november 2013

ANTREKK - 30.11.13

Hei alle sammen! Har dere savnet meg? Dere lurer sikkert på hvor jeg har gjort av meg hele uken. Sannheten er at jeg bare orket ikke og logge innpå blogg.no eller ta bilder eller noenting. Har tilogmed holdt meg vekke fra instagram så har vært forsvunnet overalt. Kjenner det var godt og ta seg litt fri fra bloggen. En liten kjapp oppsummering av uken er jobb, sol og sitt ser. Har ikke gjort så mye spennende kan dere si.

Nå er jeg ferdig på jobb og nå kan jeg endelig si at det er helg! Denne lørdagen skal jeg bare slappe etter en lang jobb uke. Planen for ikveld er og handle inn noe godt i skålen og bare slappe av! Trenger det nå når helgen kommer.

Har dere noen planer denne lørdagen?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Lykke liten sover. Bilde 2: Det snør! Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Babyene mine sover. Bilde 5: Natchos og kos med jenta mi. Bilde 6: Forever living møte! Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Den nye headeren min! Bilde 9: Date på kaien med en gammel venninne! Bilde 10: Lykke fryser på kaien så varmer henne inni teppe, søtnos! Bilde 11: Dagens antrekk!

Håper dere likte ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne.

UKEPLAN UKE 48Har dere noen planer for denne uken?

ANTREKK - 24.11.13God kveld alle sammen. Hvordan har deres søndag vært? Min har vært helt fantastisk. Jeg lå kjempe lenge i sengen med Lykke før jeg traff en gammel venninne på cafe MM. Vi har ikke hengt eller snakket på kanskje flere år, så var kjempe koselig og henge med henne igjen. Føltes ikke ut som om at det var så lenge siden sist, men la merke til vi hadde ekstemt mye og snakke om. Vi må nesten ta oss en tur på kaien og spise snart igjen og snakke sammen for det var så koselig. Et fantastisk kaien besøk denne søndagen! Lille Lykke var også med oss og venninnen min ble helt forelsket. Så er nok ikke så lenge før vi går på besøk til henne slik at hun kan treffe Lykkeliten.

Etter jeg kom hjem har jeg bare slappet av og sitt tigerstaden. Nå skal jeg opp en tur til mitt søskenbarn og prate litt med henne før det blir kveld. I morgen er det jo en ny uke allerede så blir ikke så sen kveld. I den kommende uken må jeg ta sol annen hverdag nesten. Har en som er i Spania i 1 uke, så når han kommer hjem kan ikke jeg være en snømann. Skulle egentlig ta idag, men begynte og snø og jeg har ikke vinterdekk enda.. Har enda ikke fått min far til og skifte, men skal tvinge han til og gjøre det imorgen!

Hvordan har deres søndag vært?
Da blogges vi mer imorgen alle sammen. Ha en fin kveld videre! 

FORANDRING - NY HEADER!

God søndag alle sammen. Har dere hatt en fin søndag så langt? Min har vært veldig avslappende. Har bare ligget i sengen og kost med Lykke. Nå skal vi snart ut, men først vil jeg vise dere den nye headeren. Det er selvfølgelig flinke Lisa som har fikset denne headeren til meg også. Er kjempe fornøyd med hvordan den ble. Det var litt problemer med den pga den passet ikke helt, men det fikset seg heldigvis! Hun har til og med fikset ukeplanen min for vinteren, men den får dere ikke se før desember uken begynner. Flinke flinke Lisa. Er dere ikke enige? Syns det var på tide med en ny header nå og endelig er den på plass. Håper dere liker den nye headeren like mye som meg. Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere syns om den!Men da blogges vi mer senere når jeg kommer hjem igjen.
Håper dere likte den nye headeren. Ha en fin søndag alle sammen. 

ANTREKK - 23.11.13Nå er det lørdagskveld og det betyr avslappning. Akkurat nå sitter jeg og min mor foran TVen med snopeskåla framme og bare koser oss med en film på tv. Skal ikke så sent i seng siden jeg kjenner på kroppen min den trenger skjønnhetssøvnen sin etter en hard uke. Skal bare se ferdig filmen og kanskje litt seri før jeg legger meg i sengen med lille Lykke. Skal bli helt herlig og ikke ha alarmen på imorgen. Skal bare sove og sove helt til jeg våkner av meg selv. Det syns jeg er helt herlig, er dere ikke enig? Ingenting er bedre enn og våkne av deg selv uten alarm eller at noe annet vekker deg. Heldigvis er Lykke et sovedyr og kan godt sove til langt på dag hun, murmeldyret mitt. Resten av søndagsplanene mine får dere høre mer om i morgen. Da ønsker jeg dere en fin lørdagskveld videre, også må dere ha en god natt så blogges vi mer imorgen.Håper dere har hatt en fin helg så langt, god natt alle sammen!

FOREVER LIVINGDa er det kveld og nå kan jeg fortelle hva jeg skulle idag. Jeg ble med en venninne på et møte som handlet om forever living produkter. For dere som ikke har hørt om det så kan dere lese mer om det HER. Kort sagt så er det produkter som inneholder alovera og skal være utrolig bra! Det var en lang presentasjon med den informasjonen jeg trengte for og vite om jeg vil begynne å selge disse produktene. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre, men etter jeg var der idag syns jeg det virker utrolig spennende og utrolig kjekt! Jeg har tenkt til og registere meg og kanskje kjøpe meg en start pakke og ta det der ifra. Kan ikke si noe vondt eller bra om disse produktene før jeg har prøvd dem, men virker utrolig bra til nå. Det eneste jeg har prøvd som er fra forever living er lipsylen deres, og den likte jeg! Det som nesten er allerbest med dette er at produltene IKKE er testet på dyr. Noe jeg og sikkert mange andre syns er utrolig bra. Tommel opp for det. Så jeg for se hva jeg gjør. Kanskje noen av dere har hørt, kjenner eller kanskje bruker selv forever living produkter? Da kommer dagens antrekk kommer om en stund!

FREDAGSKVELD - JENTEKVELD!

 

God lørdagsmorgen alle sammen! Hadde dere en fin start på helgen igår? Det hadde hvertfall jeg! Jeg og lille Lykke kjørte inn til bestevenninnen min for en jentekveld! Hun og kjæresten har akkurat flyttet inn i den nye leiligheten så måtte jo se på den også. Den var kjempefin! Nesten så jeg flytter inn og sover på benken. Vi hadde hvertfall en kjempe koselig kveld med masse latter, kos og god mat! En vellykket fredagskveld må jeg si!

Nå er det lørdag og jeg har ikke så mange planer. Jeg skal snart ut dørene og være med en venninne på noe greier som jeg forteller dere mer om senere når jeg er kommet hjem igjen! Dere får ha en kjempe fin lørdag så blogges vi om noen timer.


God helg kjære lesere!

ANTREKK - 21.11.13God morgen alle sammen. Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg har ikke blogget på noen dager pga jeg har ikke vært i form. På mandag var jeg tilogmed vekke fra jobb.. Jeg har bestilt legetime, men det er ikke før neste uke. Så jeg krysser bare fingrene for at jeg hvertfall ikke blir værre, håper på at jeg blir bedre! Så de siste dagene har jeg bare tilbringt dagene på jobb og slappet av. Prøver og ikke gjøre så mye siden jeg er så sliten.. På tirsdag snødde det her også her for første gang faktisk! Den har ikke lagt seg som dere kan se, men håper det snart kommer snø igjen. Jeg må bare få skiftet til vinterdekk først. Skulle sett meg på jobb på tirsdag når jeg så det begynte å snø. FULL panikk for at jeg ikke kom meg hjem med bilen! Haha. Men jeg lever enda så kom meg trygt hjem på snøen.

Da skal jeg avgåre på jobb og tilbringe dagen min der, så dere for ha en fantastisk torsdag alle sammen!Håper dere likte dagens antrekk selvom det ikke ble så alt for mange bilder av det!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Syke vovven min.. Sove godt i mammen sin armkrok. Bilde 2: Klar for jobb. Bilde 3: Kina mat med bestajentå etter en lang dag på jobb. Bilde 4: Fredagsjobbing. Bilde 5: Søten. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Nytt fra bik bok. Bilde 9: Taning sunday.

Håper dere likte bildene fra ukens insta oppdatering.
Følg meg gjerne! 

 

UKEPLAN UKE 47Har dere noen planer denne uken?

BIK BOK KUPP!

Da kan jeg også endelig si, god helg! Jeg er nesten akkurat kommet hjem fra en liten shopping rune med min kjære kolega og venninne. Jeg sa jo til dere jeg skulle innom bik bok idag, og se hva jeg fant. Rett og slett et kupp ble det. Siden det var 40% betalte jeg bare for smykket og fikk skjørtet med på kjøpet. Hvor flott er ikke det? Om dere ikke har hatt turen innom må dere gjøre det før alt det fine blir tatt. Så nå har jeg handlet antrekket til julebordet som jeg skal ha med jobben min om noen uker. Nå mangler jeg bare en fin svart topp til. Så tommel opp for det! 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med en kjekkas. Siden jeg har vært på jobb idag er det herlig og bare slappe av når kvelden kommer. Mine foreldre skal ha gjester så jeg har ikke fått i meg middag enda, så mac donels blir det på meg ikveld. En riktig god lørdag vil jeg si dette er. Nye innkjøp, fast food og slappe av i armkroken til en du er glad i, bedre enn det blir det ikke.

Likte dere de nye innkjøpene mine? Har dere også gjort et kupp hos bik bok igår eller idag?
Ha en flott lørdagskveld kjære lesere! 

ANTREKK - 16.11.13

God morgen, hadde dere en fin fredag igår? Jeg var bare hjemme og ryddet faktisk romme mitt av alle ting. Det trengte virkelig en oppryddning! Er kjempe kjedelig og rydde, men når det er rent og pent etterpå er det en herlig følelse! Nå mangler det bare og bli ferdig med walkin closete mitt og andre ting som har med rommet mitt og gjøre. 

Nå er det lørdagsmorgen og snart kan jeg si det er helg jeg også. Først skal jeg bare tilbringe et par timer på frisørsalongen først. Rett etter jobb skal jeg en kjapp tur innom Bik Bok tenkte jeg. Om dere ikke har fått det med dere så er det 40% på ALLE ordinære varer siden Bik Bok er 40 år. Kanskje dere allerede har vært og funnet dere noe fint? Jeg krysser fingrene på at jeg finner meg noe idag. Alltid kjekt med noe nytt i klesskapet!Ha en kjempe fin start på lørdagen, så blogges vi mer etter jobb!

KJOLESESSONG
God morgen alle sammen. Denne morgenen fikk jeg sove lenge siden jeg ikke begynner før kl 11 på jobb idag, var helt herlig og sove ut. Så idag har jeg kikket på alle de nydelige kjolene nelly har inne. Det er jo snart kjolesesong, så da må mann jo finne seg noen nye kjoler til disse annledningene som kommer. Det er jo snart både julebord, jul, nyttår og kanskje andre ting, så hva er ikke bedre enn og finne en unnskylding til og kjøpe seg en ny kjole da? Jeg er rett og slett i himmelen når jeg kikker på alle disse fantastiske kjolene. Jeg klarer nesten ikke velge meg ut en. Jeg har funnet to kjoler jeg skal bestille meg, vil dere gitte hvilke jeg vil ha?  Er enda mange nydelige kjoler der inne, jeg kune bare ikke ta med alle. Så kanskje dere finner deres favoritt her eller innpå nelly?
Fortell meg hvilken kjole som var deres favoritt i kommentar feltet!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Video av Nusse som leker i en påse. Bilde 3: Vasker extensionet med en knall god kur. Bilde 4: Så glad Lykke var når jeg kom hjem, aw. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Nye hunde sete til Lykke i bilen. Storkoser seg nå. Bilde 7: Så glad Nusse ble når jeg slapp han inn på natten, la seg godt til rette i sengen min. Bilde 8: Fredagskos med familien. Bilde 9: Shoppet med min mor, så ble det mac donels lunch i bilen på veien hjem. Bilde 10: Komle middag hos farmor på farsdagen. Bilde 11: Black new in. Bilde 12: Dagens antrekk. 

Håper dere likte ukens instagram bilder. Følg meg gjerne.
Da er det jobb, så vi blogges mer når jeg kommer hjem! Ha en fin tirsdag. 

UKEPLAN UKE 46Ikke så mange planer på meg denne uken. Er ikke helt i form.. Har dere noen planer?
 

ANTREKK 10.11.13God morgen alle sammen. Hvordan har helgen deres vært? Og var det noen av dere som feiret farsdagen igår? Jeg hadde en kjempe fin søndag. Min dag startet med en kaffe på kaien med to venninner. Hun ene av de hadde vært på besøk her i helgen og har ikke sitt henne på år og dag, så var kjempe koselig og se henne igjen etter så lang tid. Så etterpå et kosetlig cafebesøk, var det god komlemiddag hos min farmor og farfar. Der var familien samlet og skulle feire at det var farsdag. Søndagen avsluttet jeg jeg med og se MTV EMA. En herlig avsluttning på helgen.Ha en kjempe fin mandags morgen!
Vi blogges mer senere. 

BLACK NEW INJeg vil føst si dere, GOD HELG alle sammen! Håper dere alle fikk en kjempe fin start på helga igår. Jeg startet helgen med filmkveld med familien. Det var kjempe koselig! Min søster kom til oss på besøk og da må jeg jo tilbringe litt søster tid med henne. Nå er jeg nesten akkurat kommet hjem fra shopping med min mor. For en kjempe fin start på lørdagen. Syns dere ikke? Jeg kom hjem med to ting som min mor spanderte på meg. Er hun ikke snill? Verdens beste mor.

Ha en kjempe fin lørdag videre alle sammen.
Har dere noen kjekke planer for kvelden? 

ANTREKK - 07.11.13God morgen alle sammen. Da vil jeg poste gårdagens antrekk med dere for det fikk jeg ikke gjort igår.. Men er det ikke bedre sent enn aldri de pleier og si? Da er det jobb om en times tid, så jeg tenkte og kose meg med en god og næringsfull frokost. Er veldig sjeldent jeg spiser frokost så nå skal jeg faktisk ta meg tid til det. Hva jeg skal ha er enda usikkert, men finner vell alltids noe på kjøkkenet. Gjerne kom med noen frokost tips til meg. Jeg er veldig kresen så har ikke så masse og velge mellom desverre. Jeg skal tilbringe nesten hele dagen på jobb jeg, så vi for se om vi blogges mer senere. Jeg vil bare ønske dere en riktig god torsdag!Har dere noen planer for dagen?
Vi blogges så fort jeg setter meg bak pc skjermen igjen! 

ANTREKK - 05.11.13

God morgen alle sammen. Hadde dere en fin start på uken igår? Min start på uken var litt blandet faktisk. Var både positive og negative ting som skjedde igår. Husker dere sist Tirsdag når jeg sa noe kjempe trist hadde skjedd med meg? Jeg har jo enda ikke fortalt dere hva. Men kan ikke si det er blitt bedre, det er vell rett og slett blitt verre. Sånn går det når du har fått hjerte ditt knust.. Jeg håper hvertfall alt er flott med dere lesere! Nå snart er det jobb for meg, men jeg ville bare innom og ønske dere en fin dag før jeg stikker på jobb. Etter jobb idag skal jeg på kaien med Karoline å snakke og bare kose meg. Trenger virkelig venninne tid slik som det er nå. Gleder meg allerede til og ta en kaffe og bare snakke med henne. Krysser fingrene for at dagen blir bra!Ha en fin tirsdag alle sammen.
Håper alt er fint med dere! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Video av Lykke som spiser på et bein. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Vil ikke stå opp hu denne morgenen. Bilde 7: Mine nye negler, elsker dem. Bilde 8: Sitter hårmodell på jobb. Bilde 9: The devil chiuahua. Bilde 10: Ombre look. Bilde 11: Mitt nye hår. Bilde 12: Klar for halloween party. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Night time.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, da blir jeg glad!

UKEPLAN UKE 45Har dere lagt noen planer denne uken?

ANTREKK - 02.11.13Da er jeg ferdig på jobb, som betyr at det er helg for meg også! Jeg må bare si tusen takk for de fine tilbakemeldingene om håret mitt, det setter jeg utrolig stor pris på! Dere lesere er så gode, dere aner det ikke. Jeg håper hvertfall dere har hatt en fin lørdag så langt. Kanskje til og med noen av dere skal kle dere ut og feire halloween idag om dere ikke har gjort det til nå? Jeg skal snart til en kjempe god venninne av meg, for ikveld blir det jentekveld. Vi kommer nok til og kose oss kjempe masse, krysser hvertfall fingrene for det.

Hva skal dere lesere denne lørdagskvelden?
Ha en kjempe fin lørdag videre. 

MY NEW HAIR LOOKDa var det på tide og vise dere det nye håret som jeg har snakket om. Hva syns dere? Jeg er hvertfall kjempe fornøyd og angrer på jeg ikke gjorde det før! Jeg har alltid vært redd for og gjøre noe for jeg elsker den blonde hårfargen, men hva er ikke bedre med litt av hvert? Jeg har til og med tenkt på og farge det helt brunt. Men en ting av gangen. Nå skal jeg ha denne ombre lokken en stund! Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så fornøyd så jeg ble siden jeg har vært så redd for og farge det. Men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Elsker rett og slett den nye hårfargen min. Håper dere også syns den var kjempe fin. Jeg har bare fått kjempe fine tilbakemeldinger om håret de siste dagene, så gleder meg til og høre va dere lesere syns!

Da er det jobb som står på min timeplan, dagens antrekk kommer senere.
Ha en fin lørdag så lenge!

OKTOBER FAVORITTER

Da var jeg ferdig på jobb og det betyr at det er helg. I kveld skal jeg sitte barnevakt på lillebroren min, så vi skal bare kose oss med film og snop. Kommer til og bli en koselig kveld. Er herlig og bare være hjemme og slappe av også. Jeg hadde de planene etter jobb med og ta bilder av det nye håret ute og antrekks bilder. Men neida, været vil ikke være med meg.. Rett før jeg var ferdig på jobb begynte det å regne og ble bekmørkt.. Så blir desverre ikke antrekks bilder for idag, men da er det godt vi kan oppsumrere antrekkene fra oktober måned. Jeg håper dere likte antrekkene mine. Gjerne fortell meg om dere har et favoritt antrekk! 

Har dere noen planer for fredagskvelden?

TRICK OR TREAT!God morgen alle sammen. Hadde dere en fin halloween igår? Det hadde jeg, selvom jeg ikke kledde meg ut eller noe. Vil dere vite hva jeg gjorde? Jeg farget håret! En skikkelig forandring har jeg fått meg, eller en liten en. I mitt hode er den ganske stor. Men mer om det senere etter jobb. Da kommer det bilder og alt, gled dere! 

I dag er det allerede blitt første November. Hvor blir det av tiden? Den går så alt for fort. Det er allerede snart jul. Jeg elsker juletidene og kan ikke vente til Desember månde begynner. Men jeg kan ikke sitte her så mye lenger. Nå er det jobb, så vi blogges mer senere.