oktober 2012

I'M BOND. JAMES BOND!

Da skal jeg og min kjære far ut og ha litt kvalitets tid. Vi skal se james bond på kino. Ikke at jeg har sitt noen av de filmene før, tror jeg. Ikke som jeg kan huske hvertfall. Men kommer til og bli kjempe koselig uansett. Vi snakket om at vi skulle ha kebab før\etter også, men vi for se om det blir noe av. Jeg er aldri på kino, kan ikke huske sist jeg var på kino så dette kan bli koselig. Jeg er ikke hjemme før 11 ikveld så imorgen kommer jeg til og være veldig trøtt. Men kan bare legge meg tidelig imorgen uansett. Det var skikkelig stygt vær ute så fikk ikke tatt bilder til dere ute desverre..

 


 

UKENS BLOGG!

Da er jeg kommet hjem og ligger nå i senga å skal til og legge meg. Jeg hadde det kjempe koselig på kaien med Nora idag. Vi var der fra kl 5 til nesten kl var 10! Føles ut som vi bare satt der i en time eller to.. Tiden bare fløy ifra oss. Tiden går fort når du har det gøy, er det ikke det de sier? Vi snakket om alt og ingenting og hadde det hvertfall veldig koselig. Hadde masse vi måtte ta igjen så var ikke et sekund stillhet en gang. Men desverre hadde jeg ikke strøm på kamera så tok ikke noen bilder til dere.. Men neste gang vi skal på kaien så skal jeg huske å lade kamera før jeg går ut dørene. 

Men jo, det jeg egentlig skulle skrive var at jeg er blitt kåret til ukens blogg. Kjempe koselig. Er jo alltid kjekt å høre at noen liker bloggen min å at de vil dele den med andre. Da har jeg bare enda mer lyst til og fortsette og blogge. Ble veldig glad når hun skreiv til meg at jeg var ukens blogg så, tusen takk til deg Susanne. Dere må stikke innom  http://susiworld.net og ta en titt på hennes blogg også da! Snakkes imorgen, god natt!

ANTREKK - 30.10.12 

Det er iskaldt ute og det regner.. Men nå skal jeg ta turen på cafè MM på kaien med Nora å snakke litt og ta en kopp kaffi med henne. Så det er det jeg skal idag. Når jeg våknet idag snødde det, men nå regner det og er iskaldt. Skulle heller ønsket at det snødde faktisk. Men men. Måtte bare knipse litt bilder ute for dere før jeg stakk. Jeg er kåret til ukens blogg på en annen sin blogg. Legger ut innlegg om dette senere når hun har postet innlegge, jeg fikk bare beskjed av henne. Veldig koselig å bli kåret til det. Men nå må jeg springe for å ikke være for sen til avtalen min. Snakkes senere!

 

 NEW IN FROM NELLY

Da er endelig tingene mine fra nelly kommet som jeg bestilte på salge de har nå. Passet alt helt perfekt og gleder meg til og bruke dem. Nå for dere se den kjolen jeg ikke viste dere også når jeg bestilte. Jeg bestemte meg for fargen i siste sekund og jeg angrer ikke på at jeg valgte fargen hvit i det hele tatt. Kan ikke vente med og bestille mer fra nelly. Har allerde over 20 ting som jeg vil ha hjem til meg. Men nå må vi vente litt før det skal bestilles mer.

Her kommer den nye favoritt kjolen min. Trenger ikke tilbehør til denne kjolen nesten pga det er så mye på kjolen fra før. Denne passer perfekt til de sølv skona jeg har liggende!!

Hva syns dere om disse kjolene? Likte dere dem?


UKEPLAN UKE 44Jeg våknet ikke så bra idag, så min dag er allerede begynt med å bli dømt .. Så får se om denne dagen kan snu seg, tror ikke det da.. Men .. Jeg har egentlig ikke lagt noen planer for denne uka så jeg tar bare ting som det kommer. Siden jeg var ute denna helga som var så blir det nok å slappe av denne helga som kommer. Jeg er aldri ute så nå tenker jeg at denne helga blir det masse tv titting og snop og bare slappe av. Klokka er jo stilt en time tilbake å det begynner og bli kaldt og mørkt, da er det koselig og sitte inne me kakao under dyna med en film og stearin lys. Men vi får se hva jeg finner på. Men jeg skal på skolen nå så oppdaterer senere.

Har dere noen planer for denne uka? 

ANTREKK - 27.10.12

 
 

I går var jeg ute med Celine som jeg fortalte dere igår. Jeg hadde det helt okei ute, stakk hjem ganske tidelig så det sier vell sitt.  Jeg hadde kamera i veska så fikk ikke ta bilder til dere, men det var egentlig ikke noe å ta bilder av uansett så det gjør ikke noe. Men her er noen bilder av antekke til meg og Celine fra igår. Celine var en død hore og jeg var en csi agent eller noe. Tok bare en pistol så visste egentlig ikke hva jeg var. Ville ikke kle meg skikkelig ut så det var det beste jeg kom med siden jeg ikke har noen kostymer. Kanskje jeg burde skaffe meg noen?

Nå har jeg sitt på tigerstaden på tv å skal bare slappe av resten av kvelden å legge meg om ikke så alt for lenge siden det er skole imorgen igjen. Skal være litt barnslig nå å se på disney channel til jeg stikker ned for og gjøre meg klar for senga. Kjolene jeg bestilte fra nelly er kommet i posten o, gleder meg til å prøve dem og se hvordan de ser ut i virkeligheten! Oppdaterer mer imorgen!

 

 
Kjole - Nelly   Sko - Asos  Pistol - Lillebroren min sinGETTING READY FOR HALLOWEEN

Nå sitter jeg hos Celine og har stelt meg til vi skal ut. Jeg har dysjet, sminket meg, fikset håre, men er Celine klar? NEI! Hun er så treg. Tror ikke at vi kommer til og komme oss ut i det hele tatt. Vi har jo enda ikke begynt og drikke eller noenting, Vi har det hvertfall veldig koselig hos henne bare vi to. Hun vil på byn så jeg blir med en liten tur for hennes skyld siden jeg allerede er stelt. Så blir kanskje et glass vin også stikker jeg og legger meg godt under dyna! Jeg skal ikke være noe sein hjem. Vi snakkes ute på byn! Ha en fin halloween alle sammen.

 
HOS FRISØRENI dag begynte dagen min med å være hos frisøren kl 9. Var egentlig veldig tidelig siden det ikke ble så mange timers søvn inatt. Jeg kom akkurat hjem nesten så har vært der i mange mange timer. Jeg  stripte det 2 ganger. For første gangen ble det ikke slik jeg ville å stripene vistes ikke siden jeg har så bleika hår så fargen satt seg ikke. Så vi prøvde en mørkere farge etterpå å gjett hva, jeg har en helt ny hårfarge. Jeg som skulle være gyllen blond, er ikke det nå. Er veldig uvant, men jeg likte det. For gi det noen dager før jeg bestemmer meg. For se om jeg holder meg til denne eller om jeg skal være gyllen blond, vi for se om fargen faller i smak eller ei om noen dager. Nå for jeg sjokk hver gang jeg ser meg i speilet! Men når jeg er vant med plantina blond så sier jo det seg selv. Takk til min kjære søster som fikset meg. Skal der nok snart igjen!Her er håret vått så fargen er ikke slik, dere for se senere hvordan den er. Snakkes!
ANTREKK - 25.10.11 

 BISTRO  

I dag i fritimen stakk vi å kjøpte oss kebab pizza å stakk til Lena for og kose oss før det var tilbake til den kjedelige skolebenken. I dag har vi bare teori så var kjekt me en liten feit matpause med noen kjekke jenter. Vi hadde det hvertfall veldig morsomt selvom det ikke varte så lenge siden vi måtte tilbake til timen. Men nå er jeg tilbake på skolen så vi oppdateres senere heller, kanskje jeg slenger ut antrekke mitt senere om det slutter å regne. Snakkes senere.WHITE COAT

 

 

Min nydlige vinterjakke. Syns den er litt for pen til å bruke hver dag. Men det gjør ikke noe. Jeg skal begynne å bruke den ofte, men ikke hverdag, da blir jeg lei.. Kjøpte den for flere månder siden, den har bare hengt i skape. Men nå er det på tide å ta den fram!! Er veldig glad for at jeg kjøpte den for lenge siden slik at jeg allerede hadde funnet vinterjakken min. Nå mangler det bare en pelsjakke og to kanskje? I dag har jeg ikke gjort noenting, vært hjemme og slappet av, må det og i blandt. Snakket med en vennine idag og hun skal dra meg med ut på Lørdag, det kan jo bli koselig selvom jeg ikke pleier å gå ut, så vi får se hvor kjekt jeg syns det er. Nå er bare probleme: Hva skal jeg kle meg ut som? Det probleme får vi ta når det nærmer seg. Snakkes i morgen!

 

Hva syns dere om kåpen min?

FREEZINGI dag gikk jeg ut tidelig på tur siden i dag har jeg fri fra skolen for å samle inn penger til Aksjon Sør Afrika. Jeg pusste sølvtøy hos farmor i går også så tjente litt der så for resten av mamma og pappa for turen i dag. Var is kaldt ute og jeg holdt på å fryse av meg fingrene. Men når du har en så morsom hund som Kero så går tiden fort. Litt snusing der og litt snusing der å drar meg med over alt, føler som om det er han som går tur med meg å ballen som han alltid har med seg.Når vi kom til stien så traff vi på to bambier eller hva de heter. Jeg skyntet meg å ta bilde men de var så langt vekke så meg måtte zome, men det gikk jo helt okei. Er ikke ofte jeg ser det, men avogtil når jeg går tidelig på morgenen så er de på markene og springer. Er nydelig å se på. Er så sjeldent vi ser dem så fikk helt panikk idag for å ta bilder av dem! Men jeg fikk det til! Snakkes senere!MIDSEASON SALE!

Jeg burde egentlig ikke bestille meg noe fra Nelly. Men når jeg har 300 nelly penger må vi bruke det på noe, og siden jeg fant 2 kjoler jeg ville ha så måtte jeg bare siden jeg ikke betaler for noe det. Jeg skulle egentig bestille andre ting, men etter 2 dager var det ikke der eller hadde ikke størrelsen min å ville ikke at disse skulle forsvinne også, så måtte bare trå ti nå før alt forsvinner. Har en til kjole jeg bare MÅ ha, men den viser jeg ikke for vet ikke hvilken farge det blir enda, så det kan bli en hemmlighet! Bestiller hvertfall i løpe av dagen så for bare glede meg til jeg får dette i posten!

Hva syns dere? 

UKEPLAN UKE 43Sorry for lite blogging i helga. Men jeg var ikke hjemme så hadde ikke mulighet. Men skal prøve å bli flinkere på det, men kan ikke love noe. Men slik ser da denne uken ut for meg. Jeg har flere planer enn hva jeg har skreve men har ikke planlagt akkurat dag eller noenting så det tar jeg som det kommer. Blir hvertfall noen turer på kaien sikkert. Oppdaterer senere!

KODE ORD: FOTBALLFRUE

Da er det salg på nelly igjen. Jeg kikket litt å fant  noen ting jeg vurderer å kanskje bestille. Blir ikke alt om jeg bestemmer meg for at jeg skal, men vi får se. Må jo gjøre et kupp når mann kan! Her er noe av det jeg vurderer å bestille. 

       

Likte dere noe av det? 

 

NYTT DESIGN!Da har jeg fikset litt på bloggen får å gjøre den litt penere og ryddigere. Liker dere det? Kommer nok til å ha det slik en stund. Fikk hjelp av en vennine for ikke dette til i det hele tatt. Så når hun hjalp meg fikk jeg det til Tusen takk til Karoline!

GLATTKJØRINGDa skal jeg avgåre på glattkjøring. Krysser fingrene på at det går fint. Er ikke på skolen idag som er litt drit siden jeg ikke skulle ha fravær til jul... Men men, må ha glattkjøring for og få lappen så jeg får bare hoppe inn i bilen på den glatte banen å skeine rundt idag. Oppdaterer senere!

ROSA SLØYFE!

I går når jeg var hos farmor fikk jeg denne rosa sløyfen av henne som jeg festet på jakken min som jeg bruker hver dag. Sløyen støtter brystkreft og selfølgelig støtter jeg det! Syns den var kjempe fin og den kommer til å henge på jakken min en stund. 

 

DAGENS HENDELSER SÅ LANGTDagen så langt har vært ganske bra. Hadde det kjempe kos hos farmor. Har ikke sitt søskenbarnene mine siden mandagen før høstferien, så tok igjen litt sladder med dem før vi skal videre med det vi skal for dagen. Hadde en veldig god middag har å koste oss me kakao å musikk etterpå. Nå sitter jeg og Rebecca her og snakker før vi begge skal gå igjen. Hvordan har deres dag vært? Snakkes senere!UKEPLAN UKE 42Da var det en ny uke å skolen begynte idag etter høstferien. Kjenner det skal bli deilig å begynne igjen, men ikke å stå opp kl 6 idag. Kjente at jeg ikke hadde savnet det selvom jeg ikke sov noe særlig lenge i ferien. Så dette er ca min uke plan for denne uka. Føler meg ganske opptatt for skal andre ting som ikke er skreve opp pga jeg lagte den før jeg visste alle men putt putt, planer kan forandres uansett. I dag er det mandag å da spiser jeg alltid middag me søskenbarnene mine hos farmor og farfar som alltid er like koselig. Skal der etter skolen så oppdaterer dere senere!

TOMORROW IS A NEW DAY

Sorry får jeg har vært fraværende men jeg har bare ligget i sengen i hele dag. Eneste gangene jeg gikk ut av romme mitt var får å hente mat eller når jeg dysjet å når jeg skulle se tigerstaden på tv. Fint liv, hæ? Jeg har hatt vondt i hode i hele dag å bare ligget å slappt av får å håpe at jeg er bedre til i morgen. Skolen begynner jo i morgen å jeg gleder meg til å begynne igjen. Denne uka skjer det masse får meg. Skal ha glattkjøring også. Gru - gleder meg .. Men alle sier det er kjempe gøy så får bare stole på dem. Nå skal jeg se en episode av pritty little liars før jeg legger meg så snakkes imorgen.Jeg lover dere at jeg skal bli flinkere på å blogge ! Jeg er bare ikke vant til å ta bilder elle slike ting enda å uten bilder, ingen blogging. Kanskje dere kan komme med tips også? Hadde vært mye til hjelp!!

OUT TO BUY SOME BREAKFASTDa skal jeg snart gå får å overaske en hemmelig en med frokost å iskaffi. Får bare håper jeg kommer meg inn hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Men skal nok gå fint. Vet ikke om jeg skal ha disse skoene på, kjente det i beina når jeg var ute så kanskje jeg bytter? Skal hvertfall ha me et extra par slik at jeg kan skifte i tilfelle jeg skal gå en del. Jeg kommer ikke til å blogge så masse i helgen, men håper dere fremdeles går innom å kommenterer på noen av de innleggene jeg allerede har? Dere er veldig dårlig på det! I morgen skal jeg møte en vennine på kaien på cafè MM. Gleder meg, er så lenge siden jeg har sitt henne. Så oppdaterer dere da! Ha en fin helg alle sammen! Ps, bildene mine blir ikke større uansett hva jeg gjør, kan noen hjelpe?Jakke - Nelly  Sko - Nelly  Bokse - Vero Moda  Topp - H&M

ANTREKK - 11.10.12

I dag er det nydelig høstvær og det skal nytes. Jeg skal være med søskenbarne mitt Lena, må bare få tak i henne også skal vi ta sol å bare gjøre ondskap. Senere ikveld skal jeg sitte barnevakt på lillebroren min mens mamma å pappa skal på konsert. Uansett, dere må ha en strålende dag! Vi snakkes !

H&M AUTUM KATALOG 2012Jeg kikket i katalogen til H&M å jeg fant så mye fint jeg vil ha! Var ikke så masse høst\vinter ting jeg fant da, men masse dresskakker, cardigans og slikt! Elsker mange av klærne på H&M, finner alltid noe jeg vil ha!

Dette kan bli dyrt, haha, neida! 

ANTREKK - 09.10.12Da må jeg springe får å møte Tina på cafè MM, gleder meg til å treffe henne igjen! Selvom vi går på samme skole ser vi ikke hverandre så ofte som vi kanskje burde. Men derfor er det alltid like kjekt å treffe henne igjen! Da blir det cafè kos med henne så vi snakkes senere!Sko - Bianco  Bokse - H&M  Veske - Gina Tricot  Topp - Bik Bok

VINN STAR TOUR GAVEKORT ELLER SPA OPPHOLD!

Jeg har blitt bedt om å lage et innlegg om disse to konkurransene. Selv har jeg deltatt, ikke at jeg pleier å vinne noenting som helst, men er lov til å prøve seg. Det eneste du trenger og gjøre er å svare på noen enkle spørsmål også er du ferdig!


I den ene konkurransen kan du vinne et gavekort hos Stat Tour verdt 5000 ,- kr, hadde det ikke vært deilig med en liten ferie? Kjenner selv jeg har veldig lyst til å reise en uke i syden siden nå begynner være å bli kaldt å trist igjen.
Bare gå innpå http://flybillig.info/ den siden der og delta i en eller kanskje begge konkurransene om du vil det. 

TIDELIG PÅ ANN!Selvom det er høstferi fra skolen våkner jeg kl 6 av meg selv. Sto ikke skikkelig opp før litt på 7 og siden da har jeg ligget i sengen og sitt på Gossip Girl som er en av mine favoritt serier, den nye sesongen kommer jo ut idag eller imorgen, husker ikke helt, men gleder meg sykt til den begynner. Trist at det er den siste sesongen.. Jeg koser meg i sengen med iskaffi som jeg ikke klarer meg uten! Jeg skal bare ligge her i sengen til jeg skal møte en vennine senere, vet ikke helt hva tid det er, men kanskje jeg tar meg en liten hvil siden jeg var så tidelig oppe? Kjenner på hele meg jeg kunne trengt litt mer søvn.

INNA KONSERT - BYSCENEN HAUGESUNDDen 17 november kommer Inna til Haugesund! DjLoco & Live Sound er stolte over presentere verdens størte Dance artist: INNA! Dette blir Innas første konsert i Norge! Hun kommer direkte fra et omfattene turne i USA og Sør Amerika! 


Lørdag 17 november kl 21.00 - 23.30. Håper vi ses der!

INFO:
18 år grense!
Vergeordning for dei under 18 år!
(Info fåes ved å sende mail: Ronny.gjermundsen@hetmail.no)

SPILLESTED:
Byscenen Haugesund

BILETTER:
Få kjøpt på Scabticket.no - Scabtickets utsalgsteder
Shell Select - Rica Maritim

385 ,- standar bilett
335 ,- student\tuss - ved femvisning av bevis!
485 ,- deluxe bilett
(Pakke tilbud på bord, mail Ronny.gjermundsen.getmail.no) 

BILETTSALGET STARTER:
Fredag 12.10 kl. 09.00 

HOTEL:
Scandic Hotel Haugesund

PRESSE\MEDIA KONTAKT:
Mail@live-sound.no 

musicnodes
Inna: Club Rocker feat. Flo Rida

 

CRAZYSALE

For en måned siden bestilte jeg et par ting fra Nelly.com. Måtte vente en hel måned på å få tingene mine, men bedre sent enn aldri. Fikk 200 nelly penger siden det tok så lang tid, så det var jo et pluss. Ble hvertfall veldig fornøyd med alt jeg kjøpte. Nelly har alltid masse fint, veldig lyst til å bestille nesten alt de har der! Men nå var det hvertfall dette jeg kjøpte inn fra nelly.Denne jakka var ikke på salg da. Men den måtte jeg bare ha! Syns den var så søt med det "skjørte" i enden. Kommer til å bruke den masse, men sikkert mest til pynt. Denne kostet bare 499 ,- Billi sant?

Tenkte at denne kjolen var perfekt om sommeren, domt at sommeren er over å at det er høst nå. Men da har jeg bare en ting å gjøre til neste sommer. Å finne noen matchende sko i enten den blå fargen eller lilla fargen som er på de stenene. Denne kjolen kostet 249 ,-Disse kostet bare 59 ,- Det er sykt!!

Måtte jo handle inn 2 par sommer sko også siden det var så billig. Begge to satt som et skudd på foten. Gleder meg til å bruke de. Disse kostet 199 ,-Husker ikke hva disse kostet. Fant de ikke på nelly heller. Men ikke mer enn 200 kr kostet de hvertfall. Siklett etter dem lenge så når de var så billige måtte jeg bare ha dem! Kommer til å bli brukt mye!

Nye vinterskone mine. Gleder meg til de blir kaldt og snø å jeg kan bruke disse til pelsjakkene mine. Fant ikke ut heller hva disse kostet. Men siden jeg bare kjøpte dem pga de var billige å trengte noen nye vintersko så bare tok jeg dem. Husket jeg angret rett etterpå. Men er sykt gla får jeg bestilte dem nå! Love them.Mine nye favoritter. Litt får høye for meg. Men det har ikke noe å si. Får bare bruke de når jeg ikke skal gå så mye. Men dette er hvertfall de nye fin høstskona mine. Kommer til å bli brukt mye disse også om jeg kommer til å tørre å gå ute med de. Elsker de hvertfall! Og de kostet bare 210 kr. Husker ikke om det var det de kostet når jeg kjøpte dem. Men sto nå det på nelly sin side nå, så er hvertfall det de koster nå. 

INNKJØP - TRENINGSTØY

Innkjøpe fra idag når jeg og mamma var på Oasen en liten tur får å handle inn treningstøy til meg. Ble veldig fornøyd med det jeg fant. Ikke at jeg trener så mye, var mer til at jeg skulle ha noe skikkelig treningstøy til gymen på skolen. Går jo tur med hunden vår iblandt så trenger det til det også.

 Ble veldig fornøyd med skoene. Jeg ville egentlig ha helt hvite sko til å trene i. Men disse va ganske søte disse også. De hadde ikke min størrelse på Oasen, så mamma måtte til Amanda å kjøpe de der. Hun skulle treffe en vennine der uansett, så det gjor ikke så mye. De koster 399 ,' på G-sport.

Kjøpte også noe treningstøy på H&M. Var bare en sports bh, en topp og en sånn genser til og ha over når jeg trener. Ble veldig fornøyd med alt sammen der også!

Koster 149 ,-

Koster 149 ,-

Denne her koster også 149 ,-

Likte veldig godt alt, så nå må jeg bare få ræva mi ut og begynne å trene jeg og! Men lettere sagt enn gjort!! 

UT PÅ SHOPPING

Nå skal jeg handle med min mor som alltid er gøy. Skal ikke handle noe spesielt idag, bare gymsko å treningsklær for det trenger jeg. For noen dager siden fikk jeg alle tingene mine så jeg bestilte når det var crasysale på nelly, opdaterer dere om det i morgen eller noe? Så snakkes vi senere.Genser - Vero Moda, Topp - Bik Bok, Sko - Nelly.com, Armbond - H&M, Øredobber - Bik Bok

HERE WE GO AGAIN!

Jeg bestemte meg får å begynne å blogge igjen! Så får se hvor lenge jeg klarer å holde bloggen denne gangen. Skal prøve så godt jeg kan, jeg må bare bestemme meg hva jeg skal blogge om, vil ikke ha en kjedelig blogg .. Ikveld skal jeg til Celine å kose meg med middag som hun har laget å litt vin. Kommer til å bli kjempe koselig, gleder meg. Koselig fredagskveld med go mat, vin, sladder å film med min bestevennine, det slår aldri feil! Snakkes senere!