdags maxikjolene. Helt enkle og veldig veldig fine!Hvilken var dere favoritt? Trykk på bilde for og komme direkte til kjolen.
God helg dolls !

ANTREKK - 18.07.14

God morgen! Solen skinner, varmegradene er her og det er snart helg. Men aller først er det noen timer på jobb. Jeg skal starte helgen med et koselig besøk med både middag og film. Krysser fingrene for en skikkelig god skrekk eller action film. Siden jeg skal i to arragementer imorgen skal det bli herlig med en litt avslappende fredag. Jeg skal være der til ikveld tenker jeg, så er det rett hjem til Lykke mi og ta kvelden med hun. Dette kommer til og bli en kjempe fin fredag, jeg har det på følelsen! Skal dere noe kjekt denne fredagen eller i helgen?Vi skrives mer senere etterjobb!
Ha en kjempe fin fredag så lenge, kos dere masse i solen for meg! 

BISSY BISSY!

God kveld. Hvordan har dere det? Jeg her skikkelig bissy for tiden. Det er travelt på jobb, jeg går på cafe besøk med venninner etter jobb eller resturanter og koser meg. Og når jeg kommer hjem er det skjønnhetssøvnen som er høyest på listen. Men, jeg storkoster meg selvom jeg ikke har hatt tid til bloggen de siste dagene. Men, snart er det helg og finværet kommer forhåpentligvis tilbake, så da skal jeg ta alt igjen finingene mine. Da blir det antrekks bilder, babyshower, goodebye party og andre kjekke ting!

Idag har jeg vært på jobb i hele dag, jeg har bare vært hjemme en times tid bare. Nå skal jeg spise middag i sengen mens den nye spisoden av PLL snurres på pc skjermen før jeg skal i dusjen, også få litt beautysleep. Tror jeg har godt av en tidelig kveld siden jeg har vært på farten hele tiden de siste dagene, pluss at det er travelt på jobb. Nå trenger jeg litt tid for meg selv med Lykke og ikke gjøre noe!
Vi skrives mer imorgen dolls <3
 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld dolls! Nå har jeg akkurat komt hjem fra kaien besøk med min kjære bestevenninne Karoline. Vi koste oss med natchos, kaffe, sladder og latter. Det er en stund siden jeg har sitt henne, så nå var det på tide og catche up om ting! Nå skal jeg rydde og sortere på rommene mine for når jeg har feri i 2 uker skal jeg pusse opp! Så nå må ting kastes, sorteres og hives. Dette er et prosjekt i seg selv.. Håper det ikke tar alt for lang tid, men med litt høy musikk gjør det nok ikke det!

Her er en liten oppsumering fra instagram kontoen min. Fra neste uke av blir det mer trening inspo både på instagram kontoen min og bloggen, så gled dere. Jeg håper det blir bra med en ny kategori på bloggen, eller at den blir mer oppdatert heter det vell. Den treningskategorien min kan jeg ikke si blir så flittig oppdatert, men på tirsdag forander det seg. Dette kan bli spennende. Kanskje det blir mer matretter og tips inne kosthold også? Hvem vet.


Følg meg, så følger jeg tilbake!

KEEP DRY AND CARRY ON

God morgen alle sammen. Her er det nydelige sommerværet på 30 grader borte og erstattet med regn.. Men jeg skal ikke klage for jeg fikk prøve ut den nye regndrakten til Lykke som jeg kjøpte i Zadar. Var hun ikke søt i den vell? Lykke hater at det er regn, kladt og vått, så hun vil helst være inne hele dagen under et varmt teppe, men det kan hun dessverre ikke.. Derfor er det jo litt perfekt med denne regndrakten. Jeg burde vell ha en heldrakt siden hun er så diva av seg for potene kan heller ikke bli noe spesielt  våte. Tror hun er litt for lik eigeren sin jeg. Hihi!!Nå kaller salongen, vi skrives mer senere!

ANTREKK - 14.07.14God kveld dolls! Har dere hatt en fin mandag? Det har jeg! Jeg fikk endelig tatt etterveksten min på jobb idag som dere kanskje kan se? Jeg er blitt et hakk mørkere og det skal jeg fortsette med for jeg likte den fargen utrolig godt. Rett etter jobb gikk jeg opp til farmor og farfar og fikk servert en kjempe god middag. Karbonader, potetstappe, stekt paprika\løk og blomkål fikk jeg idag. Herregud så godt det var! Tror jeg må gå der litt oftere for de har alltid noe godt til middag der. Når jeg var ferdig hos dem var det kaien besøk med søteste Heidi. Vi drakk kaffe, sladdret og lo, så timene gikk helt fra oss. Som dere skjønner har jeg vært på farten i hele dag. Jeg har akkurat komt hjem, så nå skal jeg bare kose med Lykke og lufte hun også er det rett i seng og få litt skjønnhetssøvn.Fin fin mandag!
Håper dere likte dagens antrekk. Vi blogges mer imorgen <3 

FIN START PÅ UKEN

God morgen! Har dere sovet godt? Jeg og Lykke lå i sengen så lenge vi kunne før vi orket og stå opp. Men litt kaffe og et ELLE blad hjalp på denne trøtte mandagsmorgenen. Jeg fant masse inspirasjon til nå og litt til høstens motetrender. Kan ikke vente til hørtklærne kommer i butikken!

Nå skal jeg på salongen og være der før det er familiemiddag rett etterpå. Vi får alltid noe godt hos farmor og fafar så gleder meg allerede. Vi skrives mer senere finingene. Ha en kjempe fin mandag. Skal dere noe kjekt?Tata, vi skrives senere <3 

PINK SUNDAY WALK

God kveld dolls! Har dere hatt en fin søndag? Etter mange mange koselige timer på kaien med Silje bestemte jeg meg for å gå en lang tur med Lykke  når jeg kom hjem. Det ble en intervall tur! Stakkars Lykke sprang bak meg hele tiden, så jeg måtte gå en del også for hun kunne ikke bli dratt av meg heller. Føler meg utrolig sporty idag siden jeg trener veldig veldig sjeldent, men det skal skjerpes på nå. Jeg har også noe spennende og fortelle dere innen trening, men alt er ikke helt klart, så når alt er 100% i orden forteller jeg dere det med en gang!

Nå har jeg akkurat tatt en dusj og skal se et par episoder av keeping up with the kardashians før det blir kveld. Imorgen er det en ny og sunnere uke noe jeg ser frem til! Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin søndag og ha en kjempe fin kveld  videre!

Vi skrives mer imorgen!

ANTREKK - 13.07.14

Da er det søndag og den skal jeg nyte til det fulleste. Jeg som hadde de planene for dagen.. Jeg skulle på strande og tilbringe hele dagen der, men når solen ikke er med oss blir det heller cafe på kaien med en venninne. Hun reiser snart inn til millitæret og skal være der et helt år.. Jeg gikk i klassen hennes på frisør og vi ble ganske close på det året, så det skal bli utrolig trist at hun reiser. Med en gang hun kommer hjem på perm skal vi enten møtes for litt kaffi og sladdre, eller ut byn og ha en gilrsnight out. Jeg stemmer for begge deler! Hvor mange timer vi blir sittende på kaien har jeg ingen anelse om, men vi blogges mer senere når jeg er hjemme igjen.Ha en kjempe fin søndag dolls.
Hva er deres planer for dagen? 

ANTREKK - 12.07.14Oh for en herlig lørdag! Jeg og Celine har tilbringet flere timer på stranden idag og bare nøtet varmen. Jett hvem som skal på stranden imorgen også da! Når det er så flott sommervær må man nyte det fult ut. Nå har jeg spist en kjempe middag bestått av grillmat, også skal kvelden fortsettes hos Celine med en jentefilm, snacks og kos. Slik skulle dagene vært hver eneste dag!

Lille Lykke fikk seg et lite bad idag også. Etter hennes lille bad sprang hun som en gal frem og tilbake, rullet seg i gresset og tok helt av. Haha, jeg skulle ha filmet henne, men siden jeg lo så godt glemte jeg det litt ut. Når jeg skal på stranden imorgen skal jeg låve og ta mange bilder til dere, så kommer det et strandinnlegg til dere imorgen.

Håper dere likte de 2 bildene fra dagens antrekk.
Ha en kjempe fin lørdagskveld søtinger. 

FIN PÅ VIN!God lørdag finingene! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har ligget strekk ut på benken etter gårdagens festligheter. Må si jeg kunne ha følt meg bedre enn hva jeg gjør, men litt beachtime med Celine mi kommer til og kurere det. Ingenting er bedre dagenderpå enn sole seg, være med en god venninne og bare slappe av hele dagen. Nei, jeg må si det ble litt mer å drikke enn planlagt igår. Etter jeg og SM hadde drukket opp en flaske vin gikk vi videre på en annen fest. Herregud så gøy vi hadde det. En fin fin fredagskveld!
 
Nå skal jeg på stranden og nyte det fine været!
Vi skrives mer senere når jeg har kommet meg hjem. 

ANTREKK - 11.07.14Da er en av de nye kjolene kommet på og jeg er klar for vin drikking med god jenta mi. Vi skal nyte det flotte været, bli fin på vin, snakke mye og vertfall le mye. Oh, jeg trenger virkelig en skikkelig girlsnight idag. Morgen dagen blir også like fin, håper jeg. Da er det strandtid, lunchdate og kanskje ut på byn? Det tar det rett og slett som det kommer. Jeg skal uansett nyte dagen alt jeg kan i solen. Nei, denne helgen kommer til og bli den beste på lenge!Håper dere likte dagens antrekk.

Hva syns dere om den nye kjolen min?
 

AMAZING START TO THE WEEKEND!

God fredag og god helg dolls! Jeg tror ikke denne fredagen kunne blitt bedre! Solen skinner og det er over 30 grader ute, og jeg har fått 3 nye kjoler i posten! Jeg ble helt i hundre når jeg fikk melding om at kjolene mine var komt i dag morges. Den ene skal jeg spare til neste helg når jeg skal i babyshower, men hvilken vet jeg ikke enda.

Nå skal jeg kose med taco før jeg skal på kaien og drikke litt vin med en god venninne. Som jeg sa, det kan ikke bli en bedre fredag enn dette! Jeg håper alle dere lesere har hatt en flott start på helgen og jeg ønsker dere en flott fredsg videre! Dagens antrekk kommer ut om en stund og da er en av de nye kjolene kommet på! Stay tuned.Bilder av kjolene får dere i et annet innlegg om dere ønsker det.
Vi skrives om en stund <3 

ANTREKK - 10.07.14

 

Da er jeg ferdig på jobb og har vært hjemme en liten stund. Nå har jeg akkurat spist verdens beste grillmat. Kylling, potetsalat og en vanlig grønnsalat til. Namnam! For meg finnes det ikke bedre grillmat enn det! Jeg skal bare slappe av etter en lang dag på jobb resten av kvelden. Jeg skal snart i dusjen og gi håret mitt en god kur for det trenger det før det blir en tidelig kveld på meg. Etter og ha vært på jobb i 8 timer er sengen det eneste som frister. Må lade opp til imorgen for da er det endelig fredag og helg!

Jeg har følt meg som en søt liten blomsterpike i hele dag med kjolen og kransen min. Men er det sommer, så er det sommer! Som dere kanskje kan se på disse bildene og bildene fra forje innlegg bruker jeg mye mye mindre sminke for tiden. All den svarte eyelineren er borte, øyenskyggen er borte og bare maskaraen er igjen. Jeg er ikke helt vant med det enda, men jeg får vertfall masse skryt! Jeg kan komme ut med et innlegg til dere iløpet av helgen som viser det bedre om dere vil?Jeg håper dere likte dagens antrekk!
Vi skrives mer imorgen <3 

BLACK AND WHITE

God morgen alle sammen. Hva gjorde dere på igår? Jeg koste meg med PLL100, herregud så spennende den var. Jeg skjønte ikke så mye av alt, men jeg vil ikke si noe om noen av dere ikke har sitt den enda. Jeg koste meg med hjemmelaget natchos og is mens favoritt serien var på pcskjermen. Kunne kanskje litt en mer spennende onsdag, men hvem har ikke lyst på en dag i sengen med en bra seri en gang i blandt?

Nå skal jeg snart avgårde på jobb.. Idag skal jeg være på salongen til 7, så det blir en oppdatering til men den kommer senere ikveld. Kl er litt over 10 nå og gradene viser allerede 30 grader!! Hvorfor kan ikke jeg få fri så kan jeg tilbringe dagen på stranden? Håper denne syke herlige varmen holder seg her til helgen, for da blir det beachday! Krysser fingrene!Til slutt vil jeg ønske alle en kjempe fin torsdag. Vi skrives mer når eg har kommet meg hjem!

BESKYTT HÅRET DITT I SOLEN!Det er utrolig viktig og beskytte håret i solen. Håret trenger like mye beskyttelse som huden. Derfor er det viktig med gode produkter som beskytter mot UV stråler, saltvann og klor. Jeg vil anbefale Kerastase sin solserie mot akkurat dette. Jeg brukte serien når jeg var i Zadar selv og elsker den. Den gjør håret mykt, glatt og gir god fuktighet og pleie, noe håret trenger masse av om sommeren slik at det holder seg sundt og friskt. Selvom du er hjemme i Norge er det viktig og beskytte håret så mye man kan, men det er enda vitkigere om du er i syden.Bain Apres-Soleil er en after-sun hår bad  som er opprettet for å reparere håret utsettes for i solen. Den renser sand, klor og salt fra hodebunnen, og gjør at håret blir reparert, tilfører fuktighet og bevarer fargen. Denne er utrolig god og gjør virkelig jobben sin. Har du badet i salt eller klor, legger du ikke merke til det etterpå. Jeg har ofte vært i syden og klaget over håret mitt for det er et eller annet som ikke stemmer med det. Men, når jeg har brukt denne shampoen og serien har jeg ikke klaget en eneste gang. Masque UV Defense Active er en after-sun behandling opprettet for å reparere farget håret utsettes for i solen. Håret ditt vil være mykt og skinnende med langvarig utstråling. Den er formulert med filtre som gir aktiv beskyttelse mot både UVA-og UVB-stråler. Jeg bruker denne isteden for balsamen i denne serien for jeg foretrekker litt tyngre produkter. Har du et lett og fint hår vil jeg anbefalt balsamen. Jeg bruker en god fuktighetsbalsam istedenfor.

 

Soleil Aqua-Seal er før eksponering for sol, sjø og klor av lengder og endene av håret ditt. Beskyttelse av den ved forsegling av fiber med et beskyttende lag, det gir en vanntett virkning. Denne kan du ta i både tørt og vått hår. Den har en god kremaktig konsistens som er enkel og fordele i håret.Håper dere likte dagens produkt anbefaling! Kanskje noen av dere bruker denne serien eller kjenner noen som har det? Jeg anbefaler virkelig denne serien. Håret trenger like mye beskyttelse som alt annet, så invester i noen gode solprodukter som sommeren. Det vil være verdt det! 

SO SO TIERD..

God morgen alle sammen! Jeg tror både jeg og Lykke var litt trøtte idag når  vi våknet, ble en litt sen kveld igår kan dere si. Men, Lykke er jo helt slått ut stakkars liten, og så søt hun er når hun sover. Verdens søteste hund i hele verden! Jeg gleder meg allerede til og komme hjem fra jobb og tilbringe hele onsdagen med henne. Den nyeste episoden av PLL kom ut inatt og herregud den må jeg bare få med meg så fort som mulig! Jeg har sitt sneakpeaks på facebook siden deres og den ser bare alt for spennende ut. Nei, timene på jobb kan ikke gå fort nok for nå vil jeg se den! Vi skrives mer når jeg har kommet meg hjem fra jobb. Ha en kjempe fin onsdag!
Skal dere også få med dere PLL episoden som kom ut igår? Eller skal dere noe annet kjekt?

ANTREKK - 08.07.14God kveld! Hvordan har dagen deres vært fininger? Etter jobb var det rett og snurre en film og spise pizza! Fin fin tirsdag. Nå er det snart kveld og lalletid for meg og Lykke. Jeg ville bare gi dere en siste oppdatering og vise dere dagens antrekk. Ha en kjempe fin kveld videre, vi skrives mer imorgen! Natti natt, sweet dreams!Håper dere likte dagens antrekk!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med instaupdate! I det siste har jeg funnet mange nye kjekke kontoer som gir meg utrolig mye inspirasjon. Det er en jente som legger ut lyse, hvite og flotte bilder, jeg og vil! Uansett hva hun tar bilde av er det så lyst, klart og fint. Lurer på om hun redigerer dem slik eller hva hun gjør! Vet noen hva hun gjør for og få dem slik, gi meg beskjed. Det setter jeg stor pris på! Håper dere likte bildene fra ukenes instagram oppdatering, ny oppdatering kommer neste tirsdag igjen!


Trykk gjerne på følger knappen slik at den blir grønn <3 @kaisaeb

HAPPY MORGNING

Herlighet for en flott morgen. Jeg har kost meg med en kopp kaffelatte, solen skinner, hva gradestokken viser vet jeg ikke, men det er helt herlig ute. Og jeg må tilbringe hele dagen på jobb? Nei og nei.. Heldigvis er det ikke så lenge til helg og da kan jeg steke meg på terrassen! Man kan ikke få nok av sol eller bli får tan, hihi. Nå skal jeg  ut med Lykke før salongen kaller! Hvordan har deres morgen vært? Noen kjekke planer for dagen?


I want coffe to!<3


Ha en kjempe fin tirsdag, vi skrives om ikke så alt for lenge igjen !

ANTREKK - 07.07.14Hei finingene mine! Hvordan var helgen deres? Jeg storkoste meg på festivalen, herregud så gøy det var. Jeg var ikke i seng før halv 6 på søndagsmorgenen, så mye søvn ble det ikke før vi reiste hjem igjen.. Kjente det idag når jeg skulle på jobb. Jeg klarte og forsove meg og rakk ikke å gjøre noe før jeg dro idag. Derfor ble det en sen oppdatering på dere.. Det blir nok en tidelig kveld på meg for kjenner jeg trenger mer søvn. Drukket på kaffe som en gal på jobb idag, så ikke mer kaffe på meg..

Har dere hatt en fin start på uken? Utenom at jeg ikke nesten har sovet de siste 48 timene har jeg hatt en fin mandag. Nå skal jeg bare kose i sengen med Lykke, se seri og få tatt igjen litt skjønnhetssøvn! Lat mandag er det idag!

Vi skrives mer senere eller imorgen!
Hva har dere gjort idag? Skal dere noe kjekt eller kanskje dere har gjort noe kjekt idag allerede?

GOT EVERYTHING ON SALE!

Oh, jeg bare elsker salg! Jeg fikk alt dette for 150 kr eller noe, de gir det jo nesten gratis! Men jeg skal ikke klage! Genseren kostet 80, smykke 50 og toppen 30, er ikke det et kupp så vet ikke jeg! Jeg har den rosa genseren i flere farger, men jeg trengte en til i den fargen jeg ikke hadde. Finner jeg meg noe jeg liker må jeg ha dem i nesten alle  fargene slik at jeg har dem. Haha! Dere må gå på salg shopping dere også før alt det fine og str er borte. Jeg fant masse mer, men da var det L og XL det gikk i... 

Nå er vi godt i gang her på festivalen og til langt på natt skal vi holde på. Kjenner allerede at morgendagen blir lang, hard og tung.. Men, det kommer til og være så verdt det!Håper dere likte innkjøpene mine!

KLAR FOR FESTIVALOh, nå er jeg så klar for festival. Alt er pakket, drikken er klar og antrekket er perfekt! Det eneste som kunne vært bedre er været for jeg vet at jeg må skifte til bukse og converse senere. Jaja, skal man på festival, så skal man på festival. Da kan man ikke gå i høyesko og shorts selvom man gjerne vil. Jeg hører ikke helt til dette festivallivet vet jeg for meg i telt? Haha, det kommer aldri til og gå bra. Dollene skal på tur! Noen burde ha filmet meg og SM når vi setter opp dette gigantiske telte helt alene, det kunne ha blitt morsomt. Helt siden jeg har fått vite jeg skulle reise for et par dager siden har jeg vært i hundre. Jeg og SM har ikke reist sammen før, så dette kan ikke annet enn og bli bra. Dreamteam! Nå vil jeg bare sette i gang med festivallivet å drikke, være i telt og bare kose meg. Men kvelden blir ikke helt perfekt før Tina mi kommer senere ikveld, woho! Om denne lørdagen ikke blir bra så  vet ikke jeg. Kamera er selvfølgelig med, så krysser fingrene for et festivalinnlegg imorgen. Jeg kjenner allerede at dagen imorgen blir tung, så hva tid dere blir oppdatert for vi se.

Kos dere masse denne lørdagen. Hva skal dere gjøre idag?
Håper dere likte festivalantrekket mitt! 

DIY - BLOMSTERKRANSGod morgen! Nå kommer det endelig mitt første innlegg i DIY kategorien min og det var på tide. Til mitt første prosjekt bestemte jeg meg for blomsterkrans siden jeg skal på festival og da passer det perfekt. I tilegg er det jo sommer og da er det alltid like fint og ha i håret til  hverdags eller fest. Jeg har sitt etter en slik krans i evigheter, men de har bare med strikk noe jeg ikke liker, så da er det like greit og lage en selv og vanskelig er det ikke, easy pisy!Du trenger:
1 hårbøyle
Falske blomster i de fargene og størrelsene du vil ha. 
Limpistol

Steg for steg:
1. Varm opp limpistolen.
2. Det andre du gjør er og bestemme deg hvordan du vil ha blomstene. Hvilken reggefølge, hvor mange skal det være på og slike ting før du limer blomstene fast. Jeg bestemte meg for og legge mine litt på skrått, slik at selve blomsten kom mer frem fremme.
3. Også er det bare til å lime, feste også er den klar for bruk!

Vanskeligere er det faktisk ikke! Jeg ble faktisk storfornøyd med resultatet og skal lage mange flere. En helt hvit, knasj rosa, lyse lilla og kanskje til venninner om de vil ha en! Det tok meg kanskje bare 10 minutter når jeg satte i gang, så kan lage mange kranser på kort kort tid. Nå må jeg bare handle flere hårbøyler og flakse blomster slik at jeg kan fike meg selv flere. Jeg har ikke hatt blomsterkrans før denne her og jeg elsker den. Føler meg skikkelig søt og sommerlig i den. Den kommer selvfølgelig på i festival antrekket mitt som kommer ut om et par timer!

Hva syns dere om slutt resultetet? Jeg er vertfall storfornøyd!
 

T.G.I.F!

God helg! Hvordan har dagen deres vært? Jeg har hatt en travel, men kjempe fin fredag. Rett etter jobb ble det litt shopping med kjæreste Hannah. Jeg fikk kjøpt meg et par ting på salg og kjøpt inn ting til mitt DIY prosjekt som er en blomsterkrans. Jeg skal selvfølgelig legge ut resulatet og steg for steg, men det kommer ikke før imorgen. Nå har jeg akkurat kommet inn dørene etter jeg har vært med Silje-Marie og planlagt alt til festivalen  vi skal på imorgen. Herregud som jeg gleder meg. Dette kommer til og bli en utrolig bra helg. Oh, nå må bare avreisen komme for nå vil jeg bare storkose meg med en av de beste jentene mine med festivalkos og alt som hører til. Jeg har ikke fått pakket eller noe, så nå må jeg nesten sette igang. Bissy bissy! 

Jeg vil til slutt ønske alle dere fininger en kjempe fin kveld, vi skrives selvfølgelig mer imorgen. Da kommer festivalantrekket mitt, DIY prosjekt og innkjøpene mine fra idag. Stay tuned!Hva skal dere gjøre resten av kvelden? 

BLOGGERS DO IT BETTER!I dag kom min mor og søster innom salongen på besøk med en gave til meg som da var denne toppen. De sa de ikke kunne la være og kjøpe den til meg, noe jeg får-sto når jeg leste det. Jeg måtte le litt når jeg så hva som stod på, men det er jo helt sant, bloggers do it better! Jeg ble storfornøyd med gaven jeg fikk av dem. De fant ikke en bedre dag og kjøpe denne til meg for idag ble det bestemt at det blir festival på meg iår, og da passer denne toppen perfekt! Jeg har allerede festivalantrekket mitt klart og jeg kan ikke vente med å bruke det! Gleee-dd-eeer meg!! Jeg skal selvfølgelig vise det til dere når dagen er der. Men, mer om festival senere!

Nå er det serietid før jeg skal få meg litt skjønnhetssøvn! Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin torsdag. Vi skrives mer imorgen. God natt, sov godt og drøm søtt <3Bloggers do it better!

ANTREKK - 02.07.14God morgen alle sammen! Aller først må jeg bare skryte av filmen vi så igår. Herr-e-gud for en bra film. Angelina Jolie var så sexy i filmen! Jeg, Tina og Malene ville være henne etterpå med vingene, kreftene og alt. Haha! Jeg må gå på kino litt oftere å spise baconchips. Det er jo bare så godt. Jeg hadde spist opp hele boksen alene før filmen var begynt, så jeg hadde bare brusen og kose meg med når filmen startet. Men, da var jeg forsynt på cips kan du si. Jeg avsluttet daten med solstrålene med kebab. Det hører til etter kinoen, enten før eller etter er det kebab! Namnam.

Nå er det snart joddtid på meg og der skal jeg være helt til kl 19.00 ikveld. De siste dagene er jeg så sliten etter jobb at nå gleder jeg meg bare til helg. Imorgen er det fredag og jeg har fri hver lørdag i juli. Det skal bli herlig og ha 2 fridager isteden for 1 i noen uker. Nå er det frokost tid før jeg stikker på salongen. Ha en kjempe fin torsdag alle sammen.


Haha, som eier som hund! 
Håper dere likte antrekket.
Har dere noen planer denne torsdagen? 

NEED MORE CASUAL CLOTES..God morgen alle sammen! Denne onsdagen skal bli så fin. Først og fremst er det jobb, men senere idag er det kino date med Tina mi. Vi skal se maleficent, og den ser jo bare alt for bra ut. Hva min mening er om filmen tar vi når vi faktisk har sitt den, men traileren ser utrolig bra ut. Angelina Jolie er jo en utrolig flott dame og ikke minst en utrolig god skuespiller, så filmen må bare være amazing. Gleder meg!

Til slutt vil jeg vise dere en ny genser jeg har kjøpt fra bikbok. Denne kjøpte jeg ilag med de to blomstertoppene som jeg har falt pladask for. Denne genseren er bare helt perfekt til hverdag. Bare piffe den opp med et smykke, høyesko, så er du klar. Jeg skal faktisk ta den på meg idag for det var egentlig derfor jeg kjøpte den, for og ha på jobb. Jeg har kanskje 3-6 normale gensere som er casuale, men de er i strikk.. Så ikke bare er jeg på smykkejakt, jeg trenger også flere normale gensere til hverdag! Men kresne meg som bare vil gå i skjørt, dressjakker og høyesko ender det med at jeg aldri kjøper meg slike gensere.. Må bli flinkere til det!

Vi skrives mer senere ikveld etter jobb og etter kinoen.
Hva skal dere idag dolls? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det tirsdag og det betyr ny oppsummering av de siste instagram bildene mine. Jeg føler jeg trenger litt flere inspirasjons kontoer, så legg igjen en kommentar med de dere følger som kanskje jeg ikke vet om. Jeg syns alltid der er kjekt med nye kontoer og følge! Inspirasjon får man aldri nok av! Gjerne følg meg om dere ikke gjør det alt og, så kanskje jeg kan inspirere dere! Nå er jeg ferdig på jobb og skal rett ut igjen! Idag skal jeg gjøre noe kjekt jeg ikke har gjort på en god stund, så dette kan bli spennende! Jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om det senere og kanskje vise dere litt bilder. Uansett, ønsk meg lykke til for det er år siden jeg har gjort dette!
Vi skrives mer senere! Ha en fin tirsdag.

LATEST FAVESGod morgen dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken igår? Det fikk jeg! Jeg storkoste meg på samson cafe med Natacha mi, pratet, lo masse som vi alltid gjør så timene gikk fra oss på et blunk. Jeg var ikke hjemme før halv 9, og da bare spiste jeg en kjapp middag som ble mac donels, så PLL og koste med Lykke. Fin avsluttning på dagen vil jeg si!

Idag er det en ny måned allerede, og det betyr oppsumering på mine antrekk for Juli. Jeg har utelukket kanskje 1-2 antrekk bare som ikke falt sånn i smak alikevell, men jeg elsker kanskje 5 av disse antrekkene. Jeg føler jeg begynner og finne MIN stil, ikke at jeg ikke har den nå, men nå er jeg sikkert på hva jeg vil ha, hvordan jeg vil se ut! Smykker, smykker og mer smykker trenger jeg og masse masse blazere i forskjellige farger. Jeg elsker den  klassiske stilen, men jeg må poppe den litt opp med noe dramatisk også! Jeg får kikke litt på klær på nettte, men det må bli senere. Nå er det salongtid! Vi skrives mer senere.Noen andre antrekk dere likte enn andre? Alltid kjekt og vite hvilken som falt i smak!