oktober 2013

NEW NAILS - PINK GLITTERGod morgen alle sammen. I dag er det den 31 oktober og det betyr at det er halloween! Er det noen av dere som skal kle dere ut og feire? Jeg er på jobb til sent ikveld, så blir ingen feiring på meg. Kanskje jeg setter meg ned med en skummel film og litt snacks istedet? Tror det høres ut som en fin plan, eller hva sier dere?

Da skal jeg på jobb om en times tid, men først vil jeg vise dere de nye neglene mine. Når jeg kom til negledesigneren min igår så hadde jeg ingen ideer, men til slutt klarte vi begge og komme med innspill. Denne gangen ble det bare litt rosaisj glitter med en liten diamant på tommelen og ringfingeren. Ble de ikke fine vell? Jeg er alltid kjempe fornøyd med neglene mine og kan nesten ikke vente til Desember når jeg skal fikse dem igjen! 


Da blogges vi kanskje mer ikveld!
Ha en kjempe fin halloween alle sammen. 

ANTREKK - 30.10.13

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har det så alt for bra akkurat nå. I går sjedde det noe jeg aldri trodde kom til å skje.. Jeg vil ikke gå innpå det med det første, orker ikke og snakke om det helt enda.. Men fra tristhet til noe helt annet. I dag rett etter jobb skal jeg gå og fike neglene mine. Hadde en liten ulykke på jobb, så nå må de fikses. Jeg har bare et problem, jeg vet ikke hvordan jeg vil ha dem.. Jeg har sitt på mange inspo bilder på instagram og weheartit, men finner ingen.. Min flinkeste negledesigner har sikkert noen ideer til meg så det fikser seg nok. Kom gjerne med tips og ideer dere også, da blir jeg glad vet dere!Nei da for jeg komme meg avgåre på jobb, ha en fin dag alle sammen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: I gang med ab challenge. Bilde 2: HMS kurs med jobben. Bilde 3: Klar for jobb. Bilde 4: Solings i høstværet. Bilde 5: Teppe kos om morgenen. Bilde 6: Fredagsjobbing. Bilde 7: Elsker og ha lappen, kjører hjem i regnværet - video. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Møte med Norheimtunet Kennel. Bilde 12: Da er hun endelig min! Bilde 13: Serie kos. Bilde 14: Serie kos. Bilde 15: Elsker deg Lykke. Bilde 16: Nusse plager Lykke - video..

Håper dere likte ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!
Da er det snart til for jobb, så vi blogges mer ikveld, ha en fin tirsdag.

ANTREKK - 28.10.13Da er det Mandag igjen og en ny uke er allerede i gang. I det siste er jeg kjempe trøtt om morgenen og klarer ikke og stå opp før jeg MÅ. Så idag blir det en tidelig kveld kjenner jeg. Tror jeg er blitt i høstmodus siden det er så mørkt og grått. Er ikke så kjekt og stå opp om morgenen når det er mørkt og kaldt ute. Da vil man heller ligge under den gode varme dynen og bare sove videre! Men uansett, etter jobb idag skal jeg på kaien på samson cafe og møte en venninne av meg. Hun ser jeg ikke så alt for ofte så er kjempe kjekt når vi møtes! Vi skal nok bare drikke kaffe og snakke om alt mulig. Da blogges vi mer senere ikveld. Har dere noen kjekke planer denne mandagen?

 Da får dere ha en kjempe fin mandag!

UKEPLAN UKE 44Har dere noen kjekke planer denne uken?

SATURDAYNIGHT WATCHING SERIES

God lørdagskveld alle sammen. Nå er jeg ferdig med og se halloween episoden til PLL, og for en spennende episode! Jeg kan ikke vente helt til Januar, det går bare ikke. Men heldigvis går jo Ravenswood. Det var faktisk ganske spennende og kjekk seri den også. Var så mye spenning i bare første episode, så dette må jeg fortsette og følge med på. Må jo ha noe og se på til PLL begynner igjen. Jeg lurer sånn på om de skjønte at Ezra er A når han kom helt i slutten når de var i den hagen! Det må jeg nesten vente med og finne utav helt til Januar.. Vil ikke røpe for mye om ikke alle dere har sitt det så nok om det. Resten av kvelden går bare til mer avslappning. Jeg og Lykke skal kjøre avgåre til kjæresten min nå og sove der. Tror Lykke gleder seg til og komme hjem til sengen sin igjen for her plager bare Nusse henne.. 

Hva syns dere om halloween episoden til PLL og har dere sitt Ravenswood?
Ha en fin lørdagskveld dere, vi blogges snart igjen!

KJØPEAVTALE - NÅ ER HUN MIN!Da har jeg vært hjemme en times tid etter at jeg kom hjem fra et møte med Norheimtunet Kennel. Det var kjempe koselig. Satt der noen timer og snakket mens vi drakk kaffe og bare koste oss. Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg og kjæresten fikk Lykke av kennelen, så hun har aldri vært bare vår. Men nå er papirene skrevet under på og hun er bare min! Så nå har jeg så og si alle papirene på henne og alt er bare i god stand. Er så utrolig kjekt og tenke på at hun er min. Er blitt så utrolig glad i henne at jeg håper hun lever så lenge jeg lever! Hun har det jo så godt hos oss, har jo hatt henne i over 8 mnd allerede, så hun er der for og bli!

Snart skal jeg storkose meg med iskrem, chips og noe godt i glasset før jeg skal se halloween episoden til PLL! Jeg har enda ikke fått sitt den desverre.. Jeg har jo fått litt med meg om hva som skjedde i episoden men jeg gleder meg uansett. Er nok en spennende episode kan jeg tenke meg. Tenkte også at jeg skulle se Ravenswood mens jeg er i gang. Det virker også veldig kjekt så kanskje det blir en ny serifavoritt? Hvem vet, det gjenstår og se!

Da blogges vi mer senere alle sammen.
Hva har dere gjort så langt idag? 

ANTREKK - 25.10.13God fredagskveld alle sammen! Har dere hatt en fin fredag så langt? Nå skal jeg og min mor på oasen og handle nye sko til meg. De elskbare diamant conversene mine er ødelagte, så nå trenger jeg nye jobb sko! Denne helga skal jeg bare slappe av. Er jobbfri helg på meg denne helga og det skal nytes! Jeg håper dere for en kjempe fin start på helga med det dere skal. Gjerne del deres planer i komentarfeltet om hva dere skal gjøre denne helga.
Da vil jeg bare ønske dere en riktig god helg!
Vi blogges mer imorgen. 

NEWEST WANTS FROM HM

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? I dag begyner jeg ikke før 11, så jeg har bare kikket etter masse fine vinterklær denne morgenen. Her regner det som bare det, og det skal vist holde på en stund. Når jeg kikket på værmeldingen skal det holde på helt til neste uke. Gu som jeg hater høsten av og til. Men mens jeg har ventet på at jeg skal begynne på jobb så har jeg funnet meg noen fine ting fra HM som vanlig. De hadde ikke fått inn så masse nytt siden jeg var innpå sist, men noenting fant jeg meg. 

Rett etter jobb skal jeg til kjæresten. Jeg er usikker på om jeg skal sove over eller hva jeg skal, men vi blogges så fort jeg setter meg bak pc skjermen. Ha en fin torsdag alle sammen!

 


Likte dere noen av tingene jeg ønsker meg? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Miss starbucks coffe.. Bilde 2: Big bite frokost. Bilde 3: Shopping med jentene. Bilde 4: Middag på kaien med Natacha. Bilde 5: Liker ikke og klippe neglne sine stakkars.. Bilde 6: Skrape ruten denne kaldre fredagsmorgenen før jobb. Bilde 7: Ny jakke og smykke. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Gjemmer seg under dynen siden det er så kaldt ute. Bilde 10: Ny mineral sminke. Bilde 11: Søvnige hu.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering.
Følg meg gjerne så for oppdateringer fra hverdagen før de ender opp på bloggen! 

UKEPLAN UKE 43Hva er deres planer denne uken?
 

VIP - MIDSEASON SALE

God lørdagskveld, har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har sikkert sittet og sitt på salget i flere timer og nå orker jeg ikke mer.. Er over 50 sider med masse fint, men det tar sin tid... Dette er bare favorittene mine så langt, kanskje dere har funnet noen andre eller flere? I morgen åpner salget, men dere kan sikkre deres favoritter og str allerede nå før alle andre. Det fineste går alltid først vet dere, så det gjelder og være rask! Dere kommer innpå salgssiden HER med passorde VIPSALE. De har så masse fine kjoler og sko på salg og opptil 85%! Det er jo helt sykt. Det er vell ikke bare jeg som elsker salg, og spesielt når det er på nelly!

Nå skal jeg snart ut dørene og ta sol før jeg skal videre til kjæresten. Kroppen min trenger litt sol nå for jeg er like hvit som en snømann.. Det skal jeg begynner og gjøre en gang i uken selvom jeg alltid glemmer det eller utsette det .. Må bare finne meg en solevenninne så skal nok dette gå fint! Jeg er hvertfall godt på vei om jeg ligger en liten stund nå ikveld.Håper jeg har funnet noe som alle likte. Alle har sin egen smak vet dere!
Ha en flott lørdag videre. Vi blogges mer imorgen!

SAMINA PURE MAKEUPJeg kan ikke vente med og prøve ut disse produktene. Jeg fikk et super tilbud på disse når jeg var i London på den frisørmessen. Jeg fikk prøve alle produktene jeg kjøpte og jeg syns de virket kjempe bra! Jeg har enda ikke prøvd dem etter at jeg kom hjem, men tenkte og begynne med det så fort jeg bare kan! Jeg fikk alle disse for en knall pris! Jeg kjøpte en fundation, glow og en blush. Når jeg fikk testet det på meg fikk jeg helt perfekt hud og en flott glød. Hvem vill vell ikke ha det? Det beste med disse produktene er at jeg kan bestille dem på nettet om jeg vil fortsette med dem. Jeg er 90% sikker på at jeg kommer til og bestille dem. Jeg har hørt sykt masse bra om Samina Pure Makeup og håper jeg blir like fornøyd!

Vil dere lese mer om merke og produktene kan dere gå innpå siden deres som dere finner HER. Har dere prøvd dette merket eller hørt noe om det så legg gjerne igjen en kommentar! 

ANTREKK - 18.10.13

Håper alle sammen har hatt en fin start på helga! Mens dere leser dette er jeg nok på kaien og koser meg med bestevenninna mi. Har ikke sitt henne på noen uker, så jeg vet vi har masse sladder og ta igjen! Jeg vet hvertfall at jeg har masse å fortelle henne. Tror ikke den 1 1/2 timen vi har ilag er nok.. Vi må nok ta det snart igjen uansett! Når jeg er ferdig på kaien med henne skal jeg til kjæresten og sove over der. Skal på jobb imorgen tidelig så blir ikke  noe sen kveld på meg! Ha en fin kveld alle sammen!

NEW IN

God fredagskveld alle sammen. Har dere hatt noen fine dager? Jeg har vært forsvunnet de siste dagene, men jeg har vært så opptatt at jeg har ikke hatt tid til blogging.. I tilegg til at jeg er blitt veldig forkjølt har bare dagene gått i et! På tirsdag var jeg og shoppet med to venninner som jeg gikk på frisør sammen med. Da fikk jeg med meg denne jakken og smykket med meg hjem. Jeg som egentlig ikke skulle handle noe etter London. Men jeg klarte ikke og holde meg .. Jeg har hatt lyst på det smykke i evigheter og nå er det mitt! Elsker egentlig både jakken og smykket så anger ikke på at jeg kjøpte det. Ellers har jeg bare vært med en annen venninne som heter Natacha også har jeg vært med kjæresten.

Nå er jeg hjemme og venter bare på at tacoen skal bli servert på bordet. Flere enn meg som skal ha taco denne fredagen? Kjenner det er herlig og være hjemme i noen timer med familien min. Senere ikveld skal jeg møte en venninne på kaien og bare kose oss. En riktig fin fredag tror jeg det blir! Håper dere også får en kjempe fin fredagskveld med det dere skal gjøre!

Vi blogges mer senere!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sleepy monday. Bilde 2: Kaffi på kaien etter jobb. Bilde 3: Dagens antrekk! Bilde 4: Pakket og klar til London. Bilde 5: Kebab middag med kjæresten. Bilde 6: Reiseantrekket. Bilde 7: Hello London. Bilde 8: Starbucks lunch. Bilde 9: Primark Shopping. Bilde 10: Innkjøpene fra primark. Bilde 11: Klar for middag. Bilde 12: Pizzahut. Bilde 13: Hårmessen i London. Bilde 14: Klar for hjem reise. Bilde 15: Hade London. Bilde 16: Burger King frokost på flyplassen. Bilde 17: Savnet det fjeset.

Håper dere likte bildene fra denne ukens insta oppdatering!
Er bare til og følge meg. Kaisaeb kaller jeg meg!

UKEPLAN UKE 42Har dere noen kjekke planer denne uken?

HAIRCONVENTION

Masse masse inspirasjon fikk jeg denne helgen. Dette er ikke halvparten av bildene en gang. Det var så masse og ta bilder av der borte at kameraet mitt gikk tom for strøm... Heldigvis hadde jeg knipset mange mange bilder før det ikke ville mer. Dere skulle ha sitt alt som  var på den messen selv. Det var så masse inspirajson og så masse nytt og spennende. Det var et lokalt med fult av frisører og visninger og alt du kan tenke deg av frisørting. Jeg er så glad for at jeg fikk være med på denne messen. Det var veldig lærerikt, fult og inspirasjon, og jeg håper at det snart blir en ny tur med mine kjære kolegaer. Jeg syns faktisk messen var det kjekkeste med hele London turen!De helt sølvsaksene med glitter er min favoritt. Nesten så jeg angrer på at jeg ikke kjøpte meg en.. Det var veldig masse fine børster, ruller og alt som finnes i en frisørsalong. Ville ha ganske masse av det, men jeg tenkte heller og lage DIY innlegg om noen av de tingene når den kategorien kommer på bloggen. Håper det høres ut som en god plan! Eller hva sier dere? Har mange DIY prosjekter på lur skjønner dere. Jeg kjøpte meg faktisk noe på messen. Mineral sminke også fester jeg på vippeextension! Skal vise dere bilder av det en annen dag!

Se på de kule oppsetningene da!
H.Da blogges vi mer imorgen, god natt!

SHOPPING IN LONDONElsker shopping i London. Se så masse fint jeg fikk med meg hjem? Alt dette her er kjøpt på primark og alt ble bare litt over 1000 kr, KUPP! Kjøpte mest jakker, undertøy og litt annet tilbehør. Som dere kan se så fikk Lykke en liten nissedrakt som hun skal ha på seg på jul tenkte jeg. Hun måtte jo få noe hun også når jeg var borte. Jeg fikk desverre ikke gå i alle butikkene som jeg ville. Men det fins alltid en neste gang! Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd med alt jeg fikk med meg hjem. Er alltid kjekt med masse nytt! Tror ikke jeg kan handle meg noe mer denne månden.. Men det er så masse mer jeg har lyst på. Jeg har ikke turt og sjekke hva jeg har innpå kontoen, jeg håper bare jeg har mer enn hva jeg tror... Er sikkert ikke så gale som jeg tror, brukte ikke så masse penger.Likte dere noe av innkjøpene mine? 
Bildene fra messen kommer senere eller imorgen! 

BACK FROM LONDON!Der var jeg tilbake fra London. Jeg fikk ikke blogget noe dagen jeg reiste eller når jeg var der desverre.. Men tenkte at jeg kan lage noen innlegg til dere om hva jeg handlet og om messen vi var på. Jeg hadde en fantastisk tur med mine kolegaer! Jeg er så glad for at jeg fikk lov til og være med. Fikk sinnsykt mye innspirasjon når jeg var der nede og nå gleder jeg meg bare til resten av læretiden min. Dette var jo første gang jeg var i London og for en fantastisk by! Der skal jeg tilbake! 

På fredagen der nede gikk dagen i bare shopping. Hva jeg har handlet kommer i et innlegg senere. Vi fikk desverre ikke gå i alle butikkene som vi skulle, men vi fikk handlet masse for det! Jeg hadde meg også en starbucks lunsh. Faktisk første gang jeg har drukket starbuck. Har allerede funnet min favoritt, frappe mocca! Den var bare så god. Syns starbucks skal komme her til haugesund, da hadde jeg gått der hver dag!

 Da kommer innkjøpene og messen som var på lørdagen om litt!

ANTREKK - 09.10.13Dagene mine går bare i et sett dere.. Men nå oppdaterer jeg endelig! Jeg sitter her med pretty little liars og prøver og pakke. Jeg skal ha minst mulig med meg slik at der er plass til ALT jeg skal ha med meg hjem igjen. Det er et problem når jeg trenger sko, klær, sminke og alt som jeg trenger i hverdagen. Kom gjerne med pakketips om dere har noen smarte tips og komme med. Jeg har faktisk ikke fått reisefeber enda, men det kommer vell imorgen når dagen er der. Senere ikveld skal jeg tilbringe den siste tiden med kjæresten før jeg reiser. Har bare ikveld så må jeg si hade til han imorgen tidelig.. Men jeg kommer hjem igjen på søndag og da kommer jeg med favorittsnope hans så et lite plaster på såret for at jeg er borte. Nå må jeg nesten skynde meg og bli ferdig, har så masse jeg må få gjort!

Ha en fin kveld alle sammen! 
Vi blogges mer imorgen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Taco salat til frokost før jobb. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Details. Bilde 4: Pastasalat. Bilde 5: Nye sko fra nelly. Bilde 6: ENDELIG lappen! Bilde 7: Fredags kos med bestevenninna mi. Bilde 8: Råne hunden min. Bilde 9: Lunch på jobb, har helt dilla! Bilde 10: Ut og spise med familien på Italiensk resturang. Bilde 11: Min søster hermer etter meg når jeg tar antrekks bilder, haha. Bilde 12: Dagens antrekk.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, da blir jeg glad vet dere. @kaisaeb 

UKEPLAN UKE 41Har dere noen kjekke planer denne uken?

ANTREKK - 06.10.13Da er allerede helga over og imorgen er det jobb igjen. Har alle sammen hatt en fin helg? Jeg har jo vært forsvunnet siden jeg fikk lappen, men nå er jeg tilbake igjen. Har blitt en del kjøring det må jeg bare si, men det er jo så kjekt! Skulle ha fått lappen lenge før! Nå er det bare kjæresten sin tur til og få den, krysser fingrene får han. Men da skal dere få en liten oppdatering på helgen før jeg tar kvelden. På fredag etter jobb traff jeg bestevenninna mi Tina på kaien. Vi spiste god mat, snakket og bare koste oss. På Lørdag jobbet jeg noen timer, slappet av hjemme, kjørte en venninne og slappet av med kjæresten resten av kvelden etter det.

Også i dag gikk jeg og min familie og selvfølgelig kjæresten ut å spise og feiret at jeg har fått lappen. Vi gikk og spiste på en Italiens resturang. Det var kjempe god mat der, så der skal jeg igjen. Jeg bare elsker all pasta, pizza så Italiensk mat er noe får meg! Kanskje det er der jeg og kjæresten skal når vi har 2 års jubeleum, vi får se. Så alt i alt har jeg hatt en ganske fin helg. Da vil jeg bare si god natt alle sammen, vi blogges mer imorgen!

ENDELIG - LAPPEN!

Nå er ikke veiene i Haugesund by trygge, for jeg har fått lappen! Idag hadde jeg oppkjøring og jeg besto! Kunne ikke vært mer overlykkelig enn hva jeg er nå. Det var på høy tid at jeg fikk denne lappen nå asså. Er jo nesten 2 år forsinket, men men. Bedre sent enn aldri! Skal bli så herlig med lappen nå. Du føler deg faktisk mye friere!

Når jeg er ferdig på jobb skal jeg hente kjæresten så skal vi feire med å kjøre og kjøpe kebab. Han har aldri sittet på med meg så dette skal bli spennende.

Da blogges vi mer imorgen!

SHOES HELPS ON YOUR MOOD WHEN YOUR SICKHuffa meg for en dag det ble igår. Jett en gang hvem som ble smittet med spysyken og lå og spydde i hele gårkveld?.. MEG! Jeg som ikke har hatt det på flere år. Det er helt grusomt så håper ingen av dere lesere ender opp med det. Jeg lå i hele går kveld og litt inatt med det, så ble ikke noe jobb på meg idag. Jeg har ikke spydd på noen timer, men har ikke akkurat drikket eller spist noe siden igår, så det er vell ikke noe mer som kan komme opp enda. Jeg er enda veldig kvalm og håper bare det gir seg iløpe av dagen. Jeg hater og være syk og hater hvertfall spysyken.. Har bare ligget i sengen i hele dag og det er planen for resten av dagen også.. 

Det som fikk humøret mitt litt opp idag var at skoene mine fra nelly er kommet! Er de ikke fine? De kostet bare 130 kr og da måtte jeg slå til! Min mor hentet de i posten for meg siden jeg bare lå her og er syk. Jeg er ikke sikker på hvor mange nellysko jeg har nå, men det er en del! Jeg bare elsker nelly og jeg gleder meg allerede til og bestille mer der ifra. Akkurat nå er alt jeg vil ha utsolgt eller ikke i min str så håper de får de inn snart får jeg vil ha flere nelly pakker i posten! Fikk også med det siste nellybladet som jeg skal se i senere når formen er bedre, det er det sikker masse inspirasjon og masse annet kjekt lesestoff!Da skal jeg fortsette å ligge i sengen og syns synd på meg selv..
Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi når formen er bedre!
Ønsk meg god bedring. 

KJAPP OG GOD PASTASALAT!I skrivende stund sitter jeg faktisk og har denne pastasalaten til lunsh. Den tar så kort tid og lage at du får tid til å lage den både før skole eller jobb. Jeg vil si det tar bare ca 15-20 minutter og lage den. Dette er bare en av de pastasalatene jeg har på lager. Dette er en mer pastasalat uten all annet dilldall som jeg pleier og ha oppi. Kjæresten min liker ikke løk eller noe, så da pleier jeg og lage denne her til oss siden han er nesten mer kresen enn meg.

Det eneste du trenger til denne oppskriften er:
Pasta
Salat
Mais
Rømme
Majones
Salt og pepper

1. Det første du gjør er og koke opp pastaen.
2. Skjær opp salat og hiv maien oppi en bolle.
Bland pastaen og salaten etterpå.
3. Tilsett rømme og majonesen oppi og rør godt.
4. Smak den til med salt og pepper.
5. Sett den litt i kjøleskapet slik at den blir kald, så er den klar.

Ser det ikke godt ut? Det går fint ann og ha skinke eller noe oppi også, vi hadde bare ikke det i hus.. Ha hvitløksbaguetter til eller et annet brød, da smaker det enda bedre!Håper dere likte den første oppskriften!
Legg gjerne en tilbakemelding så kanskje det kommer flere!

SEPTEMBER FAVORITTERDa var det på tide med oppdatering av antrekkene fra måneden som var. Bare se på den forskjellen på bildene!! Er helt sykt bare et kamera kan gjøre med bildene. Når jeg ser på de bildene jeg hadde før så kan jeg ikke tro at jeg syns de hadde god kvalitet! Er så fornøyd med den nye kamera mitt at jeg angrer på jeg ikke kjøpte et før! Nå blir det en glede og ta antrekks bilder igjen. Nå bilr det vell mer høstantrekk som kommer på bloggen også med skjerf, kåper, "pels", strikk og andre herlige høstklær!

Nå skal jeg snart avgåre på jobb, men jeg ville bare innom og si god morgen til dere! Jeg skal til kjæresten rett etter jobb så blir ikke så masse oppdateringer idag desverre.. Håper dere får en kjempe fin tirsdag alle sammen. Vi blogges mer senere.

Har dere et favoritt antrekk fra september måned?
Pastasalat oppskriften kommer om en stund!