august 2014

NEW BLACK PURSE LOVE!
God helg finingene mine! Hvordan var fredagen deres? Jeg hadde en kjempe fin kveld med taco og film med to gode venner igår. Vi skal snart kjøre sammen til Bergen også. Roadtrip saturday! Men før vi drar vil jeg ønske dere en kjempe fin lørdag. Jeg er nok borte meste parten av dagen med og hjelpe Tina med flyttelasset og sitte i en bil, men jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så fort jeg kan!

90 kr kostet denne flotte nye vesken min på ebay! Kupp kupp kupp! Jeg tror jeg kommer til og bli avhengig av hele ebay og bare bestille meg ting der ifra. Hvorfor ikke når det er så masse fint og ikke minst billig? Jeg har fått 1 smykke også, men venter på 1 til, så de viser jeg senere i et annet innlegg. Jeg har nektet å kaste min elskbare svarte veske jeg alltid  bruker. Men den er helt ødelagt, så jeg må dessverre gi slipp på den.. Derfor måtte jeg ha en ny svart veske. Denne her syns jeg var litt mer høst også, så det passet perfekt nå som høsten kommer med stormskritt!

Hva syns dere om den nye vesken min?
Skal dere noe kjekt idag? 

THANK GOD IT'S FRIDAY!Da er det endelig fredag og det er bare 7 timer på jobb som gjenstår. Denne helgen skal virkelig nytes med bestevenninnen min. I dag skal vi ta sol etter jobb, brenne cd til roadtrip og ta en tidelig kveld. Imorgen skal vi bruke så og si hele dagen på å reise frem og tilbake fra Bergen med Tina sitt flyttelass og på søndag er det moviesunday! Kanskje det blir litt drikking imorgen etter reisen? Det hadde vært utrolig gøy så det må vi få til!

Det er vertfall noen som er glad for det er helg slik at hun kan sove lenge. Lykke har snorket i hele morges og ser bare sint på meg når jeg prøver og vekke henne. Haha, hun er meg en liten søting! Godt hun har et godt sovehjerte selvom jeg er early bird og syns 9 er døds seint og stå opp på. Hun skal få sove i teppet sitt eller sengen sin når jeg går på jobb nå, da blir hun fornøyd! 

Verdens beste hund.
Vi blogges mer senere! 

ANTREKK - 28.08.14God kveld dolls! Da er jeg ferdig på jobb og skal snart ut med jobben og feire en kollega som besto svenneprøven Igår! Vi skal på Egon å spise kjempe god mat, snakke, le og bare kose oss! Fin avslutning på en lang dag på jobb og en lang uke. Imorgen er det heldigvis fredag og det betyr helg! 

Igår fikk dere ikke høre mer av meg for rett etter jobb laget jeg natcho middag, gikk tur og hadde filmkos med Tina mi! Vi storkoste oss hele kvelden ilag før jeg kjørte henne hjem. Ikke så løye at dagene går så alt for fort når dagene består bare av kjekke ting! Livet er så fint for tiden at dere aner det ikke. Har ikke hatt det så fint på lenge!


Håper dere liker kveldens antrekk og kos dere masse ikveld dolls!
Hva skal dere for noe kjekt?
!

ANTREKK - 26.08.14

God morgen dolls! Hva gjorde dere igår? Rett etter jobb var det kettlebell trening med Tina mi. Ikke at jeg fikk det helt til, men kjekt var det. Kanskje vi må ha enda en slik time snart igjen! Idag blir det bare hjemmetrening med mage og ben øvelser og en tur med Lykke tenkte jeg.

Nå er det snart jobbtid på meg, jeg ville bare innom dere og vise dere gårdagens antrekk. Håper dere likte det! Jeg trodde høsten hadde kommet for fult her i Haugesund, men igår strålte solen og varmegradene steg. Herlig! Kan det ikke bare være slik hver eneste dag.. Neida, skal bli godt og gå i store gode strikkegensere igjen, pakke seg inn i teppe, drikke varm kaffi eller kakao og bare kose seg! 

Ha en flott onsdag fininger! Hva skal dere idag?

DARKER OMBRE AND NEW LONG HAIR!Woho! Da er endelig håret mitt helt ferdig med ny farge, ny klipt og helt nytt punktextension satt i. Denne gangen ble fargen enda mørkere enn hva jeg har hatt før. Jeg syns denne brunfargen er mye finere og freshere enn den gamle. Nå har jeg halvt om halvt med 5 og 6 naturfargeri bunn og kaldgyllen brun som ligger på en rundt 7 ute i lengdene. Det beste av alt er at det nye extensione er satt i. Føler meg 10 ganger finere på håret enn hva jeg har gjort den siste tiden!
Hva syns dere om min nye hårfarge?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen dolls! Hadde dere en fin avslutning på helgen? På søndag var jeg på salongen hele dagen å tok utav extensionet, tok i helt ny brunfarge og klippet det. Planen var og sette i nytt extension også, men når vi hadde vært der i 7 timer var det nok.. Igår var jeg ikke hjemme et sekund nesten. Jeg var på salongen og rett etter jobb var det trening, også skulle jeg hente Tina mi som er flyttet hjem igjen fra Bergen! Endelig har jeg bestevenninnen min her i Haugesund!

Her er en liten oppsumering av mine siste instabilder! Nå for tiden og fremover kommer det til og bli en del treningsbilder siden min nye hobby er "getting fit"! Jeg kommer nok til og dele mer om trening, øvelser, motivasjon, inspirasjon og alt som hører til på bloggen om ikke så alt for lenge. Følg meg gjerne på instagram for oppdateringer fra min hverdag og bloggen før de kommer her hver tirsdag!


@Kaisaeb 

ANTREKK - 23.08.14Da er ukas 6 arbeidsdag over og ukens 6 treningsøkt! Føler meg utrolig flink som har klart og trene hver dag denne uken. Skal prøve og trene hver dag neste uke også, men da blir det ikke bare på treningssenteret. Da er det lang tur med lykke og litt hjemmetrening også!


Etter en lang og hard uke skal jeg ut og kose meg med Heidi mi nå straks. Jeg er ferdig stelt, vinen er klar, så nå kan bare kvelden starte! Jeg ville bare innom dere og ønske dere en fin lørdagskveld. Kos dere masse dolls! Vi blogges mer imorgen. Skal dere noe kjekt ikveld?

Håper dere likte kveldens antrekk!

PHOTOSHOOT IN THE OCEAN!Woho! Da er endelig bildene fra shooten jeg hadde for 2 helger siden med Tina mi kommet. Hva syns dere om bildene da fininger? Var ikke bare bare og holda maska når solen fikk sminken til og renne og du myset med øynene, men nå spiller ikke det noen rolle når jeg er fornøyd med resultatet. Knut Ivar er en kjempe flink fotograf og kjempe kjekk å jobbe med, så resultatet kunne ikke bli annet enn bra. Må ikke bli så lenge til neste shoot med han. Studio shoot eller en fin høst shoot i bladene? Ja takk begge deler!Litt gøy på man ha det på shoot også!

Hvilket bilde var deres favoritt?

ANTREKK - 22.08.14God helg dolls! Da er jeg tilbake etter 2 ufrivillige fridager fra bloggen. Det har bare gått i et sett med jobb og trening. Jeg går på jobb tidelig, går rett på trening og kommer hjem sent på kvelden. Da blir det dessverre ikke så mye tid. Jeg skal prøve og planlegge litt mer og forhåndsskrive et par innlegg slik at jeg får oppdatert dere. Det er en stund siden dagens antrekk også, og idag var heldigvis været med meg. I det siste har jeg lagt merke til høsten nærmer seg. Det er bare regn og vind.. På tide og legge sommerklærne på hylle og finne frem strikkegensere, skjerf og litt tykkere klær!

Denne helgen skal bli så fin! Idag er det trening for 5 gang denne uken, imorgen er det jobb, kanskje trening og ut med Heidi mi. Gleder meg utrolig mye til og feste litt med solstrålen min! Det beste av alt skjer egentlig på søndag. Da skal dette gamle og slitte extensionet tas ut, friske opp hele fargen og sette på nytt hår! Også etterpå er det date med Tina mi som er hjemme fra Bergen denne helgen også! Wii.

Skal dere noe kjekt denne helgen finingene mine?
Nå skal jeg snart på trening! 


 

WORKOUT IN HELLO KITTYDa er ukas 2 treningsøkt gjennomført og jeg er sykt sliten i armene at jeg klarer så vidt og blogge til dere. I dag var det biseps og bryst og igår var det triseps og rygg, så kan si armene mine har virkelig fått trent seg de siste dagene. Imorgen er det heldigvis mage og bein! Det er magen og lårene jeg vil fokusere mest på, så imorgen skal jeg virkelig stå på! 

Nå skal jeg bare ut med Lykke en tur, dusje, kose litt med henne også hoppe rett i seng! Trenger en god natt med skjønnhetssøvn nå etter lange dager med både jobb og trening. Jeg har ikke fått vært hjemme nesten de siste dagene, så det blir dessverre ikke så mye blogging på dere. Jeg må komme inni denne nye rutinen min først så blir det bedre ettervert. Kanskje jeg også utvider bloggen med litt mer trening og kosthold også om en stund. Hadde det vært kjekt?

Hva har dere gjort på idag? Flere av dere som har trent?
Vi skrives mer imorgen! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Hadde dere en fin start på uken igår dolls? Jeg fikk hentet den nye bilen min, så jeg var helt i lykkerus! Det ble en uventet treningsøkt på meg også. Jeg har prøveuke på et treningssenter som en god venninne av meg går på, så etter uken må jeg bestemme meg om jeg vil fortsette. Det er så mye kjekkere og trene når du har noen andre du kan gå med som kan tvinge deg og holde motivasjonen oppe. Jeg skal være med henne og typen hverdag denne uken. Kjenner jeg er gangsperr av tanken.. Det var derfor jeg ikke postet mer til dere igår får jeg var på farten fra kl 9 om morgenen til 10 om kvelden med jobb, nybil, trening. En fin mandag var det unasett om den var litt travel. Er slik jeg liker og ha dagene mine. Bissy bissy!

Nå kaller snart salongen. Jeg ville bare innom og dele de få bildene jeg la ut sist uke når jeg lå syk i sengen og ikke gjorde noenting.. Håper de 5 bildene jeg la ut falt i smak hos dere. Neste uke blir det nok mange mange flere. Dette var nå det jeg gjorde sist uke, ikke den kjekkeste uken jeg har hatt. 


Følg meg gjerne på instagram @kaisaeb
Vi skrives mer senere.
 

ELLE MAGAZINE IN THE MORGNINGGod morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en kjempe fin helg! På fredag var det filmkveld og kos med 2 søtinger. På lørdag var det jobb, før jeg tilbringte kvelden med Tina mi som kom hjem fra Bergen på besøk. Og igår hadde jeg en typisk søndag med seri og film under dynen. Trenger slike dager også! Etter jeg var syk nesten hele sist uke må jeg ta det litt med ro siden jeg ikke er 100% frisk enda, så blir nok noen slike dager før jeg kommer meg helt.

Nå er hverdagen her igjen og jeg er klar for en ny uke. Denne morgenen startet ganske tidelig, så jeg har fått tid til så mye. Jeg har kost med med Elle bladet, et glass juice og Lykke som har halv-sovet i sengen sin. Hun liker ikke at jeg sto opp kl 7 idag, så jeg skal la henne sove litt lenger før jeg må ut dørene. Før jobb skal jeg skrive under på noen papirer før jeg kan hente den nye bilen min idag! Herlighet som jeg gleder meg! Hvis ikke dette blir en bra start på den nye uken, så vet ikke jeg!

Det er vell mange som starter på skolen idag? Ha en kjempe fin første skoledag!
Vi skrives mer senere.

MATCHING BLAZER AND NEACKLACE FOR THE FALL

God helg og god fredag dolls! Morsom shopping historie har jeg og komme med. Etter jobb måtte jeg innom oasen og vente på min far for han skulle hente meg. Jeg skulle ikke kjøpe noe som helst utenom hundeshampo til Lykke.. Men, jeg endte heller opp med en ny dressjakke til høsten og et nytt smykke jeg skal ha til. Ble ikke noe shampo til Lykke med meg ut for og si det slik.. Den glemte jeg helt ut! Planen var ikke og handle til meg selv siden jeg skal kjøpe den nye bilen min etter helgen.. Men, siden jeg har ligget syk i flere dager, fortjente jeg en shopping runde. Det er vertfall det jeg prøver og si til meg selv. Hihi. Håper noe lignende har skjedd med noen av dere også, slik at det ikke bare er meg! 

Nå skal jeg snart kose meg med kjempe gode krabbeskriver, også skal jeg være med to kjempe gode venninner resten av kvelden. Jeg har jobb imorgen tidelig, så ikveld er det jentekos og film. Gleder meg! Er en stund siden jeg har hatt en slik kveld, så nå var det på tide. Til slutt vil jeg ønske dere en kjempe fin fredagskveld. Vi blogges mer imorgen.


Smykket er fra Cmyk 399,- og dressjakken er fra HM 299,- 


Håper dere likte innkjøpene mine! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er jeg endelig tilbake! Det verste jeg vet er og være syk, så jeg er så alt for glad for at denne influensaen som min kjære bestevenninne smittet meg med er borte. Nå er jeg frisk som en fisk! Jeg er så klar for jobb, venner, cafebesøk, gå tur med Lykke og komme i rutine igjen. Jeg skal på jobb idag på første gang på nesten 3 uker. Herlighet som jeg savner mine kjære kolleger og jobben min. Jeg jobber bare idag og imorgen, men neste uke er det full uke og jeg gleder meg!

Her får dere en oppsummering av mine siste insta bildene mine før jeg leverer den nye bilen jeg har prøvekjørt som jeg skal kjøpe før jobb. Men mer om den en annen dag! Jeg håper dere likte bilde fra sist uke, for neste oppsumeringen blir ikke like stor siden jeg ikke har lagt ut et enste bilde denne uken. Håper det kommer vertfall et par bilder som jeg kan dele!Dere får ha en flott start på fredagen og helgen!
Vi blogges mer senere etter jobb. 

SICK GIRL...

Nå er det vell på tide og gi litt lyd fra meg her inne på bloggen. Jeg har ligget strekk ut siden natt til søndag med høy feber, smerter, håvnemandler, vondt i halsen og migrene. Så det er derfor jeg har vært helt stille her på bloggen, instagram og egentlig overalt. Nå idag føler jeg meg heldigvis litt bedre. Det jeg egentlig bare har gjort de siste dagene er og trykke next episode på pc skjermen og ligget her i sengen. Jeg orker ingenting, har ikke mat lyst eller noe, så jeg er litt daff kan man si.. Krysser fingrene for at jeg er tilbake på jobb imorgen!

Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL og ta meg en liten hvil etterpå. Ha en mye finere onsdag enn meg dolls! Tips til mat jeg kan spise når jeg er syk?

ANTREKK - 08.08.14God søndag finingene mine. Dette er fredagens festantrekk som jeg glemte og poste til dere. Slik er det når man bare har det gøy og bare koser seg. På fredag var det innflytningsfest og på lørdag var det filmkos og litt kjøring med noen kjekkinger. Jeg har vært med Tina mi hver dag denne uken, og idag flyttet hun fra meg til Bergen. Herlighet som jeg kommer til og savne bestevenninnen min. Det er ikke lenge til jeg reiser opp til Bergen og besøker hun og Celine, ser allerede frem til en helg i Bergen med de to beste jentene mine.


Hva har dere gjort i helgen?
Vi blogges mer imorgen. 

BACKSTAGE PICS OF TODAYS BEACH SHOOTDa er dagens photoshoot gjort. Jeg og Tina koste oss kjempe masse når vi holdt på. Jeg var tilogmed ute i vannet i en av kjolene jeg hadde på meg, krysser fingrene for at de bildene blir døds bra! Da blir det kanskje en ny header allerede på dere. Bildene skal jeg selvfølgelig dele med dere når jeg får dem. Håper jeg får dem i løpet av helgen eller en av de første dagene neste uke!

Rett etter shooten var det rett til byn å handle inn drikke til ikveld, spise kjempe god middag på egon og nå steller vi oss for kvelden.  Nå ser jeg bare frem til en flott kveld med alt for mange kjekke folk og ikke minst Tina mi. Nei, dette blir en flott fredag! Dagens antrekk skal jeg også ta til dere før jeg begynner festen, om det blir postet ikveld eller imorgen for vi se på. Jeg ville bare innom og ønske dere en flott fredag og kos dere masse!Hva skal dere denne fredagskvelden?

CHEERS - IT'S YOUR 20TH BIRTHDAY!


Herlighet for en fantastisk kveld med de beste jentene mine. Celine hadde stelt i stand med en kjempe god kylling middag som smakte himmelsk. Den bestiller jeg til middag når jeg reiser opp til Bergen og besøker to to beste jentene jeg har! Vi storkoste oss med vin, sladder, mimring og latter! Har ikke vært i så godt humør på lenge. Jeg håper at Celine hadde en fantastisk feiring for det fortjener hun! Kvelden avsluttet jeg med og gråte en tåre eller to med bursdagsbarnet for det gikk opp for meg at hun flytter fra meg på søndag. I 15 år har vi vært bestevenninner, kranglet 1 gang, er alltid der for hverandre og nå flytter hun fra meg igjen.. Nei, det er ikke akseptabelt i det hele tatt! Hva skal jeg finne på når både Celine og Tina flytter sammen? Jaja, jeg vet de får det fantastisk i Bergen og jeg savner dem allerede. Heldigvis skal jeg fortsette party helgen med Tina mi!Er ikke party uten party hatten!
Digger dere alle!

'ANTREKK - 06.08.14Nei og nei, ble vist en ganske sen kveld på meg igjen igår. Slik er det når det er feri og bare har det gøy, døgnrytmen forsvinner helt. Heldigvis er det jobb igjen fra neste uke av og da er det tilbake til strukturert hverdag igjen! Da skal jeg legge meg tidligere, stå opp i 7-8 tiden, trene vertfall 30 min hver dag, gå flere lange turer med Lykke og holde det sunne kostholde jeg har. Det skal jeg nok klare! Jeg skal også bli en flinkere blogger.

Dette antrekket skulle bli postet igår, men plutselig var det så sent at jeg ventet til idag. Til at det var så flott vær igår, er det stygt og regn idag..Ikke helt det været jeg bestilte. Nå skal jeg og min mor ut på noen ærend som jeg må få gjort før dagen er over. Senere idag er det bursdagsselskap for beste Celine med god mat, mange kjekke jenter og vindrikking. Gleder meg!Hva skal dere gjøre idag?
Ha en kjempe fin torsdag!

SUNNY WEDNESDAY

Herligheten for en herlig dag! Jeg og Lykke har bare stor kost oss i solen i flere timer. Tror jeg lå og steket meg i ca 4 timer, så nå må jeg ha fått litt farge i vertfall. Krysser fingrene for et par timer på solsengen imorgen før min allerbestevenninnes sin 20 års feiring! Må bare håpe på at solen er med meg. 

Nå skal se en nyeste episoden av PLL før det er enda en filmkveld med en kjekking! Ikveld er det bare skrekkfilm som skal snurres. Men det er jo det kjekkeste av alt! Dagens antrekk blir postet om et par timer. Vi skrives mer da!

Hva har dere gjort idag?

ANTREKK - 05.08.14

Dette innlegget skulle da bli postet igår, men plutselig ble jeg så opptatt og ikke hadde tid. Jeg var med en venninne når hun skulle tattoovere seg, også var det filmkveld og kos senere på kvelden! De siste dagene har bare vært så kjekke! Jeg storkoster meg i ferien min. Nå må bare helgen komme så jeg kan kose meg enda mer med gode venner og noe godt i glasset!

Nå skal jeg ut og sole meg i flere timer! Værer er så fint at jeg må ut å jobbe med en lille brunfargen jeg har fått i sommer. Kanskje det tilogmed blir en litt lang tur på meg og Lykke senere idag også? Jeg har ingen spesielle planer for dagen, så idag tar jeg det bare alt som det kommer. Først og fremst skal jeg bare tane i hele dag!Håper dere likte gårsdagens antrekk.
Vi blogges mer senere dolls. Ha en fin onsdag! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen dolls! For en fin fin mandag jeg hadde igår. Vi koste oss med 2 av 4 filmer, så idag fortsetter vi filmkosen. Ble litt vell sent inatt, men det kurerer kaffien idag! Snart skal jeg stå opp og gjøre meg klar for dagen, men først er det kaffikos i sengen med en episode av keeping up with the kardashians. Håper dere fininger får en kjempe fin start på dagen.

Til slutt vil jeg dele bilene mine fra ukens insta oppdatering! Ikke bare at jeg ikke blogget så mye sist uke, jeg oppdaterte ikke dere på insta kontoen min heller. Nei og nei, det skal jeg være flinkere til denne uken! Håper dere likte de bilene jeg la ut. Jeg bare elsker den nye stilen jeg har fått i bilene mine så jeg tar inne av Lykke, innkjøpene mine osv. Eller hva sier dere?


Følg meg på @kaisaeb!
Vi blogges mer senere. 

ANTREKK - 04.08.14Endelig er min private fotograf kommet hjem og det betyr; antrekks bilder! Jeg føler jeg ikke har postet dagens antrekk på flere uker, men så lenge siden er det ikke. Jeg tror jeg må skaffe meg stativ og kontroll til kamera, men det er jo så mye enklere når andre tar av meg. Må bare bosse de litt rundt så går det helt greit! Bildene blir som oftest alltd bra.

Nå har jeg akkurat spist en kjempe god grillmiddag, så nå er det turtid med min søster og hundene. Det blir ca 1 times tur og det skal bli herlig. Rett etterpå er det movienight med noen kjekke folk. Fin avslutning på en fin mandag!

Håper dere likte dagens antrekk!
Hva skal dere for noe kjekt ikveld ? <3 

AND THEN IT'S MONDAY AGAINGod morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg hele helgen med filmkveld, være med Silje-Marie, drikke litt og bare kose meg. Kjempe fin helg må jeg si. Nå gleder jeg meg allerede til helgen for da er det sillajazz og da skal det festes! Herregud for en hard og kjempe kjekk helg det vil bli.

Da er det en ny mandag, og jeg er klar for dagen etter en kaffekopp og to. Jeg har vært hos dyrlegen med Lykke, sitt på bil, og gjort noen ærend. Senere idag er det tur med søsteren min også er det filmkveld med en gjeng. Dette blir en fin dag. Til slutt vil jeg ønske dere en flott start på den nye uken etter mitt ufrivillige bloggpause i helgen.

Ha en kjempe fin start på den nye uken!

Hva er deres planer for dagen? 

DRESS TO IMPRESS WITH A NELLY DRESSHar dere vært innom nelly den siste tiden eller? Herlighet så mange fine kjoler de har fått inn! Jeg har bare lyst til og bestille alle sammen hjem til meg med en gang. Jeg klarer ikke en gang og bare velge meg 1 kjole, kan dere? Jeg har alt for mange favoritter at det skal bli vanskelig og bare velge 1 eller 2 kjoler neste gang jeg skal bestille meg noe fra nelly. Tror jeg trenger deres hjelp? Legg igjen en kommentar med hvilken som er din favoritt kjole!

Nå får jeg snart besøk resten av kvelden. Vi skal lage taco, se skrekkfilm og bare kose oss. De filmene vi har bestemt oss for ser kjempe skumle ut.. Og jeg som er alene også inatt.. Huffameg. Heldigvis har jeg 2 søte dyr som kan passe på meg om jeg blir alt for redd! Ha en kjempe fin fredagskveld dolls! Skal dere noe kjekt ikveld?Trykk på bildet for og komme direkte til kjolen!

FRIDAY MORGNINGGod fredag og god helg dolls. Herregud som jeg storkoste meg med jentene mine igår. Vi holdt på til langt på natt med vindrikking, jentesnakk, mye latter og alt for mye kos! Har ikke hatt det så gøy med de beste på lenge. Det blir allerede jentekos neste torsdag igjen for da har den beste Celine bursdag! Gleder meg masse allerede til og feire min eldste og bestevenninne!

Selvom jeg ikke la meg før kanskje kl 3 inatt startet dagen tidelig med kaffe, eggerøre og tv tid! Tror ikke jeg kan få en bedre morgen enn det der. Herlig start på helgen. Nå skal jeg og Lykke snart ut på en liten tur før det er totalt avslapning. Jeg krysset fingrene for skinnende sol slik at jeg kunne jobbe med brunfargen, men her er det overskyte og ikke akkurat så pent vær. Jaja, da kan jeg nyte dagen inne og kose med Lykke i hele dag!

Håper dere har fått en fin start på helgen!
Vi blogges mer senere.