november 2014

BLACK PUMPS!

God helg Dolls! Da får dere endelig et innlegg etter et par dager fri. Jeg har kost meg sånn de siste dagene at jeg ikke har hatt tid til noe som helst. På torsdag etter jobb gikk jeg og Tina mi på samson og hadde middagsdate, og i går var jeg på teater med min kjære farmor og 2 søskenbarn. Tre nøtter til aksepott var vi på. Oh så julestemning jeg fikk! Nå må desember og jul bare komme!

Da er det lørdag og helg for noen av dere, jeg skal på jobb nå og vente på at timene flyr avgåre. Ikveld er det julebord med salongen og 2 av de andre Grønnestad salongene og jeg gleder meg. Det skal bli så gøy og møtes over god mat og vin! Jeg fikk også disse lekkre pumpsene i posten som jeg bare må ha på meg ikveld! Er helt forelsket i dem allerede. Passer perfekt inn i skosamlingen min.
Hva skal dere i dag Dolls?TAKE CARE OF YOUR HAIR AND SCALP IN THE WINTERTIME

Er det noe som er normalt nå på vinteren er det tørrt hår og ikke minst hodebunn. Dermo Calm er en serie for deg med irritert og tørr hodebunn, men også tørt hår. Jeg har selv veldig ømfintlig hodebunn og denne serien er perfekt for meg! Jeg reagerer på alt fra skiftning i været til fsrging. Men, denne serien demper det som er irritert med at den kjølner hodebunnen og gir fuktighet til tuppene. Jeg er utrolig fornøyd og bruker den når jeg kjenner hodebunnen min sier ifra. I vesken min har jeg som regel med meg serumet for om jeg begynner og klø eller reagerer kan jeg ta akkurat der jeg trenger det når som helst og den kjølner og hjelper på som bare det. Anbefaler!

Dermo Calm Bain Riche er en beroliggende og fuktighetsgivende shampoo til sensibel, tørr hodebunn og tørt hår. Renser mildt og beroliger hodebunnen. Har en avkjølende og lindrende effekt.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque er en forfriskende, beroligende følelse som etterlater håret mykt og smidig.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque Serum har en beroligende effekt som er egnet for sensitiv hodebunn. Den etterlater hodebunnen komfortabel. Denne hjelper for ubehag, følsomhet, irritasjon  og tørrhet  der du trenger det.
Jeg bare elsker denne serien her. Er helt avhengig!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen Dolls. Da har jeg akkurat spist en herlig frokost og drukket kaffi før jeg begynner på jobb. Jeg skal være på salongen til 7 i dag, så jeg er litt opptatt for dagen. Men jeg har skrevet et innlegg til dere om noen av mine favoritt produkter nå om vinteren for både tørt hår og hodebunn som jeg håper dere liker. Fremover blir det mye mer produkt anbefalinger og hårtips til dere! Er det noe dere vil vite eller lurer på er det bare til og legge igjen en kommentar!

Nedenfor er det en liten insta update til dere fra de siste syv dagene før jeg går på jobb for dagen. Ha en kjempe fin onsdag finingene mine. Håper dere likte bildene og gjerne følg meg!

Vi skrives mer senere!

BALCK JUMPSUIT

God morgen finingene. Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg med koselig middags besøk hos farmor, shopping, trening og selvfølgelig være med bestevenninnen min. Jeg er utrolig glad i mandager for er den bra, blir som regel hele uken like bra eller bedre! Jeg skal så masse kjekt denne uken, kan ikke vente til det kjekke kommer!

De innkjøpene jeg fikk med meg igår var kjole og sko fra Nelly, men denne lekre og herlige jumpsuiten nedenfor her er fra gina tricot. Mens jeg sitter her og skriver til dere er den allerede kommet på, og jeg elsker den! Bestevenninnen min Tina kjøpte den for et par dager siden, og jeg ble helt forelsket. Heldigvis hadde de 1 i xs igjen. Heldige meg! Denne er helt perfekt til hverdags, litt finere og egentlig alle anledninger. Denne skal vertfall komme på når jeg skal reise med fly nestegang. Både elegant og lekker men comfy! Perfekt! Innkjøpene fra Nelly viser jeg dere når pakken er kommet! Jeg kan ikke vente til det kommer, trenger det egentlig til lørdag når jeg skal på julebord. Krysser fingrene!Da er det salongtid! Ha en kjempe fin tirsdag finger.

THE WEEKEND IS OVER!

God morgen fininger! Da er en kjempe kjekk helg over for denne gangen også. Helgen startet med kaffe date på kaien med Tina mi og Christar på samson før jeg og Tina drakk vin og spiste fastfood hos henne mens en film snurret. På lørdag var det også litt vin, kjeks, ost og drue kos hos Hannah og Robert før vi avsluttet helgen med solarium og film. En flott helg tilbringt med verdens beste venninne!

Da er det mandag og kaffien er drukket opp og salongen kaller snart! Rett etter jobb er det middags kos hos farmor med mine to skjønne søskenbarn, før det blir en hard treningsøkt som en fin avslutning på en ny uke. Hva skal dere i dag Dolls? Dere får uansett ha en kjempe fin start på den nye uken.Da er det jobbtid. Vi skrives mer ikveld!

ME TIME IN THE MORNING

God morgen Dolls. Går det fint med dere? Jeg var på jobb hele dagen i går, så når jeg kom hjem koste jeg meg med natchos, film og lykke. Noen dager trenger man bare litt fri og meg selv tid etter en lang arbeidsdag.

Det nye sitt blad kom i posten i går, så denne morgenen har jeg koset meg med en litt usun frokost og kaffe. Lille Lykke ligger her vedsiden av meg og sover søtt. Perfekt start på morgenen! Jeg føler jeg får blader i posten hele tiden. Er det ikke det nye så er det ELLE! Men jeg liker og holde meg oppdatert på mote, skjønnhet, kosthold, trener og alt, så da er det bare helt perfekt at det kommer titt og ofte!Ha en kjempe fin dag fininger.
Nå kaller jobben og etterpå er det kino date på the hungergames - mockingjay med Tina mi!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg tok bare dagen helt med ro etter jobb for jeg var helt slått ut.. Nå er det en ny dag og nye muligheter, og jeg skal til søsteren min etter jobb. Vi skal kose oss med pastasalat og høre hverandre i frisørting. Hun skal snart opp til fagprøven, og den kommer hun til og bestå med glans!

Nedenfor er det en liten oppsumering av mine siste insta-bilder fra de siste syv dagene. Jeg var ikke en flink instagrammer sist uke, men jeg låver jeg skal oppdatere dere mer flittig denne uken! Håper dere likte bildene og gjerne følg meg om dere ikke gjør det alt.

Hva skal dere i dag Dolls?
Da er det jobbtid. Vi blogges!

HAPPY B-DAY SILJE!God morgen Dolls. Hvordan var helgen deres? Jeg storkoste meg i Silje sin 20 års dag på lørdag med mange kjekke folk. Vi drakk, sang, danset og koste oss hele kvelden før vi stakk en tur på byen, der festen fortsatte! Og i går hadde jeg en rolig dag etter en lang og hard lørdagsnatt. Jeg våknet i går med en stor forkjølelse, så nå håper jeg at jeg rett og slett ikke blir syk. Jeg føler meg ikke i form i dag, men jobben kaller for det! Jeg for bare slappe av og ta det med ro når jeg er ferdig. Håper dere fine lesere hadde en kjempe fin helg!

Ha en fin start på den nye uken!

IT'S FRIDAY BITCHES

Da er det endelig fredag og det betyr heg! Jeg startet morgenen gry tidlig med en kopp kaffe og ELLE sitt nyeste utgave. Så mye fint, og så mye inspirasjon! Må bare resten av dagen bli like bra. Jeg skal på cafe date rett etter jobb med Karoline. Det gleder jeg meg masse til for det er så lenge siden jeg har sitt henne! Vi skal catcheup over en stor kopp kaffe og bare kose oss!

I går tok jeg meg rett og slett bloggfri. Jeg jobbet overtid, også hadde jeg planer med Tina mi rett etter på. Så jeg stresset ganske mye i går kan dere si. Ikke greit og ikke ha tid til alt. Vi tok sol som var rett og slett herlig, etterfulgt av frappe og skrekkfilm! Fin kveld med bestevenninnen min!Da kaller jobben før jeg kan ta meg en velfortjent helg som skal nytes!
Hva skal dere denne helgen Dolls? Noen kjekke planer?

KJOLE SESONG!

Da er sesongen for kjoler endelig her igjen. Jeg later som at det er kjole sesong hele året jeg da, for jeg elsker og pynte meg året rundt i kjoler og høye sko! Men, nå er det bare 6 uker til jul og julebordene nærmer seg, og selvfølgelig andre festligheter som følger med i november og desember! Jeg skal i selv på julebord om bare 2 uker, så en god unnskyldning til en ny kjole har jeg fått nå. Nelly.com har de fått utrolig mange lekkre kjoler. Her kan du bare velge og vrake i langarmete, paljetter, rygg detaljer, lange kjoler - you name it! Jeg har falt helt pladask for den blåe blonde kjolen og selvfølgelig den gull\beige paljette kjolen, men favorittene stopper ikke der, så dette blir et vanskelig valg. Jeg må jo ha både ny kjole til jul og nyttår, så nå må jeg bare bestemme meg! Jeg har egentlig funne min julekjole på pushed, men nå ble jeg utrolig usikker når jeg ser alle de lekkre kjolene her.. Det kommer nok mange flere nydligheter her på Nelly før jul og nyttårkommer, så en ny kjole update kommer før jul og nyttår nærmer seg!

Får og komme til deres favorittkjole er det bare til og trykke på bildet for og komme direkte til den!
Hvilken falt best i smak hos dere? Let me know!

STRENGTH WORKOUT WITH AN HOUR OF TABATA

Da er ukens andre trenings økt gjennomført, og det føles herlig! Jeg var på tabata time for første gang i dag, og det tror jeg at jeg fortsetter med, for det var utrolig gøy og ikke minst effektivt! Jeg har droppset denne uken på aparater, men en time med styrke og cardio gjorde godt det også! Jeg skal prøve og gå på denne timen nesten hver tirsdag fremover. Trenger både cardio inni treningsplanen min selv om det er mest vekter jeg trener, men da får jeg begge tingene jeg trenger på bare en timen!

Resten av kvelden skal jeg lage pastasalat og tilbringe de siste timene med Lykke. Jeg må også se en eller to episoder av gossip girl før jeg får litt skjønnhetssøvn etter en lang dag med jobb og trening. Hva har dere gjort i dag søtnoser? Dere får uansett ha en kjempe fin kveld videre, vi blogges mer i morgen!Natti natt, sweet dreams!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin start på den nye uken? Rett etter jobb spiste jeg hjemmelaget lasagne hos min skjønnefarmor med 2 av mine søskenbarn. Utrolig koselig og ikke minst utrolig god mat! Jeg avsluttet mandagen med en hard  droppset treningsøkt. Tungt, men utrolig kjekt!

Under her får der en oppsumering av mine siste insta-bilder før jeg skal tilbringe dagen på salongen. Håper dere likte bildene som er både fra bloggen og fra min hverdag fra sisr uke. Følg meg gjerne på insta for og se bildene der før de havner her på bloggen!


Ha en kjempe fin tirsdag dolls.

NEW WEEK WITH NEW GOALS

God morgen Dolls. Hadde dere en fin søndag? Jeg brukte hele søndagen på å rydde i walkin closete mitt og se på gossip girl, før det var eggerøre til kvelds mens bloggerne snurret på tv skjermen. En fin fin søndag, selv om det ikke var så mye så skjedde. Noen ganger må man bare ta en dag med totalt avslappning. Er dere ikke enige?

Nå er det mandag igjen og denne uken er det trening som er i fokus. Jeg har satt opp en plan som inneholder 4 dager med trening denne uken, men om det blir 5 isteden skal dere ikke se bort ifra. Jeg er så klar for en ny uke med sunn mat, trening og kos. Jeg skal virkelig komme i rutine denne uken, så nå må jeg bare være streng med meg selv! Skal man nå målene sine må man bare pushe seg selv og ikke gi etter når du vil gi opp. Nå kaller snart salongen på meg etter en kopp med kaffe, frokost og morgenkos med Lykke mi.Håper dere alle har hatt en fin start på den nye uken.

SATURDAY NIGHT OUT

Heia dolls. Hvordan var lørdagen deres? Jeg hadde en kjempe fin lørdag med god jenten min. Igår feiret vi søteste Heidi sin 20 års dag. Der var det bursdagskake, snacks, partycups, latter, dans og mange kjekke folk. Herlighet som vi koste oss. Vi endte selvfølgelig på byn siden nå er hun endelig gammel nok! Ser frem til mange flere bynkvelder fremover, men neste gang; just us girls!
Håper du hadde en kjempe fin feiring godjenten min! Det fortjener du <3

PELS SKAL VÆRE LEVENDE!

Seriøst være snille mot dyrene dine og alle dyr. Fordi de elsker deg mer enn du fortjener, og mer enn noe menneske noensinne vil. Min hund Lykke er mitt alt og min bestevenn. Jeg kan ikke forestille meg at hun kunne levd slik de stakkars dyrene gjør. Det skjærer meg langt i hjerte og vite at flotte dyr har det så forferdelig!I dag kan du vise din støtte for dyrenes rettigheter til sin egen pels! Pels skal være levende og pels hører til på dyrene, ikke på din kropp eller en jakke. Pels er ut ut og enda mer ut! Uansett hvor pelsen kommer fra er det tortur! Vil noen virkelig gå med tortur? Hvordan kan folk si at de er utrolig glad i dyr, men støtter dette forferdelige som skjer med uskyldige skjønne vesner? Er det en hund, en katt, rev eller mink, har følelser. Hva er forskjellen? Ingen dyr fortjener og leve i et bur, blir pint, drept og behandlet slik de gjør. Dyr skal være levdende og leve i det fri. Derfor skal pels  også være LEVENDE! Jeg er utrolig imot pels og alt som har med pelsinndustrien og gjøre, derfor viser jeg min store og fulle støtte! Det kan du også gjøre ved å gå i Europas største fakkeltog mot pels som også er i 14 byer her i Norge IDAG!
Denne markeringen er et svært viktig verktøy i den riktige retningen for å vise politikerne at pelsnæringen bør og må nedlegges. De skal bruke alt for mye penger på pelsfarmer/industrier, og det er ikke rett! Vis dem at vi må legge penger i og stoppe det, ikke fortsette med denne forferdelige torturen! Fakkeltoget vokser fra år til år og det er flere byer med i år enn noengang. Dyrene trenger DIN og hver en stemme for de ikke har sin egen stemme og bruke. Det er kun vi menneskene som bestemmer hvordan dyrene skal ha det og du kan være med på og gjøre en stor forskjell med å møte opp!Noahs fakkeltog mot pels arrangeres idag 8. november. Sjekk HER for å finne oppmøtetid og sted for din by eller nærmeste by.

NEW SPARKLY NAILS

God morgen dolls. Hadde dere en fin start på helgen? Jeg fikset neglene mine hos den flinkeste Evita. Det er ikke bare denne gangen jeg er storfornøyd med neglene mine som hun lager, det er alltid! Igår prøvde vi en ny farge på geleen slik at den ble litt mer milky\beige med litt glitter på sidene. Enkle, men utrolig fine! Om jeg må fikse dem en til gang før jul, må jeg se. Hadde vært kjekt med et nytt design til jul og ikke minst nyttår! Men så fine så disse er, tviler jeg på at jeg trenger det.

Da er det lørdagsmorgen og mesteparten av dere har vell helg. Jeg skal på jobb en stund, også har jeg også endelig helg! Nå har jeg drukket en kopp med kaffelatte mens lille sovedyre mitt ligger godt krøllet inni teppet sitt og skal ikke stå opp enda. Friser litt og tilbringe hele dagen under dynen med henne, men når timene på salongen går så fort gjør det meg ingengting og ha jobbhelg! Jeg skal uansett kose meg masse både ikveld og  imorgen.

Ha en kjempe fin lørdag!

PLAIN BLACK DRESS WITH BACK DETAILS!

God morgen og god helg Dolls! Det fins vell ingenting bedre og starte helgen med en splitter ny kjole fra Nelly, kopp kaffe og Lykke, eller hva sier dere? Jeg bare elsker den nye kjolen min, og jeg gleder meg allerede til og bruke den i morgen når jeg skal feire søteste Heidi sin 20 års dag! Jeg bare elsker enkle kjoler med en eller annen form for ryggdetaljer! Jeg har kjøpt bare slike kjoler den siste tiden. Enten enkle kjoler uten noen ting eller med ryggdetalj som er finest av alt!

Selv om jeg har jobbehelg denne helgen kommer helgen min til og bli fabilous! I dag rett etter jobb skal jeg fikse neglene mine, i morgen skal jeg feire Heidi, og på søndag er det kaffedate på kaien og selvfølgelig 30 min i solariumet! Blir ikke denne helgen fin så vet ikke jeg! Har dere noen kjekke planer Dolls?

Da er det jobb fra 10.00-17.00 - vi skrives!
God helg <3

MORGNING TIME

God morgen fininger. Hadde dere en fin dag i går? Det hadde jeg. Rett etter jobb var jeg og min søte farmor på danse show, og så på mitt flinkeste søskenbarn. Det var et kjempe bra show de hadde laget med drama klassen. Det eneste negative var at det ikke varte så lenge.. Det gikk over så fort!! Jeg avsluttet dagen med eggerøre til kvelds og et par episoder av gossip girl!

Da er det allerede onsdag igjen og snart er det jobb. Jeg begynner 11 og skal jobbe til 7 idag, så denne morgenen har jeg drukket kaffe, spist frokost, kost med trøtte lykke og jobbet litt med bloggen. Rett og slett bare nøtet morgenen med den beste siden jeg er borte nesten hele dagen.

Ha en kjempe fin onsdag Dolls. Hva skal dere for noe kjekt i dag?

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen dolls! Etter en hard og lang helg med bare festing, kjente jeg at både trening, sunne matvaner og alt måtte vente litt for jeg var så trøtt, og trengte en dag til å våkne på. Selvom jeg fikk lite søvn denne helgen og er langt ifra min døgnrytme, var det verdt det! Etter jeg kom hjem igår fra salongen var det bare avslapning, men når kl var 7 og jeg holdt på og sovne, ble det sol i 30 min med Tina mi. Fin avslutning på en litt lang og tung mandag.

Nå er det snart salong tid, men her er en liten update på mine siste instabilder. Jeg var jo syk sist uke, så her er det en god blanding av trening, lykke, beddays og halloween festing. Alle minnene vi kan få på bare en uke! Dette må være den beste halloweenen jeg har opplevd, og nå må bare dette året gå fort for jeg vil kle meg ut igjen!Håper dere likte denne ukens instagram bilder! Følg meg gjerne på @kaisaeb.

PARTY HARD IT'S THE HALLOWEEN WEEKENDHerligheten for en helg! Det var både halloween party på fredag med punsj, cupcakes, kors med datoene våre på, dekorasjoner og en herlig gjeng! Vi festet til langt på natt hos Tina og Malene før vi gikk på byen og danset. Men festingen denne helgen stoppet ikke der, vi fortsatte med hjemme fest hos Kay Morten på lørdag der vi koste oss enda mer. Gleder meg allerede neste halloween, da skal jeg planlegge kostyme lit bedre og være litt skummlere enn hva lærer kostymet mitt va denne gangen! Hihi, men jeg syns jeg kledde denne lokken. Eller hva sier dere?

Da er det en ny uke og jeg er klar for og komme i gang med trening, mat, rutiner, jobbing og alt etter en uke med sykdom sist uke! Både jobb og treningsmotivasjonen er på topp, så nå gleder jeg meg til å gå på jobb i dag. Det er alt for lenge siden sist! Jeg håper dere alle har kost dere masse denne helgen, og at det ikke var for hard og komme seg på jobb eller skolen denne morgenen. Jeg må si jeg kom meg opp tidelig og fort i dag etter en hard leng med masse festing og ikke mye søvn, men kaffen hjelper nok også mye på!

Ha en kjempe fin mandag Dolls, vi skrives mer etter jobb!