august 2013

ANTREKK - 27.08.13Da er nesten denne dagen over. Hvordan har deres dag vært? Etter jobb ble jeg med min søster og så på når lillebroren min spilte to fotball kamper. Kjempe flink er han! Kom noen minner fra barndommen når jeg satt der oppe og kjøpte meg brus og chips i kiosken og så på fotballkamper. Fikk også snakket litt med min søter som jeg ikke gjør så alt for ofte, så det var kjempe kjekt og gjøre det.

Nå resten av kvelden skal jeg bare ha pretty little liars på pc sjermen. Er ganske trøtt allerede så blir ikke mange episoder før det jeg tar kveld. Vil sove lengst mulig imorgen og da må jeg legge meg tideligere enn hva jeg pleier. Nesten så jeg ikke klarer og vente til jeg kan se den nyeste episoden imorgen. Det første jeg skal når jeg kommer borti en pc er og sette på det! Litt mørkt ute når jeg tok bildene, håper det er greit og dere likte de uansett!
Ha en kjempe fin kveld
videre alle sammen. Vi blogges mer imorgen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Todays hairdoe. Bilde 2: Vil ha melken i frokostblandingen min han. Bilde 3: Klipt meg. Bilde 4: Kaffe før jobb. Bilde 5: Søtnosen min sove søtt. Bilde 6: Vil ikke jobbe i det fine været... Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Video av Nusse. Bilde 10: Love that face. Bilde 11: Kaffi drikking på lørdagsmorgenen på jobb. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Video av Lykke. Bilde 14: Nyter søndagsværet ute i solen. Bilde 15: For varmt for henna stakkars.. Bilde 16: Grill middag. Bilde 17: Vil sova i sengen til mommoen sin han. 


Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne!

ANTREKK - 26.08.13

Da er jeg akkurat ferdig på jobb og nå skal jeg nyte sommerværet med min bestevenninne. Vi skal på kaien en tur og spise litt og bare nyte resten av denne dagen. Etter jeg har kost meg med henne skal jeg videre til kjæresten og sove over der. Dette kaller jeg en god start på uken. Bestevenninne tid og sove inntil kjæresten, kan ikke klage! Håper dere også får en fin start på uken. Hva er deres planer for denne mandagen? 

Nyt dagen videre, vi blogges snart igjen!

UKEPLAN UKE 35Hva er deres planer for denne uken?

ANTREKK - 24.08.13Hvordan har deres lørdags morgen vært? Min morgen startet tidelig siden jeg skal på jobb. Heldigvis jobber jeg bare fra 10-15 så hele dagen går heldigvis ikke vekk. Litt trist og jobbe når solen skinner, men men.. Eneste jeg skal idag er egentlig og være med kjæresten og bare kose meg og slappe av med han. Siden jeg ikke har frihelg denne helga vil jeg bare ta det med ro, men min kjære vil ut og kose seg. Vi for nesten se hva det blir til. Kanskje jeg blir heller alene med Lykke om min kjære vil ut i noen timer? Det høres ut som en god plan i mine øyne!

Jeg vet ikke om vi blogges mer senere. Kjæresten min har ikke pc mer, så da har jeg et lite problem.. Vet ikke om jeg vil blogge via tlf, kvalitet over kvantitet så jeg vet ikke om det kommer til og skje. Vi for se hva jeg gjør. Om dere vil ha litt oppdateringer om hva dagene mine går ut på uten og lese på bloggen, følg meg på insta! @kaisaeb kaller jeg meg der, er alltid kjekt med nye følgere vet dere!Ha en kjempefin lørdag alle sammen!
Hva er deres planer for dagen? 

ANTREKK - 22.08.13

Da er det torsdagskveld, har dere hatt en fin dag så langt? Her i Haugesund har solen skint og det har vært skikkelig sommer vær. Jeg var på jobb helt til kl 7 ikveld så jeg fikk desverre ikke nøte solen idag.. Men jeg skal ha en liten kosekveld med meg selv. Den nyeste episoden av PLL er jo kommet ut og hva er ikke bedre enn en ny episode av favorittserien din før kveld? Jeg skal snart hoppe i dusje og se den beste serien noensinne. Håper det ikke bare er meg som er helt oppslukt av denne serien. Blir jo bare mer og mer spennende! Lurer på sånn hva som skjer i denne nyeste episoden! Hva skal dere denne torsdagskvelden?
Da blogges vi mer imorgen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Katt overaskelse i frokostblanding eska. Bilde 2: Video av Nusse. Bilde 3: Meg på jobb. Bilde 4: Lunch på jobb. Bilde 5: Kose meg med Lykke i sengen før jobb. Bilde 6: Snille lillebroren min som er min første hårmodell. Bilde 7: Video av Nusse. Bilde 8: Min frokost på vei til jobb. Bilde 9: Kaien date med Karoline. Bilde 10: Natcho middag. Bilde 11: Ny jakke. Bilde 12: Kaien med Tina på en fredagskveld. Bilde 13: Min nye almanakk. Bilde 14: Video av Nusse.

Håper dere liker bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Jeg har også lagt ut mine første 3 videoer, alle er av Nusse. Kanskje det blir flere videoer fremover av  hverdagen.
Følg meg gjerne!  

UKEPLAN UKE 34Hva er dine planer for denne uken?

FÅ KONTROLL PÅ HVERDAGEN!


Endelig har jeg fått almanakken min i posten. Nå blir det mer kontroll på hverdagen om hva som skjer og hva som kommer til og skje. Har aldri bestilt fra personligalmanakk.com før, men er jo så greit for da kan du lage en som bare er din, en som ingen andre har! Jeg er kjempe fornøyd med hvordan min ble. Jeg valgte og ikke ha en så stor en for jeg vil ha plass i vesken min til den hele tiden, så medium var en perfekt størrelse for meg. Jeg glemte den uheldigvis hjemme så fra mandag av skal den være med meg overalt. Gleder meg til og få den skikkelig i bruk.

Har du en personlig almanakk?

FREDAGSKOS!

For en herlig start jeg hadde på helgen igår. Etter jobb møtte jeg min kjære venninne Tina. Jeg har ikke sitt henne på en stund pga hun har vært i syden og slikt, så det var godt og se henne igjen. Vi oppdaterte hverandre om ting som har skjedd den siste tiden. Etterpå gikk jeg opp til kjæresten min og sov over der. Hadde en fin fredagskveld. Det håper jeg dere også hadde!Hva gjorde dere på fredagskvelden igår? 
Vi snakkes mer senere. 

BURGUNDY JACKET

Da er jeg her igjen kjære lesere. Trodde ikke jeg skulle være vekke i et par dager, men slik ble det bare desverre.. Men skal prøve og være flinkere i helga! Dere må se denne fine jakken som min mor har handlet til meg. Alt hun finner på salg. Denne var bare helt perfekt nå som høsten kommer. Fargen passer perfekt siden begunderrød er en av høstens farger. Jeg likte den hvertfall kjempe godt. Hva sier dere? 

Da nærmer det seg leggetid for meg.
God natt alle sammen! 

HØST FAVORITTER FRA H&MDenne mandagskvelden  så langt har jeg bare kikket på høstklærne til H&M. Jeg sa jo at jeg skulle dele mine H&M høst\vinter favoritter med dere. Det er jo snart slutt på sommeren og alle vet vell hva det betyr, sommerklærne må skiftes til høstklær. Jeg vet allerde hvilke plagg som skal bli mine denne kommende høsten. Må jo alltid oppdatere høstklærne med sesongens trender og farger. Høstklærne er allerede kommet i  butikken så nå er det bare til og kjøpe nye og varmere klær. Jeg er enda ikke klar for og skifte ut sommerklærne helt enda, så håper sommeren holder seg litt til. Ellers resten av kvelden skal jeg bare ta en dusje og slappe av med pretty little liars. Jeg skal opp tideligt imorgen så må få en god natt søvn!Håper dere likte plaggene. Kanskje dere også fant dere en favoritt blandt mine?
Ha en fin mandagskveld  videre! 

UKEPLAN UKE 33Hva er deres planer denne uken?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Ser pretty little liars før sengetid. Bilde 2: Disse er på vei i posten til meg! Bilde 3: Hu like vannmelon hu jo, søtingen. Bilde 4: Ser i H&M høst\vinter katalog om morgenkvisten. Bilde 5: Ser etter nye høst\vinter klær jeg har lyst på den kommende høst og vintertiden fra H&M sin katalog. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Krølle håret på jobb før jeg skal feire min bestevenninnes 19års dag! Bilde 10: Bursdags antrekk. Bilde 11: Heidi, bursdagsbarnet og meg. Bilde 12: Jeg vant mimespillet! Bilde 13: Meg og Marita. Bilde 14: Bursdagsbarnet, meg og Marita. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Story of my life, tannlegen igjen.. Bilde 17: Litt kosing før eg skal på jobb lørdagsmorgenen. Bilde 18: Nye kjolen fra nelly er kommet hjem til meg. Bilde 19: Den nye pusen er hjemme hos den nye familien sin. Bilde 20: Den nye sjarmøren. Bilde 21: Sildajazz antrekket. Bilde 22: Meg og kjæresten. Bilde 23: Sover oppå sofaputen hun. Bilde 24: Kebab og pretty little liars.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne med bilder fra hverdagen og bloggen.
Ha en fin søndagskveld videre! 

ANTREKK - 10.08.13

Da har finstasen kommet på og vi er klar til for jazzen. Min kjære kollega har også fikset meg på håret idag. Ble det ikke fint? Jeg er hvertfall kjempe fornøyd. Skulle ønske jeg var slik på håret hver dag! Nå er vi alle klar for og komme oss ut til byn. Ikveld blir det bare kos med kjæresten og gode venner.

Ha en kjempe fin lørdag alle sammen!
Hva skal dere denne lørdagskvelden?

DA HAR VI FÅTT OSS PUS!

Se så nusselig den er. En skikkelig sjarmør er han! Jeg er allerede forelsket i den nye pusen vår! Gleder meg allerede til og komme hjem til den på søndagskvelden. Jeg er litt usikker på hva han skal hete, men vi har snakket om Nusse en stund. Det passer jo perfekt siden den er så nusselig!

Nå skal vi snart begynne og drikke her. Vi skal sitte her en gjeng også skal vi ut og jazze oss. Er jo sildajazz her i byen og da må vi jo selvfølgelig ut! Har fått en venninne til og ta antrekks bilder av meg også så det kommer senere. Stay tuned!

Sant den var søt? Jeg dåner hvertfall av denne søtnosen her!

BIRTHDAYPARTY

Da kan jeg endelig dele den kjekke kvelden jeg hadde på onsdag! Vi hadde det så morsomt at jeg begynner enda og smile av og tenke på det! Celine hadde planlagt hele kvelden hun. Etter vi hadde spist den gode maten hun hadde laget var det mimelek. Gjett hvem som vant? Jeg! Hun hadde også planlagt et annet spill som jeg kaller for gruble. Kanskje noen av dere har spilt det dere også? Hvertfall, det morsomme med det var at alle fikk 49 poeng. Hva we oddsen for at 3 lag får de samme poengene. Vi lo veldig mye og hadde det bare kjempe koselig! Var en av de kjekkeste kveldene på lenge!

Nå er det jobb og etterpå skal jeg hente pusekatten!
Blogges etter jobb når jeg har hentet den. Ha en fin lørdag så lenge!

CANDY LACE PEPLUM DRESS

Den nye kjolen er kommet i posten! Elsker den allerede. Kanskje den skal brukes i helga? Er ikke sikker på om vi skal ut enda. Jeg er jo plaget med vondt i visdomsjekselen, men tannlegen sa det ikke var betennelse. Takk Gud for det! Håper bare det ikke blir værre.. Vil ut imorgen og jazze meg jeg og!

Akkurat nå sitter jeg her med Lena og senere skal jeg til kjæresten og sove over der. Har jo jobb imorgen tidelig, men vil ligge i armkroken hans siden tannen er vond.. Når mann er "syk" er det godt og ha kjæresten sin! Vi skal nok bare slappe av ikveld siden jeg må opp tideligt imorgen..

Hva skal dere denne fredagskvelden?

ANTREKK - 08.08.13I dag begynte kjæresten min i ny jobb. Flinkingen min. Så siden han måtte opp mye tidligere enn han pleier, sov jeg over og luftet Lykke før jeg skal på jobb nå. Må jo hjelpe til med lille Lykke jeg og. Men det gjør meg ikke noe å stå opp nesten 2 timer før jeg kan stå opp.. Men hva gjør mann ikke for kjæresten sin? Etter jobb skal jeg være med Lena, tror vi skal jazze oss på kaien siden det er jo sildajazz. Skal på jobb imorgen også så blir ikke noe festing på meg idag.. 

Jeg vet jeg sa bildene fra bursdagsfeiringen til Celine kom igår. Men jeg fikk aldri bildene av henne, så skal tvinge henne til og sende dem idag! Men nå skal jeg til tannlegen før jobb.. Betennelseblema i visdomsjekselen er tilbake! Det er sikkert bare en måned siden jeg hadde det sist.. Nå har jeg bare lyst til og opperere ut den stygge tannen der bak! Skal holde dere oppdatert anngående tannen min.. Vi snakkes etter jobb!.
 
Håper jeg får bildene fra onsdagsfeiringen idag så jeg kan fortelle dere om den kjekke kvelden!
Ha en kjempe fin fredag!

B FOR BIRTHDAYOUTFITFor en kjempe kjekk kveld jeg hadde igår! Vil ikke fortelle dere alt for masse før jeg har fått bildene fra kvelden. En ting kan jeg si, jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge! Så nå får dere gårsdagens festantrekk. Jeg kom ikke hjem før 12 igår natt, så ble alt for sent for litt blogging. At jeg våknet av meg selv kl halv 7 idag skjønner jeg ikke! Morgenfulen meg det, slår aldri feil at jeg våkner før fulene synger. Kjenner jeg begynner og gjesper, men kan tenke meg at et par kopper kaffe på jobb fikser det! 

Da er den nye headeren oppe her på bloggen om dere kan se det. Ble ikke den fin? Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med den. Håper dere lesere ble fornøyd med den også.

Ha en fin dag! 

ANTREKK 07.08.13

Da er det et par timer igjen på jobb før jeg skal videre til Celine. Idag fyller hun 19 år og det skal vi feire hos henne med en liten jentegjeng. Er ikke helt sikker på hva vi skal, men vi tar nok ikke helt av! Bare litt, haha. Håper de siste timene her på jobb går fort så jeg kan feire min allerbestevenninne! Skal der rett etter jobb og slappe av med henne før de andre kommer. Vil jo selvfølgelig ha bursdagsbarnet litt for meg selv også!

Hva skal dere denne onsdagen?
Vi snakkes mer senere ikveld når jeg har komt hjem fra feiringen!

NYTER MORGENENI dag begynte jeg 1 time senere enn normalt på jobb. Så denne morgenen har jeg drøyet med H&M sin høst katalog og bare nøte morgenkvisten. Fant en del ting jeg ønsker meg der ifra. Kjekt og se hvilke farger og trender som kommer til høsten. Tror ikke jeg kommer til og satse på alle de crazy mønster buksene, men er masse der som er min stil. Tenkte jeg kunne lage et innlegg om hva jeg ønsker meg fra høst kolleksjonen snart! Må bare sjekke om de har kommet innpå nettsiden. Er egentlig ganske glad i høstklær, så nå gleder jeg meg til og oppdatere litt i skapet. Senere kommer det antrekks bilder, endelig. Været har ikke  vært med meg de siste dagene, så da forsvinner blogglysten desverre. Men nå skinner solen utenfor så da kan jeg endelig ta bilder til dere. NHåper alle har hatt en kjempe fin start på dagen! 

UKEPLAN UKE 32Har dere noen planer for denne uken?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: I want one of you! Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Verdens beste iskaffi med Martha. Bilde 4: Tyisk Haugesund vær.. Bilde 5: Ny farget og stylet hår. Bilde 6: Vente i vinuet på oss når vi kom hjem. Bilde 7: Fikk veet produkter av Martha. Bilde 8: Første dag ute i arbeidslivet som frisørlærling. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Moviedate med min mor. Bilde 11: Ny kjole fra nelly bestilt. Bilde 12: Sove søtt under teppe. Bilde 13: Pizzatime. Bilde 14: Kose med mammo si, snille Lykkeliten.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne, det er alltid kjekt vet dere.
Ha en kjempe fin søndagskveld videre. 

SLÅR TIL MED ET LITE KUPP!Da har jeg slått til med et lite kupp! God start på helgen syns nå jeg. Det er 20% på alle varer i merke Club L på nelly til Mandag, så nå må dere slå til dere også. Jeg har hatt lyst på denne kjolen en god stund, og endelig er den min. Gleder meg sinnsykt til den kommer i posten. Elsker og handle nye kjoler, og hvertfall nelly kjoler! De har så mange flotte kjoler. Jeg hadde lyst på en til kjole i dette merket, men den var nesten helt lik denne i svart, så derfor ble det bare 1 kjole på meg idag. Vil dere vil se flere av kjolene som er på salg i dette merket finner du HER. Likte dere den nye kjolen min?
Ha en fin fredagskveld alle sammen og riktig god helg!

LATEST FAVESEn oppsumering av de siste antrekkene fra juli månde må vi ha. Men først skal jeg oppdatere om dagen igår. I går kveld hadde jeg filmkveld med min mor. Vi kjøpte inn is og popcorn som vi skulle kose oss med. Var kjempe koselig. Er så lenge siden jeg og min mor har hatt en kosekveld bare oss. Så nå var det på tide!

Nå skal jeg snart avgåre på jobb før jeg kan si det er helg! Etter jobb skal jeg til kjæresten og tilbringe helgen der. Jeg lovde han at jeg skulle handle inn mc donels mat til oss. Så da håper jeg at han blir glad når jeg kommer med mat etter jobb til han. Så jeg tenker meg vi bare skal slappe av hjemme i leiligheten ikveld. Men nå må jeg gå, så dere får  ha en kjempe fin fredag til vi snakkes igjen.

Har dere en favoritt av disse antrekkene?
Da skal jeg på jobb, så vi snakkes mer etter jobb! 

3 HEADERE - HVILKEN BLIR DEN NYE?Da fikk jeg flinke Lisa til og lage enda en ny header til meg. Utenom at denne gangen klarte jeg ikke og bestemme meg for hvilket bilde jeg ville ha. Det sto i mellom disse tre bildene, så derfor måtte hun lage tre forskjellige til meg. Men nå har jeg enda et problem. Jeg klarer ikke bestemme meg. Derfor kjære lesere, skal dere få bestemme. Det er trossalt dere som er innpå bloggen min hver dag, noe jeg setter utrolig pris på. Derfor er det dere som må gi deres stemme på hvilken som var finest og som dere vil skal være den nye headeren. Jeg tror jeg ligger mest på den øverste og den nederste, de er mine absolutt favoritter!

Jeg er ganske klar til en ny forandring igjen. Er jo ikke så lenge siden jeg skiftet. Men etter jeg var i Kroatia så fikk jeg lyst til og skifte header til en av de bildene. Skulle også hatt skiftet profilbilde mitt når jeg tenker meg om. Men jeg må innpå en side jeg ikke helt vet hvordan jeg finner. Så jeg tror jeg er stuck for en stund til med dette bildet. Om noen av dere vet hvilken side jeg mener, så si gjerne ifra til meg!

Gi din stemme på hvilken header du liker best.
Den med mest stemmer blir den nye headeren iløpet av noen dager!
Stem stem stem!! 

ANTREKK - 01.08.13

Da begynner arbeidslivet, første dag som lærling. Dette kommer til og bli utrolig spennende. Er så klar for og begynne det voksne liv! Kommer også til og bli litt skummelt siden jeg ikke har jobbet noe spesielt før, men slikt er det vell for alle sammen. 13 år med skole og nå er det jobb så kommer til og bli en stor forandring. Men jeg tror det kommer til og bli en kjempe god forandring. Skal bli kjekt og tjene mine egne penger, mer klær og sko!! Jeg jobber helt til 6-7 tiden ikveld, så hele dagen min blir på jobb, men jeg skal bare hjem rett etterpå. Blir desverre for sent og gå til kjæresten da.. Får heldigvis se han imorgen, så gleder meg til det. Men nå må jeg gå på jobb, kan ikke være sen første dagen!Er det flere enn meg som skal begynne ute i arbeidslivet?
Ønsk meg lykke til på min første dag!