september 2013

ANTREKK - 30.09.13God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin dag så langt? Uken min startet med jobbing og etter at jeg kom hjem har jeg bare slappet av. Resten av kvelden skal jeg se på pretty little liars og ta en ganske tidelig kveld. Men først skal jeg lage pastasalat. Det er noe jeg syns er døds godt! Jeg har tenkt og slette ALLE innleggene i matkategorien. Oppskriftene kommer på nytt med bedre bilder og bedre beskrivelse. Så det første innlegget i den kategorien kommer i morgen en gang! Jeg har vell rundt om 4-5 forskjellige varianter av pastasalater så jeg kommer til og dele alle men tar en om gangen. Håper det blir litt gøy med litt oppskrifter her på bloggen også. Er sykt lenge siden jeg har kommet med en oppskrift, men nå skal det komme flere og oftere, bare vent!Håper dere likte dagens antrekk.
Vi blogges mer imorgen! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kos på kaien med besta jentå. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Nytt sengetøy=himmelen! Bilde 5: Krabbe til frokost og nelly shopping. Bilde 6: Early nelly shopping. Bilde 7: Søta mi. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Vin kveld med 3 godjenter. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Tar litt lyse striper. Bilde 13: Dobbel date og hjemmelaget pizza. Bilde 14: Surpomp hund, vil ikke ha båndet på seg når hun går tur.

Håper dere likte ukens instagram oppdatering.
Hva heter dere på instagram? Følg meg for oppdateringer før de kommer på bloggen. 

UKEPLAN UKE 40Hva er deres planer for denne uken?

ANTREKK - 26.09.13

Jeg vil først og fremst beklage får at jeg bare forsvant Igår. Men dagen gikk bare fra meg og når jeg kom hjem måtte jeg rett i seng! Igår etter jobb var jeg på jentekveld med 3 andre kjekke jenter. Vi har ikke hatt jentekveld på hundre år og nå var det på tide! Vi hadde døds mye og snakke om at vi må nesten ses snart igjen og kose oss litt mer. En veldig fin torsdag!

Nå er det endelig fredag og det betyr helg! I dag er det dobbeldate med et vennepar av meg og kjæresten. Vi her tenkt til og lage en kjempe god hjemmelaget pizza og bare kose oss. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir i helgen, men vi snakkes hvertfall på mandag igjen!

Har dere noen planer denne fredagen?

ANTREKK - 25.09.13

God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin onsdag så langt? Da er jeg kommet til kjæresten og blir tvingt til og se fotball kamp. Hva gjør man ikke får at kjæresten skal være fornøyd?

Ellers begynner jeg og kjenne at høsten tar innpå. Det er blitt mye kaldere ute og nå er det på høy tid og finne frem strikke genserene! Jeg har tenkt og kjøpt mange fine strikke gensere med fine detaljer slik som denne genseren her! Jeg er helt forelsket i denne og vil ha flere lignende. Men da får dere ha en fin kveld videre så blogges vi snart igjen!

Håper dere likte dagens antrekk!

EARLY NELLY SHOPPING

Denne morgen stor koste meg meg før jobb med litt Nelly shopping. Ble ikke så mye shopping da, ble bare et par sko! Men da blir det et til par i samlingen min. Har ikke tellingen på hvor mange jeg har, men når sko rommet kommer i orden skal jeg telle og kaste de jeg ikke bruker! Egentlig skulle jeg ikke handle så mye denne måneden siden jeg skal snart ut å reise. Hvor får dere vite snart. Jeg har ikke fortalt dere on turen enda, men jeg gleder meg sykt!

Etter jobb skal jeg rett til kjæreste og bare slappe av med han. Om en stund kommer det antrekks bilder så vi snakkes da!

Hva har dere gjort så langt? Vi blogges etter jobb!

ANTREKK - 23.09.13

Da er denne mandagen snart over. Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har hvertfall jeg. Rett etter jobb gikk jeg på cafe MM for og møte bestevenninna mi Karoline. Der snakket vi om alt mulig mens vi delte en club sandwich. En skikkelig bra mandag vil jeg si. Vi har til og med hatt herlig høst vær idag!

Nå er jeg komt meg hjem og skal snart se pretty little liars mens jeg spiser litt før det er kvekd. Rett etterpå skal jeg rett i dysjen også legge meg i senga som har fått på seg nytt sengetøy. Det er noe av det herligste jeg vet. Ny dysjet med nytt sengetøy = himmelen. Da er det faktisk en fornøyelse og legge seg i sengen. Kan tenke meg jeg kommer til og få sove godt inatt! Eneste som mangler er kjæresten ved min side, men han får jeg se igjen imorgen.

Hvordan har deres mandag vært?
Ha en fin kveld så snakkes  vi mer imorgen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nyter morgen solen i vinduskarmen. Bilde 2: Fine regnbue. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Mitt første speilreflekskamera! Bilde 6: Nusse bruker stuen som lekeplass. Bilde 7: Gjøre noen ærend i banken før jobb. Bilde 8: Farger håret. Bilde 9: Ny farget hår og stylet av Elisabeth, ble kjempe fint! Bilde 10: Mine høst negler. Bilde 11: Spiser skjokoladekake han. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Workinggirl. Bilde 14: Lazy sundag.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne slik at dere får se bildene før de ender her opp på bloggen, kaller meg @kaisaeb. 

UKEPLAN UKE 39Hva er deres planer denne uken?

ANTREKK - 20.09.13Da er fredagskvelden kommet, hva har dere gjort så langt? Jeg skal akkurat til og slappe av med ansiktsmaske og pretty little liars før legge tid. Jeg har jobbehelg så da blir det avslappning ikveld. Har tilbringet litt tid med min søster etter jobb idag med litt shopping, så nå er det bare meg tid. Nusse ligger nå her vedsiden av meg og sover, så han har tatt kveld for en stund siden. 

De siste dagene jeg ikke har blogget har jeg fikset neglene, kjøpt kamera, tatt vekk stingene etter operasjonen av visdomsjekselen, vært i banken, farget håret og vært på jobb om dagene + vært med kjæresten. Som dere skjønner har jeg nesten ikke tid til noe...  Føler bare dagene forsvinner på et blunk. Men siden jeg har så mye og gjøre om dagene kommer helgen så fort at det gjør ikke noe alikevell. Eneste kjipe er at det ikke blir så masse tid til blogging...Hva har dere brukt fredagen deres på?
Ha en fin natt så blogges vi mer imorgen. 

AUTUMN NAILS

Da kommer det første innlegget med det nye kamera, og da vil jeg vise dere de nye høst neglene mine. Hva syns dere? Inspirasjonen min var et bilde jeg fant på weheartit med et slags blad, så da ble da mine høst negler slike. Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd som ALLTID. Jeg blir alltid like fornøyd hver gang når den flinkeste negledesigneren min. Jeg skjønner ikke at hun klarer og tegne dette for hånd! Flinkeste av alle!
Hva syns dere om de nye neglene mine?
Antekksbildene for dagen kommer senere, vi snakkes da!

MITT FØRSTE SPEILREFLEKSKAMERA!

Da er det endelig mitt! Jeg har sikkert snakket om og kjøpe meg et slikt kamera evig lenge og endelig har jeg kjøpt det. Jeg og min mor var og handlet det i forgårs. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg kjente det i lommeboken, men det var vært det. Jeg har ikke fått prøvd det skikkelig enda, men herregud får en kvalitet! Nå blir det en glede og blogge fremover! Så dette blir det siste blogginnlegget med det gamle kamera. Det kommer også noen nye kategorier og matkategorien skal alle oppskriftene slettes og komme på ny med bedre bilder! Gled dere.

Dessverre går dagene i et med jobb og andre ting så jeg er ikke hjemme om kveldene før 10 .. Så det er derfor det ikke blir så masse blogging. Det skal bli bedre nå med det nye kamera!

Gjerne kom med tips og innstillinger, tar imot all hjelpe jeg kan få!
Er tilbake imorgen kveld!

ANTREKK - 16.09.13

Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har ikke gjort så mye denne mandagen. Først var jeg på jobb som vanlig til kl 5, også var det rett til kjæresten. Det er som regel det mine dager går i. Ikke noe spesielt kjekt og lese om akkurat. Heldigvis så skal jeg  kjøpe speilreflekskamera imorgen og da blir det forandringer her på bloggen. Har planlagt en del innlegg til dere. Må bare få bildene på innleggene slik jeg vil. Blir nye kategorier og mye bedre kvalitet på bildene og innleggene. Gled dere!! Jeg gleder meg til og ta antrekks bilder med det nye kamera. Håper hvertfall dere legger merke til forskjellen. Vi får se hva dere syns når jeg har fått kjøpt det. Jeg håper hvertfall det blir like bra som jeg ser får meg det blir. Men mer om hva som er i vente senere!

Nå begynner klokken og tikke mot kveld, så nå er det på tide og komme seg i seng. Håper dere har hatt en kjempe fin mandag og en kjempe fin start på den nye uken. Ny uke - nye muligheter vet dere!

Da blogges vi mer imorgen.
Sov godt og ha en fin natt! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Ny uke starter med planlegging og kaffe. Bilde 2: Trøtte mandags morgenen. Bilde 3: Stemmer for første gang. Bilde 4: Operert ut vidsomsjekselen, endelig! Bilde 5: Senge dag. Bilde 6: Sminke hjelper på humøret. Bilde 7: Ny vinter jakke. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Herlig morgen. Bilde 10: Kaffe og donut frokost. Bilde 11: Klar for konfirmasjon. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Bilde fra konfirmasjonen. Bilde 16: Sleeping beauty. Bilde 17: Måtte tvinge henne til og gå tur i regnet.

Jeg har nådd over 500 bilder på instagram! Håper dere likte bildene fra denne ukens oppdatering.
Følg meg gjerne! 

UKEPLAN UKE 38Hva er deres noen planer for denne uken?

ANTREKK - 14.09.13God morgen ! Har dere hatt en fin helg så langt? Formen min er heldigvis mye bedre! Jeg er enda litt håven og klarer ikke helt og spise skikkelig, men det begynner og komme seg. I går var jeg og min mor et raser team. Jeg skulle bake en kake til søsteren til kjæresten min som skal konfirmere seg idag. Så mens min mor baket kaken for meg laget jeg middag. Vi ble til og med ferdig på likt med både middagen og kaken. Vi er et godt team når vi jobber ilag, da går alt unna i en fei! Nå skal vi snart avgåre i kirken også blir det selskap med både masse god mat og kaker etterpå. Jeg er sikkert borte hele dagen, men vi snakkes så snart som mulig! Skal prøve og knipse mange bilder slik at det kanskje kommer et blogginnlegg senere. Har dere noen planer for dagen?
Uansett hva dere skal så må dere kose dere! 

ANTREKK - 11.09.13

Det er noen uker siden jeg hadde antrekks bilder sist.. Nå var det på høy tid med et antrekks innlegg! Slik går det når det bare regner og regner og regner.. Jeg sto opp av sengen for bare et par timer siden. Jeg orket rett og slett ikke og ligge i sengen mer. Jeg kjente det hjalp litt på når sminken kom på og jeg fikk stelt meg. Er ikke så mye som skal til. Jeg er enda ikke i form, men får krysse fingrene for at jeg er bedre i morgen!

Ha en fin kveld dere! 

BLACK JACKET FOR THE WINTERHar dere hatt en fin morgen så langt? Jeg ligger enda i sengen, ble ikke noe jobb på meg idag desverre. Formen min er ikke god i det hele tatt for og si det slik.. Håper at jeg blir bedre i løpe av dagen. Jeg er døds lei allerede av og ligge i sengen, så håper jeg er god nok snart til at jeg hvertfall kan komme meg utav sengen. 

Til jeg er kommet på bedrings vei og orker og stelle meg, så vil jeg dele min nye høst\vinter jakke med dere. Det eneste jeg nesten har av jakker er kåper så denne høsten var det på tide med en ny. Jeg har hatt en den andre svarte kåpen min siden ungdomsskolen sikkert, så det var på tide med en ny i skapet. Har enda ikke brukt den, men den skal i bruk ganske snart! 

Da blogges vi senere når formen er bedre!

OPERASJON AV VISOMSJEKSELEN UNNAGJORT!

Operasjonen av visdomsjekselen skulle egentlig være om noen uker, men jeg gjorde det idag. Jeg har ikke fortalt dere om det på grunn av at jeg fikk vite det igår. For å være  helt ærlig så fikk jeg litt panikk så jeg ville ikke si det før det var gjort! Operasjonen gikk ganske fint, men ble litt mer ting som ble gjort enn hva jeg hadde fått beskjed om.. Ikke for og skremme dere her, men jeg skjærte i tannkjøttet, båret i kjeven, delte tannen min i 2 deler og jeg har sydd 4 sting i tannkjøttet. Så jeg kan ikke si jeg har det så godt akkurat nå. Bedøvelsen begynner og gå vekk og smertene er ikke behaglige.. Jeg har fått smertestillende så håper det hjelper på. Så idag blir det ikke jobb på meg, skal bare slappe av HELE dagen! Selvom jeg ikke har det så bra akkurat nå er jeg så glad for at jeg har fått ut tannen. Den laget bare problemer for meg uansett så er godt og tenke på at den aldri kan plage meg mer!

Det blir ikke blogging siden jeg ikke er helt i form. Jeg kommer tilbake så snart jeg kan! Må bare få vekk smerte og hovenheten i kinnet.Flere av dere som har operert ut visdomsjekselen?
Ønsk meg god bedring!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Ny genser fra vero moda. Bilde 2: Middag med kjæresten. Bilde 3: Nye skoene mine er kommet. Bilde 4: Workinggirl. Bilde 5: Gir extensionet mitt en god kur. Bilde 6: Koser seg inni skapet. Bilde 7: Ny genser. Bilde 8: Søten som sover. Bilde 9: Fredagsjobbing. Bilde 10: På tur i regnet.. Vi liker ikke og bli våte og kalde. Bilde 11: Middag med familien. Bilde 12: Tordenvær! Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Platform sneakers with pearls. Bilde 15: Kosetid før lalletid

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne @kaisaeb! 

UKEPLAN UKE 37Hva er deres planer får denne uken?

PLATFORM SNEAKERS WITH PERALS

Endelig er tordenværet borte og da kan jeg endelig bruke pcen. Det tornet og regnet i HELE går! Jeg syns tordenvær er kjempefint og se på, men jeg kan ærlig si jeg ikke er så glad i det. Jeg la ut en video på insta av litt av tordenværet som dere kan se @kaisaeb.

Det tok ca 3 uker til jeg fikk disse skoene mine, men det var så vært det. Se på disse nydlighetene! Endelig har jeg noen litt finere sko til å bruke på jobb. Jeg syns nesten skoene var finere i virkeligheten enn hva de var på bildene. Nesten så jeg bestiller meg disse i hvitt også siden jeg likte dem så godt. Jeg liker jo egentlig ikke og gå i lavesko, det er vell derfor jeg har nesten over 50 par høyhælte sko. Men når jeg er frisør og må så og si stå hele dagen på jobb, funker det ikke med høyesko.. Så jeg måtte nesten investere i noen lavesko som jeg virkelig liker, så dette var et godt kjøpt syns jeg.


 

Da skal jeg på jobb, vi blogges når jeg er ferdig! 
Har dere noen planer for lørdagsmorgenen? 

BLACK AND WHITE STRIPESJeg må virkelig begynne og bli en bedre blogger. Jeg føler jeg bare forsvinner hele tiden.. Jeg setter jo så pris på dere lesere at jeg vet jeg må ta meg selv i nakken. Jeg håper blogg lysten kommer mer når jeg finner meg et nytt kamera. Jeg er på jakt etter mitt første speilrefleks kamera. Kom gjerne med tips om merke og egentlig hva som helst, får jeg har null peiling!

Jeg ville bare innom og vise dere denne genseren jeg fikk av min mor. I forgårs fikk jeg bare en melding av henne der det sto: Jeg har en overaskelse til deg! Hun visste at denne genseren her var på ønskelisten min så jeg ble kjempe glad når jeg fant ut at jeg hadde fått klær av henne. Er en ting til jeg har fått, men det viser jeg en annen dag. For en snill mor jeg har! Er dere ikke enig?

Da tar jeg kvelden. God natt alle sammen!

AUGUST FAVORITTER

Høsten er kommet og jeg legger allerede merke til det på været. De siste dagene har det regnet og vært litt kaldt.. Tror jeg kan legge vekk sommerklærne og finne fram litt varmere klær. Gleder meg til og handle inn mer høstklær! Nå er jeg akkurat ferdig på jobb og resten av dagen skal tilbringes med kjæresten! Vi har 1år og 9 måneder idag så vi skal kose oss med god middag! Hva skal dere denne tirsdagen?

 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Klar for ny uke med jobb. Bilde 2: Middag date med den beste jenta. Bilde 3:Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Sove Lykk. Bilde 6: Ser på min lillebrors fotballkamp. Bilde 7: Klødde seg så masse at han hang seg fast i sitt eget bånd. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Video av Nusse. Bilde 10: Vil være med meg på jobb hu.. Bilde 11: WorldwarA før sengetid. Bilde 12: Dritt dag.. Gleder meg til helgen! Bilde 13: Terapi shopping. Bilde 14: Sykkeltur med kjæresten. Bilde 15: Lykke gjør meg lykkelig!

Følg meg gjerne! Håper dere likte ukens instagram oppdatering 

ANNEMONA STONE LS BLOUSEPå fredag sjedde det noe som gjorde at jeg måtte bare ta noen dager fri fra bloggen. Jeg er enda ikke helt i blogg modus, men håper det kommer seg snart! Siden jeg ikke var i så godt humør på fredag så fikk jeg denne fine genseren her av min mor. Alt hun gjør for at jeg skal være glad. Verdens beste mor! Jeg ble hvertfall kjempe glad for denne nydlige genseren her. Denne blir nok min nye høstfavoritt. Til dere som lurer så er den fra vero moda. På nette så har de den ikke i grå, men jeg syns faktisk den var finest i denne fargen her. Elsker at den har så masse dilldall på seg, helt meg! Skal selvfølgelig vise det første antrekket med denne genseren.

Hva syns dere?

UKEPLAN UKE 36Hva er deres planer for denne uken? Likte dere den nye høst-ukeplanen?