september 2014

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

For en fin morgen. Jeg vært våken i flere timer og nøtet morgenen med kaffelatte, musikk og bloggen. Lykke ligger enda i sengen sin og snorker, sovedyret mitt. Hun har egentlig ingen planer om og stå opp den nærmeste fremtid, men snart er det luftetur før salongen kaller! Skulle ønske jeg hadde like godt sovehjertet men kl 7 var jeg våken. Jeg lå i sengen en stund før jeg sto opp, men når jeg ikke begynner på jobb før 10 kan jeg dra meg en stund når early birden meg våkner så tidelig!

Før jeg går på jobb og tilbringer dagen der vil jeg bare dele ukens instabilder med dere! Håper bildene falt i smak denne uken også. Legg gjerne igjen deres instakonto eller en favoritt konto, så kanskje jeg ender opp med og følge akkurat den. Jeg er alltid på jakt etter nye kjekke kontoer jeg kan følge! Følg gjerne meg om dere ikke gjør det allerede!Ha en kjempe fin tirsdag Dolls!

ANTREKK - 29.09.14God kveld fininger. Hvordan har mandagen deres vært? Jeg kom akkurat hjem fra et koselig middagsbesøk hos farmor med mine to kjære søskenbarn. Vi fikk servert kjempe gode vårruller og stekt ris. Alltid like koselig og ha kvalitetstid med disse to skjønningene. Vi bare prater, tuller og ler hele tiden.

Nå skal jeg og Lykke gå en times tur ned til Hannah og Robert på besøk før vi fortsetter turen hjem igjen. Selv om det har vært kjempe fint vær i dag, er det ikke så varmt når solen er forsvunnet. Hennes søte rosa høstjakke skal selvfølgelig komme på. Herlighet så søt hun er i den. Har veldig lyst og kjøpe enda mer klær til henne for jeg syns hun blir så søt i dem! Har funnet utrolig masse skjønt jeg må bestille til henne!

Det var virkelig på tid med et antrekks innlegg, er alt for lenge siden. Er dere ikke enige?
Vi skrives mer i morgen.

PLAN YOUR WEEK WITH YOUR OWN PERSONAL ALMANAKK

God morgen dolls. Hadde dere en fin helg? Jeg tok meg litt bloggfri denne helgen og slappet av med Lykke og glemte alt av sosialemedier. Jeg reiser til Oslo denne fredagen med jobben, så alt fra venner, trening, Lykke og alt er planlagt fra dag til dag i min nye almanakk denne morgenen med morgenkaffien. Ble den ikke fin? Det er bare meg, Lykke, Tina og treningsinspo på den denne gangen, men det syns jeg ble utrolig fint og ikke minst litt morsomt. Jeg la ikke merke til at det bare var Tina og Lykke som fikk være med på almanakken før jeg fikk den , men de er jo mine to favoritt personer i hele verden så det gjør ingenting, god jentene mine!Da kaller salongen denne mandagen også! Vi skrives mer etter jobb.
Har du ikke en personlig almanakk og vil ha en selv kan du lage deg din egen her.

PÅ DYRENES SIDE!

Da har jeg endelig bestemt meg for og dele dette med dere på bloggen. Nå er det alt for mange grusomme ting som skjer med forsvarsløse dyr både her jeg bor og over alt og jeg klarer ikke holde min mening om dette inne. Dyr trenger andre for og snakke for seg for de kan ikke gjøre det selv! Jeg syns vi burde få dyrepoliti til Norge NÅ! Det er så mange forsvarsløse dyr som trenger vår hjelp. Vi kan ikke bare sitte og se på at folk toruturer dyr for gøy eller for de ikke har det godt med seg selv ikke får noen straff.. De burde fått fengselsstraff, bot og NULL rett til dyr noengang.De som er venn med meg på facebook kan se at jeg deler disse hendelsene for jeg bryr meg virkelig og vil at de som gjør slikt skal bli straffet. Jeg blir rett og slett veldig lei meg og sint når jeg snakker om dette for det er noe jeg virkelig bryr meg om. Min familie, venner og de som kjenner meg vet hvor glad jeg er i dyr og hvor mye jeg HATER dyremishandling. Helt siden jeg var liten har jeg elsket dyr. Jeg skulle bli bonde og ha all slags dyr og ville bli vetrinær og alt. Men jeg hadde aldri klart og avlive et dyr uansett om det hadde vært sykt eller ei. I tilegg tåler jeg ikke blod, sprøyer og ville aldri sitt et dyr lide.. Jeg har elsket dyr fra jeg var liten og det kommer jeg alltid til og gjøre.


Jeg kan rett og slett ikke forstå hvordan folk klarer og være stygge mot et dyr. Hvordan kan de leve med seg selv når de piner et dyr uten noen som helst grunn eller bare for gøy? Jeg vet at det er ikke for hvem som helst som kan gjøre disse grusomme tingene, noe seriøst galt må det være med dem. At noen kan dra pelsen av et dyr f.eks angora kaninene mens de skriker og prøver alt de kan for og komme seg vekk, og de fortsetter uten og blunke. Det skjønner jeg ikke. Jeg hadde aldri klart det! Aldri, aldri! Den videoen som er ute på nettet om angora kaninene den var helt JÆVLI. Jeg så 10 sekunder og måtte slå den rett av. Slike ting går helt innpå meg. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor. Hvorfor må de søte uskyldige dyrene bli pint bare pga noen vil ha pelsen deres? Bare en psykopat kan gjøre det mot et uskyldigt dyr. 

Folk som piner all slags dyr burde sperres inne og aldri fått vært i nærheten av et dyr igjen, men disse sakene blir som regel henlagt. Noe som er utrolig feil og ikke minst utrolig sunn for dyrene. Jeg har lest så mange grusomme hendelser som har skjedd fra sommer og til nå, og det blir bare mer grotesk for hver gang. Folk er så grusomme og stygge at det egentlig ikke fins ord for det er så jævlig. Et dyr kan ikke forsvare seg mot mennesker. De har like mye følelser som oss mennesker, blir redde og får vondt de også. Ingen dyr fortjener og føle seg redde, truet eller noensomhelst form for smerte noe utrolig mange dyr dessverre gjør. Tror ikke noen av de menneskene hadde likt hadde noe sånt hent med dem. Noen ganger skulle jeg ønske de fikk igjen med samme medisin for det fortjener de så stygge og kaldhjertet som de er.


Det er så mange temaer rundt dette og så mange meninger. Alt fra pels, skinn, tyrefekting, tortureing, dreping, fangnskap, dyr på sirkus og alt. Jeg kunne skrevet i mange mange timer til, men det hadde nok blitt et alt for langt innlegg. Jeg er ikke noe personlig på bloggen og jeg har tenkt utrolig lenge på om jeg skal dele dette med dere. Men nå er det ute, og dette er nok det mest personlige innlegge jeg noen gang har skrevet. Dette har jeg virkelig brukt tid og hjerte mitt på.


Bruk stemmen deres for de dyrene som trenger det! Støtt og følg både Noah og dyrevernalliansen på facebook HER og HER. Det er der mange av bildene mine er fra, pluss noe er fra Google og Peta.
Legg gjerne igjen en kommentar med deres meninger rundt dette!
Håper dere likte et litt mer personlig innlegg..

WORKING WEEKEND

God morgen finger! Hva gjorde dere på i går? Jeg var på jobb hele dagen og når jeg kom hjem pleide jeg Lykke mi siden hun ikke er helt frisk helt enda. I dag virker hun mye bedre utenom at hun er litt slapp og trøtt. Noe som egentlig er helt typisk hun. Dovendyre mitt!

Egentlig skulle jeg kunne si god helg denne fredagen, men jeg skal på jobb denne helgen også fordi de trengte meg. Men det gjør meg ingenting for de neste 3 helgene er jeg ute på en eller annen reise. Woho! Ser sånn frem til de neste helgene at dere ander det ikke. Oktober måned kommer til og bli så fin! Skal fortelle mer om dette i egne innlegg når alt er booket!

Nå er det jobbtid før det er kvalitetstid hjemme i stuen med film, idol. og god mat!
Kommer et ganske personlig innlegg senere om noe jeg bryr meg utrolig mye om. Stay tuned!

STUDIO SHOOT!God kveld dere! Da har jeg akkurat komt hjem fra dagens shoot med Rebekka. Vi hadde det utrolig gøy og timene bare føyk fra oss. Det var også Rebekka sin første gang, men herlighet så flink hun var. Det blir nok ikke siste gang hun blir med meg på shoot. Det er år og dag siden jeg har vært i studio og tatt bilder, for jeg har bare vært ute på locations, men det må jeg gjøre oftere. Nå som det er surt høstvær blir det nok mange flere shoots i studio, men jeg må vertfall ha en høstshoot i bladene og en vintershoot i snøen iløpet av året!

Nå skal jeg bare kose med den syke vovven min før det blir kveld. Hun trenger litt mamma kos nå siden jeg har vært borte hele dagen. Hva har dere gjort i dag søtinger? Har dere gjort noe kjekt?

Gleder meg til bildene kommer!
Vi skrives mer i morgen.

NOT FEELING WELL..

Dakar lille jenten min.. Er ikke helt i slaget stakkars. Jeg skal være på jobb til 6 også direkte på shoot, men heldigvis har min mor fri fra jobb så hun skal ta godt vare på Lykke til jeg kommer hjem ikveld! Da skal jeg pakke henne inn i favoritt teppet hennes og kose med henne i sengen til hun sover. Hun har ligget inntil meg i hele natt, aw hun er så søt. Vil helst være med mammaen sin når hun ikke er i form stakkars. Krysser fingrene for at hun blir bedre iløpet av dagen!God bedring jenten min!
 

INSIDE WORKOUT

Da er ukens treningsøkt inne gjenomført med 20 minutters rokking, pluss andre mage øvelser og 15 min med litt beinøvelser. Det føltes herlig og kjenne at kroppen jobber. I morgen blir det også bare litt trening hjemme i stuen også på torsdag blir det trening på actic igjen! Da skal jeg virkelig kjøre på med vektene og gi alt jeg kan!

Nå sitter jeg med en stor kopp med kakao og koser med lille Lykke mens Sons Of Anarchy enda snurrer på skjermen. Jeg skal ut på dagens siste tur med Lykke før vi begge tar en tidelig kveld. I morgen er det opp tidelig og dusje før jobb og pakke litt før morgendagens shoot! En venninne skal være med meg og ta bilder selv så det blir gøy.


Er det flere av dere som har trent i dag?
Natti natt!

INSTAGRAM WEEK @KAISAB

God kveld fininger. Hvordan har dagen deres vært? Jeg har bare vært på jobb og nesten akkurat komt meg hjem. Nå skal jeg ut med Lykke en tur før det blir inne trening i stuen med treningsrokkeringen for magen og litt bein mens Sons Of Anarchy snurrer på pc skjermen. Jeg skal bare være hjemme i dag med lille Lykke for hun er litt syk stakkars.. Så da må mamma Kaisa pleie henne og gi henne masse masse kos og oppmerksomhet.

Her er en stor bilde oppsummering av ukens siste instagram bilder. Det ble en del bilder sist uke som dere kan se, men det er bare gøy, er dere ikke enige? Jeg håper dere likte bildene og om dere ikke allerede følger meg så kan dere gjøre det også! Hva heter dere på lesere på insta?


Vi skrives mer senere Dolls.
Hva skal dere denne tirsdagen?

PUDDER ROSA PEPLUM TOPPPudderrosa er en av de fargene som er inn denne høsten, så hvorfor ikke kjøpe meg en peplum topp i akkurat den fargen? Jeg bare elsker peplum, jeg vet ikke hvorfor, men det er bare helt meg og min stil. Jeg har falt helt for peplum. Dere skulle bare sitt i klesskapet mitt. Topper, jakker og ikke minst mange mange peplum kjoler! Det blir nok ikke mitt siste peplum plagg jeg kjøper eller jeg deler med dere, det er jo så fint til både hverdags og fest!

Hva skal dere i dag søtinger? Er dere like glad i peplum som meg?
Nå skal jeg til Tina og Marlene på middag og skrekkfilm kveld!NEW DAY - NEW WEEK


God morgen dolls! Igår etter familieselskapet hadde jeg en koselig filmkveld med Tina mi. Jeg kjøpte tai mat som besto av vårruller og stekt ris mens Tina hadde sushi. Jeg og vil like sushi .. Det ser så godt ut! Jeg og Tina for ha en sushi date en dag! Vi hadde en kjempe fin avslutning på helgen! Hva gjorde dere Igår? Nå er det en ny uke og det betyr ny dag på jobb. Denne uken er det ikke så mange dager med trening på actic som betyr, mer tid til bloggen!


Vi blogges mer etter jobb søtinger!

PEACH PEPLUM DRESSJeg ble så glad når den nye kjolen min fra Nelly kom i posten i går at jeg bare måtte bruke den med en gang! 149 kr kostet den når den var på salg og det var virkelig verdt pengene. Den er kanskje litt mer en sommerkjole, men peach er fint året rundt. Peach er også en av mine favoritt farger, så hvordan kunne jeg la være og kjøpe meg denne kjolen? Og bare se på den ryggen. Herlighet så fint det er med åpen rygg og fine ryggdetaljer. Bare elsker det! Jeg kjøper meg flere og flere kjoler uten utringning og heller med åpen rygg, for det er så sexy syns jeg! Er dere ikke enige?

Nå skal jeg i famileselskap og feire mitt søte søskenbarn som blir 16 år.
Vi skrives mer senere eller i morgen dolls. Hva skal dere denne søndagen?

GIRLS NIGHT OUTFor en fin kveld det var i går! Det er så lenge siden jeg og Tina har vært ute sammen ilag, så det var på høy tid vi sprettet en vinflaskene og tok oss helt ut. Vi koste oss som bare det. Vi sang, drakk, danset og tok helt av. Jeg ble også kjekt med en ny jente i går som heter Ida. Hun var bare så skjønn! Alltid kjekt med nye venninner! Selvom det bare var oss tre før vi gikk videre var det utrolig kjekt!

Hva gjorde dere i går søtinger? Håper dere hadde en kjempe fin lørdag! Den nye kjolen min fra Nelly kom på i går og den kommer i et innlegg litt senere der jeg viser den litt bedre! Det er blitt en ny favoritt allerede!

Du er den beste Tina mi! Har det aldri så kjekt som når jeg er med deg! Min bestevenn <3MY NEW FALL NAILS
Da kan jeg endelig si det er helg! Og den kan ikke starte på en bedre måte enn og drikke med verdens beste venninne! Vi skal snart bort til henne og forshe før vi skal ut på fest til en annen kjempe god venninne. Flinke bloggeren som jeg er så er kamera med! Må bare huske og ta bildene når jeg kommer frem. Dette blir en fantastisk kveld, den kan ikke starte fort nok.

Her er et par bilder av de nye neglene. Er de ikke fine vell? Nå er neglene mine klar for høsten. Evita er virkelig den flinkeste på jord. Jeg bare viser henne et bilde, og vips så er det prikk likt helt som jeg vil ha det. Stor fornøyd som ALLTID! Jeg har allerede juleneglene mine klare, blir glitter da også, men dere får nesten vente til desember når de kommer på med og vise hva jeg skal ha. Må uansett fikse dem en gang før den tid, så hva jeg skal ha neste gang har jeg god tid på!

Hva syns dere om mine nye høstnegler?

SATURDAY WORKING

God morgen dolls! Fikk dere en fin start på helgen? Det fikk jeg med helt nye høst negler. Herlighet så fine de er, men de kommer senere i et lite innlegg med litt bilder til dere. Jeg var innom en kompis også og bare sa hei før jeg gikk hjem til verdens beste Lykke og la meg med henne!

Da skal jeg snart avgåre på jobb, men først skal jeg på et koselig og et kjapt kaffebesøk hos Hannah og Robert. I dag våknet jeg kvart på 7 og var lys våken, endelig begynner jeg og bli skikkelig early bird igjen! Jeg elsker og våkne tidelig og gjøre hva jeg vil om morgenen. Det skal jeg gjøre fremover hver eneste dag, stå opp kl 7!Til slutt vil jeg ønske dere en fantastisk lørdag! 

T.G.I.F

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin dag igår? Jeg var på jobb, gikk en times tur med Lykke, men på turen gikk jeg innom Hannah og Robert på et lite kaffi besøk.Det var utrolig koselig! Lykke trengte også en liten pause, når vi satt der sovnet hun i benken og ville helst ikke gå hjem igjen. Jeg syns det er ganske herlig og ta høy musikk i ørene og bare gå. Skal gjøre det både imorgen og søndag med for da får også lille Lykke litt trim. 

Da er det fredag, endelig! Jeg har jobbhelg denne helga også, så helt helg er det ikke for meg enda. Snart kaller salongen og rett etter jobb er det fiksing av neglene hos den flinkeste Evita. Er på høy tid at sommerneglene forsvinner og erstattes med noe høst aktig. Men hva? Jeg har ingen ideer om hva jeg skal ha denne gangen, har dere noen tips?Vi skrives mer senere ikveld! 

ANTREKK - 17.09.14God kveld! Da er ukens 3 treningsøkt gjennomført! Nå skal jeg bare se en episode av sons of anarchy før det er kveld. Han Jax som er en av hovedfiguerene i serien er bare så HOT! En god grunn til og se på seiren bare det, hihi. Lille Lykke ligger allerede godt krøllet oppå pelsteppet sitt og sover søtt. Hun er så søt der hun ligger at jeg må bare smile av og se på henne. I mine øyne finner du ikke skjønnere hund!

Her er et par bilder av dagens antrekk. Håper dere liker det! Jeg fant ut at mitt nye smykke kan godt brukes til hverdags om du bare styler det rett. Jeg bare elsker den nye begunderrøde kjolen jeg kjøpte for et par uker siden. Tror jeg må kjøpe meg flere i andre farger også for de kommer til og bli flittig brukt! Denne kjolen er blitt en stor favoritt allerede!

Håper dere har hatt en kjempe fin onsdag.
Vi skrives mer imorgen! 

GOOD VIBES ONLYGod morgen dolls. Hvordan har dere det? Jeg lå lenge i sengen denne morgenen for jeg begynner ikke på salongen før 11. Jeg har kost meg ELLE sitt nye høstblad, kaffe, vanilje youghurt og selvfølgelig Lykke. Koselig morgen! Jeg skal tilbringe hele dagen på salongen idag før jeg skal rett på min tredje trenings økt denne uiken som består av mage,rumpe, lår og legg. Har dere noen planer for dagen? Om dere ikke har det travelt om dagene husk og nyyyt høstvarmen og kos dere ut i det flotte været.

 Jeg er ikke hjemme før 9-10 tiden ikveld, oppdaterer dere da!

ANTREKK - 16.09.14

Herlighet for et flott høstvært! Gradestokken har vist oppimot over 20 grader idag! Tror jeg kan glemme og kjøpe meg nye strikkegensere og en ny fukse pels jakke på en stund om været fortsetter slik. Hvem trenger nye høstklær når vi enda har sommerværet med oss?! Krysser fingrene for pent vær helt til jul!

Nå skal jeg avgåre på trening å trene biseps og bryst med mine to treningsbuddyer. Føler jeg har komt skikkelig inn i jobb, trening, venner, blogg rutinen min, er ikke helt 100% der enda, men den er mye bedre enn hva den var i begynnelsen når jeg begynte og trene. Nå planlegger jeg dagene mine mye bedre enn og bare stresse rundt uten og ha tid til å hive i meg mat nesten en gang! Snart kommer almanakken min også og da blir det orden i sakene.
Søte linselusen min er med på antrekksbildene mine igjen! 
Hva skal dere idag?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Da har jeg kost meg med en stor kopp kaffelatte og lille Lykke før jeg skal avgåre på jobb snart. Det fine høstværet er her enda og det er en fryd og kle på seg om dagene. Ingen jeans, ingen jakke eller noe! Jeg skal ikke lyge, jeg kjenner det skal bli utrolig koselig med strikkegensere, kakao i hånden, fyre i peisen og alt det der. Men jeg er ikke komt over sommeren enda.. Sommeren skulle vart mye lenger enn bare 3 mnd, er dere ikke enige? Høst, vinter og kulde er ikke helt for meg..

Før jeg skal på salongen og jobbe litt får dere ukens insta-update siden det bare er en uke siden sist. Som dere kan se kom jeg meg på gymmet igjen og trente sist uke. Jeg har tilogmed meldt meg inn for 1 år, så nå skal sommerkroppen jobbes hardt for til neste sommer. Gleder meg til jeg begynner å se resultater, for jeg kan allerede se fremgang i øvelsene jeg gjør! Jeg skal holde dere oppdatert!


Følg meg på kaisaeb om dere ikke gjør det alt!

ANTREKK - 15.09.14For en fin mandag det har vært! Rett etter jobb var det knall god middag hos farmor med to av mine søte søskenbarn. Vi fikk servert taco, kyllingspyd, mangosalat og masse annen godt. I 7 tiden gikk jeg derifra på trening med Hannah og Robert i 2,5 timer. I dag var det skuldre, rygg og triseps vi trente. Er ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem, så nå er det bare å hoppe rett i seng. Hva har dere søtinger gjort idag? Har dere gjort noe kjekt? Jeg ville bare poste dagens antrekk før jeg finner sengen. Håper dere likte det.
Natti natt, sweet dreams!

YELLOW WAVY OFF SHOULDER DRESS

Denne kjolen kan jeg ikke vente med og få tatt i bruk. Herlighet så fin den er og ikke minst fargen. Jeg har egentlig aldri likt gult noe spesielt, men litt dusegul syns jeg er kjempefint nå! Tror ikke knash gul hadde passt helt til min hud tone heller når jeg tenker meg etter. I dag morges klarte jeg ikke holde meg, så en til kjole er på vei i posten. De har kampanje til bare 150kr, og da må man slå til om man er lik meg. Kan ikke si nei til et kupp! Kjolen er her nok om et par dager og da skal jeg selvfølgelig vise den til dere. De har alt for masse fint på nelly for tiden at jeg ikke kan gå innpå og kikke på en stund siden jeg bare bestiller meg noe nytt .. Selvkontroll Kaisa!Hva syns dere om min nye kjole? 

PHOTOSHOOT SUNDAY!God morgen dolls. Hvordan var dagen deres igår? Jeg storkoste meg med Tina i hele går! Først var det photoshoot igjen sammen, noe som alltid er like gøy, så var det date på ill forno på kaien i den sene sommersolen med pizza margarita. Herlighet for en fin fin søndag. Bedre avslutning kunne jeg nok ikke fått!

Da er det en ny uke og tilbake til hverdagen med jobb og trening! Nå er det 3 dager siden jeg var på trening, så idag gleder jeg meg til og komme på treningssenteret igjen. Hvor mange dager det blir på gymmet denne uken for vise seg, hvis ikke har jeg store planer om og gå en lang lang tur med Lykke også iløpet av uken. Ha intervall gå\springing med Lykke tror jeg hun hadde likt. Må gjøre det nå før det fine været forsvinner fra oss igjen!

Gleder meg til photoshoot bildene kommer!
Ha en kjempe fin start på den nye uken dere, 

ANTREKK - 13.09.14God lørdag dolls. Da er det endelig helg for meg også og det skal nytes med god mat, vin og noen fine jenter. Oh som jeg gleder meg til sladder, vin og mye latter ikveld. Dette blir en kjempe fin lørdagskveld ute i solen.

Det nye smykket mitt er kommet på i dagens antrekk. Hva syns dere? Jeg elsker det! Det er så fint til når du skal pynte deg og være ekstra fin. Dette er virkelig et fest smykke. Kostet meg bare 30 kr på ebay, kupp kupp og mer kupp! Håper dere likte dagens antrekk.Hva skal dere ikveld? Vi skrives mer imorgen! 

ANTREKK - 12.09.14God kveld søtinger. Da er jeg ferdig på jobb og skal snart på trening. Jeg måtte bare innom dere og vise dagens antrekk. I dag har solen skint som bare det og væremeldingen viser at det skal være fint høstvær fremover. Jeg som trodde sommerklærne måtte legges vekk, men jeg kan godt gå i kjole, skjørt og lette dressjakker en stund til jeg!

Rett etter trening er det film og kos med noen kjekkinger. Om det blir skrekk\drama eller en fantasifilm får vi se på. Det blir bare en kosekveld ikveld siden jeg skal på jobb imorgen, men imorgen er det middag og kos med noen fine jenter! Oh gleder meg! Det er alt for lenge siden en skikkelig jentekveld med vin!BISSY BISSY GIRL

God morgen dolls. Savnet meg? De siste dagene går bare i et sett med jobb og trening. Når jeg kommer hjem er jeg bare helt utslitt.. Jeg skulle være flink igår før jobb og forhåndssrkive til dere, men kroppen min hadde litt søvn og ta igjen så da prioterte jeg det. Jeg skal være flink på søndag og planlegge uken min litt bedre med blogging og alt. Så forhåpentligvis blir ikke neste uke noen bloggfrie dager!

Da er det endelig fredag, men null helg på meg enda. Det er ikke først imorgen jeg kan ta skikkelig helg. Men det betyr ikke at jeg ikke skal kose meg idag for det. Nå er det salongen som kaller, så er det trening, også er det filmkveld med noen kjekkinger! Da skal jeg stå for middagen som er min berømte tacopie. Kanskje jeg skal dele den med dere på bloggen også? Det er alt for lenge siden en skikkelig matoppskift.. Vi skrives mer senere søtinger.
Har dere noen planer for dagen? 

ANTREKK - 08.09.14Da er ukens andre treningsøkt gjennomført. Idag var det rygg, skuldre og triseps. Jeg kommer nok til og kjenne på det imorgen siden det er 1 uke siden sist. Men da vet man vertfall at det er gjort skikkelig og at musklene har fått slitt seg litt ut. Er det ikke alt for vondt er det faktisk utrolig herlig og kjenne at man har kjørt seg litt.

Nå skal jeg bare hive i meg litt kveldsmat som består av eggerøre. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på eggerøre og vertfall avokado. Jeg spiser nok avokado hver enste dag, det er jo bare så godt! Over og under her får dere antrekks bildene fra igår som jeg aldri postet til dere. Den nye kjolen jeg viste før idag kom på og jeg bare elsker den. Dere får nok se masse av den! Håper dere likte antrekket.Vi skrives mer imorgen dolls.
Nattinatt! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Under her får dere mine siste insta-oppdateringer i en liten oppsummering! Følger dere meg ikke på instagram allerede så gjærne gjør det i samme slengen også. Jeg føler ikke jeg har vært så aktiv den siste tiden, men det skal jeg bli flinkere til. Oppdaterer jeg ikke bloggen kan jeg vertfall oppdatere insta! Er dere ikke enige? Håper dere likte oppsumeringen av forrige ukes bilder. Lykke er selvfølgelig på mange av dem. Nesten slik at jeg lager en egen konto bare for Lykke. Hvor snålt hadde ikke det vært?


Hva heter dere på instagram? Følg meg så følger jeg tilbake!

BURGUNDY DRESS FOR FALL

Når det er ny sesong og nye farger som er inn trenger man alltids nye klær. Jeg har nesten ingen kjoler som passer til høsten, så når den var så billig måtte jeg bare ha den. Den passer perfekt til høsten om du styler den med en pelsjakke, dressjakke eller en strikkegenser er den utrolig fin. Mange fine kompinasjoner her! Den passer så fint til hverdag og fest, spørs bare hvordan du styler den. Jeg var egentlig ikke på jakt etter en slik kjole, jeg var egentlig på jakt etter en offwhite kjole eller en langarmet svart kjole, men jeg endte heller opp med denne finingen her og en ny bokse til høsten. Det er typisk meg det, finner ikke det jeg leter etter, men da kan man jo alltids kjøpe noe annet fint man finner.


Hva syns dere kjolen? Noen tips til hvordan dere ville stylet den? Er alltid kjekt og høre hvordan andre ville gjort det og få litt inspirasjon.
Nå kaller salongen. Vi skrives mer senere dolls. 

THIS WEEK'S FIRT WORKOUT - DONE

Da er ukas første treningsøkt done! Herlighet så deilig det var og trene igjen. Det er 1 uke siden sist, men nå er det fult kjør igjen denne uken og de kommende ukene. Imorgen skal jeg tilogmed melde meg inn der jeg har trent de siste ukene for nå er prøveferioden over. Må trene også da når jeg har meldt meg inn, nå er det ingen unnskyldninger. Tror ikke treningsvennenne mine hadde latt meg slutte nå uansett! 

Hva har dere gjort idag kjære lesere? Har dere gjort noe kjekt? Før trening var jeg på middagsbesøk hos søteste Heidi. Der fikk jeg servert kjempe god lasagne. Vi skravlet og koste oss den korte stunden jeg var der. Et koselig lite middagsbesøk. For e fin start på den nye uken, håper de andre dagene blir like fine som denne!Nå er det lykkekos før det er kveld.
Nattinatt! 

MONDAY, LET'S DO THISGod morgen dolls. Hvordan har helgen deres vært? På lørdag var jeg ute med Silje mi og koste meg. Var hjemme ganske tidelig, så ble ikke byn som vi hadde planlagt, men det kan vi gjøre neste gang vi skal ut sammen. Igår hadde jeg harry potter marraton med pizza, frappemocca og Lykke i sengen min. Jeg har ikke hatt en hel dag i sengen på lenge, men når det er dagenderpå og søndag er det lov. Var utrolig herlig og koselig med en slik dag med Lykke mi.


I dag er det mandag og en ny uke. Jeg skal komme skikkelig inn i rutinen min med både søvn, trening og ikke minst blogging. Det er mine mål denne uken. I det siste har jeg ikke hatt så masse tid til noe av delene. Jeg har ikke kommet inn i rutinen med både jobb, trening, venner og blogging enda, men det skal komme seg snart. Bare vent og se! Jeg bestilte meg en ny personlig almanakk her om dagen, så når den kommer blir det enklere og planlegge bedre og ha oversikt. Skriver jeg ikke det ned, glemmer jeg det.. 

Da er det jobb på salongen som kaller, etterfulgt av kaffi på kaien og trening.

Har dere noen mål denne uken? 

A CUP OF COFFE AND A MAGAZINE

God morgen! Jeg har tilbringt morgentimene med en kopp kaffe, det nye, lykke og bare slappet av. Kan ikke bli en bedre start enn dette her. Jeg har fri fra salongen denne lørdagen, derfor må jeg nyte morgenen siden idag kan jeg. Jeg har snart en frokost date med Silje mi. Vi skal til byen og handle inn litt ting til ikveld, så hvorfor ikke ha frokost date i samme slengen? Mens jeg skal til byen er jeg på jakt etter en ofwhite kjole, topp eller noe som jeg kan ha på meg ikveld. Krysser fingrene for at jeg finner det jeg leter etter. Har noen av dere søtinger peiling på hvor jeg kan finne det? Tar imot all hjelp jeg kan få.

Håper dere har hatt en kjempe fin start på dagen.

Hva skal dere for noe kjekt idag? 

WHITE NEW NECKLACEDa er det endelig helg dere, og jeg fikk en kjempe fin start på helgen! Når jeg kom hjem hadde det kommet 3 pakket i posten og det nye sitt nye blad. Jeg som ikke trodde fredagen kunne bli bedre så er det snart taco middag etterfulgt av film, snop, iskrem og lykketid. Må ha en avslappende fredag når morgendagen kommer til og ta helt av når jeg skal ut med Silje mi!


Her er et av smykkene som jeg har kjøpt meg. Jeg har fått helt dilla på smykker den siste tiden som kanskje dere har lagt merke til. Jeg vil ha mange forskjellige smykker i mange forskjellige farger. Dette smykket her passer perfekt til den ene jakken jeg har som er ifra zara. Er det ikke regn som de har meldt imorgen skal jeg vise det i morgendagens antrekk før jeg skal ut!

Hva skal dere ikveld søtinger? Har dere noen kjekke planer for helgen?

ANTREKK - 04.09.14
God kveld kjære lesere. Nå er jeg ferdig på jobb og skal ut en tur med Tina mi og kjøpe frappe mocca som vi begge er blitt avhengige av. Hva vi skal resten av kvelden har vi ikke planlagt enda, vi skal vertfall kose oss i solen og ha koselig kveld ilag. Har ikke sitt Tina på et par dagen, men det føles ut som en evighet! 

Imorgen er det allerede helg, herlighet. Det var jo akkurat mandag! Jaja, skal ikke klage for på lørdag er det party hard med Silje! Da skal vi kose oss med vin, danse rumpen av oss på byn og bare ha en utrolig kveld sammen! 


DRESS UP IN THE FALLDet er blitt høst og været er kaldere, men det betyr ikke at vi skal slutte og gå i kjoler for det. Det eneste jeg skal gjøre er og oppgradere kjolene mine med litt mer høstfarger. Selvom det blir kaldere i været kan jeg alltids ta en fuksepels jakke over eller en fin kåpe så holder jeg varmen. Perfekt! Jeg må også få meg en ny fuksepels jakke og en kåpe når jeg nevnte det her. Kanskje jeg må innom en av mine favoritt butikker på oasen og kikke litt en dag. Jeg bestilte meg den gule overnfor for et par dager siden og jeg kan ikke vente til den kommer i posten! Var den ikke pen vell? Jeg sto opp kl 7 idag morges, så det eneste jeg har gjort er og kikke etter andre fine høstkjoler jeg vil ha, drukket kaffe og hørt på søtnosen min snorke inni sengen sin. Perfekt start på torsdagen! Håper dere fant et par kjoler dere likte, jeg skal også bestille denne svarte under her og kanskje den mørkeblåe litt under her!Jeg er på salongen til kl 6, vi skrives etter det. 
Idag blir det antrekks bilder på bloggen igjen, woho! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Da kaller snart salongen på meg også skal jeg på cafe besøk med søte Karoline jeg ikke har snakket så mye med eller sitt på en stund. Nå var det på høy tid at vi trreffes og catcher up om alt som har skjedd den sisten tiden. Hva skal dere gjøre idag dolls? Uansett hva dere skal må dere ha en kjempe fin onsdag.

Under her får dere en oppsummering av instagram bildene mine den siste uken. Sist uke var
det så mye gøy som skjedde som dere kan se. Oh, håper denne uken blir like bra! Resten av uken er det jobb, lykketid, ut med en god venninne og kaffedate på søndag kanskje. Jeg kan ikke nyte hverdagen mer enn hva jeg gjør for tiden! Livet er så fint.


Følg meg på instagram for oppdateringer fra hverdagen og bloggen!

LATEST FAVESGod morgen! Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg storkoste meg i hele går. Dagen på jobb gikk utrolig fort og rett etter jobb var det kjempe god pastakylling middag hos farmor som ventet på meg, sammen med mine to kjære søte søskenbarn. For 1 år siden gikk vi å spiste hos farmor hver mandag, men nå skal vi få det til annen hver mandag igjen. Wii. Senere på kvelden gikk jeg på besøk hos bestekompissen min og hadde filmkveld. Fin fin start på den nye uken.

Under her får dere en oppsumering av antrekkene mine for august måned. Den siste sommer måneden er forbi og det merkes. De siste 2 ukene har vært vært skikkelig opp og ned med regn, vind og null sol.. Krysser fingrene for at sommeren ikke er helt borte enda. Er ikke klar for og legge bort kjolene og skjørtene mine helt enda!


Har du et favoritt antrekk? Legg gjerne igjen en kommentar om hvilket som var ditt.
Nå er det jobbtid, vi skrives!

VEET HAIR REMOVAL CREAMFor et par uker siden fikk jeg tilsendt en pakke med flere veet heit removal hårfjerningskremer som jeg og mine venner skulle prøve ut med og ha en spa kveld. Jeg har fått kjempe god tilbakemeldinger fra de vennene mine som har prøvd ut dette med meg. Selv har jeg mine egne erfaringer med veet hair removal cream som jeg skal dele med dere, pluss litt informasjon om produktet.

? Veet Hair Removal Cream gir deg glatte, hårfrie ben på 3 minutter.
? Myk hud dobbelt så lenge som ved barbering.
? Veets produkter er uten parabener og dermatologisk testet.
? Ingen sår eller stikkende skjeggstubber. La kremen virke og bruk deretter spatelen for å fjerne håret.
? Finnes med Sheasmør og Lilje for tørr hud såvel som Lotusmelk og Sjasmin for normal hud.
? Lotus melk og Jasmine duft
? Selges i dagligvarehandelen og på varehus og koster 69,95 kr.

Min erfaring med produktet er at det gjør alt som kriteriene sier. Det tar deg rett og slett bare 3 minutter etter du har påført kremen før du har silkemyke legger. Jeg ble utrolig positivt overasket over hvor bra produktet var. Ingen mer barberhøvel på meg når jeg få glatte og fine hårfrie legger, bare veets 3 minutters hårfjerningskrem på meg fremover. 


Sammarbeid med Veet og buzzador.com


Har noen av dere søte lesere prøvd veet hair removal cream? Om ja, hva er deres erfaring med det?
Vi skrives mer senere. Ha en fin start på den nye uken!