november 2012

FREDAGS KOS!Da er jeg kommet hjem fra Lena og det var kjempe koselig. Vi kjøpte oss noe å knaske på så satte vi på burlesque å så den. Etterpå snakket vi sikkert i nesten 2 timer om alt mellom himmel å jord. Plutselig var hvertfall klokka så mye at jeg måtte tussle meg hjemover. Så tiden fyker når vi har det gøy kan du si. Var hvertfall en kjempe koselig fredags kveld. Nå er jeg kjempe trøtt så kommer til å sove godt inatt. Hva har dere gjort idag?

  

JULESHOPPING

Da er litt juleshopping unna gjort. Ble ferdig med mamma og pappa sin så nå er det bare lillebror og storesøster igjen. Vet hva jeg skal gi til de, men kunne ikke kjøpe det der så det tar vi en annen dag. Fant masse fine klær på vero moda og forskjellige plasser som jeg ikke har sitt på nette så da er jo det også på ønskelisten min. Jeg og Lena var på amanda en tur, men der var det ikke så masse så vi tok heller turen på oasen etterpå.

Når vi var ferdig på oasen så stakk vi i driven på mc donels for å kjøpe litt mat. Men det kunne jo ikke gått "bedre". Jeg kjøpte en barnemeny å jeg fikk ikke med brusen min.. Fant ikke ut det før vi kjørte ut fra driven. Så jeg måtte springe inn igjen å hente den. Syns ikke det var så bra at de glemte den helt ut så ble litt irritert, men men. Fikk den hvertfall når jeg stakk inn igjen å sa ifra. Så det er jo bra.

Nå er jeg kommet hjem å skal snart opp til Lena igjen å se film så vi snakkes mer ikveld eller imorgen. Hva skal dere ikveld? Uansett så må dere ha en fin fredagskveld.

ANTREKK - 30.11.12 

Da skal jeg ut på handle tur med Lena. Vi skal på amanda å se på julepresanger så blir terapi shopping idag! Gleder meg til å kjøpe en kaffe mocca, er så kald.. Kommer sikkert ikke til å gå med jakka inne på amanda, men måtte ha den på når jeg og lillebroren min tok bilder ute. Var jo så kaldt ute.

Men nå er Lena utenfor så må springe, snakkes. 

Fuske pels . H&M, Bokse - Vero Moda, Topp - Bik bok, Genser - H&M, Sko - NellyHa en fin dag videre!

AND THE WINTER BEGINS

Da er det blitt litt hvitt her i haugesund også så i dag er pelsjakka på. Er så kaldt ute at nå kjenner jeg at vinteren kommer. Snøen kan bare komme enda mer siden nå er det vinter. Vil ha en annen pels jakke enn den jeg har nå. Har lyst på kanskje 5 forskjellige pels jakker at jeg vet ikke hvilken jeg vil ha mest så vi for se hvilken jeg ender opp med.

Dere for ha en fin fredag alle sammen, nå er det snart helg! 


THINGS I MUST DO OR HAVE IN DECEMBER!

Da er det snart desember, er det noen som gleder seg? Alle har sine tradisjoner i desember og dette er noe av det jeg ikke klarer meg uten denne månden. Alle har ting de ikke klarer seg uten eller må ha i julen. Jeg er sånt at på juleaften det være pinnekjøtt å dronningmaud, hvis ikke er det ikke julen den samme. Jeg klarer nesten ikke vente til juleaften all den gode maten, pakkene, stemningen, det kjekke på tv å ikke minst våkne opp med julesokken på sengen. Å på lørdag er det 1 desember å da kan jeg åpne den første luka i sjokolade kalenderen min. Hihi, er ikke lenge igjen nå. Håper det ikke bare er meg som gleder seg til jul.

Jeg har enda ikke kommet i gang med presangene, skal begynne litt imorgen med søskenbarne mitt. Tenkte å lage en liten liste på skolen i morgen hva jeg skal kjøpe til hver å enkel. Ikke at jeg har så mange å kjøpe til, men syns det er vanskelig uansett. Håper noen går i boks i morgen hvertfall. Elsker å gå på juleshopping! Blir nok ikke bare denne julehandelen imorgen, det skal jeg love dere. Jeg må handle inn litt julepynt til romme mitt og. Men først må jeg se hva jeg har av julepynt, men husker jeg rett så er det ikke noe fint.Men nå sier jeg god natt, imorgen er det bare 1 dag til desember månde begynner. Så nå kan snøen bare komme!

OM MEG


Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Kaisa Elise Børseth. Jeg er en 18 år gammel jente, født og oppvokst i byen Haugesund\Karmøy
. Jeg går på haugaland vidergående skole på frisørlinja. Så til sommeren skal jeg ut i lære. Har ikke helt bestemt meg for hvor, men så fort jeg finner det ut skal jeg si i fra. Har både tenkt at etter 2 år i lære vil jeg bli makeup artist å stylist. Er nemlig ingen hemmelighet at jeg elsker alt som har med klær å beauty å gjøre. Bruker kanskje litt mye penger på sko, jeg elsker sko. Det er noe jeg ikke kan få nok av. Noe jeg også er veldig glad i er klær å mote. Kommer til å gi dere tips til klær og slike ting så kan godt gå innom kategoriene "kaisas tips", "klær\mote" og wants. Der finner dere alt fra hva som er moten, ting jeg vil ha å tips til klær til forskjellige annledninger.Da fikk dere ihvertfall en liten smakebit på meg og mine interesser! Resten får dere greie på ved å følge meg og hverdagen min. Lurer dere på noe mer er det bare til å spørr.

WANTS FROM CUBUS

God morgen alle sammen, er vell god dag egentlig, men men. Da sitter jeg her på skolen og har vell egentlig ikke så mye å gjøre så jeg har kikket litt på klær å kom over cubus sin hjemme side og fant en del klær jeg ønsker meg nå. Så tenkte og dele det med dere siden det ikke ble så mange innlegg igår. Så beklager det! Så dette er noen av mine favoritter fra cubus. Pleier ikke å handle der, men var jo masse fint der nå i hvertfall!

Tenkte at senere i dag skulle jeg lage et innlegg så handler om meg, hadde dere likt det? For jeg har en del lesere, men føler ikke at dere kjenner meg eller vet noe spesielt om meg. Jeg burde vell laget dette innlegge for lenge siden, men senere idag kommer det! Så håper dere kommer til å like det!

 
Den første jakke finner dere HER og den andre HER

 
Den første jakka finner dere HER og den andre HER

 
Den svarte blezeren finner dere HER og den nydlige pels jakka HER

Likte alt her oppforbi veldig godt så kunne ønske det bare hang i skape mitt, men her kommer den tingen jeg elsket mest av alt på cubus! Å se så fin! Hva syns dere om denne? Absolutt min favoritt! Den kan dere finne HER!

Ha en fin torsdag videre så snakkes vi senere!

THE LITTLE BLACK DRESS

Sorry folkens men kommer ikke bilde av håret for fikk ikke tatt stripene idag på skolen, skal fortsette på fredag. Vi sluttet plutselig 1 time før i dag så fikk ikke tid, så heldigvis satt jeg ikke med farge i eller noe så gikk helt fint. Etter at jeg har kommet hjem har jeg sittet litt med teorien så håper at den snart er i boks!

Da vil jeg dele med dere noen svarte nydligheter fra nelly. Den svarte lille kjolen passer perfekt til alt. Jeg har kikket litt i kjolene mine å jeg har ikke så mange svarte. Egentlig ingen nesten. Har mest i farger så trenger noen svarte også. Siden det er snart juletiden og masse fester så kommer, så er det jo perfekt å finne seg en kjole. Liker du ikke farger så er en svart kjole perfekt. Her er noen av mine svarte favoritter fra nelly, har du noen? FARGING AV HÅRDa er jeg på skolen og holder på å farge håret. Ville bare innom å si hei til dere siden jeg ikke har blogget i dag så nå vet dere hvorfor. Var litt komplikasjoner når vi begynte så måtte vaske det ut å begynne på ny. Men nå skal jeg snart skylle ut fargen i etterveksten også fortsette med striping. Dette er fargene jeg bruker i håre mitt. Før brukte jeg bleiking, men har bytett til lysfarging og er veldig fornøyd med det!

  

Bruker 11.3 i etterveksten denne gangen, egentlig har jeg 11.13, men den hadde vi ikke på skolen og 9.3 å 11.36 i stripene. Har egentlig 8.3 i stripene fra sist gang, men vil heller ha lyse enn mørke, så byttet ut idag til 11.36, dere for se resultatet senere idag. Så håper det blir bra. Ha en fin dag videre!BIANCO!

Bianco er min favoritt sko butikk, nesten alle skoene mine kommer fra bianco så betyr det er ganske mange der ifra. Er som regel der jeg finner skoene jeg vil ha, men etter jeg fant nelly så er det vell ingen som kan slå det. Men bianco er uansett min favoritt siden nelly bare er på nette. Sjekket litt på bianco sin hjemme side å der fant jeg noen sko jeg vil dele med dere. Jeg skulle egentlig lage en liste av hva jeg villa ha der ifra, men siden nesten ikke noen av skoene jeg har sitt i butikken var der så deler jeg heller noen andre så for dere si meningene deres om disse skoene. Jeg syns hvertfall de var fine! Absolutt noe jeg kunne tenkt meg å kjøpt til sko samlingen min! Hva syns dere om disse?

Sko 1 HER Sko 2 HER Sko 3 HER Sko 4 HER


Men nå er jeg klar for sengen å kjenner jeg slokkner hvert sekund nå.. Måtte bare innom å oppdatere dere! 

 

WORKING GIRL

Da begynner snart kundedagen på skolen å jeg er kjempe sliten allerede. Lurer på hvor sliten jeg kommer til å bli når dagen er ferdig. Kan tenke meg at me en gang jeg legger hode på puta at jeg kommer til å sovne med en gang! Har akkurat hatt fargekurs så nå fortsetter jobbingen med kunder. Søsteren min kommer ikke før i halv 5 - 5 tiden så skal bare vente på henne. Men da snakkes vi senere. Hva skal dere idag?NYTTÅRS ANTREKK?Jeg kikket litt på nelly igjen og har jeg så lyst på dette antrekke, kanskje til nyttår? Hva syns dere? Elsket skoene og kjolen, er ikke helt sikker på vesken, men kanskje jeg finner en finere enn annen plass enn på nelly. For se om jeg bestiller dette etter jul. Har så lyst på masse fra nelly at jeg må bestemme meg for hva jeg vil ha først. Har mange kjoler fra nelly som jeg enda ikke har brukt, så kanskje jeg må få bruke dem før jeg bestiller meg noe nytt?

Kjolen HER Skone HER Vesken HER

Nå sitter jeg på skolen og skal ha fargekurs. Formen min er litt bedre så håper kvalmen går vekk etter vært. Er jo en lang dag på skolen idag så kommer ikke til å oppdaterer så mye idag, vi for se hva jeg for tid til. Vi snakkes senere.

THE END OF THE DAY
Da ligger jeg i senga å ser the hills og bare venter på at jeg skal sovne.
Vil bare legge meg tidelig å få denne dagen til å bli slutt.. Kan ikke si alt i dag har gått slik det skal så er ikke i så godt humør.  Er ikke helt i form heller, ble plutselig skikkelig kvalm.. Så da er det bare til å legge seg tidelig å lade opp til en lang dag på skolen imorgen. Håper dere andre har hatt en fin start på uken. 

ANTREKK - 26.11.12 Da sitter jeg hos farmor og venter på at det ene søskenbarne mitt skal komme slik at vi kan spise. Er skrubb sulten! I dag på skolen har jeg farget håret til Karoline, gikk før jeg fikk se hvordan hun ble pga farmor hentet meg, men har ikke hørt noe fra henne, så tror det blei bra! Brukte elumen farge i håret hennes, aldri brukt elumen før, men var enklere enn med vanlig farge i skål med kost. Så gleder meg til å bruke elumen enda mer! 

Etter farmor vet jeg ikke hva jeg skal. Enten skal jeg hjem eller så skal jeg på besøk, vi for se. Venter på melding av han så enten blir det av eller ikke. Kanskje det er like greit å stikke hjem å slappe av siden det er en veldig lang dag på skolen, men slapper jo av hos han også så er jeg alene eller der, har vell ikke noe å si. Men da oppdateres vi senere! 


Genser - Bik bok, Topp - Bik bok, Sko - Nelly, Bokse - Vero moda, Klokke - CMYK

UKEPLAN UKE 48God morgen! Da er det en ny uke og som alltid skal jeg til farmor og farfar å spise middag med søskenbarnene mine. Å imorgen skal jeg være på skolen en hel dag, skal ha fargekurs og kundedager så blir en veldig lang dag i morgen. Har egentlig ikke noen andre planer denne uken, skal kanskje på kaien med >Karoline< en av dagene men har ikke planlagt noe enda. Men vi for se hva denne uken bringer. På lørdag er det 1 desember å jeg gleder meg, elsker juletiden! Ha en fin dag alle sammen! Hva skal dere denne uken?

HVILKEN SKAL JEG VELGEDa har jeg fått tilsendt 5 headere, kjempe snille å kjempe flinke de som har laget dem. Hvilke syns dere var finest? Klarer ikke bestemme meg! Har en liten ide at jeg kan ha et av de 2 nederste nå også skifter jeg en gang i desember til en av de andre slik at jeg kan bruke alle ! Takk til Kjetil og Lisa som har laget disse til meg!

Nå skal jeg se tigerstaden mens jeg spiser litt lasagne og bare slappe av resten av kvelde. Har akkurat dysjet å imorgen er det en ny uke så blir tidelig kveld på meg. Håper alle sammen har hatt en fin helg!

CHANGES OF PLANS

Ja, da ble ikke dagen slik den skulle. Nå skal jeg ut dørene og kanskje opp til en vennine etter jeg er ferdig med det jeg skal. Kamera er med så oppdaterer dere når jeg kommer hjem! Ble litt stress, er ikke ferdig stelt heller, men for bare gå utav dørene sånt som dette. Ha en fin dag alle sammen!

 

NY HEADER?Jeg vil ha en ny header av noe høst greier eller juleaktig, men har ikke peiling. Jeg er ikke flink til å lage header eller noe, derfor min header nå er fra den første photoshooten jeg var på for over 1 år siden. Noen som har noen ideer eller kan hjelpe meg?

WHATS THE TIME?

Da er det søndag å jeg har bare ligget i sengen å sitt på one tree hill. Jeg tror jeg for besøk idag, er ikke sikker, vi for bare se om det blir noe av. Men jeg ville bare dele med dere noen klokker fra cmyk. Jeg har så lyst på en fin hverdags klokke! Brukte klokke før som jeg fikk av en, men sluttet å bruke den for jeg knuste litt av glasset når klokken datt i bakken.. Så trenger en ny. Har lyst på en fin som glittrer, ikke en kjedelig en! Så fant noen klokker fra cmyk som jeg syns var fine, men hvilken jeg likte best, det er et godt spørsmål. Hvilken likte dere best?
RELAXING EVENING  Da er jeg kommet meg i senga mi som har nytt sengetøy på seg! Var deilig og ta seg et varmt bad og bare slappe av med seri og noe søtt og knaske på. Er lenge siden jeg har tatt et bad så idag gjorde jeg det fylt ut. Skrubbet hele meg, barberte beina å fjernet talget fra fjeset. Etter jeg kom opp dra badekaret smørte jeg meg inn med selvbruning å etter at babyoljen å badesaltet med over 20 forskjellige mineraler fikk komme inn i huden min i badekaret er hunen min slikemyk. Tror jeg skal begynne å ta et bad litt oftere for det er så deilig og!

Nå skal jeg bare slappe av med en eller to epidoser av one tree hill før jeg finner sengen. For bare håpe at jeg ikke sovner eller noe før jeg fått gjort meg ferdig på bade. Håper dere har hatt en fin lørdag. Min kveld har i hvertfall vært veldig av slappende og rolig. Ser fram til flere slike lørdager fremover!


ANTREKK - 24.11.12

Genser - Lindex, Topp - Bik bok, Bokse - H&M, Sko - Nelly, Veske - Morris
Da skal jeg spist nesten verdens beste mat, lasagne! Jeg er en skikkelig pastaperson. Er det pasta og kjøttdeig i retten, er det noe for meg! Kunne ha levd på pasta og kjøttdeig for resten av livet! Tenkte og ta meg et herlig bad og bare slappe av med seri resten av kvelden. Skal se en dinsey channel film på tv med lillebroren min så etterpå er det litt alene tid på meg. Blir vell en tidelig kveld for meg siden jeg var på skolen i dag også. Har ikke helgefølelsen i det hele tatt! Føler det er en onsdag .. Å om 2 dager er det allerede mandag.. Neste uke kommer til å bli hard kjenner jeg.. Men da snakkes vi senere! Hva skal dere ikveld?SAMSON KOS!

Da er jeg akkurat kommet hjem fra byn. Var kjempe kjekt på skolen idag, gud som tiden fløy. Etter vi var ferdige stakk jeg og 2 venniner ned på samson for å ta oss en kaffi ilag. Var kjempe kos. Snakket om alt mulig rart og var kjempe morsomt! Lenge siden jeg har vært på samson også, holder meg mest på cafe MM jeg! Men nå vil jeg bare slappe av å se litt one tree hill så vi oppdateres senere. Jeg skal bare ha familie kos å kanskje litt spa kveld for meg selv! Hva skal dere idag?

FESTSKO

God morgen. Jeg skal på skolen idag kl 11, for en fridag for det så vil ikke gå på skolen når de andre er hjemme. Vet ikke helt hva jeg skal etterpå, kanskje på oasen en tur? Jeg vil dele noen nydlige sko fra nelly som passer til juleantrekket ditt kanskje? Jeg elsker alle disse og har veldig lyst på alle  av dem selv. Alle disse skoene er fra 15 cm og oppover, elsker høye sko! Jeg har ikke juleantrekke klart men har et par sølv pumps som venter på å bli brukt, så kanskje noen nyttårs sko på meg heller? 


Du kan finne disse skoene,  1 HER,  2 HER, 3 HER og 4 HER. 

Jeg har bare helt falt for de sølvskoene. Syns de var aldeles nydlige! Kanskje de kommer i samlingen min om en stund. Håper dere likte noen av skoene! Vi snakkes mer senere!

PASTASALAT MED TACOKRUDDER

Da har jeg tenkt og komme med min første oppskrift. Som dere kanskje leste i går så laget jeg natchos med en slags pastasalat til meg og lillebroren min og det er super godt! Jeg elsker det. Så nå skal jeg lære dere oppskriften og hva dere trenger til å lage det. Du trenger: Pasta, rømme, smør, salat, mais, agurk, paprika og tacokrudder. Jeg hadde jo natchos til så derfor det er med på bilde. Viser ikke hvordan mann lager det for det kan vell alle, vil bare dele pastasalaten jeg har til.

Ført begynner du med og sette på en panne med vann og ha salt i. Når pastaen er ferdig kokt etter så lenge den skal koke så skylder du pastaen i vann. Etter du har gjort det legger du tilbake pastaen i pannen og har i en liten smørklatt. Må ikke det, jeg har bare lært det siden jeg var liten at du skal gjøre det.

  

  

Da pastaen er klar så begynner du på salaten. Jeg har bare salat, mais, paprika og agurk siden det er det jeg liker. Så når det er skjært opp og lagt i en bolle tar du rømme oppi sammen med en pakke med tacokrudder. Så når det er rørt sammen legger du den i kjøleskape til den er kald så er den klar til servering!!Da er den klar til servering, smaker utrolig godt! Har dere lyst på flere oppskrifter? Hørtes dette godt ut? Er det noe dere likte kommer det flere oppskrifter.BUSINESS WOMAN

I dag hadde vi show på skolen å da skulle jeg være lege. Så vell mer ut som en kontor dame, men hadde jeg ikke passt til det? Var kjempe kjekt å gå på cat walken å kose meg! Har desverre ikke bilder fra showet, men det kommer kanskje om jeg for tak i noen som har tatt. Nå er jeg hjemme og skal hoppe i dysjen før jeg skal av gå igjen. Jeg er kjempe sliten å håper det er noe å spise der jeg skal siden jeg ikke har fått i meg noen ting som helst idag uten om iskaffi! Kjenner det skal bli deilig og legge seg idag siden det er skole imorgen også. Hvordan har deres dag vært? Kommer innlegg senere om hvordan mann lager pastasalaten jeg lagte igår, hadde dere likt det?

  

 

WHERE SHOULD I BUY IT FROM?

Jeg har ikke hatt extension på en stund, så nå må jeg bestille meg et hjem før desember slik at jeg har langt hår igjen til jul. Jeg begynner å bli ganske vant med det "korte" håre mitt, men jeg trenger langt hår. Føler meg enda litt ukonfirtabel med dette håre, så nå må det bestilles hjem. Men jeg vet ikke hvor jeg skal bestille ifra eller hva som er best eller noenting. Har prøvd litt forskjellig men aldri funnet noe jeg har likt spesielt. Har kikket på luxushair, rapunzel og california hair for å se litt men har ikke bestemt meg enda, så trenger hjelp. Har dere noen tips til hvor dere kjøper deres og hva dere syns om det? 

ØNSKELISTE - 2012

1. Iphone: Bryr meg ikke om det er 4s. Syns Iphone 5 var alt for stor.

2. Bik bok klær: Jeg har bare så lyst på disse tingene fra bik bok. Elsker klærne der ifra! Det kan du også se flere ting jeg ønsker meg HER og HER. 

3: Lindex bokse + jakke: Jeg er bare så forelsket i disse to plaggene!

4. Hårprodukter: Trenger alt fra shampo\balsam\kur til gylent hår, sprayer og alt som kan pleie håre mitt!

5. Sko: Sko, sko å mere sko. Det er noe jeg aldri blir lei av. Har lyst på mange par sko. Finner ikke alle på nette eller noe men sko bra nelly, bianco eller mani hadde vært kjekt!

6. Pelsjakker: Lyst på flere pelsjakker. Det blir vell snø og kaldt ute snart og da vil jeg ha en varm og god pelsjakke! Fra h&m eller bik bok.

  
  

 

7. Jakker: Disse nydlighetene fra gina tricot i alle svart og grått!

8. Penger: Penger kommer alltid godt med! Da kan jeg jo også kjøpe akkurat det jeg har lyst på! Kanskje det blir noe nytt fra nelly da, har masse godsaker jeg vil bestille hjem til meg!

9. Forskjellige jakker: Jeg ønsker meg forskjellige gensere eller jakker eller hva du skal kalle det fra bik bok, h&M, gina og vila og mange fler.

 


Dette er da min ønske liste for iår. Vil du dele noen ønsker med meg? Om dere vil se mer av hva jeg ønsker meg, gå innpå HER så er alt hva jeg har lyst på og pris! 

BROTHER AND SISTER!

Da er jeg kommet hjem, jeg skal sitte barnevakt på lillebroren min ikveld for mamma og pappa skal på konsert. Så nå er natchosen utav ovnen og vi skal se på en film, pusur Jeg var bare 2 timer på skolen idag, men det var forjeves så kunne egentlig bare vært hjemme i dag og ikke stått opp tidlig .. Men men, sånt kan skje. I dag kunne jeg tatt antrekks bilde til dere.. Men ble ikke helt slik desverre.. Hvordan har deres dag vært? Men nå skal vi spise og se film så vi snakkes senere!

 

KJOLESESSONG

Da er det snart desember og det betyr at det er kjolesessong! Er dere klar? Jeg har laget et innlegg om flere perfekte kjoler for julesessongen HER. Alle kjolene er fra nelly, det er der mine favoritter er. Jeg har mange kjoler fra nelly for jeg syns de har best utvalg der og de er ikke dyre heller! Glitter og parlietter passer perfekt til julesessongen, her er noen av mine nye favoritter.


Svart kjole HER                                                                            Svart med "åpen" rygg HERSvart med åpen rygg HER                                                                          Sølv parliette kjole HERStroppløs kjole HER                                                                                Blå parliettekjole HER

 

Har dere noen favoritter fra nelly? 

BIK BOK WANTS

Da har jeg kikket litt mer på bik bok sin hjemme side, og har funnet mer jeg har lyst på. Har vell alltid villet hatt dem også, men vært usikker, men etter å ha kikket litt mer så tenkte jeg at jeg kunne vise det også. Så kanskje det er noe dere vil ha selv også.

Nå sitter jeg her og spiser mens jeg ser på tv. Jeg har enda vondt i øye og er fremdeles rød. Føler meg litt blind, er akkurat som dogg bare på det ene øye. Mamma tok noe på det så hjelper sikkert. Jeg som var så vims og poket meg selv innpå øye med noe spisst .. Men vi oppdateres mer imorgen! 

BESØK HOS BODIL

Ja da sitter jeg her hos Bodil. Akkurat nå ser vi på LOL og skal ta neste buss som kommer for jeg har så vondt i det øye mitt, så legger meg tidelig og håper det er bedre til imorgen! Jeg kjøpte meg mc donesl etter skolen, er ikke så masse som det ser ut som, var bare en liten barnemeny! koser meg kjempe mye her. Har snakket en hel del siden det er lenge siden vi har sitt hverandre. Er så masse som har skjedd siden sist så var masse vi måtte ta igjen! Men nå må jeg fortsette og se filmen. Vi snakkes senere!Ha en fin onsdag alle sammen!

HVILKEN FARGE?

Disse toppene fra bik bok er så fine, de koster bare 249 kr! Jeg har egentlig lyst på alle disse fargene passer både til hverdag og fest så er jo et kupp. Det finnes også i en lysere blå men det er disse som er mine favoritter. Hvilken farge likte dere best?


Sorry for ingen blogging til nå, men er helt rød innpå det ene øye og er jo på skolen så har holdt på med litt forskjellig. I dag skal jeg til Bodil så oppdaterer dere når jeg er hos henne. Ha en fin onsdag!

BLOGLOVIN

Ja, da har jeg skaffet meg bloglovin, vil dere følle meg der? Da blir jeg kjempe glad! Jeg har ikke helt skjønt hva det går utpå enda eller hvordan jeg gjør alt, men virker greit for da kan jeg se når de jeg vil følle med på har lagt ut nye innlegg, super enkelt! Her kan dere se hvor knappen er om dere vil følle meg der! Tusen takk på forhånd!SPIKES BRA
Hva syns dere om spikes bh? Jeg syns det er kjempe hot og har veldig lyst på en selv. Er jo inn med spikes på alt nå og jeg syns det er kjempe tøft! Ikke at jeg har noe spessielt med spikes på selv, er vell mer en parliette, glitter og perler jente, men en så kul bh, det er bare på min ønskeliste! Hvis jeg skulle kjøpe en hadde jeg kjøpt med sølv for det er det jeg foretrekker. Bare se på bilde oppforbi, er jo så sexy når litt av den vises! Eller hva sier dere?ANTREKK - 20.11.12 

Da er jeg snart ferdig på skolen og etterpå skal jeg avgåre til en og håper at han har laget middag til meg! Må ringe han snart og smiske litt for jeg er sulten. Men slik så jeg ut idag på skolen, tenkte at jeg kunne bruke de nye skoene mine nå siden de bare har ligget på skoromme mitt så nå måtte jeg nesten bruke de! Har enda ikke vondt i beina som er litt sykt for jeg tok med meg et extra par i tilfelle, men hadde ikke trengt det. I dag er det VIP kveld på oasen, har litt lyst til å gå men jeg vet at det blir fylt av folk og masse kaos og slikt og det hater jeg så vet ikke om jeg gidder. Sporte mamma men hun ville  men hun ville ikke hun heller egentlig så blir vell en rolig kveld hos han jeg skal til. Vi oppdateres senere. Vet ikke hva tid jeg er hjemme igjen ikveld, men vi snakkes uansett da! Ha en fin tirsdag!Bokse - H&M, Genser - Cubus, Topp - Bik Bok, Sko - NellyDONUT LOOK?Da har Rebekka i klassen min fikset håre mitt. På fredag for dere vite hvorfor, til nå så får dere bare se hvordan jeg ble med briller og donut i håret. Jeg har donut hjemme også, men har aldri laget det på meg selv. Men etter jeg fikk prøvd det nå, så kanskje det er min nye look? Synes det er så fint så skjønner ikke hvorfor jeg ikke har prøvd det før! Hva syns dere om donut looken? Den var jo så inn for litt siden og jeg har alltid syns det har vært så fint, så kommer til og gjøre det på meg selv også!

Men nå skal jeg leke sekritær og jobbe videre! Kommer innlegg senere. Nå er det lunsh så dere for ha en fin dag videre! KLARER IKKE BESTEMME..

Jeg har et dilemma.. Jeg har kikket litt på ebuy og funnet meg 2 par sko jeg vil ha.. Egentligt rundt om 10 par, men gikk ned til disse to siden disse vet jeg kommer til å bli flittig brukt. Men jeg klarer ikke og bestemme meg for hvilke jeg skal ta. Jeg har lyst på noen lyse, men kanskje jeg skal ta de svarte isteden for? De var ikke dyre heller, begge to er under 200 kr. Er jo et kupp! Kan dere hjelpe meg å si hvilke dere synes var finest? Jeg vil helst ha begge, men tar et til og begynne me, skoene forsvinner ikke og kanskje jeg finne meg noen beige som er enda finere enn disse! De svarte finner du HER og de beige finner du HER.

Men vi snakkes mer imorgen for nå sier jeg god natt. Skal prøve å ta antrekks bilder om være tillater det. Har ikke hatt fint vær på flere dager.. Slik er det og bo i Haugesund.. Men nå ligger jeg i senga og er klar til å ta en tidelig kveld. Håper dere har hatt en fin start på den nye uken så snakkes vi imorgen!


                       

FAMILIETID!

Da er jeg hos farmor. I dag hadde vi en sunn middag og nå skal vi snart spille litt kort før jeg skal hjemover. Har det veldig koselig her og er nesten blitt en tradisjon at vi er der hver mandag. Jeg har bestemt at neste mandag er det pastasalat siden de bestemte denne gangen. Den oppskriften kommer ut her på bloggen siden det er min pastasalat oppskrift som kommer på borde. Gleder meg faktisk til neste mandag, er en god start på uken med litt familie tid. Kommer til og sette pris på disse tidene når jeg blir eldre.

Jeg skal bare slappe av resten av kvelden med seri eller film og lade opp til resten av uken. Gleder meg til og komme hjem å ta en lang og god dysj!         
Hvordan har deres mandag vært?

 

LINDEX WANTS

Ååå jeg har så lyst på den boksa å den jakka fra lindex, dere aner ikke! Hva syns dere om de? Jeg elsker perler og glitter og hvorfor ikke på klær? Her er noen av tingene jeg vil ha fra lindex.

 Noe du kunne tenkt deg og kjøpe selv?

UKEPLAN UKE 47Da er det en ny uke. Har ikke så masse som skjer denne uken egentlig, idag er det middag hos farmor igjen og tenker at etterpå skal jeg bare hjem og ta meg en dysj og slappe av resten av dagen. Vi oppdateres senere!

SKODILLA!

De som kjenner meg vet at jeg elsker sko! Det er noe jeg aldri for nok av. Jeg føler at skoene kan gjøre mye med et antrekk. Du kan gå helt normalt kledd, men tar du på deg høye sko så er du jo pen alikevell. Jeg begynte vell og bruke høyesko ganske tidelig. Men nå har jeg et problem... Hvor skal jeg gjøre av alle skoene mine? Meste parten er i ekser og er ikke brukt pga de bare er inne på et rom så glemmer jeg dem helt ut.. Har liksom hatt mange par der inne som jeg måtte ha pga de var så kule, men har jeg brukt de? Kanskje en gang eller bare hatt de på meg inne. Så nå skal jeg få meg sko rom å det trengs! Er ikke alle skoene mine dere ser der heller, noen av de er i gangen men orket ikke å hente de, jeg tror dere skjønner poenge! Er ikke alle jeg passer en gang, men måtte ha de så da brydde jeg meg ikke om størrelsen, Kaisa Kaisa Kaisa, når skal du lære... En ting er sikkert, gleder meg til walk in closete mitt er ferdig og skoromme mitt. Skal gi beskjed når det er ferdig! Håper det ikke bare er meg med skodilla!INNA KONSERTEN!

Da er jeg kommet hjem for kvelden og sitter og ser på tigerstaden. Jeg hat ikke hatt pc eller noe før nå så derfor jeg ikke har blogget før nå.. Sorry folkens! Men her kommer flere bilder fra gårsdagen. Masse skjedde igår så blir nok ikke ut mer på meg. Kanskje en koselig vinkveld, men det må da være låv. Lover jeg skal bli kjempe flink til blogging den neste uken!FORSJ MED JENTENE

Da er jeg hos Tina å nå skal vi snart på Inna konserten. Vi har hatt det kjempe kjekt her. Drikke og snakker og Jessica hadde med seg tequila som vi har drokke litt av. Nå er vi klar og vi snakkes senere eller ikveld. Ha en fin lørdag!

 

ANTREKK - 17.11.12 

Da er jeg klar til konserten ikveld.
Gud som jeg gleder meg! Har hørt på henne siden hennes første sang kom ut og elsket musikken hennes siden. Så skal bli så kjekt og se henne live med 2 av mine gode venniner. Nå skal jeg avgåre til Tina med en vennine som heter Silje så det kommer til å bli kos. Blir bare oss før vi skal ned og se Inna. Vi går ikke ned før hun skal på scenen, orker ikke å se på alle i forveien, så lenge vi rekker Inna er jeg fornøyd. Så dere for ha en fantastisk lørdags kveld så snakkes vi! DA ER JEG NESTEN KLAR!

Da er jeg nesten klar til ikveld. Antrekke er klart å drikka er handlet inn så nå er det bare å rydde romme før jeg setter i gang med å stelle meg. Så de som skal på konserten ikveld, vi snakkes der! Oppdaterer dere hvordan det er på når jeg er stelt, ha en fin lørdag alle sammen!Disse er litt store så kanskje jeg bytter til noen andre, vi for se! 

EARLY!

God morgen! Jeg voknet kl 6 av at hunden begynte og kvine og lage fult av lyder. Jeg prøvde og ignorere det og prøve å sove, men det gikk ikke så til slutt gikk jeg ut en liten tur kl halv 7 om morgenen.. Er da jeg pleier og vokne når jeg skal på skolen, sykt. Jeg har hvertfall nå spist frokost, dysjet og litt forskjellig så er klar til dagen. Nå ser jeg på keeping up with the kardashians så vi snakkes senere når jeg er stelt. Ha en fin lørdags morgen alle sammen.Hatt en god morgen?

CAFE MM KOS  Da er jeg kommet hjem for kvelden! Etter skolen stakk jeg og Karoline en tur på cafe MM og koste oss. Det er så koselig og sitte der at jeg kunne gjort det hver dag! Kanskje det er derfor jeg er der så mye. Vi drakk kaffi og kjøpte chiabatta med hvitløks dipp så vi kunne dele og det er så godt! Bestiller det ofte når jeg er der. Jeg glemte kameraet mitt hjemme idag. Sorry, skal komme med flere innlegg i morgen, lover!

Men imorgen er det jo Inna konserten som jeg har gledet meg sykt til! Drikken er klar, men ikke antrekke så det må jeg finne ut til imorgen. Skal til en vennine av meg så blir bare et lite forsj med 2 andre jenter så det kommer til å bli kos. Blogger mer om det imorgen. Ha en fin helg alle sammen. 

TORSDAGSKLUBBEN PÅ CAFE MM

God morgen alle sammen!

Jeg var jo på cafe mm igår med Charlotte, var kjempe koselig! Det må vi gjøre igjen! Vi møttes etter at Charlotte var treg så når hun kom gikk tiden skikkelug fort, ville ikke gå når jeg måtte, men jeg skulle jo på skolen idag så måtte ta den siste bussen min som gikk. Men neste gang så må vi ta det på en fredag og ikke torsdag slik at det ikke bare blir noen timer, men at vi kan være der en god stund! Vi bestilte en flaske vin og litt mat. Charlotte var så snill og betalte vin flasken, så go hun er! Men vi snakkes senere, men først må jeg si noe, dere er blitt veldig dårlige på og kommentere, hva har skjedd ?

Maten til Charlotte så mye bedre ut enn min... Men club sandwitch er jo godt uansett!I'M NOT A WHITE SWAN!

Da skal jeg i seng, blogger mer om kvelden imorgen tidlig. En ting kan jeg si, var kjempe koselig! Nå er jeg så trøtt at jeg vil bare hoppe i sengen og få en god natt søvn. Her er noen av bildene fra foto oppgaven på skolen, fikk høre at dere ville se de så da gjør jeg selfølgelig det for dere! Håper dere liker bildene og en ting må jeg si: Tusen takk til Embla i klassen som gjorde denne kule sminken på meg! Døds flink er hun!

Har dere hatt en fin torsdag? God natt lesere! 

 

I'm not a white swan, I'm the black!

ANTREKK - 15.11.12

 Da må jeg springe for å møte Charlotte. I dag er det torsdags klubben på cafe MM så vi tenkte og sitte der og snakke litt. Har ikke sitt henne på en stund så har masse å ta igjen kan du si! Litt vin kos og mat kommer til å bli en bra avsluttning på torsdagen, dagen før helga starter! Jeg er bedre i formen, enda lit kvalm, men litt vennine tid fikser nok det!

Men nå må jeg nesten springe til bussen. Snakkes senere!

  2 BLACK SWANS IN ACTION! 

 
                                                                                                    Må ha det litt morsomt også!

God morgen alle sammen. Da er jeg på skolen, ikke at jeg er i form, men klarer vell og holde ut skoledagen og slappe av når jeg kommer hjem før jeg skal ut dørene igjen. I dag skal jeg på cafe MM med en vennine å bare sladdre litt og kose oss. Skal ikke møte henne før i 7 tiden så har tid til å gå hjem og spiste, slappe av osv før jeg skal ut igjen. For bare håpe formen min blir litt bedre. Er bare kvalm og helt slakk i kroppen, men jeg klarer nå og være på skolen så er jo ikke syk syk, er bare veldig dårlig ..

Men uansett, her er noen av bildene fra foto oppgaven vi hadde på skolen igår. Vi har hatt en slik oppgave før, men denne var mye kjekkere, håper vi for flere slike oppgaver for det er så kjekt og sminke og style hverandre med forskjellige temaer. Derfor jeg vil bli frisør, makeup artist og stylist! Elsker det!

Men vi snakkes senere heller når jeg er kommet meg hjem! Hva syns dere om bildene? Vil dere se bildene av bare meg også?VERO MODA WANTS

Isteden for at jeg legger ut bildene som vi tok på skolen idag ble det et wants innlegg til dere. Er rett og slett ikke i form så dette var ikke så stress siden jeg sånn ca hadde laget innlegget fra før av. Jeg er ikke i form så nå skal jeg bare rett i seng og håpe på at jeg er bedre imorgen. Hadde vært typisk meg og bli syk rett for jeg skal noe jeg gleder meg til.. Men for se hvordan formen min er imorgen!
Jeg tror jeg kikker på klær på nette hverdag! Ikke at jeg burde for jeg for bare lyst på mer å mer klær og sko. Fant bare 4 jakker som jeg fikk lyst på så var ikke så mye på vero modas nettside syns jeg, men men. Pleier og elske klærne derfra og pleier som regel alltid å finne noe der så jeg vil ha! Handler dere på vero moda?
BLACK SWAN?

En av dere tippet black swan, var vell ikke det vi skulle være, men det ble vell det til slutt. Vi hadde et innspirasjonsbilde fra en fotoshoot fra top model som vi likte veldig godt! Så vi prøvde og hærme litt etter det. Ble jo ikke helt likt, men var jo bare innspirasjons så. Resten va klassen hadde punk, rihanna som innspirasjon så jeg og hun ville ha noe helt annerledes og tror vi fikk det til også!


Legger ut resten av bildene senere slik at dere kan se litt bedre, for nå slutter jeg en time tidligere på skolen siden jeg er ferdig med fotooppgaven så nå skal jeg til en og slappe av og spise litt mat. Vi skal sikkert bare se på en seri som han har fott meg hekta på, jeg husker ikke hva den heter. Men går på MTV og handler om amerikans fotball, sex, dop og slike ting. Sett det sånn litt her og litt der før for lenge siden, og syns ikke det virket noe bra. Men etter jeg begynte fra episode 1 så syns jeg det var litt kjekt så vi setter sikkert på det eller en film og ligger i sofaen og bare slapper av. Når jeg kommer hjem ikveld skal jeg legge ut resten av bildene, noen av dere som gleder dere?Oppdaterer mer ikveld!

WHAT IS THAT?

Nå er jeg på skolen og vi har en fotooppgave, nå skal jeg bare gi dere en liten teas av hva jeg og hun jeg har oppgaven med, lurer dere på hva vi er? Jeg kommer til å legge ut bildene når vi er ferdige. Akkurat nå holder vi på med hår og makeup. Tror resultate blir ganske bra! Gleder meg til å se hvordan bildene blir. Heldigvis regner det ikke så mye så temaet til meg å Embla ble ikke spolert!

Her er et bilde av når jeg bare hadde fikset litt av håre mitt. Som dere ser hadde jeg ikke så mye sminke på meg når jeg kom på skolen idag. Var veldig uvant, men kanskje jeg heller burde begynne å ikke bruke øyenskygge hver dag, hva syns dere? Vi oppdaterer senere når bildene er tatt, snakkes senere 

Klarer dere å gjette hva jeg ca skal forestille?  

SELVBRUNING - DOVE SUMMER GLOW

Her skal jeg komme med et lite tips. Jeg liker ikke å være blek, så dette er et godt tips om dere ikke liker å ta sol. Jeg liker egentlig ikke så godt selvbruning, liker best og ta sol. Men etter sommeren har jeg bare tatt en gang og orker rett og slett ikke å ta sol, men denne selvbruningen liker jeg. Dove summer glow, den gir deg et naturlig resultat og blir ikke så sjollete på grunn av at du må bygge deg opp til den fargen du vil ha. Nå har jeg ikke brukt denne på en stund men jeg pleier og bruke den hver gang etter jeg har dysjet til jeg for den fargen jeg vil ha, også gjør jeg det bare 1-2 ganger i uken. Det så er så bra med denne er at det er fuktighet i den og selvbruningen ikke er så sterk så jeg liker denne veldig godt. Prøvde en annen en gang fra apotektet, og den hatet jeg! Så liker best denne til nå!Når jeg smører meg inn med denne selvbruningen så begynner jeg ført med å ta en dusj og påføre det etterpå. Jeg bare tar litt i hånden og blander godt og smører der jeg vil ha det. Jeg pleier ikke å bruke det overalt, akkurat nå bruker jeg det bare på armene, brystet, fjeset og litt på magen. Tar jo på beina om jeg skal ut eller noe, men det er jo så sjeldent så trenger jo aldri å gjøre det.

Slik er min rekkefølge når jeg tar selvbruning. Smører det på og etterpå vakser jeg henda kjempe godt! Spessielt inni hendene og imellom fingrene slik at det ikke blir sjoldete og sliketing! 

  

Har dere brukt denne? Hva syns dere om den? 

WANTS FROM VILA

Jeg skulle jo egentlig møte en kompis av meg idag, ChriStar. Men han flyttet vist inn i ny leilighet for noen dager siden og stresset sykt med det, så ble ikke noe tur på kaien med oss idag. Regner og styr også så blir ikke noe antrekks bilde idag heller, men kanskje i morgen? For se hvordan været er. Været her i haugesund er alltid drit så skjønner ikke hvorfor jeg tror det kanskje blir bedre i morgen. Men men. Så i dag blir det bare slappe av. Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg ligget i sengen og sitt på en av mine favoritt serier, keeping up with the kardashians! Nå skal jeg i dysjen og så er det rett i senga igjen før jeg legger meg for kvelden.

Men jeg vil dele med dere noen skatter jeg fant på nettsiden til Vila. Vila er en av mine favoritt butikker her i haugesund og finner alltid noe jeg vil ha der. Min nydlige hvite kåpe er jo der fra! Så jeg vil dele med dere hva jeg fant der så kanskje dere også har lyst på noe av det? Liker dere disse wants innleggene mine? 
Disse to siste genserene var jo bare aldeles nydlige! Hva likte du? Kunne du tenkt og kjøpe noe av dette?

PELS TIL VINTEREN?

 

Slik ser da min pelsjakke ut. Kjøpte den i fjor på H&M når den var på salg. Men i år har jeg lyst på flere i forskjellige farger. Jeg liker ikke ektepels for jeg er i mot sånt så de gjør med dyrene. Jeg har alltid elsket dyr siden jeg var liten så fuksepels funker supert for meg! Men hva syns dere? Jeg vet jo at ikke alle liker pels kåper og slike ting, men jeg syns bare det er pent. I år er det jo inn med pels i alle mulige varianter. Så må hvertfall skaffe meg en svart pelsjakke også. Har lyst på en fra bik bok og en fra h&M så for se om det kommer i hus om en stund. Er jo snart jul så om jeg ikke for det til jul, er det rett og kjøpe meg en!

Bildene er tatt på en fotoshoot som jeg var på i februar, men kommer antrekks bilder senere forhåpentligvis! Så vi snakkes senere folkens, i dag skal jeg jo kanskje møte en kompis av meg. Men han kan kanskje ikke så vi for se om jeg skal være med han eller ikke, han skulle sende meld. Så vi snakkes senere lesere!

NYE KILEKO?
Jeg bruker bare høye sko, tror bare jeg har kanskje 3-4 par lave uten om gymskoene mine. Jeg liker ikke å gå i lave. Så når jeg går på skolen og til hverdags bruker jeg kilesko. Jeg har 2 par som jeg bytter ut, men det ene kan jeg nesten bare hive, vil ikke gå i de får jeg syns de er så utslitte. Men jeg kikket litt på nelly, å der fant jeg meg noen nye kilesko som jeg har veldig lyst på! Kan du finne dem HER. Jeg har veldig mange sko, men alle er så å si til fest å som jeg ikke kan bruke til hverdags, så disse er jo bare helt perfekt. Bruker mann dem hver dag så er det jo god investering. For se om jeg bestiller dem, er jo ikke dyre i det hele tatt! I want!! Hva syns dere? 

KUNDE DAG PÅ SKOLEN

 

Da skal jeg være på skolen til kl 8. Vi har noe som heter kundedager idag så da blir det frisørjobbing på skolen. Kameraet mitt har ikke batteri som vanelig så fikk bare ta kjapt noen bilder før det gikk av. Jeg kjenner allerde at jeg er trøtt så gleder meg til dagen er ferdig så jeg kan komme hjem til sengen min. Jeg har på meg den nye genseren som jeg kjøpte fra bik bok på lørdag å jeg elsker den! Kommer nok til å tyvlåne mamma sin i svart også. Det eneste jeg trenger nå er et stort smykke som jeg kan ha på. Men nå må jeg jobbe her på skolen så vi oppdateres senere folkens!
UKEPLAN UKE 46I dag skal jeg være på skolen hele dagen som dere kan se. Lang dag på denne skolen idag også. På tirsdag skal jeg møte en kompis som jeg ikke har sitt på lenge så skal bli koselig og se han igjen. Har ikke så spesielle planer denne uken, tar noen dager slik som de kommer. Å gud, på lørdag er det Inna konsert, har ventet på denne konserten lenge nå å på lørdag er den endelig her! Gleder meg til å se henne live! Noe kjekt dere skal denne uken ?

JACKETS FROM GINA TRICOT

Jeg har så lyst på alle disse 4 jakkene fra gina tricot. Koster bare 299 alle sammen også, det var jo ikke dyrt i det hele tatt! Er slike jakker jeg kan bruke hver dag også. Jeg liker ikke gensere osv, og handler veldig sjeldent gensere, men disse er perfekt til hverdagsbruk! Så må hvertfall skaffe meg 2 av disse jakkene, er jo nesten like alle sammen, men må ha en av hver hvertfall. Tror jeg liker best den svarte og den nr to best, er de som er favorittene, men likte godt de to andre også.
Hvilke likte du best?

TUR MED MAMMA

Siden det var farsdag i dag og pappa ville se flere fotball kamper som gikk idag gikk jeg og mamma tur med hunden slik at pappa kunne se på de. Regnet og var ikke så deilig vær, men tiden gikk ganske fort. Snakket med mamma om masse mulig rart, var nesten ikke stille på turen en gang. Syter alltid med å gå tur og utsetter det, men når jeg er kommet i gang å turen er slutt så hadde det ikke gjort noe å vært ute litt lenger. Å jeg som skulle begynne å gå minst 2 turer i uken, men denne uken har vært så bissy og det blir neste uke også føler jeg, men klarte hvertfall en dag med tur. Så litt flink er jeg jo.

 


AKRYL NEGLER TIL JUL

Jeg og en vennine har snakket og vi har bestemt oss for å ta akrylnegler i desember til jul å nyttår. Å nå har jeg funnet en plass her jeg bor som var billigere enn det jeg har funnet før. Så nå har jeg funnet inspirasjon til hva jeg vil ha. Jeg vil ha franskmanikyr med noe sølv glitter eller noe. Har jo franskmanikyr som jeg gjør selv hele tiden, så nå vil jeg ha noe som passer til desember måned.

Elsker fine å lange negler, det har jeg alltid gjort. Kan ikke huske hva tid jeg begynte med falske negler, men begynte for 4-5 år siden med det så det er bare noe som jeg liker. Er jo en skikkelig jentejente så da må neglene høre med! 

           

Å gud så fine negler det er! Elsker dem på bilde nedenfor. Tror det er noe slikt jeg vil satsepå. Syns bare det var så stunning! Eller hva sier dere, hva syns dere var finest? Hva tror du at du hadde satset på? Jeg gleder meg til neglene mine er fikset, har jo franskmanikyr nå, men er ikke det samme når jeg ser på disse neglene her som er så fine å glittrete!

                                

INNKJØP FRA BIK BOK

Da var jeg akkurat kommet hjem. Var ikke så lenge på oasen med mamma idag. Men fikk handlet inn to ting fra bik bok som jeg vil vise dere. Var masse fint der som jeg også vil ha, men denne var jo bare så skjønn! Det var en av genserene som jeg ville ha fra bik bok så nå er det en igjen, og flere som kommer. Kan se hva jeg ønsker meg fra bik bok HER. Haha, det som er litt morsomt er at mamma kjøpte helt lik genser bare i svart. Jeg kommer til å låne den av og til hvertfall. Uansett, var kjempe koselig å gå på en liten shopping runde med min mor. Vi kjøpte også en liten ting til min far siden det er farsdag imorgen. Blogger mer om det imorgen. Ha en fin lørdagskveld!

    Hva syns dere?

ANTREKK - 10.11.12 


 

God morgen alle sammen. Jeg har vært våken siden kl var 7. Ikke at jeg har gjort så mye enda. Dysjet og gjort meg klar til dagen. Nå skal jeg og min kjære mor på oasen og kikke litt. Vi hadde et veddemål i går så hun skylder meg en genser. Hun klarte ikke å slå lillebroren min i håndbak men det gjorde jeg! Haha. Så hun tapte veddemåle med glans! Takk for en ny genser mamma! Vi må se på tlf og, min er helt ødelagt.. Det er egentlig veldig dårlig vær ute, men siden jeg var så dårlig til å blogge i går så tenkte jeg at jeg måtte ta antrekks bilde til dere. Har masse i hode som jeg vil dele med dere, men får det ikke ut når jeg begynner å skrive. Da syns jeg alt blir helt teit.. Skal prøve å bli flinkere! Men er ikke alltid like lett. Vil ikke blogge om det samme hele tiden. Men vi for se hva jeg klarer og komme på til dere.

Etter jeg har vært på oasen skal jeg på besøk. Må handle inn mc donels frokost fikk jeg beskjed om. Vi blogges senere folkens. Ha en fin lørdag! Hva skal dere idag? Bukse - H&M, Sko - Nelly, Topp - Vero Moda, Genser - Vila, Skinnjakke - Vila

 HVILKEN HÅRFARGE?

Nå har jeg farget håre et par ganger, og jeg føler enda det ikke er denne fargen jeg vil ha. Jeg vil ha en naturlig blond farge, ikke at det ser stripete ut eller noenting.. Men jeg vet ikke. Uansett hva jeg gjør så blir det ikke slik jeg har i hode. Men venter noen uker før jeg går til frisøren igjen å ser om jeg er fornøyd med denne fargen da? Men siden jeg har hatt 3 forskjellige hårfarger siden jeg startet bloggen, hvilken syns du jeg kledde best?

 

På det første bilde hadde jeg jo plantinablondt hår og på det andre hadde jeg tatt litt brune striper i det. Så ikke så mørkt ut på bilde, men dere ser jo stor forsjell på hårfargen. Så på mandag så gikk jeg til søsteren min og skulle fikse det siden jeg syns det var for mørkt. Da tok vi noen litt lysere og noen gylne blonde striper eller hvordan jeg skal forklare det til dere. Husker ikke fargenummeret men tok annen hver i folie striper hvertfall å da ble resultatet slik.Klarer ikke å se så veldig stor forskjell, men de mørkeste stripene mine så jeg tok er nesten vekke. Så er bare det som er forskjellen nesten å at håre mitt er litt mer gyllent.
Hvilken syns dere jeg kledde best? Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg vil ha det litt lysere .. 

WANTS FROM BIK BOK

Som jeg skrev igår så var det 50% salg på hele butikken, men det var bare igår. Jeg fant noe jeg hadde lyst på, men kikket litt på nettsiden deres og fant enda mer jeg hadde lyst på. Tenkte og dele det med dere. Kjøpte jo ikke noe igår, men skal nok innom bik bok en dag og handle meg en eller to ting. Vil ha den svarte pelsjakka til vinteren kommer!
Hva syns dere? Noen av tingene dere kunne tenkt deg. Jeg elsker alt. Men er noenting jeg vil ha mer enn andre men alt vil jeg ha til slutt!

ANTREKK - 08.11.12

 

Nå skal jeg fortelle dere en ting. I fritimen idag på skolen tok jeg og Karoline en liten tur ned til byen for å ta en titt på bik bok siden de har 50% på hele butikken, men bare idag! Å det var så masse folk. Jeg hater når det er så masse folk, da blir jeg slik at jeg ikke gidder nesten å gå inn i butikken. Men Karoline skulle se på noen ting så jeg ble med henne. Vi sto i kø i hundre år så vi endte med å gi tingene hennes til en vennine slik at vi kunne rekke neste time. Å det klarte vi fint. Jeg så bare 3 ting jeg ville ha der. En jakke og 2 gensere. Men hadde aldri giddet og stå i kø for det der, da klarer jeg meg uten. Kan handle det en annen dag. Har ingen hastverk med det!

I dag etter skolen skal jeg møte en. Vi skal ned på kaien og bare snakke og kose oss og ha noe å drikke. Vet ikke hva vi skal etterpå om vi skal hjem til vær for oss eller om jeg skal bli med han en tur hjem? Vil han ha meg med hjem til seg blir jeg med han, har jo ikke noe bedre å gjøre på hjemme uansett, men vi for se hva hans planer er. Kommer hvertfall til og bli koselig og værme han igjen. Så vi for se hva som skjer etterpå. Oppdaterer dere senere når jeg kommer hjem.

 
Bukse - Bik Bok, Sko - Nelly.com, Genser - Vero Moda, Topp - Bik Bok, Skinn jakke - Vila

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

God morgen alle sammen! Da var det gått en uke i går siden jeg la ut innlegge om spørsmålsrunden, så nå var det på tide og svare på spørsmålene deres. Håper jeg svarte godt nok på spørsmålene deres, takk for alle spørsmålene. Er det noe mer dere lurer på så legg igjen en komentar så svarer jeg i slutten av månden.

Beste og værste opplevelse?
- Hmm, det var 2 vanskelige spørsmål. Jeg klarer ikke og bestemme meg. Har opplevd så masse bra og så masse trist at jeg ikke vet helt. Men den værste er vell og få hjerte mitt knust. Den beste er vell cascada konserten som jeg var på i år om jeg skal velge noe.Favoritt reisemål?
- Det må være Frankrike! Har ikke vært der siden jeg var 10 år eller noe, men husker det enda. Der skal jeg reise til igjen, elsker Frankrike, er så nydelig. Har så lyst til å lære fransk også.

Fremtidens drømmer?
- Ha min egen frisørsalong. Ha et stort hus nærme havet og en kjempe kjekk mann og kanskje noen unger?

Hva går du aldri hjemme fra uten?- Og selvfølgelig mobilen min som jeg ikke tok med på bilde. Av og til tar jeg jo ikke sminken min med meg på skolen, spørs om jeg skal noe etter skolen eller ei, men er som regel dette jeg ikke går hjemme fra uten.

Noe du ser fram til contra gruer deg til?
- Gleder meg til Inna konserten den 17 november!!Når er du i ditt beste ess?
- Haha, kanskje når jeg er på kaien og koser meg med noen av de beste jentene mine? Tilbringer så masse tid på kaien at det er det jeg må velge.

Rolig helg vs party helg?- Rolig helg. Jeg vil heller sitte inne en hel helg med god mat og en film isteden for å drikke. Men kan ha en rolig kveld med litt vin drikking, det er alltid veldig koselig.

Deg som blond elle brunette?
- Blond, ennå ganske uvant med detta håret. Men komme aldri te å bli heilt plantinablond igjen! Men vil få det litt hvitere enn det er nå.

Det du bruker mest penger på?
- Hmm. Det må enten være sko eller kjoler. Hatt kjole dilla i det siste, ikke så masse sko, men snart må jeg handle inn noen sko til.

Hvem er du forelsket i, eller hvem liker du?
- Sier ikke navn her, men hun som skrev det sa jeg det til så hun vet det og alle som kjenner meg vet hvem det er, også han det gjelder.Kim føle du har fått mest kontakt med i klassen?
- Uten om de jeg allerede gikk i klasse med i fjor som jeg fikk kontakt med da, så er det vell. Karoline, Lena, Rebekka, Silje og Ina.

Ska me finna på noe ein dag?
- Selfølgelig kan me det Karoline !

Din størte kjærlighet?

Fortell en hemmelighet om deg bare du vet
-  Hmm, det kalles vell en hemmlighet pga det er en hemmlighet, men kan fortelle en ting som kanskje ikke så mange vett. Jeg har aldri hatt hull i tennene.

Yndlingsserie?
- Gossip Girl, One three hill, The hills, Tigerstaden, Pritty little liars også videre.

Hvordan liker du deg i klassen?
- Jeg liker meg ganske godt i klassen.

Føle du at det er et bra miljø i klassen?
- Ja, kunne kanskje vært bedre, men er helt greit syns jeg.

Hva er det lengte forholde du var vært i og hvem var det med?
- Det var med min forje eks som jeg var sammen med i 1 år og 8 månder, så det er det lengste til nå hvertfall.

Er det frisør du skal bli eller skal du ta påbygg?
- Jeg skal bli frisør så skal ut i lære til sommeren.

Hva er det besta med å gå på frisørlinja?
- Det beste med å gå på frisør linja er vell de dagene vi bare kan fikse hverandre på håret og ta i en god kur med hodebunsmassasje. 

Hvor for du inspirasjon fra?
- Jeg for inspirajon fra over alt. Forskjellige blogger jeg leser og tenker masse på hva jeg selv liker og lese så er det jeg for inspirasjon fra.

Har du noen søsken?
- Ja, jeg han en storesøster og en lillebror.

Har du tenkt til å flytte hjemme fra snart?
- Nei har ikke tenkt på det enda. Holder på og pusse opp romme mitt så skal få walk in closet og mitt eget sko rom også videre så foreldrene mine må nok holde ut med meg en stund til. Jeg vil heller bo hjemme og spare til jeg kan kjøpe mitt eget. Jobber jo ikke, går jo bare på skole så til jeg begynner i jobb og har fått spart opp til et hus eller min egen leilighet så kommer jeg nok til å bo hjemme. Bor der jo gratis og har det ganske fint hjemm så trenger ikke og flytte hjemme fra enda. 

Hvor skal du tilbringe julen?- Jeg vet ikke helt, med familien min, men vet ikke helt hvor enda. Vi har ikke snakket så mye om det.

Fester du mye?
- Nei, jeg fester ganske lite i grunn. Liker ikke og drikke heller så godt, men som jeg sa, en vin kveld her og der liker jeg godt!

Da var alle spørsmålene tatt, håper dere fikk svar på det dere lurte på. Var det noe mer dere lurer på etter og ha lest svarene mine er det bare til å spørre. Vi blogges senere folkens.

ANTREKK - 07.11.12 

I dag etter jeg kom hjem fra skolen skulle jeg sove. Men jeg fikk det ikke til.. Så typsik. Men har sitt min nye favoritt film og spist så nå er det og hoppe i dysjen. I dag startet dagen min dorlig siden jeg forsov meg. Så idag legger jeg meg tidelig slik at jeg er klar til morgen dagen. Fikk ikke tatt bilder før det ble mørkt siden ingen var hjemme utenom meg. Men dere fikk alikevell. Det var iskaldt og blåste så var ikke så kjekt å stå der ute men må "lide" for dere lesere. Skal ta skikkelige i morgen, har en vennine som skal hjelpe meg.

Ser dere noen forskjell på håre mitt? Er mer gylent brunt. Vil ha det litt hvitere, men det tar vi om en stund. Syns hvertfall det er alt for kort. Føler meg helt teit.. Men kan jo ikke bestile\lime på extension uten at jeg vil ha denne hårfargen. Kanskje jeg kan fikse det på skolen en dag? Kjekt og gå på frisør linja. Men snakkes vi senere. Ha en fin kveld videre.

 

WANTS FROM H&M

Jeg kikket litt på nettsiden til H&M. Og jeg fant masse jeg vil ha. Som jeg har skrevet tidligere så fant jeg masse i katalogen HER. Men etter jeg har lest litt rundt så er det ikke bra og kjøpe klær der fra pga de som syr klærne besvimer og de får 2-3 kr i timen og masse syke ting.. Dumt, pga H&M er faktisk en av mine favoritt butikker der. Er der jeg handler klær, sminke og litt forskjellig. Er helt sykt og lese den artikkelen. Du må nesten lese den selv og se videioen for å helt forstå hva det går i. Den kan du lese HER

Jeg og mamma skal ut og handle i helga så da stikker vi hvertfall innom H&M. Så på nette og fant en del jeg vil ha. Noe av det jeg har lagt ut er på salg, men tok den opprinlige prisen på alt uansett, så her er hvertfall noe av det jeg har lyst på fra H&M. 


 


 


 


 


 


   


 


 


 
 

Var det noe dere likte eller vil kanskje ha selv? Kommer dere til og handle klær på H&M etter at dere har lest artikkelen?

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, YESTERDAY

Sorry for veldig lite blogging igår. Fikk bare lagt ut et innlegg som jeg hadde laget dagen før. Jeg hadde med meg pc og alt, men kamerae mitt tok slutt så jeg turte ikke og ta så masse bilder så jeg tok bare noen bilder når vi var ute å feriet en god vennine av meg når vi hadde 2 timers pause fra skolen før vi skulle ner på maritim og ha fargekurs igjen.

Vi stakk på egon å spiste. Var kjempe koselig. Vi måtte stresse litt siden vi ikke hadde så lang pause, men var kjekt uansett. Rebekka fikk gratis is av egon siden hun hadde bursdag og hun ble kjempe glad for det. Batterie på kamerae mitt var gått ut da så jeg fikk ikke ta bilder av det. Jeg håper hvertfall at vi gjorde dagen hennes litt kjekkere siden vi skulle være på skolen en hel dag. Uansett, gratulerer så mye en gang til med dagen igår gulle mitt !Hvordan var deres dag igår?

DRESSES FOR CHRISTMAS SEASON

Da kikket jeg litt på nelly og fant mange kjoler som passet til desember månde når det er masse som skjer. Julebord, juleaften, nyttår. Det er den månden du virkelig kan pynte deg. Og da trenger du kjoler i massevis. Jeg fant noen av mine favoritter på nelly. Jeg kan ikke bestille meg flere kjoler enda, må spare litt. Men kan dele med dere hvilke jeg likte best. Kommer nok til og bestille meg et par av disse senere en gang. Men må vente litt. Så enjoyLang rød kjole HER                                                                                Svart kjole HERParliettekjole HER                                                                                 Hvit kjole med glitter HERLilla kjole HER                                                                                  Svart kjole HERSølv parliettekjole HER                                                                                 Rød parliettekjole HERSølv stroppløskjole HER                                                                               Blå stroppløskjole HER

Ååååå.. Så masse fint! Jeg har skikkelig lyst på kjole nr 3, 4, 7, 9 og 10. Vet ikke hvilken jeg liker best av 9 og 10, klarer ikke og bestemme meg. Men har god tid til og tenke siden jeg ikke skal bestille meg flere kjoler før jeg lærer meg og bruke de nye jeg har kjøpt. Har mange kjoler fra nelly som jeg ikke har brukt, så først må jeg begynne å bruke kjolene mine så kan jeg tenke på og bestille flere.

Hvilke er dine favoritter? Kanskje du har noen av dem hjemme hos deg. 

NYTT MERKE PÅ NELLY - BABEGikk innom nelly og så det var kommet et nytt merke der som heter bebe. Var fine kjoler og klær der, men var ikke i det billigste de har på nelly. Dette merke virker mer ekslusivt og litt mer dyrt. Vet ikke om jeg hadd betalt så masse penger for de kjolene og slikt. Men var veldig masse pent der.

Kjole nr 1 HER                                                                               Kjole nr 2 HER

Kjole nr 3 HER                                                                               Kjole nr 4 HER

Har dere sett hva som er nytt hos nelly? Likte dere noen av kjolene\klærne fra merke bebe?

HOS FRISØREN IGJENDa har jeg akkurat kommet inn dørene. Jeg var hos min søster og fikset håret mitt igjen.. Lurer på hva jeg har gjort denne gangen. Har jeg blitt mørkere eller lysere? Jeg ble hvertfall fornøyd. Håret mitt er ikke helt slik jeg ser for meg, men det begynner og nærme seg kjempe mye. Kanskje neste gang det blir slik jeg vil ha det? En ting kan jeg si om besøke mitt, det er at jeg har klipt meg. Å i mine øyne er det kort, sikkert ikke i alle sine, men i mine er det. Så nå trenger jeg extensione igjen. Har egentlig sagt helt siden jeg sluttet med det jeg hadde at jeg vil ha.. Men så ble jeg så vant med og ikke gå med at jeg begynte og like min naturlige lengde. Men nå er det kort igjen.

Nå skal jeg bare slappe av i sengen min og lade opp til en lang skole dag imorgen. Skal være på skolen i over 12 timer. Først er det fargekurs til 4-5 tiden, også er det hår show så vi skal se på, så jeg er ikke hjemme før i 10 tiden imorgen kveld. Så fra kl 08-22 på kvelden. Blir en lang dag. Men blir sikkert kjekt også.UKEPLAN UKE 45Denne uken skjer det ikke så mye. Så jeg for bare ta hver dag som de kommer. Nå er det hvertfall en ny uke og jeg skal til frisøren og fikse håret mitt igjen. Sier ikke hva jeg skal gjøre, det kan være en overaskelse til senere. Denne uka skulle jeg jo også begynne å gå tur 1-2 ganger i uken, for se om jeg holder det. Skal prøve så godt jeg kan. Men regner det masse og blåser kraftig skjer det ikke at jeg går tur med en hund som drar meg med seg der han skal.

Skal få pappa til og henge opp noen stenger til walk in closete mitt som vi ikke har begynt på enda. Vi har planlagt romme mitt i 1 år snart, og det eneste jeg har fått er en ny benk. Så vi er vell alle sammen ganske trege, men nå er vi kommer litt i gang hvertfall. Gleder meg til alle rommene mine er pusset opp. Kommer til å vise dere senere, men når vi ikke er kommet i gang så gidder jeg ikke og vise når det ikke skal være slikt så lenge. Men nå skal jeg på skolen så vi snakkes senere! 

Har dere noen kjekke ukeplaner denne uken? 

WHICH ONE?


Jeg har siklet etter denne jakka fra lindex helt siden jeg så den på tv. Men nå ble jeg veldig usikker på hvilken jeg skal velge. Jeg har ikke peiling på hvilken av dem jeg vil ha nå lenger.. Syns begge er så pene. Den fra lindex var litt mer enkel mens den fra bik bok er jo litt mer. Men jo mer jo bedre sier jeg. Kanskje det blir begge to? Jeg for teste begge ut og se hvilken av dem jeg vil ha først. Den ene kan være til hverdags og den andre til fest? Har allerede i hode hvordan antrekke kommer til og bli. Så kan ikke vente så lenge før en av de kommer hjem til meg. Gleder meg til jeg får en av dem med meg hjem om litt, så for vi se om jakke nummer 2 kommer etter hvert.

 Hvilken hadde du valgt? 

ANTREKK - 04.11.12Disse skoene har jeg hatt en stund men aldri brukt. Så idag tenkte jeg og ta dem på meg. Jeg fikk ikke av lappen på undersiden av skoen, så når jeg kommer hjem igjen skal jeg prøve enda hardere. Ser ikke ut, men har ikke tid til å skifte nå. Og siden det er røde striper på dressjakka så matchet det jo men skoene. Jeg skal ut i noen timer nå. Resten av familien min skal til farmor og spise. Jeg liker ikke det de har så jeg er på besøk mens de er der og henter noe før jeg skal hjem igjen. Så dere får ha en fin søndag dere. Ikveld skal jeg se tigerstaden som er et av mine favoritt serier. Er sjeldent jeg ser på tv men dette må jeg få med med hver søndag. Snakkes senere folkens!

  

Husk. Jeg har enda spørsmålsrunde så om dere vil spørre meg om noe eller det er noe dere lurer på. Spørr i vei!
http://kaisaeb.blogg.no/1351788150_sprsmls_runde.html

FOREVER LIVING - ALOE LIPSJeg kjøpte denne lipsylen av en vennine pga faren hennes jobber med dette merke og jeg har aldri hatt en bedre lipsyl. I de vanlige lipsylene er det vann, og det tørker ut lippene dine. Men i denne er det masse alovera. De disse produktene fra dette merke inneholder alle alovera. Jeg tenkte jeg skulle ha homeparty om en stund å handle inn kremer og slitt forskjellig. Så da kommer de hjem til meg og viser frem produkter og andre ting, så kan jeg handle. 

Jeg betalte 40 kr for denne lipsylen, og det er ikke mye når jeg tenker på hvor bra den er. Jeg for ganske tørre lipper på denne årstiden og jeg klarer ikke og la vær å pittle .. Det er en veldig dum uvane jeg har med alt.. Men etter jeg har brukt denne hver dag så er ikke lippene mine tørre lenger. Det har aldri en normal lipsyl som jeg har kjøpt i butikken eller noe gjort før. Føler de andre tørker ut med en gang og må ta på ny og ny hele tiden. Men med denne er lippene mine fuktige lenge. Jeg anbefaler virkelig denne lipsylen! Du kan kjøpe den her på denne nettsiden: http://www.aloelips.no/ . Der står det også litt mer enn hva jeg har sagt. 

 


Har dere hørt om dette merke før? Kanskje noen av dere tilogmed har lipsylen hjemme selv.

ENJOYING MYSELF WITH MY OWN COMPANY

Da skal jeg kose meg med taco og min bror bjørnen 2 på dinsey channel før jeg skal sette på en film etterpå. Mamma og pappa er ute så jeg måtte være hjemme idag. Gjør meg ingenting egentlig, elsker alene kvelder der jeg spiser god mat, godteri og ser en god jentefilm. Denne gangen ble det prinsesse på prøve 2, skal sikkert sette på anastasia etterpå der igjen om jeg ikke tar en tidelig kveld.


Kjenner det skal bli deilig og bare slappe av med en god film og tilbringe en lørdagskveld alene hjemme. Da kan jeg gjøre hva jeg vil og bare slappe helt av. Er sjeldent jeg er hjemme i helgene og hvertfall at mamma og pappa er ute, så har stuen for meg selv og det skal nytes. Mens resten av folket er ute så slapper jeg av her hjemme. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!Bare jeg som ikke er ute i dag eller? 

ANTREKK - 03.11.12 

Da har jeg akkurat kommet hjem fra oasen med mamma. Vi skulle handle inn mat og snop til meg ikveld siden jeg bare skal være hjemme siden de skal ut. Jeg kjenner at det skal bli deilig og bare slappe av hjemme alene med noen kjekke filmer. Blir sikkert noen jenterfilmer eller tegnefilmer, liker skrekk, men tørr ikke og se det alene så kan tenke meg det blir chickflick på meg ikveld. Har kjøpt inn til taco så skal lage det om en stund og kose meg her hjemme. Er deilig og ikke gjøre noe og lade opp til neste uke.

Ble skikkelig trist når  jeg var på oasen med mamma idag. Var innom lindex. Men jakka var UTSOLGT! Jeg ble skuffet for jeg ville ha den med meg hjem. Men skal holde utkikk etter den får den skal hjem til meg!! Det er sikkert og vist. For stikke innom en annen lindex her i område og de om de har den der. Hvis jeg ikke finner den noen plass blir jeg veldig lei meg, for jeg har falt helt pladask for den jakka..  Genser - H&M, Sko - Nelly.com, Topp - Bik bok, Bukse - Vero moda

Hva skal dere ikveld?

NEW FROM LINDEX

Elsker det! Jeg elsker det nye som er kommet i butikken Lindex. Jeg bare må ha den jakka, elsker den! Jeg elsker klær med det lille extra. Er så masse i klesskape mitt som har glitter, perler, diamanter osv på seg å jeg syns det er så pent. Så me en gang jeg så denne jakka falt jeg helt pladask! Jeg må bare ha den! For prøva boksa i samme slengen og se om jeg passer den. Tror ikke den kommer til å sitte så bra, tror disse buksene sitter bedre på folk med litt lengre bein, tror jeg. Å siden jeg ikke er så høy så må jeg bare teste buksa ut før jeg sier noe mer om den saken. De har en lignende bukse på Bik Bik også som er litt strammere har jeg hørt, så kanskje den er bedre til meg? Vi for se. Er ikke sikkert jeg går og skjekker det ut idag, men må gjøres kjapt før de blir utslogt!

Likte dere det? 

HOW I DO MY NAILS

Nå skal jeg vise dere hva jeg gjør når jeg fester på falske negler. Jeg har desverre ikke den boksen som viser hvilken jeg kjøper med neglene, sjeleèn eller sprayen.. Men viser for det. Jeg har heller ikke sjeleèn, den var tom har har ikke fått skaffet meg en ny en .. Men skal fikse det til en annen gang jeg skal feste de på. Jeg tenkte og feste på akryl negler neste månde til jul og nyttår så da blir det jo bedre og finere. Jeg gjør det jo bare hjemme så er jo ikke like proft, men det funker for meg!

 

  

Først begynner jeg med og file neglene mine og slikt. Så finner jeg fram alle neglene og finner dram de som passer på de forskjellige fingrene. Når jeg er ferdig og lime dem på så er de veldig lange som dere kan se på bilde nummer 2, men da klipper jeg dem bare så lange som jeg vil ha dem og filer neglene til slutt slik at det ikke er spisse kanter. Å selfølgelig kanten som kommer av neglene som er oppå din egen neil, den må du også file ned slik at den ikke vises. Så skal du egentlig ta på sjeleèn og spraye på den sprayen slik at det størkner. Men siden jeg ikke har det eller neglelakk så for jeg bare gå slik ut idag og enten kjøpe meg nye eller håpe at mamma har sitt manikyrsett med fransk neglelakker så jeg kan ta oppå.

Slik blir de til slutt med geleèn og det. Kan også bruke neilelakk om du vil det, men er mye sterkere og holder lengre om dere har geleèn oppå 3 ganger slik det står på pakken. Jeg har gjort dette mange mange ganger å elsker og ha fine negler! Gleder meg til jeg for skikkelige å ikke slik jeg gjør selv, men det funker det også!

Men jeg skal til go jenta mi Bodil på besøk ikveld, så oppdaterer dere når jeg kommer hjem igjen.
Hva skal dere gjøre idag? Likte dere neglene? 

UT PÅ TUR ALDRI SUR!Ut på tur aldri sur, er det ikke det de sier? Jeg søyt og klaget før jeg gikk ut for det blåste og var ikke akkurat noe jeg hadde lyst til. Men nå når jeg er ferdig var det veldig forfriskende. Jeg gikk bare til Celine for og hente noen sko jeg hadde lagt fra meg på lørdag og gikk hjem igjen. Nå skal jeg ut på en liten kjøre tur med en vennine fra klassen som jeg har fått kontakt med.

Jeg har tenkt at jeg skal begynne å gå hvertfall minst 1-2 ganger i uken med hunden min. Er jo greit og komme meg ut på en liten tur også. Ta musikken i øyrene og bare gå. For vekk tankene også da så hjelper litt på det. Så det skal jeg prøve og gjøre fra og med neste uke av. Jeg er jo så lat av meg, trener aldri etter jeg slutta på noe jeg gikk på for noen år siden. Aldri funnet noe som jeg har likt etter det så hjelper litt på at vi har hund. Kanskje jeg skal få med meg Celine siden hun pleier og være min tur buddy? Men vi snakkes kanskje senere eller imorgen.

SPØRSMÅLS RUNDEHar dere noe dere vil spørre meg om? Jeg for se hva tid jeg svarer på dette, men håper jeg for mange gode spørsmål!

ONLY 16 DAYS LEFT!Da er det bare 16 dager igjen til Inna konserten. Å gud som jeg gleder meg, jeg kan nesten ikke vente! Teller ned dagene. Da blir det ut med stunners jentene mine på noe jeg ikke har vært på lenge! Hele Norge kommer til å bli samlet på denne eventen så dere må sikre dere bilett mens dere kan! Mange biletter er allerede solg i hele Norge, Finmark, Kongsberg, Jelsa, Norheimsund, Egersund, Stavanger, Sandnes, Notodden også videre. Så dette kommer til og bli bra!

Har du sikret deg bilett?