desember 2012

ANTREKK - 31.12.12Da skal jeg til min kjære å feire det nye året inn. Jeg håper jeg for oppdatere dere, men har Iphonen så i tilfelle blir det iphone oppdatering til dere, håper det går fint. Jeg ville bare si at dere for ha en fantastisk kveld med venner, familie og bare kose dere. Jeg er så klar til at  kl skal bli 12, da kommer alle de fine rakettene på himmelen. Alle for ha et fint nyttår! Kos dere ikveld. Hva er planene deres for kvelden?

 Godtnyttår, kos dere!

UKEPLAN UKE 1

Jeg har helt glemt ut at det er mandag idag.. På mandagene pleier det alltid å være ukeplanen som er mitt første innlegg. Men idag, gikk det helt i surr, så nå kommer ukeplanen min for denne uken. I dag er det jo siste dagen i året men er den første uka i året også.  Jeg skal ikke så masse denne uken. Skolen starter igjen på torsdag å på fredag skal jeg være med min kjære. Da kommer jeg til å bli pint. Han skulle egentlig gjøre det her om dagen, men timen hans ble forflytett så dere for se på fredag!  

Til neste uke skal jeg finne en ukeplan som er større enn denne forhåpentligvis, trenger en oppgradering av denne, eller hva sier dere?

 

Hva er deres planer for den første uken i året?

FORBEREDELSERDa har jeg vært våken i noen timer og jeg er allerede godt i gang med forberedelsene til ikveld. Extensionet er allerede krøllet, sminken skal jeg begynne litt på, klærne er klare så kvelden kan egentlig bare komme. Er dere klare til ikveld? Antrekket klar og alt?

Jeg håper regne forsvinner slik at jeg kan ta antrekks bilder til dere. Ikveld skal jeg bruke en nelly kjole jeg ikke har brukt enda, men hatt den i skapet i flere månder så nå er det på tide å bruke den. Skal også bruke noen sølvsko som har ligget i skapet siden Mai, så nå må jeg nesten få på meg de også. Jeg ville egentlig bestille meg en ny kjole å nye sko til idag. Men når jeg allerede har ting jeg ikke har brukt så må jeg bruke dem først. Kanskje jeg heller bestiller noe til bursdagen min, er jo ikke så lenge til den uansett. 

Jeg ønsker alle sammen et godt nyttår!
Ha en fantastisk dag!  

LOOKING BACK AT 2012

Jeg ser på tilbake på dette året å det jeg husker er: Cascada, Inna, Kreta turen, Tyrkia turen, vennene mine, familien min, kjæresten min å alt jeg har opplevd, og jeg kan bare håpe at 2013 blir et bedre år enn dette med flere fantastiske minner. Om mange timer er det et helt nytt år med nye blanke ark. Å jeg skal begynne med å feire det nye året inn med fantastiske mennesker. Ser veldig fram til alt som kommer til å skje i 2013. Jeg bare føler på meg at dette året blir et kjempe fint år!


Det nye året kan bare komme med det har å bringe! Håper det nye året bringer med seg masse fantastiske minner, mennesker og opplevelser.


Hvordan har deres år  vært?
Ønsker alle sammen et godt nyttår!! 

BADGod kveld alle sammen. Hva har dere gjort idag? Unnskyld for null blogging idag. Skal skjerpe meg mye for dere lesere. Min helg har vært kjempe kos å håper deres helg har vært det. Snart er den siste dagen i året her å er det flere enn meg som gleder seg? Antrekket er klart så kvelden imorgen kan bare komme. Men da snakkes vi senere alle sammen!

SATURDAY

Da skal jeg til min kjære og sove over der for inatt, så kommer hjem imorgen igjen! Skal prøve å forhåndsskrive et innlegg eller to til dere før jeg går slik at dere for noe å lese mens jeg er der. I dag har været ikke vært med meg, regner å blåser som bare det. Men fikk heldigvis tatt noen bilder til dere idag. Håper alle har hatt en fin dag. Hva er deres planer for kvelden?

Brukte den nye jakka jeg fikk av mine foreldre til jul idag. Planen min er å fornye garderoben min med bare slike jakker og sånt. Så en pose med klær er allerede klar så vi for se. Har noen allerede, men til både hverdag å fest trenger jeg. Elsker slike jakker!


Da snakkes vi senere. Alle sammen må ha en fin lørdag!

BLACK JACKETJeg er nå litt morsom også syns jeg. Idag når jeg og Lena var å handlet så handlet jeg meg en jakke jeg egentlig hadde. Jeg fikk en jakke av farmor til jul som jeg likte, men var ganske lang på armene så jeg bytett den. Så idag kikket jeg på den å jeg klarte ikke å gå ifra den.. Så kjøpte den på ny igjen med en tilgodelapp jeg hadde. Var ikke så mye jeg fant så var bare den jeg endte opp med. Alle ønskene mine er ikke i min str eller så hadde de den ikke. Å jeg så håpte på jeg skulle få en skikkelig shopping runde idag. Men men, for ta mamma med meg neste gang. Da finner jeg alltid noe!

Men da for jeg fortsette å rydde, så vi snakkes når jeg er ferdig med det!
Hva syns dere om jakka? 

LØRDAGSSHOPPINGDa skal jeg på shopping med Lena. Oppdaterer dere når jeg kommer hjem. Antrekks bilder er tatt å jeg håper alle for en fin lørdag!

 


 

CHANGES OF PLANS

Jeg skulle egentlig handle og bytte ting idag. But change of plans. Jeg skal være med min kjære når han skal noe jeg avslører senere. Er sikkert jeg som blir mer pint enn han siden det er jeg som er reddest.. Så etter det skal jeg være med Karoline på kaien. Så jeg oppdaterer dere senere jeg. Hva skal dere idag?

BLACK OR BLUE?

Jeg trenger litt hjelp av dere. Jeg klarer ikke å bestemme hvilken farge jeg skal bestille hjem. Når jeg var med Martha på søndag satt vi å kikket å jeg har alltid villa hatt denne i svart. Men så kommer Martha å sier den er så fin i blå å hu skal bestille den i den fargen. Å nå sitter jeg da her å klarer ikke å bestemme hvilken jeg syns er finest. Det ender vell med at jeg tar svart. Jeg og Martha kan jo bytte også siden vi har masse str i alt. 

Hvilken farge hadde dere tatt?

Black or blue, black or blue ...

GOOD NIGHTSorry for lite oppdatering idag men har ikke vært hjemme så måtte dele med dere 2 forhåndsskreve innlegg. Skal prøve å blogge mer imorgen, men er ikke alltid like enkelt. Nå skal jeg hvertfall legge meg for jeg er så trøtt. Så skal jeg prøve på å være flinkere imorgen. Da tenkte jeg meg på kaien med Karoline og en liten shopping tur. Skal være med min kjære å søtte han. Dere for se imorgen hva han skal gjøre eller senere enn det. Er opp til han. Har ikke gjort noe spessielt idag, slappet av med film og kos eneste. Håper alle sammen har hatt en fin andre juledag. God natt!

XMASSALE

Da er det romjuls salg på nelly.com å koden er XMASSALE for dere som ikke visste det. Jeg vet ikke om jeg skal bestille meg noe, men her er mine favoritter. Sikkler etter de to første tingene her, syns dere jeg skal bestille det? Ville jo ha ny kjole å nye sko til nyttår, men vi for se. Skal dere bestille dere noe på salget som er nå?Genser HER Sko HERJakke HER Jakke HERBluse HER Genser HER

Noe dere også likte eller?

DEKSEL TIL IPHONEN

Da har jeg kikket rundt på ebay på iphone deksel siden jeg trenger det, men er så masse å velge mellom å så masse fint. Snakket litt med mamma og hun har en vennine som er i Thailand så kanskje hun kunne kjøpe til meg der slik at jeg slipper å bestille me fra nettet. Men er er hvertfall noen av de jeg syns var kjempe fine. Vil ha noe glitter og stas!


Til dere som har iphone, hvilket deksel har dere? 

ANTREKK - 25.12.12Da er jeg ferdig i keffeselskap å nå skal jeg til min kjære å slappe av. I dag pyntet jeg meg litt siden det er første juledag. Må pynte oss når man kan! Men vi oppdateres når jeg kommer hjem om jeg ikke sover over. Hvem vet. Uansett, håper alle har hatt en koselig førstejule dag så langt!

 

Kos dere i julen med familie, venner å god mat!

KAFFESELSKAPDa skal jeg avgåre i kaffeselskap til farmor med min far. Min lillebror fikk høy feber over natten så jeg skal der før jeg skal til min kjære. Etter det har jeg ikke peiling hva jeg skal, men blir koselig uansett. Hva skal dere idag?

Alle må ha en fin førstejuledag så snakkes vi mer senere. Har tatt antrekks bilder til dere, men har ikke tid til å gjøre det helt klar før jeg går så det kommer senere. 

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS
Ja, da er det 1 juledag å jeg skal bare til farmor på kaffe og kaker med min far så skal jeg etterpå til min kjære. Tenkte og pynte meg litt idag også siden det er så sjeldent jeg gjør det. Men jeg tenkte og vise litt av det jeg fikk igår. Som dere ser på bildene så fikk jeg jakker, penger, gavekort, Iphone, parfyme, shampo\balsam til mitt hår å ja, dere skjønner. Selvfølgelig er det noen ting som skal byttes å det skal gjøres med en gang butikkene åpner. Tror det er på torsdag å da skal jeg rett på byttehandel å kanskje shoppe litt. Må jo bytte ut det jeg ikke likte i noe jeg liker. Nå kommer jo masse på salg også, så mer for pengene! Hva fikk dere til jul?


Jeg elsker alle disse jakkene. Den 1 og 3 er fra vero moda og den jakken er fra H&M. De fra vero moda var litt lange på armene, så skal se om jeg kan få de i en mindre størrelse. Håper på det. For jeg vil ha jakkene, bare ikke alt for lange på armene. Men er bedre med for lange armer enn ikke jakkene i det hele tatt. 

Denne jakka er fra vero moda også å den var kjempe kul. Men er ikke helt sikker på denne jakka. Hva sier dere lesere? Til mer jeg prøver den og til mer jeg kikker på den, så vil jeg ha den. Er egentlig ikke helt min smak, men det er bare noe med den så jeg ikke er sikker på. Usikker på denne jakken. Men ender med jeg tar den for den var jo ganske fin! Men vi for se. Likte dere jakka?
Da snakkes vi senere. Håper alle fikk noe til jul som de ønsket seg!

JULAFTEN

Da er julaften over og jeg skal se på hjemme alene 2. Fikk veldig mye fint, noe skal jeg bytte, men likte så å si alt. Fikk Iphone av bestemor og bestefar å tusen takk til dem! Har hatt den samme tlf i 2 år nå å jeg har fått så nok av den så var kjempe kjekt med en ny en. Kan ikke begynne å bruke den før om noen dager, men det gjør ikke noe. Venter ikke forjeves. Håper alle sammen har hatt en fin kveld å at dere fikk noe av det dere ville! Det har ihvertfall jeg! Skal vise noe av det imorgen eller noe, vil dere det?Hva fikk dere til jul? Har dere kost dere?


ANTREKK - 24.12.12 

 Da sitter jeg og ser på Lemony Snickets, og den er så morsom! Etter på er det 101 dalmantinere. Tvtitting mens jeg venter på gjestene. De kommer om en halv time, men vi skal jo ikke begynne å spise med en gang. Det lukter ribbe og pinnakjøtt i hele huset å jeg blir helt våt i munnen. Noen andre som gleder seg noe sykt? Men da snakkes vi senere alle sammen. Nå er det tvtitting og familie kos!Kjole - Nelly, Sko - Bianco

jHa en fantastisk feiring alle sammen!
God jul til dere alle! 

DA ER JULEN HER

Da er julen her å det jeg gjør hver jul er å se på mikkes jul i andeby, og alle de filmene der. Syns de er så koselige. Jeg ser ikke på askepott og de 3 nøttene eller noe slikt, føler ikke det hører til julen siden jeg hadde filmen på vhs å så den hele tiden før, så er disse så jeg føler har med julen å gjøre. Nå sitter jeg her i benken med snop, fyr i ovnen å mikkes jul i andeby på tv. Etterpå er det Timmisgresshoppes julefest å gleder meg til det.Hva er det dere skal gjøre før finstasen skal på og det er god mat og bare kos?
Jeg skal bare se på tv og slappe av mens jeg gjør meg klar. Klarer ikke vente til maten, pakkene og stemningen!
Ha en god jul alle sammen! 

UKEPLAN UKE 52God morgen alle sammen! Da er jeg endelig hjemme å jeg må bare si GOD JUL! Endelig er dagen her å jeg kan ikke vente til kveldingen kommer. Nå må jeg bare begynne å stelle meg men jeg oppdaterer dere mye mer enn hva jeg har gjort de siste dagene. Er ikke enkelt å blogge uten data..

Jeg skulle oppdatere dere igår, men jeg kom meg ikke hjem. Var hos Martha og Kim å spiste mat og drakk vin så glemte helt ut tiden så endte me jeg ikke sov hjemme inatt. Men nå er jeg tilbake å håper alle sammen får en fin jul! 

SATURDAYGod morgen alle sammen. I dag skal vi finne på noe med Martha å Kim forhåpentligvis. Så om jeg får tak i en pc så skal jeg vise dere den skjønne ungen deres. Hva skal dere idag? Håper jeg får skaffet meg en data slik at jeg kan oppdatere dere! Men vi for se hva jeg for til!

Det var skikkelig deilig å våkne i armene til min kjære å at jeg kunne sove lenge. Kjenner det er så godt med helg å feri nå at dere aner det kje. Var så lei av skolen, stå opp tidelig, alt, så håper motovasjonen er tilbake på topp nå etter jul! 

ANTREKK - 21.12.12

 

 Dette var da dagens antrekk. Endelig kan jeg sove lenge imorgen å det skal bli deiligt! Var kjempe kjekt på oasen å fikk heldigvis handlet inn presangen så nå er jeg ferdig med alle! Nå skal jeg slappe av med min kjære så vi snakkes imorgen. Ha en fin fredag!

Ha en go start på helgen!

SISTE PAKKEN IGJEN!

Da skal jeg på oasen med mitt kjære søskenbarn Lena. Hun må hjelpe meg med å finne julepresang til min kjære. Å herregud det kan ta tid å finne det.. Jeg har null peiling hva jeg kan handle til han. Har en liten ting allerede til han, men må ha en til. Har dere noen tips til meg? Håper det bare ikke er meg igjen som ikke har handlet alle. Var ferdig med de jeg skulle får en stund siden, men helt glemt ut min kjære.. Stakkars. Jaja, skal jo kjøpe til han idag så spiller vell ingen rolle om det var får 1 månde siden eller idag!

Etter på skal jeg til han og sove over. Blir sikkert ikke så masse blogging i helgen siden jeg er hos han å han har ikke data for han ødela den. Men skal prøve å fikse en eller forhåndskrive noen før jeg går nå. Vil ikke dere lesere skal slutte å lese bare fordi jeg ikke kan blogge vettu. Hva skal dere idag? 

 

Har dere noen pakker igjen?

HVILKEN KJOLE ER DU?Da tok jeg testen på nelly.com om hvilken kjole som passet meg best. Ta testen dere og, det kan dere gjøre HER. Jeg elsker paljetter å denne kjolen hadde jeg ikke bestilt meg tror jeg, men syns den var kjempe fin så noe lignende hadde jeg nok tatt!

Om dere tar testen kan dere vell si til meg hvilken kjole dere er! 

DORCO SHAI BARBERHØVEL

Da er det endelig juleferie på meg også. Vært hjemme en times tid og prøvd og rydde litt å nå skal jeg i dysjen og prøve den nye barberhøvelen som jeg fikk i posten. Koster ingenting! Den virker kjempe bra å kan tenke meg at beina mine blir kjempe glatte etterpå. Du fikk med en barberhøvel i tilegg også kan du henge den på veggen eller hvor du vil. Så glad jeg besilte dette hjem.Vil dere ha en anmeldelse om de om en stund etter jeg har fått prøvd den å si hva jeg syns? Eller syns dere ikke noe om det?

Dere kan også bestille en gratis prøvepakke HER

Da snakkes vi senere alle sammen! Har dere prøvd denne før?

ROMANTISKVELD!Da skal jeg fortelle litt om bursdagsfeiringen igår. Jeg og min kjære hadde en veldig god middag og drakk rødvin. Ikke at jeg er så fæn av rødvin, foretrekker hvit, men den var ikke så fæl så litt gikk ned. Vi bare slappte av og koste oss i hverandres selskap. Vi tok jo også en tur på oasen, men ikke at vi var der så lenge. Jeg håper bare han hadde en fin dag å at han koste seg masse! 

Men da snakkes vi senere alle sammen! 

MC DONELS DATE

Da er jeg kommet meg hjem og skal legge meg før den allersiste skole dagen før jeg kan si jeg har juleferie jeg også. Kjenner det skal bli så sykt deilig med feri, masse god mat og alt. Men før jeg legger meg vil jeg bare fortelle litt om dagen min.

Jeg og min kjære gikk på oasen for der var det nattåpent idag. Vi gikk i 6 tiden, så vi var ganske tidlige. Men herregud så masse folk. Liker ikke å gå rundt å kikke jeg da når jeg så vidt kan gå og bevege meg. Så vi stakk å spiste ute alikevell på mc donels. Var kjempe koselig selvom vi hadde hatt en romantisk middag hjemme hos han. Men det forteller jeg mer om imorgen. Så vi spiste ute alikevell, bare at det var på mc donels. Uansett hvor det var så var det ganske godt med en cheesburger og bare sitte der å snakke og tulle. Men nå er det kveld for meg så vi snakkes mer imorgen alle sammen!God natt alle sammen!

ANTREKK - 20.12.12 

 

Jeg pyntet meg ektra mye for min kjære idag så kanskje jeg var litt vell pyntet for skolen, men men. Da storkoser jeg meg med min kjære så jeg oppdaterer dere når jeg kommer hjem her ifra! Noen tips til hva jeg kan gjøre for å gjøre dagen hans eksta spessiel?

Men nå kom hvertfall antrekks bildene som jeg hadde lovet dere. Håper dere liker det! Jeg elsker slike jakker som jeg har på meg i dag å skal prøve å fylle kleskapet med bare slike jakker. Noen andre som syns slike er fine? For høre det er tantette men jeg syns de er fine så da for jeg bare ha en tante stil. Dere for hvertfall ha en fin dag alle sammen. Nå skal jeg fortsette å kose meg med min kjære!

Ha en fin dag videre alle sammen!

SNEAKPEAK

Da er jeg ferdig på skolen om en liten halvtime å da skal jeg rett til min kjære å feire dagen hans. Vet ikke om det blir middag hjemme eller om vi skal ut å spise. Det for han bestemme så vi for se etter skolen om hva han vil gjøre på. Her er hvetfall en sneakpeak antrekke mitt idag. Håper dere liker det! Kommer ut litt senere. Har på meg en blezer som jeg har brukt en gang før å jeg skjønner ikke hvorfor den bare har hengt i skapet mitt i så langt tid. Klager på jeg ikke har noen klær, men de jeg liker bare henger i skapet. Lurer på hvorfor.. Jaja, opprydning i klesskapet skal gjøres etterjul så for jeg hive litt ting da selvom jeg hiver klær titt og ofte så snart har jeg jo ikke noe igjen føler  jeg.

Men dere for ha en fin dag så snakkes vi senere! 
Hva er deres planer for dagen? 

CHRISTMAS HEADERDa har søte Lisa laget en ny header til meg som er litt juleaktig. Er ikke sikker på om jeg skal bruke den eller ei, hva sier dere? Er så fornøyd med det hun laget sist at jeg har litt lyst til å ha det, men siden det er snart jul kan jeg jo kanskje ha en liten forrandring?

A GLASS OF WINEDa er kvelden over og dette har vært en kjempe kjekk dag. Å gå ut å spise, ta et glass vin eller 2 i uke dagene er bare så koselig at det må kanskje gjøres litt oftere. Det var kjempe kos på kaien og kan nesten ikke vente til jeg skal være med Tina igjen. Er alltid like morsomt å gjør å være med henne. Kanskje derfor hun er min bestevennine! For og oppsumere alt i alt, en fantastisk kveld!

Nå er jeg kommet meg hjem og skal snart legge meg. I morgen er det burdag med min kjære og jeg har noen ting å gjøre før morgendagen før jeg tar helt kveld. Håper dagen blir slik jeg har forestilt meg det! Ha en god natt alle sammen! 

Håper alle sammen har hatt en fin tirsdag!
Det har ihvertfall JEG! 

DATE MED TINA PÅ CAFE MMDa sitter jeg på kaien med bestevennina mi Tina. Vi drikker vin og koser oss masse. Vi skulle spise, men det endre bare opp med at det bare er jeg så spiste. Bestillte vin, men Tina likte den ikke.. Jeg syns den er kjempe god. Men vin er ikke noe for Tina tydligvis. Er så kos med vennine kveld med sladdring. kos mat og vin! Håper alle har en fin dag!

Oppdaterer dere når jeg kommer hjem senere med flere bilder av kvelden! 

Hva gjør dere idag?

READY

Da er jeg klar for dagen. Jeg er på skolen akkurat nå, men etter skolen skal jeg møte vennina mi Tina på cafe MM og skal spise litt og ta oss noe godt og drikke. Gleder meg. Kan ikke vente til kl blir 3 slik at jeg kan gå ned på kaien og spise litt. Vet ikke om det blir mat eller dessert på Tina, men jeg skal hvertfall kjøpe meg noe godt og spise. 

Jeg har en rutine hver dag før jeg går på skolen, og det er å kjøpe meg iskaffi. Jeg klarer meg ikke en dag uten nesten. Er veldig sjeldent jeg ikke drikker iskaffi. Er det noen andre så må ha noe på morgenen? Jeg er sånn om jeg ikke drikker iskaffi så er jeg trøtt å føler dagen ikke startet så bra. Men da oppdaterer vi senere. Ha en fin dag alle sammen!TUESDAY

Da er det endelig gjort. Jeg har skiftet lommeboken min! Den til venster var den jeg hadde før. Glidlåsen er helt ødelagt å det  har den vært en stund så nå er lommeboken jeg kjøpte meg i Mai tatt i bruk. Syns min nye lommebok er så finere enn den gamle. Skulle ha byttet for lenge siden!

Nå før jeg legger meg skal jeg bare ut med hunden en liten tur først. Satt jo barnevakt på lillebroren min. Vi så en disney channel film også skulle han i seng. Har fått gjort litt rydding idag da. Skulle skifte på sengen egentlig, men det gjør jeg heller en annen dag når jeg får sengtøy. Jeg vet ikke hvor det ligger å vil ikke begynne å rote oppe og i tilegg sover lillebroren min der oppe og kan ikke vekke han. Men det gjør sikkert ingenting om det skiftes på imorgen. Håper alle har hatt en fin tirsdag!God natt alle sammen! 

NEW YEARS SHOES

Jeg har et dilemma. Etter jul skal jeg bestille meg 1 par nye sko som jeg skal bruke på nyttår om de kommer fram. Jeg har plukket ut 4 stykker som jeg likte aller best. Men nå er probleme mitt, hvilke av de? Jeg har veldig lyst til å bestille alle sammen men jeg må ta et par om gangen. Hvilke hadde dere valgt? Er jo veldig fint med glitter og slikt på nyttår så alle skoene har et slags glitter på seg. Kanskje det også blir en kjole i samme slengen? Etter jeg kom hjem har jeg ryddet rommet, støvsuget, pakket inn julepresanger og endelig kan jeg slappe av med pizza og one tree hill mens jeg venter på at foreldrene mine skal gå for jeg skal sitte barnevakt på lillebroren min. Har fremdeles litt rydding og gjøre så må sette i gang om en stund etter jeg har slappet av. Hvordan har deres tirsdag vært?

EVERYTHING WHITE

Da er det 30% på alle hvite varer på bik bok idag! Jeg elsker jo bik bok sine klær, eller mange av dem hvertfall å sjekker hva dagensluke er hver dag å i dag fant jeg meg 4 hvite plagg jeg vil ha. Er vell flere egentlig, men disse er de jeg liker best! Noen hvite ting dere ønsker dere fra bik bok?

 


Noen av de du likte eller ønsker selv?

I SLAGET!

God morgen alle sammen! Jeg er en person som aldri vinner noenting, uansett hvor mange ganger jeg prøver så er det aldri meg. Men nå er jeg i slaget! Jeg har vunnet 2 gaver fra 2 forskjellige bloggere og jeg må nesten juble av glede. Den første jeg vant inneholder øyenbrynspenn, glittereyeliner, 3 pak med aplikatorer og minivippetang. Bloggen hennes kan dere finne HER. Også vant jeg et soltkort med verdi av 100 kr av søte >Ida>! Jeg har nesten vært med på alle konkurransene hennes og endelig var det jeg som vant! Kanskje hun syns litt synd på meg siden jeg melder meg på og aldri vinner. Haha, neida, men uansett så var det kjekt og vinne solkort og alt det dilldalle fra den andre. Så tusen takk til begge bloggerne som valgte ut meg!Noen andre som har vunnet noe i det siste? 

A GOOD DAYDa er mandagen over og jeg kjenner det skal bli godt med søvn. Jeg skulle egentlig møte Bodil imorgen, men tror ikke det blir noe av alikevell. Må få meld av henne først så ser vi. Men jeg skal hvertfall passe min lillebror, så blir at jeg sikkert er hjemme imorgen. Hva har du gjort idag? Jeg har hvertfall hatt en god start på uken og det håper jeg at dere også har! God natt alle sammen!

GOOD START
I dag var det en god start på denne uken! Jeg har fått prakis plass på Grønnestad frisør så etter nyttår finner dere meg der 4 onsdager! Nå sitter jeg hos farmor med Rebecca og drikker varm skjokolade. Vi har hatt en kjempe sunn og god middag med laks og masse grønnsaker, var kjempe godt. Skal ikke til farmor og farfar og spise på mandagane på en stund nå, begynner vell med det igjen når skolen begynner igjen. Kjenner det skal bli deilig med fri nå. Bare 4 dager igjen! Så etter jeg er ferdig her skal jeg til min kjære og slappe av med litt tvtitting før jeg skal hjem og ta kveld. Så alle må ha en fin mandag!Håper alle har hatt en fin start på uken! Hva skal dere idag? Vi snakkes senere!

WANTS FROM FRANSA

Fransa er egentlig eg ganske damebutikk, men jeg fant alikevell en jakke jeg likte! Hva syns dere? Er vell kanskje pga jeg har en ganske damestil selv som jeg får hørre titt og ofte. Men men, syns det er nå ganske fin syns nå jeg. Er sjeldent innom denne butikken, men jeg kikker avogtil og da finner jeg meg nesten alltid en liten jakke med glitter eller noe som jeg likte. Kanksje jeg burde gå innom mer og kikke litt. 

UKEPLAN UKE 51God morgen alle sammen! Da er jeg på skolen og holder på med å klippe så oppdaterer dere senere. Er egentlig ikke i form idag. Er veldig kvalm så håper det går over. Jeg har ikke så mange planer denne uken skal feire min kjære som blir 22 på torsdag og da skal jeg lage middag og vi skal drikke litt vin. Så gleder meg til det! Ellers skal jeg på kaien og kanskje ut å feire 22 års dagen enda mer, vi for nesten se. Så dere for ha en fin uke alle sammen! Å det er bare 1 uke til jul, å som jeg gleder meg. Håper bare snøen kommer tilbake.

Har dere noen planer denne uken? 

NEW NAILSGod natt alle sammen! Da er jeg kommet meg hjem men nå må jeg hoppe rett i senga for jeg er så trøtt. Unnskyld for veldig lite blogging, men har ikke vært hjemme og har ikke hatt data eller noe så har desverre ikke hatt mulighet. Men i morgen er jeg tilbake for fult!

I dag hadde jeg bestilt meg time til å fikse neglene mine. Karoline var med meg, så kjekk som hun er! Jeg ble storfornøyd med neglene mine. Er franskmanikyr på tuppen med sølv glitter. Endelig er neglene mine tilbake å klar til jul og fest! Noen som likte de nye neglene mine? 

SALG H&M

Til dere som liker klærne på H&M her er det salg med masse fine ting! Jeg har mange ønsker fra H&M, og her er noen av tingene jeg vil ha. Liker veldig godt klærne på H&M. Er helt grei kvalitet og er ikke noe spessielt dyrt heller. Så her er resten av ønskene mine her ifra HER. Har vi noen av de samme ønskene der ifra?

 Da får dere ha en fin lørdags kveld videre så snakkes vi morgen når jeg kommer hjem! Håper alle har hatt en fin lørdag!

ANTREKK - 15.12.12

 

I dag kom helsvart antrekket på. Liker faktisk veldig godt at antrekket er bare svart. Syns det er ganske fint egentlig. Hva syns dere om det?

Jeg skal bare slappe av denne lørdag med tvtitting, god mat og snop. Så det er min lørdag. Er viktig og slappe av også i helgene og ikke bare drikke. Skulle feire Tina, men er ikke det kjekkeste og drikke når alkohol bare gjør hode værre, så jeg skal innvitere henne på kaien til et glass vin neste uke. Får bare håpe hun sier ja. Haha, neida. Det gjør hun nok! Så gleder meg til å ha litt bestevenn kvalitetstid med henne snart. Håper alle sammen har en fin lørdag. Har dere noen planer idag?

 

Ha en fin lørdag og kos dere masse!

IKKE ALLTID LIKE ENKELTDa skal jeg ut og farte litt siden formen er på bedringens vei. Skal slagge av resten av dagen for vil ikke ligge i sengen en hel dag i de nærmeste dagene! Jeg var ute og skulle ta antrekks bilde til dere. Alle sier det er kaldt ute, og det syns jeg ikke. Jeg frøs ikke når mammaen min tok bilder av meg. Men det som irriterte meg var den vinden. Alt jeg gjør for dere lesere! Fikk tatt noen brukende bilder, så de kommer senere. Så har dere noe å glede dere til! Er ikke alltid like lett og få tatt bilder når være ikke vil være på min side. Er ikke kjekt og stå der ute når vinden blåser deg over ende. Men dere for se resultatet senere! Har på meg den nye toppen og det nye armbåndet fra bik bok!Jeg skal ikke ligge hjemme inatt, så kommer ikke innlegg før på ettermiddagen i morgen eller noe. Jeg har også bestilt meg en time hos noen å skal der med Karoline kl 12. Gud som jeg gleder meg. Jeg kan ikke gi dere et lite hint heller. Har skrevet om det for en stund siden. Det er min julepresang til meg selv! Så mine penger skal brukes på dette, heldigvis er det ikke for dyrt! Så dere for se imorgen når jeg kommer hjem.

Ha en fin lørdag alle sammen! Hva skal dere? 

NEW YEARS DRESSGod morgen alle sammen! Da har jeg stelt meg ferdig. Tenkte og ta antrekks bilder til dere, men er nesten full storm ute. Men skal prøve å fikse det uansett til dere. Jeg sitter og kikket på nyttårskjoler. Har vell noen jeg kan bruke, men vil ha en ny en. Så etter jul tenkte jeg og bestille meg en av disse nydlighetene. Hvilken syns dere var finest? Dere må gi meg beskjed hvilken dere hadde besillt. Når det er så mange fine er det vanskelig å bestemme seg!

Formen min er bedre, men kjenner hodeverken kan komma tilbake.. Men vi for se hva som skjer i løpe av dagen. 

WANTS FROM KAPPAHL


Da har jeg ligget i sengen helt siden jeg kom hjem og har prøvd og sove. Har sovet litt, men hodeverken er enda ikke borte så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller finne på. Er ikke noe bra å være på dataen, men blir kjedelig i lengden og ikke gjøre noenting heller. Men nå skal jeg prøve å se en liten episode av one tree hill å prøve å legge meg etterpå. For det sikkert ikke til siden jeg har sove noen timer, så tenker jeg ikke for sove før om noen timer.

Jeg kikket litt på KappAhl sin hjemmeside for å få tiden til å fly å fant 4 jakker eller hva jeg skal kalle dem for og syns de var ganske søte og fine. Likte best den øveste jakken som er på første bilde. Det var fin favoritt! Hva sier dere? 
Håper
alle har hatt en fin start på helgen! 

SICK FRIDAYDa ligger jeg i senga og føler at hode mitt sprenger. Unnskyld for at dere ikke har hørt noe fra meg før nå, men var ikke på pcen på skolen og mens jeg var på skolen fikk jeg kjempe vondt i hode. Siden jeg kom hjem for et par timer siden har jeg ligget i sengen. Skal legge meg litt ned på nå siden nå har jeg fått i meg mat og håper søvn hjelper. Chips og skjokolade har jeg her også og etter en liten stund med søvn tenkte jeg og se litt one tree hill og slapper av. Jeg ville bare innom å si hei og imorgen skal jeg komme med innlegg til dere før.

Så er ikke en så god start på helgen for meg!Hva skal dere idag?

NIKITA TOPP

Da er jeg kommet meg hjem og skal legge meg. Har ikke vært hjemme før nå å nå skal jeg rett i seng for jeg er kjempe trøtt. Har også veldig vondt i visdomsjekselen min og skjønner ikke helt hvorfor. Er helt hoven og sår å kan ikke ha munnen igjen som normalt. Veldig kjedelig. Så må bestille en tannlege time fortest mulig tror jeg for kan jo ikke spise nesten. Så må sjekke og se hva som ser. Sist jeg sjekket de så var det ikke noe galt med dem å de våkste beint og fint, men nå gjør det veldig vondt på den ene siden..

Etter skolen gikk jeg på Bik Bok og handlet meg denne toppen. Det ble nr 2 som jeg skrev om tidligere. Syns den var finest i virkeligheten også så jeg kjøpte den. Å er veldig fornøyd med valget mitt. Gleder meg til å bruke den! Noen andre enn meg som var innom idag og handlet siden det var 30 % på alt? 

Ha en god natt alle sammen! Snakkes mer imorgen!

WHERE IS THE JACKET FROM

Mange av dere lurte på hvor denne jakken er ifra å jeg fikk en av min kjære mor etter at hun hadde vært ute å reist med min far å hun hadde kjøpt den på Zara. Tror ikke den selges lengre men dere kan jo se om den fremdeles er i butikken om dere har Zara nærme dere. I Haugesund er det desverre ikke en Zara butikk noe jeg syns er veldig domt for jeg elsker klærne fra Zara. Men nå har jeg hvertfall svart på hvor jakken er ifra så håper at dere ble glad nå. Jeg har bare brukt den 2 ganger men kommer til å bruke den mer framover. Jeg liker best sølv og på jakken er det gullglidlås så likte ikke det i begynnelsen, men jakken er så fin uansett at jeg bryr meg ikke. Jeg for bare kjøpe noen gull armbånd eller noe så jeg kan ha til jakken.
WHAT DO YOU THINK

Da trenger jeg litt hjelp fra dere lesere. Jeg skal kjøpe meg en av disse toppene idag på bik bok. De er nesten helt like, det eneste som er forskjellen er mønsteret på toppene. Men jeg klarer ikke å bestemme meg om hvilke av de jeg syns er finest. Syns egentlig den nederste er finest, men for prøve de på å se hvilken som er finest på. Hva sier dere? Det er veldig mange som har disse toppene og det skjønner jeg godt for de er jo kjempe fine!

MISUNNELIG!Da er jeg kommet hjem etter at jeg var med Karoline når hun skulle fikse neglene å jeg er så misunnelig på henne! Jeg og vil ha! Det tok si tid det greiene der, men etter 3 timer så var vi ferdige. Jeg fikk vondt i hode når jeg var der så jeg skal hvertfall i seng tidelig idag. Må gjøre noe engelsk greier til imorgen også, men gjør det kjapt så er det rett i seng på meg. Men tilbake til neglene. Jeg elsker franskmanikyr og det ble kjempte fint med de diamantene Karoline tok på. Noen andre enn meg som er enige i at de var kjempe fine? 

ONSDAGS PLANER

Da er snart skoledagen over og etterpå skal jeg være med >Karoline< og være med når hun skal fikse neglene sine. Jeg kommer til å bli så sjalu etterpå. Jeg og vil ha lange og fine negler igjen. Jeg har ikke hatt fine negler på kjempe lenge føler jeg. Så kanskje jeg også må fikse dem? For jeg  gjøre noe med dem snart! Etter på vi er ferdige der skal jeg nok bare hjem og slappe av tenker jeg. Hunden vekte meg inatt med bjeffingen sin så ble ikke så masse søvn på meg inatt kan dere si. Er helt utslitt og veldig trøtt så må legge meg tidelig idag å få igjen litt skjønnhets søvn. Håper bare han ikke vekker meg inatt også!

Vi snakkes senere når jeg er kommet meg hjem med oppdatering om hvordan Karoline sine negler blir om jeg ikke får nett der hun skal fikse dem. Da hører dere fra meg før.
 


 

Noen planer for dagen? Uansett så må dere ha en fin onsdag! 

BIRTHDAY GIRLDa er det den 12.12.12 å det betyr at min bestevennine Tina har bursdag. Så gratulerer så mye med dagen gull jenta mi! Jeg har kjent henne i flere år og siden vi begynte og v'ære venniner har vi alltid vært kjempe close. Tina er en fantastisk jente og jeg gleder meg til å feire henne ! Love you doll!

ANTREKK - 11.12.12 

Nå sitter jeg her og holder på med en norsk ting. Mamma hjelper meg, men vi skjønner ikke noe uansett. Analysering av noveller og ting er ikke min sterke side for å si det sånt. Så når jeg er blitt ferdig med den så er det rett i dysjen og rett i senga!

Det var kjempe kjekt på danseforetillingen. De er jo kjempe flinke. Nesten så jeg vil begynne på dans igjen selv. Men godt at ei i familien enda går på dans å hun er kjempe flink. Var kjempe kjekt og se på henne. Var med farmor og hennes søster og det var kjekt det. Men da snakkes vi senere heller alle sammen!


 

TRAVEL DAG

Da er jeg akkurat kommet hjem nesten å skal rett ut dørene igjen. Jeg skal se på søskenbarne mitt når hun skal være med på en danse forestilling så det skal jeg nå med min farmor og søsteren hennes. Gleder meg! Elsker dans. Gikk på det selv å har så lyst til å begynne igjen. Men har ikke tid. Så nå har jeg bare hevet i meg mat å må springe. Må gjøre en oppgave og når jeg kommer hjem så en travel dag idag. Kommer antrekks bilde senere, her er en liten titt!

 Ha en fin dag alle sammen. Hva skal dere idag?

EVERYTHING BLACK

Bik bok er en av mine favoritt butikker. Derfor sjekker jeg hver dag hva som er på salg der ifra i juldetiden å idag er det alt som er svart, 30% idag på alt. Skal du ta turen innom? Jeg er litt sånn at jeg tørr ikke å handle meg noe i tilfelle jeg får det til jul av noen, men om jeg ikke for det kan jeg jo bare handle meg det etter jul. Værre er det ikke for meg. Men er kjekt å se for det! Har du noen svarte nydligheter du vil ha fra bik bok?

Nå sitter jeg på skolen og holder på å dokumentere for imorgen er det innlevering. Jeg skal kanskje værme farmor idag å se på et danseshow som søskenbarne mitt er med i. Men vi for se. Alle må hvertfall ha en fin dag.

Har du en eller flere av de samme svarte favorittene som meg?

NEW ARRIVALS FROM BIK BOK

Da kikket jeg på bikbok.com men jeg og Rebecca venter på at vi skal gå å jeg fant 4 plagg jeg syns var kjempe fine som nettopp er kommet inn på bik bok. Når jeg var å handlet julepresanger med Lena sist uke kjøpte hun seg den nederste genseren i blått å den syns jeg var så fin! Har lyst på den i blå, hvit, grå å så å si alle fargene. Å den var billig også, 200 kr, det var jo ikke noe å klage på! Å de to jakkene, å herregud, de var jo bare aldeles nydlige. Har lyst på begge to. Men ville bare dele med dere mine favoritter som er kommet inn på bik bok! Hva syns dere? De nyeste tingene kan dere finne HER
Ha en fin dag videre alle sammen. Snakkes når jeg er kommet hjem igjen. Håper dere har hatt en fin mandag. Hva syns dere om plaggene?

ANTREKK - 10.12.12Genser - Vero Moda, Bokse - H&M, Topp - Bik Bok, Sko - Bianco

 

Da sitter jeg hos farmor og har akkurat spist middag.  Så nå sitter jeg her med Rebecca å snakker å spiser julekaker mens vi venter på kakao. Koselig start på uken! Det er helt sykt, er bare 2 uker igjen til jul! Jeg mangler bare presang til 1 person så må få gjort det iløpe av uken tenker jeg. Noen andre som ikke er ferdig med julepakkende enda? Jeg har bare et problem, hva kan jeg kjøpe til en gutt? 

Jeg vet ikke hva jeg skal idag. Pappa har jo bursdag men blir nok ikke kaker før imorgen siden da har mamma bursdag! Bursdagsuke denne uken! Kanskje jeg kan gjøre pappa en liten tjeneste eller noe. For se hva jeg finner på. Skal til en å slappe av senere så gjør noe imorgen!Hva skal dere idag?

UKEPLAN UKE 50God morgen alle sammen. Har stript ei her på skolen så derfor jeg ikke har oppdatert dere før nå. Denne uken er det mange som har bursdag. Pappar har idag, mamma imorgen å på onsdag har bestevenninen min Tina 18 års dag, så feire henne i helga kanskje? Fikk ikke troffe Martha å babyen hennes sist uka på grunn av at hun er blitt syk.. Så håper jeg for møte henne denne uken. Har dere noen plander denne uken?

LONG HAIR AGAIN

Da har jeg prøvd å lastet opp bilder her i hundre år å endelig fikk jeg det til. Fikk bare lyst til å smelle igjen pcen å ta kvelden men så gikk det fint til slutt. Ville bare vise dere litt av hvordan håret mitt ble. Tok det på kjapt for å se å jeg elsker det! Så i morgen skal extensione på igjen å det betyr jeg må stå opp tidligere enn hva jeg pleier.. Men da for jeg bare legge meg tidligere også så går nok det fint. Er egentlig ganske trøtt også så snart er det legge tid for meg. Så god natt alle sammen.

Håper alle sammen har hatt en fin helg så snakkes vi mer imorgen!Hva syns dere om håret? 

WANTS FROM B YOUNG

Da vil jeg dele med dere noen jakker\gensere fra b young som jeg likte veldig godt! Handler sjeldent der ifra, men kanskje jeg skal begynne å gå innom butikken avogtil. Jeg kikker alt for mye på klær på nette.. Finner alt for mye jeg vil ha å kommer aldri til å handle alt av det, men kjekt å kikke alikevell. Hva syns dere om tingene?

Da skal jeg rydde romme å se one tree hill for tigerstaden begynner på tv. Ha en fin søndag alle sammen!
Har dere en favoritt?

CALIFORNIA HAIR

Da er jeg tilbake igjen! Hvordan har helgen deres vært så langt? I går hentet jeg håret mitt i posten å jeg elsker det! Passte helt perfekt i håret mitt å lengden å kvaliteten virker kjempe bra. Å som regel pleier  pleier tuppene på extensionene å være slitte, men det var ikke disse så sa slipper jeg å klippe dem. Har fargen #160 honey å 50 cm å det var mer enn nok! Gleder meg til å ha det på meg i morgen! 

Jeg skal bare slappe av resten av dagen å gå en liten tur med hunden min så dere for ha en avslappende søndag så snakkes vi senere!

 

ANTREKK - 08.12.12 

Da kommer antrekks bilde til dere som jeg lovde dere. Er ikke hjemme enda, å jeg vet ikke om jeg kommer hjem igjen desverre. Men, kommer mer innlegg imorgen om jeg ikke kommer hjem ikveld. Men dere for uansett ha en fin dag så snakkes vi senere eller imorgen! Tok på meg det nye smykket som jeg kjøpte igår å syns det passte helt perfekt til denne genseren! Love it.

 

 Da blogges vi senere. Kos dere ikveld!

PLANS OF THE DAY

God morgen alle sammen. Nå holder jeg på å skal lage kakao til meg og lillebroren min før jeg skal ut. I dag vet jeg ikke helt hva som skjer. Hadde ikke en god natt inatt Lå bare å vridde meg så har ikke fått så mange timer på øyet. Men nå er jeg våken å klar for hva dagen kommer til å bringe!

Nå skal jeg snart på butikken og hente extensione mitt som er kommet i posten. Å jeg gleder meg sånt! Er blitt ganske vant med min naturlige lengde å begynt å like den nå, men savner å ha langt hår også! Håper bare fargen passer å at det blir fint når jeg setter det i håret. Kommer med innlegg om det imorgen hvordan det ble. Vet ikke hva tid jeg er hjemme men kommer antrekks bilde senere til dere! Så her er en sneakpeek til dere.

Har dere noen lørdagsplaner?

INNKJØP AV SMYKKERDa er jeg kommet hjem etter et koselig besøk hos min søster med Lena. Vi spilte et spill som heter terapi og bare snakket og tullet. Jeg har ikke helt den samme humoren som de to andre tuttene, men var veldig morsomt for det. Før jeg og Lena kjørte til Linn så gikk vi innom bik bok. De smykkene jeg ville ha hadde de bare i svart å det var ikke fint i virkeligheten så jeg endte opp med det ene armbåndet jeg ville ha å et nytt smykke. Hva syns dere? Jeg likte det bedre enn det andre jeg ville ha faktisk.Dette smykke kostet 199 kr og armbåndet 179, men betalte bare 200 for begge to.Men da sier jeg god natt så snakkes vi mer imorgen alle sammen! Håper alle har hatt en fin start på kvelden! 

ANTREKK - 07.12.12Da er det helg folkens å min helg begynner med at jeg skal til søsteren min med Lena. Vi skal nok bare se film og snakke litt. Blir sikkert kjempe kos. Jeg håper vi rekker at jeg kan kjøpe meg noe fast food jeg bare kan kjøpe på en plass som heter Åkra. Å det er så nam at jeg må spørr Lena om vi skal spise hos søsteren min hvis ikke skal jeg kjøpe meg det! Håper jeg for tid til å gå innom oasen også å handle de smykkene jeg vil ha. Hvis ikke blir jeg rett og slett lei meg. Har så lyst på de å idag kan jeg gjøre et kupp! Hva skal dere idag?

 Jakke- Vero moda, Topp - Bik bok, Boksa - Vero Moda, Sko - Nelly.com

Håper alle sammen for en fin start på helgen!

JEWELLRY

Da er det 2 for 1 på bik bok idag på alle smykker, så da tenkte jeg og gå innom å handle meg 2 smykker som jeg vil ha, eller kanskje 1 armond å 1 smykke, hva sier dere? Skal noen av dere gå innom bik bok og handle dere smykker ?

Jeg har lyst på disse 2 smykkene å dette armbåndet. Smykkene koster 199 og armbåndet koster 179 kr. Men når det er 2 for 1 så er det jo ikke galt i det hele tatt!  


Snakkes senere !

MUFFINS BAKING


Du trenger:
2 egg
3 dl hvetemel
1,5 dl melk
50 g smeltet margarin
1,5 dl sukker
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0,5 ts salt

  

  

Først begynner du med å blande eggene og sukkeret og visper det til det blir eggedosis. Når det er gjort tar du å smelter smøret og hivert det oppi mens du blander alt det tørre i en bolle og hiver det oppi med melken og smøret og blander sammen til en røre. Så enkelt der det! Så tar du de bare i muffinsformer inni ovnen i 10-15 min å vips så er de ferdige.

De ble bare 15 stykker hos meg, men brukte extra store muffins former så denne oppskriften er beregnet for ca 30 stykk.Nå skal det nytes litt muffins og kveldsmat før det blir kveld hos meg. Noen som ble fristett?

VINN GAVEKORT FRA NELLY.COM VERDI 5000 KR!Jeg kom over en konkurranse på en annen blogg som dere bare må delta på selv. Du kan vinne 5000 kr fra nelly.com, hvor bra er ikke det? Bare gå innpå HER, legg igjen en kommentar så er du med du også. Jeg har så masse ting på nelly jeg har lyst på så 5000 kr derifra hadde ikke vært feil! Kommer du til å delta på denne?

PRØVD NOE NYTT

Da sitter jeg her på skolen og venter på at dagen skal bli ferdig slik at jeg kan gå hjem. Vet ikke helt hva som skjer idag, venter enda på en melding så vi for se. Men uansett, i dag er det sol ute og egentlig ganske fint utenom at det er sykt kladt ute som det har vært den siste tiden. Men holder ut litt til. Må nesten gå å få handlet inn noen ting til vinteren. Kan finne hva jeg trenger HER.

Jeg prøvde ut et nytt redigerings program nå, hva syns dere? Skjønner ikke alt enda, men etter Karoline forklarte meg så har jeg forstått litt av det hvertfall. Noen andre som bruker pixlr.com?Dere for hvertfall ha en fin dag videre så snakkes vi snart igjen!

MY NEEDS FOR THE WINTER

God morgen alle sammen. Da er hode litt bedre og jeg sitter på skolen og håper på at jeg blir helt god til slutt igjennom dagen. Sorry for lite oppdateringer igår, men jeg la meg i 9 tiden for hode mitt holdt på å eksplodere så jeg måtte bare ta en tidelig kveld. Så derfor ble det ikke noe mer innlegg på dere igår. Men idag er jeg tilbake!

Jeg tenkte og dele med dere my needs for the winter. Jeg så i skape mitt å så jeg ikke har noen vinterklær eller nesten noe som kan holde meg varm, så da må jeg ha en liste for hva jeg trenger for å overleve denne kulden. Er jo så kaldt at jeg gruer meg sykt til å gå ut døren hver gang.Skjerf: Jeg trenger inderligt et skjerf. Jeg mistet mitt når jeg var på cafe MM for en stund siden så det må handle inn det.

Handsker: Noen søte små handsker som kan holde meg varm på hendene!

Pels krage: Det er en sånnen pelskrage som du kan feste på kåper og slikt, trenger det for å gjøre kåpene mine litt mer varme.

Gensere: Jeg har nesten bare cardigans som er syltynne å ikke noe varme. Har noen "vinter" klær, men ikke som er så varme så noen gode varme gensere er et must.

Jakker: En fin kåpe med pels krage eller noen nye pelskåper hadde vært helt perfekt for å holde på varmen.

Uggs: Noen varme uggs som jeg kan ta på meg på skolen bare for å holde varmen. Har jo mine elskbare høyehøler med pels, men var ikke så varme ...

Noe dere trenger til denne kalde vinteren som er komt? Her er hvertfall min liste! 

WANTS FROM GINA TRICOT

Da sitter jeg her og har kjempe vondt i hode, så idag orker jeg ikke å ta antrekks bilder til dere eller noe. Så unnskyld for det. Skal bare slappe av å prøve å få vekk hode verken så ville dele med dere noen nye ting fra gina tricot som jeg syns var kjempe fine. Hva syns dere?

Så alle sammen må ha en fin dag så skal jeg ligge å slappe av en stund så snakkes vi senere!

Da snakkes vi senere lesere!

30 % PÅ BIK BOK

God morgen alle sammen. Da vil jeg bare dele med dere at det er 30% på alle ytterjakkerbik bok idag, så kanskje dere for kjøpt noen julepresanger eller kanskje kjøpe noe til dere selv som dere vil ha? Jeg har 3 jakker fra bik bok jeg er helt forelsket i så de har jeg delt med dere før, men her er de igjen. Så her kan dere finne resten av hva jeg ønsker meg fra bik bok HER, HER. Har dere noen favoritter som jeg ikke har kanskje? Var kjempe deilig å sove litt lengre idag. Våknet opp til samme tid, men la meg igjen slik at jeg kunne sove litt lengre. Vekte Karoline når jeg snakket i telefonen, men det gikk så fint atte. Så nå sitter vi begger her å venter på at vi skal deles. Hun skal til moren sin og jeg skal til en å spise lunch eller frokost eller hva jeg skal kalle det på denne tiden.

Så alle sammen må ha en fin onsdag videre. Jeg skal hvertfall nyte fridagen min!

VENNINE KOS

Da sitter jeg og Karoline og ser på the devil wears prada å har akkurat spist pizza. Begge to sitter med dataen på fanget men nå er det film tid. Er så deilig og tenke på at det er fri imorgen og vi kan sove lenge. Men er jo typisk meg at jeg vokner opp til samme tid i morgen som jeg alltid gjør. Karoline er et b menneske så stakkars hun som skal ha meg på ligge besøk. Haha, neida. Hun overlever nok! Men nå skal vi fortsette å kose oss så dere for ha en fin natt til dere som skal legge dere!Håper alle har hatt en fin tirsdag!

ANTREKK - 04.12.12

Da er jeg hos Karoline å vi ser top model. Skal sove over hos henne ikveld siden det er skolefri imorgen så pizzaen skal i ovnen om en stund å det er masse godt på bordet så nå skal vi kose oss. Vi skal sikkert jobbe litt med skole arbeid også sidet vi har en stor innlevering som kommer snart. Hva skal dere ikveld?

Når jeg tok bilder til dere idag så har kamera mitt vært i et annet modus så nå har jeg prøvd å gjøre det noelunde bra til dere, bildene vill ikke lye meg uansett hva jeg gjør så dette moduset skal jeg aldri bruke igjen. Men da for dere ha en fin tirsdags kveld så snakkes vi senere!Bokse - H&M, Sko - Bianco, Genser - Vero moda, Topp - Gina Tricot, Jakke - H&M

KAIEN KOS

Da er jeg kommet hjem etter dagens planer. Var kjempe kjekt på kaien med >Karoline< Men til slutt ble det så kaldt at vi måtte bare gå hjem igjen. Tok oss en kaffe mocca å brød å dipp å sladdret litt. Føler dagen er slutt siden jeg var på skolen, kjøretime å i tilegg vært på kaien. Men kl er jo bare snart 5. Sykt. Men da kan jeg slappe av før det er kveld også. Å som jeg sa var jeg på forbikjøring, å det gikk ganske greit så nå er det snart lappen på meg og! Mangler noenting, men klarer vell å få det gjort også om litt. Hva har dere gjort på idag?Ha en fin tirsdag! 

WINTER

God morgen alle sammen! Jeg trodde jeg skulle på meg nå idag når jeg gikk ut. Det er - 10 grader ute.. Det er så kaldt. Noen andre av dere som har det så kaldt der dere bor? Nå er jeg på skolen og skal fortsette på makeup kurset så da snakkes vi senere. Jeg skal jo på kjøretime kl 11 så vi snakkes senere når jeg skal på kaien med >Karoline< Ha en fin dag alle sammen! Kle dere godt!Bildene er fra google
  

Ha en fin dag alle sammen!

1 PAIR OF SHOES, 4 COLOURS

Da var jeg på nelly igjen og kikket litt å der fant jeg noen nydlige sko. En av dem må jeg bare ha. De skal bestilles hjem til meg etter jul i tilfelle jeg for noe lignende eller noe. Men det er så vanskelig når jeg vil ha alle fargene! De var kjempe nydlige å ikke var de dyre heller. Jeg har så sko dilla at jeg må bare slutte å se på sko. Har sikkert 10 par sko på nelly så jeg vil ha hjem til meg.. Men kan jo ikke holde på sånt. Jeg må klare å beherske meg å bruke de fine skone jeg har her hjemme som jeg ikke har brukt enda.. Så jeg må vell bare sikkle etter dem litt til kan jeg tenke meg .. Hvilken farge syns du var finest?Men da er jeg klar for sengen. Var jo på besøk som jeg sa tidligere å jeg er helt utslitt. Er så trøtt nå at jeg kjenner at jeg må bare legge meg i senga. I morgen er det jo forbi kjøring også å jeg gruer meg. Men skal bli fdeilig og få det overstått. Hva har du gjort idag? Håper alle sammen har hatt en fin mandag å en fin start på uken. God natt!

RIGHT NOW

Nå sitter jeg hos farmor med søskenbarnene mine og har akkurat spist middag. Sitter å venter på en kopp kakao siden det er så kaldt. I dag hadde vi min berømte tacosalat og natchos. Oppskriften på tacosalaten kan dere finner HER. Nå snart skal vi kjøre fordi jeg skal på besøk til noen så da snakkes vi når jeg kommer hjem ikveld. Jeg prøvde å få antrekks bilder til dere idag, men alle ble misslykket så vi prøver igjen imorgen. Begynner snart å bli mørkt så orker ikke å gå ut igjen når det er så kaldt. Men her er hvertfall noen bilder til dere.

I dag har jeg på meg en annen pels jakke som er kjempe god og varm. Elsker den! Pelsen må jo på når det er kaldt ute.

Da snakkes vi senere lesere. Ha en fin mandag! Hva syns dere om pelsjakka?

RED DRESS

Fant en kjempe fin kjole fra asos som jeg vil dele med dere. Passer perfekt til jule tiden. Den er jo ganske enkel, men ryggen var kjempe fin! Har veldig lyst på den selv, men kommer ikke til å bestille den. Jeg har julekjolen klar så dette er bare et tips til dere som kanskje ikke har handlet julekjolen enda. Den kostet bare litt over 500 kr også så det var jo ikke noe dyrt i seg selv. Kjolen kan dere finner HER.


Hva syns dere om kjolen?

UKEPLAN UKE 49God morgen alle sammen! Da er det en ny uke å jeg kjenner på hele meg at jeg kunne trengt et par timer til på øyet før jeg måtte stå opp,men nå er jeg jo allerede våken. Men det er jo så koselig og våkne opp til en skjokoladebit som venter på deg så var bare en koselig morgen. Som dere ser er det ikke så masse som skjer denne uka. Men en ting jeg ikke har skrevet opp er at en vennine kommer til haugesund med sin ny fødte baby! Å jeg gleder meg sånt til å møte begge to! Hun reiser imorgen så møter henne sikkert en av dagene etter det. Håper alle sammen har hatt en fin helg å er klar for en ny uke!

Hvilke planer har dere for uken? 

PALJETTE UGS?

Da er det vinter å snø ute å jeg trenger desperat et par uggs. Jeg har bare høye vintersko, men har lagt merke til jeg må ha noen uggs. Har sitt noen kjempe fine parliette ugs på Mani, fant dem ikke på nette. Men jeg vet ikke om kanskje perliette uggs blir litt i det mye? Hva syns dere? Jeg syns jo det er fint med helt vanlige brune også, men jeg liker jo best parlietter og glitter! Hva syns dere om ugs, bruker dere det selv?

Nå kommer snart Lena ned til meg så skal vi sladdre litt å se tigerstaden som begynner om 2 timer. Håper dere har hatt en fin helg! 

SØNDAGSPAKKE!

Da har jeg akkurat kommet hjem etter jeg var og hentet kamera mitt så endelig kan jeg blogge litt for dere. Å tusen takk til alle som kommenterte så fine kommentarer på den nye headeren min, setter utrolig pris på det! Jeg har jo bare en skjokolade kalender som jeg fikk av mamma, men idag kom hun ned med en liten pakke til meg. Å jett hva som var oppi den, min favoritt film burlesque! Jeg ble kjempe glad. Så nå skal jeg sette på den å kose meg med litt chips siden det er søndag! Så koseklærne er på så nå skal jeg bare kose meg med filmen så vi snakkes senere. Noen av dere som har sitt den filmen før?

  Hva skal dere i dag?

SNART LANGT HÅR IGJEN!

God morgen alle sammen! Har dere sovet godt? Nå har jeg bestilt meg hjem extension som jeg har ventet lenge etter. Har bestilt fra et merke jeg aldri har prøvd før. Det heter California Hair, så håper at jeg blir fornøyd med dette. Dere kan finne siden deres HER. Jeg hadde luxushair sist gang å det likte jeg ikke så godt så tenkte og prøve dette ut siden jeg har hørt masse positive ting om det. Tok 50 cm for syns kanskje 65 blir litt vell langt? Jeg har hatt begge deler selv, men syns 50 er en perfekt lengde egentlig. Jeg var ganske usikker på hvilken farge jeg skulle ha. Men snille california hair hjalp meg med å finne farge å svarte på mange mange spørsmål jeg hadde. Jeg valgte fargen 613 #honey å tror den fargen er kjempe fin.god kundeservice har de hvertfall! Gleder meg kjempe mye til å få håre i posten slik at jeg kan prøve det. Har jo ikke hatt extension siden jeg gikk fra plantinablondt til denne fargen jeg har nå, så kommer sikkert til å bli litt uvant. Men langt hår jeg ha! Har noen av dere prøvd dette extensione før? Jeg tror jeg kommer til å bli kjempe fornøyd jeg.
Hvor pleier dere å handle extension fra til dere som bruker det?

NY HEADER!Da er det legge tid for meg. Skal bare se en episode av one tree hill mens jeg gjør meg klar til sengen. Måtte vente på at mamma kom hjem for ville ikke legge meg når ingen var i huset. Jeg hørte mange lyder så ble litt redd. Men heldigvis har hun vært hjemme en stund. Men før jeg la meg ville jeg bare dele med dere den nye headeren min som flinke Lisa har laget til meg! Hva syns dere? Jeg fikk ikke til å fikse på størrelsen uten at bilde ble skurrete så skal prøve å fikse på størrelsen imorgen, eller var den akkurat passe? Om en stund kommer en juleheader også, har noen, men kanskje jeg for Lisa til å lage enda et til meg. Sa til henne jeg kom til å spørre henne neste gang også så håper hun syns det er greit.

Men nå jeg nesten snart hoppe i senga. Heldigvis er det søndag imorgen å den skal brukes til å rydde å slappe av! Ha en fin natt så snakkes vi mer imorgen! 

VERO MODA WANTS

Da har jeg spist middag, idag var det taco. Mamma og pappa er på noe julebord greier så er alene hjemme ikveld. Kom hjem halv 9 fra besøke jeg var hos. Trodde jeg skulle komme hjem tidligere så fikk ikke gjort noe av det jeg skulle. Jeg glemte tilogmed kamera mitt der så jeg fikk ikke tatt bilder til dere desverre. Men håper mamma og pappa husker og henter det på veien hjem. Klarer meg ikke uten det! Men nå skal jeg bare slappe av med å se på fashiontv. Elsker å se på hva hver å enkel kjent designer har for hver sessong. Så det er nå det jeg skal holde på med før jeg legger meg, noen som vil jeg skal dele videoene?

Men nå har jeg funnet de nye tingene fra vero moda som jeg så på fredag når jeg og Lena var og handlet så ville dele det med dere. Gud så mye fint de har fått inn, har lyst på alt. Har jo noen favoritter. Men de kommer nederst i innlegget så kanskje dere også faller for det! Lena syns jeg har tantestil når det gjelder noen av de jakkene jeg faller for, men jeg elsker dem for det! Hva syns dere?

Så der er det nyeste fra vero moda så jeg har lyst på. Men her kommer den jakka jeg absolutt må ha! Jeg bare falt helt for den. Du kan ikke se så bra på bilde men den har perler eller noe på seg å var bare helt nydelig. Så den må jeg ha. Får jeg den ikke til jul kjøper jeg den med en gang! Den skal ikke forsvinne utav hendene mine. Hva syns dere?
Håper alle har hatt en fin 1 desember. Snakkes mer senere eller imorgen.

ANTREKK - 01.12.12

 


 
Da skal jeg ut. Skal til en å sikkert bare slappe av å se film. Jeg skal gi han en liten kalender som mammaen min kjøpte til han. Håper han blir glad. Senere idag skal jeg bare være hjemme å slappe av med film og taco. Så da snakkes vi når jeg kommer hjem. Ha en fin 1 desember alle sammen! Nå nærmer julen seg med stormskritt!
 

 

NOVEMBER FAVORITTER

  

 Da er det 1 desember og jeg er helt klar for at julen skal komme, nesten. Er hvit snø ute å det passet helt perfekt egentlig siden det ble desember. Jeg har enda ikke åpnet opp første jula i skjokoladekalenderen min. men så fort jeg har stelt meg skal jeg springe opp å spise den. Tenkte og lage en god frokost siden det er desember å det må feires. Kommer antrekk senere idag så vi snakkes når de bildene er tatt. Har dere noen favoritter fra november måned?

 


Nesten alle antrekkene er med her, men er det noen du føler du ikke har sitt er det bare til å gå innpå kategorien antrekk så finner du alle antrekkene mine som jeg har lagt ut.

Hva er din favoritt?

LET IT SNOW!Når jeg kom hjem fra Lena måtte jeg ut å lufte hunden.. Ikke at jeg var så begeistret for det siden når jeg skulle gå hjem fra Lena fant vi jo fort ut at det var masse snø ute. Heldigvis er vi naboer så det var jo ikke så langt. Var ikke så kaldt ute heller som jeg forventet, men kan si at pelsen min har masse av takken! Var hvertfall en hund som koste seg masse på den lille lufteturen sin. Rullet og koste seg masse i snøen. Skulle ønske jeg også var så glad for at det var kommet snø. Håper bare snøen holder seg jeg! Liker ikke noe midt i mellom.Men nå må jeg bare rett i seng. Er kjempe trøtt så vi snakkes mer imorgen. Ha en fin natt alle sammen!