oktober 2014

HAPPY HALLOWEEN!

Happy halloween alle sammen og god helg. Jeg har ventet lenge på at denne dagen skal komme, og endelig er den her. Hvem liker vell ikke halloween? En god unnskyldning til å kle seg ut  og feste. Jeg skal gjøre begge dere idag med verdens beste jenter. Oh, denne kvelden kommer til og bli så bra! Jeg vil allerede kle meg ut og sprette vinflasken, men jeg må nok vente et par timer til. Tina og hennes samboer har dekorert hele leiligheten og jeg kan ikke vente til og se den senere idag!

Lille Lykke har også kledd seg ut idag. Verdens skjønneste gresskar! Ble hun ikke søt vell?

BED DAYS!

Hei fininger. Hvordan har de sistre dagene deres vært? Jeg ble så utrolig dårlig på jobb på tirsdag, sånn helt akutt, og siden har jeg vært sengeliggende. Det passer meg fint lite og bli syk akkurat nå, så krysser fingrene for at jeg er bedre til imorgen. Tror Lykke syns det er helt fantastisk og ha meg hjemme om dagene. Tror ikke hun klager så mye på at jeg er syk, mammadalten!

Resten av dagen skal jeg bare se gossip girl, kose med lykke, ligge i sengen og håpe på at jeg er mye bedre til imorgen. En god natt søvn kommer nok til og hjelpe på det også. Håper dere har hatt en mye bedre torsdag enn meg og kos dere masse videre idag!Ønsk meg god bedring!

MY LIFE ON INSTAGRAM - @KAISAEB

God morgen søtinger. Idag rett etter jobb skal jeg og Tina kjøpe inn resten av alt vi trenger til halloween festen på fredag. Herlighet så kjekt det skal bli. Mange flotte jenter samlet med halloween punsj, cupcakes, creepy pyntet , kostymer, og feste natten lang. Nei, jeg kan ikke vente til fredag kommer for jeg er allerede i fest humør og det er bare tirsdag.. Jeg har snart kostymet mitt helt klart og, nå mangler vi bare linsene og småting, også er det finish! Er det flere av dere som skal ut på halloween? Hva skal dere være? Jeg vil holde hva jeg skal være for nå, så får dere følge med her eller på insta hva jeg legger ut der om kostymet!

En liten insta-update må vi også ha denne tirsdagen som alltid. Jeg var ikke en flink instagrammer sist uke. Så mange av bildene ble ikke postet sist uke, men men. Tar jeg meg pause fra bloggen, hører automatisk insta med.. Men dere må jo kunne følge meg en eller anne plass, så jeg skal prøve og holde instagram opptadert hele tiden fra og med idag! Høres ikke det bra ut?


Håper dere likte bildene fra ukens-update! Følg meg gjerne der også om du ikke gjør det alt!

IT'S ALL ABOUT THE BURN

Da er jeg hjemme etter et koselig middag besøk hos farmor med mine søskenbarn, og ukens første treningsøkt. I dag trente jeg baseøvelser av hele kroppen. Armene mine fikk virkelig kjørt seg i dag. Skal bli spennende å se hvor bra jeg kommer til og klippe i morgen. Men det gjør ingenting når treningen og resultatene blir og er verdt det! Det er så herlig og starte den nye uken med en hard og effektiv treningsøkt. Jeg har også hatt vegetar mandag i dag! Flere ganger i uken har jeg vegetardager der jeg ikke spiser kjøtt. Planen var og slutte helt med kjøtt, men siden kresne meg hadde sultet i hjel, er det  bedre enn ingenting med et par dager i uken! Er dere ikke enige?

Jeg har avsluttet denne fine mandagen med bloggerne, og nå er det en episode av Sons of Anarchy før det er skjønnhetssøvn som står for tur.Vi blogges mer i morgen fininger.
Håper dere har fått en fin start på den nye uken!

BACK ON TRACK

God morgen dolls. Hvordan har helgen deres vært? Jeg har tilbringt mesteparten av tiden min med Tina mi denne helgen. Og som en flott avslutning på helgen var det kaffidate med Hannah og Robert, også gratis sol i 30 min, frappemocca og skrekkfilm med trekløveren. Kunne den søndagen bli bedre? Tviler!

Da er det en ny uke og nå er jeg endelig tilbake. Jeg har hatt meg et par dager fri for dagene mine er så travle. Jeg har ikke tid til og sette meg ned, ta bilder, skrive eller noe. Kvalitet over kvantitet, så da venter jeg heller til jeg får skikkelig tid, og innleggene ikke bare er gjort i farten. Jeg skal prøve og være en flinkere blogger og instagramer denne uken, så kryss fingrene med meg!
Jeg har tilbringt denne morgenen med kaffe, det nye og lykke! Perfekt start på den nye uken. Håper dere søtnoser har fått en like fin start som meg.
Nå kaller salongen! Vi blogges mer senere.

ONE ROSE - BIG DIFFERENCE

God morgen dolls. Jeg og Lykke dro oss lenge i sengen idag for jeg begynner ikke på jobb før 11. Jeg skal være¨på salongen til 7 ikveld, så jeg ville bare innom og ønske dere en kjempe fin onsdag! Jeg skal bare bruke denne onsdagen på jobb og når jeg kommer hjem er det trening av mage før det blir avslapning før dagen er over.

Til slutt vil jeg bare fortelle, og skryte litt over at jeg fikk en fin rose igår av en kjekkas på jobb. Så utrolig søtt og fint gjort av han! Har aldri opplevd det før, så det var bare utrolig skjønt gjort av han. Er dere ikke enige?Da kaller salongen!
Vi skrives mer ikveld etter jeg er komt hjem.

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Oh, jeg kan ikke tro det allerede er en uke siden jeg reiste til Malaga, og bare 4 dager siden jeg kom hjem. Føles ut som en evighet siden! Når jeg ser tilbake på bildene kjenner jeg at jeg allerede har lyst på en ny tur en eller annen plass der det både er sol og varme pluss masse bra shopping! Etter nyttår kanskje?

Da er jeg komt hjem fra en koselig date med Natacha over en kopp kaffe. Herlighet som vi koste oss! Vi både lo, sladdret om hva som har skjedd den siste tiden, og allerede planlagt en ny date. Nå var det ALT for lenge siden jeg så henne sist, og det kan ikke skje igjen, for jeg har det alt for gøy med my spanish twin!Håper dere likte bildene fra denne ukens inta-update og ikke glem og følg meg!

BLACK AND WHITE PHOTOSHOOTDa er endelig bildene fra shooten med Tinami og flinke Knut Ivar kommet. Husker hvor sponan denne shooten var, men bildene ble utrolig stilige, og jeg er stor fornøyd! Eller hva sier dere dolls? Jeg bare elsker det bilde av meg og Tina øverst. Det skal fremkalles og rammes inn! Vi skal snart på en studio shoot sammen med Knut Ivar igjen med mange utsøkte kjoler og klær! Wiii, gleder meg.
Nå er det jobb etterfulgt av kaffidate med Tashami!

LOVE THE BURN!

Da er ukas første treningsøkt gjennomført ,og det var bare utrolig herlig å trene på actic igjen! Det er alt for lenge siden sist. Det hjelper utrolig på motivasjonen med nye treningsklær og ikke minst den nye drikkeflasken min. Idag trente jeg hele kroppen på forskjellige aparater, så nå er jeg 1 treningsøkt nærmere drømmekroppen!

Nå skal jeg se favoritt serien min for tiden sons of anarchy før det er en tidelig kveld på meg. Lykke har savnet meg i hele dag siden jeg gikk fra jobb, så nå må jeg gi henne masse oppmerksomhet også. Gulljenten min!

Hva har dere gjort idag dolls?

BACK TO NORMAL

God morgen fininger. Hadde dere en fin helg? Jeg koste meg med hjemmelaget pizza og filmkveld med Tinami på lørdag, som var utrolig koselig.  Og igår var jeg på kaien med Silje og hadde kaffedate som en fin avslutning på helgen og feri uken min. Men, nå er det mandag og det betyr; back to normal. Nå er det kosthold, trening, søvn som står høyest på listen denne kommende uken. Jeg syns egentlig det er ganske herlig og komme til normal hverdag med jobb og ikke minst trening igjen etter en uke med fri fra alt!

Da kaller salongen etter 1 uke feri. Tata dolls!

A PERFECT MORGNING
Det var bare så herlig å legge seg og våkne opp til vovven min igjen. Morgenen ble så mye bedre når hun lå oppå dynen min og sov så søtt. Hun gjør bare alt mye bedre! Verdens beste, hva skulle jeg gjort uten deg? Det er helt sykt hvor knuttet du blir til disse skjønne skapningene.

Nå er morgenkaffien drukket og Lykke ligger enda under sitt nye teppet. Det pøser ned med regn, så nå er hun i protest med å gå ut. Lille Dica. Nå skal vi på besøk til Tinami på jobb med litt kaffi. Vi skal tilbringe hele lørdagen med henne med hjemmellaget  pizza, film, sladder og kos! Det er alt for lenge siden sist, en liten uke om ikke mer. Nei og nei, nå trenger vi virkelig bestevenn tid!GOODBYE FOR NOW MALAGA!Da er jeg hjemme igjen fra en fantastisk tur med min kjære mor og søster, Herlighet som vi har kost oss de siste dagene. Hadde ikke gjort meg en plass og være der en dag til eller ut uken, for vi storkoste oss sånn. Ikke bare var selve byen utrolig koselig med sine smale gater, men man må ikke glemme shoppingen! Vi handlet mest på treningsbutikkene for der var det alt for mye fint og billig. Jeg kjøpte meg masse nye treningstopper, så nå er treningsmotivasjonen helt på topp! Jeg kommer virkelig til og savne Malaga, og jeg ser ikke bort ifra at jeg reiser der til igjen! Kanskje jeg må samle jentegjengen og reise der til etter nyttår på en langhelg med bare shopping! Perfekt plan om det ikke blir London!Nå er det kos og film med Lykkemi!
Ha en kjempe fin fredag videre dolls.

LAST BEACH DAY OF THE YEARFor noen fantastiske timer vi har hatt på stranden idag. Kjenner det gjorde godt for både kropp og sjel med en dag på stranden. Dette er nok årets siste strand dag for hjemme er det bare 4 grader.. Huff.. Kjenner jeg ikke er klar for vinteren enda.. Godt vi har solarium! Jeg kunne godt tenkt meg at det var slik temperatur og varme hver dag hele året hjemme. Jeg er virkelig ingen vinter person! 

Nå er vår siste kveld kommet og den skal tilbringes med enda mer shopping og god middag! Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere får en kjempe fin kveld videre. Vi skrives mer imorgen for nå skal siste kvelden nytes med min kjære mor og søster!
 ANTREKK - 15.10.14For en effiktiv dag vi hadde igår. Vi gikk både tur i borgen, var på stranden i et par timer, shoppet i enda flere timer også var dagen over. Jeg endte opp med masse fint igår også. En ny drikkeflaske til trening og handsker, Lykke fikk et nytt teppe, en dressjakke og selvfølgelig mitt nye elskbare smykke fra zara måtte være med meg hjem igår! Her sparer mann ikke på pengene! Er man på feri, så er man på feri. Men jeg må fremdeles spare litt penger på victoria seacret og taxfreen, så nå er det stopp med shopping til fredag!

Vi har vært på farten de siste to dagene, så denne dagen skal vi bare nyte på stranden. Kjenner det skal bli helt herlig og bare ta en rolig dag før hjemreisen imorgen. Kan ikke tro at vi allerede skal reise hjem igjen imorgen.. Vi kom jo akkurat her!Håper dere likte gårdagens antrekk!
Hva er deres planer for dagen?

IKKE PÅ LATSIDEN NÅR MAN ER PÅ FERI!Herlighet for en fin usikt det var helt på toppen av borgen, der vi gikk tur idag. Det var utrolig stort og skikkelig fint! Det var en kjempe fin tur opp og det var verdt det når vi fikk den flotte utsikten. Hvorfor være på latsiden på feri når man kan gå en fin tur?! Vi må jo kikke litt og se oss omkring når vi først er her. Malaga er virkelig en kjempe fin by. Jeg har tatt kjempe mange bilder her nede allerede på bare disse to dagene som jeg skal dele med dere i et annet innlegg. Nedenfor har jeg samlet et par bilder fra borgen som vi besøkte før idag og utsikten vi hadde helt oppe på toppen. Besøker dere Malaga i fremtiden, ta turen opp hit!Kan ikke ligge på latsiden selvom man er på feri!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Her er det en liten insta-update før jeg skal på stranden og sole meg. Vi er akkurat ferdig å gå  tur, så nå skal vi nyte resten av dagen i solen. Vi må jo bli litt farge når vi først er her i varmen. Jeg er så hvit så snøen at jeg trenger virkelig litt farge nå, blir nok litt solarium når jeg kommer hjem til kulden og!

Håper dere likte denne uknes instagram bilder. Ha en kjempe fin onsdag videre! Og husk, følger dere meg ikke alt, gjør gjerne det !
Hva heter dere på insta?

FIRST DAY WITH SHOPPING!Herlighet hva vi kikket og handlet igår! Jeg fikk med meg masse fint bare etter første dagen. Det ble både treningsklær, litt dill og selvfølgelig måtte Lykke også få noe når jeg er på tur. Halloween kostymet henens er handlet inn og hun kommer til og bli verdens søteste pumbkin! Jeg kan ikke vente til halloween med og kle henne opp i dette søte her. Jeg har og funnet ut hva jeg skal være jeg, men det får dere vente med til selve halloweenkvelden kommer.

Håper dere noen av innkjøpene falt i smak!
Nå skal vi gå en lang tur opp til ruinene og en kattedral, før forhåpentligvis skyene forsvinner og vi kan sole oss litt.

ANTREKK - 14.10.14Da er shoppingdagen endelig ferdig. Vi har shoppet som noen gale alle sammen siden kl 11 idag, og nå når kl slo 7, var vi så slitne og måtte ha en siesta på hotel rommet før det blir middag nå om en stund. Herlighet så mye jeg har fått handlet meg idag. Det kommer selvfølgelig innlegg om alt som er handlet inn imorgen. Malaga har virkelig mange kjekke butikker og sentere du kan handle på! Jeg er virkelig ikke ferdig med shoppingen enda, for jeg kjøpte meg ikke et smykke fra zara som jeg allerede angrer på..Da er det middag og filmtid før vi tar en vellfortjent kveld!
Ha en kjempe fin tirsdagskveld videre dolls. Hva har dere gjort idag?

ARRIVALE IN MALAGAGod morgen fra Malaga! Får en følelse det var og våkne opp her. Vi bor på et kjempe fint hotel ganske nærme sentrum og nærme alt av shopping. Rommet vårt er skikkelig herskapslig med sine gamle senger, møbler og interiør.  Vi har ikke sitt noe av byen enda, så idag skal vi utforske, kikke rundt og selvfølgelig shoppe! Men først er det frokost og kaffi, også kan vår første dag her begynne.Vi skrives mer senere dolls!

MALAGA, HERE I COME!

Da er jeg pakket og klar! Nå må bare timene på flyplassen og flyet gå fort for nå har jeg skikkelig reisefeber! Det eneste kjipe er at jeg forkjølet og at jeg må reise fra Lykke mi, ellers kunne jeg ikke fått en bedre start på uken! Jeg har selvfølgelig med meg kamera og data, så oppdateringer skal dere få! Jeg oppdaterer ikke dere mer i dag, men i morgen begynner bloggingen fra Malaga.Ønsk meg god tur! Jeg håper alle dere søtinger har hatt en kjempe fin start på den nye uken og en fin dag.
Har dere noen shopping tips, resturanter, eller noen tips til hvor det er bra, skriv det gjerne i kommentarfeltet. Setter pris på alle tips jeg kan få! 

PINK DRESS WITH BACK DETAIL!God morgen Dolls. Hadde dere en fin avslutning på helgen? Jeg og Tina hadde kino date på Annabelle! Å herregud får en bra film. Jeg skal selvfølgelig ikke røpe noe siden mange av dere har sikkert ikke sitt den, men den anbefaler jeg virkelig om dere liker og bli litt skremt. Jeg og Tina ser bare på skrekkfilmer når vi er sammen nesten, det er jo det kjekkeste av alt!

I dag begynner min etterlengte feri uke!! Om ikke så alt for mange timer sitter jeg på flyet til Malaga for noen dager med kos, shopping, god mat og tilbringe dagene på stranden. De nesten dagene blir bare helt fantastiske! Men feri uken min er ikke over når jeg kommer hjem igjen på fredag. Da er det avslapning hjemme  hele helgen med Lykkemi og de beste. Kan denne uken bli bedre enn dette? Nei, tror ikke det!

En splitter ny kjole fra Nelly er pakket i kofferten og skal være med meg til Malaga.
Var den ikke fin? Jeg bare elsker når nye klær dukker opp i posten og spesielt når den har en fin åpen detalj i ryggen!


ANTREKK - 12.10.14Nå var det virkelig på tide med et nytt innlegg av dagens antrekk! Dette er det første antrekksinnlegget på 2 uker, og det skylles bare det regn og høstvær. Skulle ønske det var sol hver neste dag slik at jeg kunne inspirere dere med antrekkene mine, men så bor jeg på Vestlandet kan jeg bare drømme videre.. Men, i morgen reiser jeg til Malaga og der er det forhåpentligvis kjempe fint vær og da blir det antrekksbilder på dere!

Nå er jeg hjemme ifra en helg på Bømlo! Vi drakk, koste oss, spiste på resturant og jeg fikk sitt litt av stedet. Selv om det var en koselig helg med Malin og gjengen, er jeg utrolig glad for og være hjemme igjen hos Lykke mi som jeg har savnet så mye! Uheldigvis skal jeg reise fra henne igjen i morgen, men det skal bli så fantastisk og komme seg til syden og varmen!

Nå skal jeg begynne pakkingen og kose med Lykke mi.

Hva har dere gjort denne helgen og skal dere noe kjekt i dag?

SHOPPESTOPP - NOT!Ja.. Da var det shoppestoppet mitt da. Som dere kan se klarte jeg ikke og holde meg til vi reiser. Men når man har shoppestopp, det er da man finner masse masse fint. I går var det nattåpent på oasen og jeg måtte selvfølgelig innom å kikke en liten runde, men det endte opp med en del ting som dere kan se. På glitter var det 3 for 2, og jeg endte opp med 4 ting! Haha. Jeg kjøpte også den kule treningstightsen på gina og et par småting som jeg ikke tok med på bilde og et nytt undertøy. Man må være like fin underklærne som over med smykker og dill!

Da er det fredag og jeg skal rett på en liten roadtrip etter jobb. Hvor jeg skal får dere vite når jeg er fremme. Jeg er en liten overraskelse for noen skjønner dere. Og i tilfelle han leser bloggen min, kan jeg rett og slett ikke røpe det før ikveld. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir denne helgen, men jeg er tilbake på søndag i tilfelle og neste uke blir det masse tid når jeg er i Malaga og et par dager fri hjemme! Håper dere fininger får en kjempe fin helg uansett hva dere skal gjøre. Noen av dere som har lagt noen kjekke planer? Håper dere likte mitt innkjøp fra i går!
Ha en fin fredag og god helg, vi skrives snart igjen.

THE LITTLE BLACK FROM NELLY
Det er ikke noe nytt at vi alle har en enkel sort klassisk kjole vi kan bruke til alt i klesskapet. Jeg fant ut for litt siden at min lille sorte er utslitt, så den var det bare til og kaste. Så nå er jeg på jakt etter en ny en. Og den rette plassen er selvfølgelig Nelly. De har så alt for mye fint at jeg har så lyst til og bestille meg flere av disse flotte kjolene hjem til meg. Nelly har også fått et nytt merke som heter miss selfridge med både lekkre kjoler, vesker og alt! Og noen av disse fine svarte kjolene er akkurat fra dette merke. Kjolen rett under er fra miss selfridge og den er bare så lekker! Kanskje det blir min nye lille sorte? Trykk på bildene for og komme direkte til kjolen om noen av disse alt i smak hos dere.

Nå har jeg vært hjemme en liten stund etter en liten shopping runde. Alt jeg handlet skal jeg vise dere i morgen. Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin kveld og håper at dere har hatt en fin torsdag! Jeg må pakke og gjøre litt istand siden jeg skal være borte hele helgen, men mer om det i morgen også! God natt søtninger.


Hvilken av disse var din favoritt?

THURSDAY

God morgen Dolls. Nå kaller salongen på meg før det er shopping, sol og kos med Hannah og Robert etterpå. Jeg må handle et par ting og begynne å pakke til min lille roadtrip i morgen. Jeg har egentlig shoppestop til min Malaga turen, men bare noen få småting må jeg få lov til og kjøpe meg! Hihi.

Her regner det som bare det, så det skal bli herlig med litt sol på kroppen senere. Er ikke så glad i at høstværet er kommet.. Tror ikke Lykke syns det var så kjekt med masse regn hun heller. Egentlig ville hun ikke gå en meter ute i regnet. Lille divaen min kan rett og slett ikke bli våt på pelsen elle labbene. Søtnosen min! Så når vi kom inn etter den korte lufte turen pakket jeg henne inn i teppet hennes. Da ble hun så fornøyd atte!

Hva skal dere i dag leserne mine?

WEDNESDAY'S WORKOUT - DONE!

God kveld! Har dere hatt en fin onsdag? Jeg har akkurat kommet hjem fra dagens treningsøkt. Det var utrolig herlig og komme seg på treningsstudioet igjen etter en liten pause. I dag trente vi hele kroppen isteden for og fokusere på enkelte deler. Tror vi skal fortsette med det slik at det ikke blir så ensformig!

Nå skal jeg bare kose med Lykke og se en seri før det jeg må få meg litt skjønnhetssøvn. Jeg har vært på farten i hele dag og ikke vært hjemme på 12 timer, så nå har mammadalten savnet meg alt for lenge, så nå må jeg gi henne ekstra mye oppmerksomhet!Vi skrives mer i morgen finingene mine.

INSTAGRAM WEEK @ KAISAEB

God morgen fininger! Hadde dere en fin dag i går? Jeg hadde frappe og sol date med Tina mi, før vi så en film og koste oss resten av kvelden. Må prøve og få litt farge på den kritt hvite kroppen før jeg reiser på mandag til Malaga. Så sol på fredag og søndag også, så ser jeg kanskje ikke ut som et lik. Krysser fingrrene!

Nå skal jeg snart avgåre på jobb og være der til 7 ikveld, før det er rett på trening. Jeg var bare på actic en gang sist uke, så nå er det på høy tid at jeg kommer meg der til igjen. Har gjort litt hjemmeøvelser og gått turer med Lykke, så har holdt meg litt i aktivitet heldigvis! Etter jeg har kommet hjem fra feri skal jeg sette opp et bedre treningsprogram enn hva jeg har nå med Hannah og Robert for vi skal også begynne og svømme 1 gang i uken. Wiihu, det gleder jeg meg til!


Håper dere likte insta-updaten min! Følg meg gjerne om dere ikke gjør det alt!
Vi blogges mer senere Dolls. Ha en kjempe fin onsdag.

GIRLSTRIP TO MALAGA!Om mindre enn en uke er jeg i Malaga med min kjære mor og søster. Det skal bli så fantastisk med litt sol og varme for en lang helg og ikke minst shopping. Kan ikke vente til og reise ned neste mandag. Strand, hotel livet, litt brunfarge på kroppen, shopping og god mat, nei dette kommer til og bli herlig. Hotelet vi skal bo på ser kjempe fint ut også. Nei, nå kan jeg bare finne frem kofferten og pakke ferdig for jeg vil reise med en gang!Teller ned dagene!

NEW PATTERN DRESSGod mandags kveld Dolls. Hvordan har mandagen deres vært? Jeg har vært på salongen i hele dag og kost meg masse på jobb. Nå skal jeg snart ut og kjøpe meg Thai mat og se en skrekkfilm med en venn resten av kvelden. En fin og avslappende dag. Trenger og ta en rolig dag nå etter en alt for kjekk og hard helg. Når man er ute 2 dager på rad til langt på natt uten noe spesielt skjønnhets søvn, så kjenner man det når en ny uke med jobb kommer.

Jeg kjøpte meg ikke noe spesielt i Oslo utenom en tshorte når jeg støttet Noah! Men rett før vi skulle reise til Oslo sprang jeg innom Bik Bok og handlet meg denne nydligheten her. Jeg har sitt på den en stund, og når Tinami kjøpte den i svart klarte jeg ikke og holde meg mer. Jeg som har shoppestopp nå frem til reisen min jeg også må fortelle dere om, så ble det ingen shopping på meg i Oslo. Denne kjolen her passer utmerket til høsten for den er dekkende med alikevell sexy! Elsker slike kjoler, disse må jeg ha flere av!

Hva skal dere ikveld?
Vi skrives mer senere.

KINKI - "THE BEST ROLEMODEL IN YOUR LIFE IS THE MIRROR"God morgen alle sammen. Da er det tilbake på jobb etter en fantastisk helg. Det var så kjekt og hente inspirasjon fra en så dyktig og inspirerende frisør. Jeg kan ikke tro jeg har fått sitt Kinki Kappers denne helgen. Det må nok være helgens høydepunkt! Jeg har hentet så mye inspirasjon og jeg gleder meg så mye til fortsettelsen av min læretid her hos Grønnestad Hårdesign. Det er bare 1 år igjen og jeg håper jeg får hente masse mer inspirasjon andre steder det kommende året. Og være frisør er noe av det kjekkeste jeg vet og jeg håper en dag jeg bli like flink som disse!FABILOUS WEEKEND IN OSLODa har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo etter en fantastisk helg med mine kollegaer. Vi har kost oss masse med kurs, jubileums middag, kinki kappers inspirasjons show og ikke minst Oslos uteliv. Denne helgen har jeg fått inn masse ny inspirasjon og jeg har stor kost meg som bare det. Dette innlegget skulle egentlig komme på fredagskveld, men det har vært full kjør med jobb og masse kos, så dere får heller innleggene i morgen med hva jeg har gjort på i helgen! Det kommer også flere bilder på instagram som ikke kommer på bloggen om en stund, så bare følg med på hva vi i Grønnestad har holdt på med i Oslo! Den beste helgen på alt for lenge.Nå er det bare Lykke som er i fokus resten av kvelden!
Ha en kjempe fin søndag Dolls, håper dere har hatt en like fin helg som meg.

NEW BOOTS FOR FALL

Om bare et par timer sitter jeg på flyet til Oslo med mine kjære kollegaer og skal være der hele helgen. Grønnestad Hårdesign fyller 60 års jubileum, så nå skal alle salongene reise opp og bli enda bedre kjent og få inn masse masse inspirasjon både fra Loreal på lørdag og det Nederlandske frisørteamet Kiki på søndag. Det blir middager, inspirasjons show og kanskje litt shopping? Nei, dette blir en kjempe fin helg! Nå må bare de siste timene på jobb gå fort for nå har jeg reise feber! De nye skoene fra mani skal selvfølgelig være med! Jeg er blitt helt forelsket i mine nye høst sko. De kommer til og bli masse brukt! Håper vært i Oslo er finere enn her i Haugesund for da kan jeg vise dem på.jeg har ikke oppdatert dere for både nettet og pcen min er nede... Håper det blir fikset snart!

LATEST FAVES

Da er oktober måned her allerede og det legges merke til på været. Det ble ikke så mange antrekk sist måned, men de som kom var det ingen strikkegenser eller bukser på så noe fint vær hadde vi! Men nå tror jeg at alle sommerklær utenom festklærne kan legges bort for nå er det ingen solvarme i sikte her hjemme. Nå er det strikk og varmeklær som gjelder. Jeg elsker kjoler, høyesko, skjørt og alt, men du kan også gjøre strikk og vinterklærne om til noe fint og klassy. Jeg har forandret stilen min en del de siste mnd. Jeg har fremdeles samme klassy stil, men jeg legger merke til jeg tenker annerledes med stylingen. Skal bli spennende og se hvordan jeg gjør det med strikkeplagg og stylingen denne vinteren.Hadde dere et favoritt antrekk? Jeg har faktisk flere!