desember 2013

ANTREKK - 31.12.13God nyttår mine fantastiske lesere. Jeg kan ikke tro 2013 er snart over allerede.. Jeg må si at det har skjedd utrolig mye dette året og jeg har opplevd så utrolig mye bra og dårlig. Jeg har hatt en del nedturer som har styrket meg som person, og jeg håper bare at 2014 blir et bra år. Gleder meg til nye minner, nye venner, nye reiser og nye opplevelser. 2014 blir en ny start og jeg krysser fingrene for en bra start på det nye året.

Da er det god kalkun middag på bordet om en liten stund etterfulgt av drikking, raketter og kos. Har dere noen kjekke planer for kvelden? Jeg ønsker dere en super feiring uansett hva dere skal ikveld. Start det nye året så bra som dere kan, det skal hvertfall jeg!Da må dere ha en fantastisk kveld så blogges vi mer neste år! 

KERATIN EXTENSION

Jeg bare elsker det nye håret mitt! Jeg sitter her og smiler fra øre til øre. Det nye keratin extensionet mitt glir kjempe fint inni mitt eget hår og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det føles rett og slett ut som mitt eget hår. I helga satt jeg på over 100 punkter, så nå er dette håret mitt de neste måndene. Jeg kommer til og elske det! Etter at jeg har hatt clips siden jeg var 14, skal det bli herlig og slippe å ta det av og på hele tiden. Jeg tror jeg kommer til og bli mer avhengig av extension nå enn hva jeg var fra før for jeg bare elsker det nye håret mitt. Vil alltid ha det sånn, elsker langt og fint hår!

En liten huskeliste for å unngå problemer: 
♥ Bruk en god naturbørste.
♥ Gre håret hver morgen og hver kveld, om ikke mer.
♥ Bruk fuktighets shampo og balsam eller en som gir veldig masse pleie.
♥ Kur håret max 1 gang i uken.
♥ Når det er vått, ikke krøll det slik at det blir masse floker. 
♥ Aldri sov med det vått.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Og til slutt - kanskje det aller viktigste er. Når du kjenner at håret fra hodebunnen og festene begynner og floke seg. Få det ut fort som mulig!Elsker mitt nye hår! 

MINE JULEGAVER 2013Herligheten, se på alt det fine jeg fikk. Jeg må ha vært en skikkelig snill jente i år, tror dere ikke? Det tror jeg siden jeg fikk så mange fine gaver. Det var noen så ønsket et innlegg om hva jeg fikk til jul i år, så her er det! Bedre sent enn aldri. Dette er hva jeg fikk + noen andre ting som ikke ble med på innlegget, så kommer en liten liste under her. Pengene jeg fikk skal jeg spare sammen til enten en mac eller en ny linse til kamera har jeg tenkt. 

Da er det snart kveld og jeg har bare tilbringet dagen på salongen så langt. Har vært hjemme et par timer nå og slappet av bare. Har dere gjort noe kjekt idag? Nå snart skal jeg til kjæresten og sove over der. Fikk en liten glad nyhet på jobb idag at imorgen slipper jeg å jobbe. Det hadde ikke gjort meg noe om jeg skulle jobbet, men tanken på at jeg kan sove hvor lenge jeg vil er himmelsk. Julegaver 2013:

- Fukse pels jakke
- Glitter jakke
- Penger
- Kaffemaskin
- Hårolje
- Basic topper
- Parfyme og andre skjønnhets produkter.
- Ring
- Greengate kopp
- Rosa kopper
- Telys holdereHva fikk dere til jul iår? Har dere lagt et innlegg om det selv, gjerne legg linken i kommentarfeltet så skal jeg ta en titt. 
Da blogges vi mer senere kjære lesere. Ha en fin mandagskveld.

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

STØRSTE JULESAGLET PÅ NELLY NOENSINNEDet tok bare en times tid og gå igjennom hele nelly sitt julesalg, men verdt det var det. Jeg klikket meg hjem de svarte nydlighetene oppforbi her og jeg kan ikke vente til de kommer i posten. De koster utrolig bare 159, det er jo ingenting! Når jeg så dem var jeg bare nødt til og klikke dem hjem. Jeg fortalte kjæresten min om de nye skoene mine, men han hater klikke lyden så han ble ikke så glad for det nye skoparet mitt. Men jeg, elsker dem allerede. Nelly har mye mer fint på salget sitt akkurat nå, så alle burde ta en titt innom der om dere ikke allerede har gjort det. Nedenfor her er det bare noenting jeg syns var fine som kanskje faller i smak hos dere også? Det ble nok bare det ene skoparet som ble klikket hjem til meg, men kanskje dere finner dere noe mer? Vil dere se hele salget så finner dere det HER.

Da kaller salongen på meg, så da for jeg komme meg på jobb. I går begynte jeg og sette på det nye keratin extensionet mitt, så forhåpentligvis blir jeg ferdig med resten idag. Kommer selfølgeligt bilder ut av det nye håret mitt når det er klart. Rett etter jobb har jeg tenkt og ta en tur innom oasen. Jeg har enda ikke funnet nyttårskjolen så nå må jeg ut og lete! Heldigvis har jeg noen backup kjoler her hjemme om jeg ikke finner meg en ny en. Hadde vært kjekkest med en helt ny glittrende kjole da..Klikker dere på bildene kommer dere direkte til dem.
Da blogges vi mer etter jobb dere, ha en flott start på lørdagen!

MY FIRST GREEN GATE CUPJeg har en stund nå ønsket meg green gate og endelig fikk det jeg. Fikk bare en kopp, men det gjorde meg ingenting. Jeg bestemte meg ikke ut et mønster, men jeg likte dette utrolig godt. Så nå trenger jeg bare en del kopper til i dette mønsteret! Å kanskje et par andre ting? Det er så masse fine ting i dette merket at jeg vil ha noen til sommer og noen til jul. Heldigvis har jeg bursdag om bare 2 mnd, så det er allerede skrevet opp på ønskelisten min. Jeg syns denne koppen var utrolig søt! Eller hva sier dere? Fikk noen andre kopper til jul også som var kjempe søte, men de kan jeg vise en annen dag!

Nå skal jeg avgåre til kjæresten og kose meg med han resten av kvelden. Rett etter jobb imorgen skal jeg spise hos mine svigerforeldre, så jeg håper jeg får blogget imorgen kveld når jeg kommer hjem. Hvis ikke, så snakkes vi på lørdags morgen!

Da ønsker jeg dere en kjempe fin kveld videre!

ANTREKK - 26.12.13Heihei, har dere hatt en fin dag så langt? Min dag startet ikke så alt for bra.. Når jeg våknet hadde jeg migrene så jeg bare la meg igjen. Så når jeg endelig sto opp var det eggerøre til frokost og det gjorde dagen litt bedre. Jeg har enda litt vondt i hode kjenner jeg. Har tatt en tabelett så håper det forsvinner snart. Nå skal jeg bare slappe av i sengen til jeg er bedre, så vi blogges senere.

Planen for dagen er at jeg skal til kjæresten og sove over der. Jeg har ikke sitt han på flere dager og nå kjenner jeg at jeg savner han skikkelig. Det er nok ikke bare jeg som savner han, tror nok at lille Lykke savner pappaen sin litt. Gleder meg til og ligge i armkroken hans og nyte det. Vi skal sikkert bare slappe av og se en film kan jeg tenke meg. Dette er min siste fri dag, imorgen er det jobb igjen så denne dagen skal  bare nytes og tas helt med ro!

Hva er deres planer for dagen?

BLACK FUR COATHei hei dere. Har dere hatt en fin 1.juledag så langt? Min dag har vært veldig avslappende til nå. Jeg og Lykke lå lenge i sengen og bare slappet av før vi orket og stå opp. Vi har kost oss med rester av pinnekjøtt, harry potter på tv og familiekos i hele dag. Nå er planen og gå igjennom klærne mine og sortere litt mens the hills går på pc skjermen. Må jo gjøre plass til de nye klærne mine som kommer. Nå begynner jo Januar salget og det betyr SHOPPING. Kan ikke risikere og ikke ha plass i tilfelle jeg tar helt av. Heldigvis så skal jeg begynne ordntligt på walk in closete mitt nå etter nyttår, så snart har jeg alt for god plass til både klær og sko!

Men, det jeg egentlig ville vise dere var denne nye jakken min. Jeg har vært på utkikk etter den i flere månder, men den har vært utsolgt eller bare vært i grått.. Åsså fikk jeg den til jul!! Jeg ble kjempe glad når jeg så hva jeg fikk i den ene pakken av min mor og far. Kanskje den kommer på i morgendagens antrekk så jeg kan vise dere den bedre? Den er kjempe myk og er kjempe fin på. Bare elsker den! Jeg har ønsket meg en svart pels jakke i en evighet nå, og endelig eier jeg en! Tusen tusen takk mor og far, liker virkelig den nye jakken min.


 


Da må jeg vell sette i gang med ryddeprosjektet mitt.
Hva har dere gjort idag så langt? Ha en fin dag videre!

CHRISTMAS EVE

For en fantastisk julefeiring, jeg har stort kost meg i hele dag. Pinnekjøttet smakte helt fantastisk og jeg fikk kjempe masse fint til jul. Er bare en ting jeg skal bytte, og det er en kjempe fin jakke jeg fikk av min mor og far i en mindre str. Jeg pleier alltid og bytte masse, men i år likte jeg alt! Var en gave som stakk seg ut og det var fra min bestevenninne. En nydelig ring fikk jeg av henne. Hvor fantastisk er ikke hun? Den er plasert på fingeren min allerede og det passet perfekt. Om dere ønsker det så kan jeg legge ut hva jeg fikk i år? Legg igjen en kommentar om dere ønsker det. Alt for dere vet dere. Jeg håper at dere koste dere like mye som jeg gjorde og at dere fikk det dere hadde som ønsker i år. 

Men til slutt, vil jeg bare ønske dere en fin natt. Jeg og Lykke er helt utslitt etter en lang dag, så nå skal vi legge oss. Har ikke på noen alarm imorgen, men vi blogges så fort jeg er våken. Jeg har ingen planer enda for morgendagen utenom å spise rester av pinnekjøttet og kanskje til kjæresten. Er ingen familiemiddager i år utenom på fredag og søndag. Så de neste dagene før jeg skal på jobb igjen skal nytes!Ha en fin jul videre, god natt.

ANTREKK - 24.12.13Det lukter pinnekjøtt i hele huset og jeg kan nesten ikke vente til maten. Pinnekjøtt er noe av det beste jeg vet og det er ingen jul uten! I hele dag har jeg sitt tv, en liten tur i kirken og nå venter vi bare på gjestene som skal komme. Håper de kommer snart for jeg er kjempe sulten. Gleder meg så til god mat, pakker, julekos, latter og bare kose meg med familien min. Julekvelden er en av de kjekkeste dagene iåret, er dere ikke enig? Jeg sitter her og lurer litt på hva jeg får av gaver iår. Jeg ønsker meg ikke noe lengre og har egentlig ikke sagt så mange ønsker, så hva de har kjøpt til meg blir spennende og se. Gleder meg til en koselig julefeiring.

Det ble bare noen kjappe bilder av juleantrekket mitt. Skal prøve og ta mange bilder av kvelden så kommer det et innlegg senere ikveld. 

Til slutt vil jeg ønske alle dere fantastiske lesere en kjempe fin jul.
Ha en flott kveld!

CHRISTMAS MORNING!Da er det selveste julaften dere! Jeg sitter i sofakroken og koser meg med mikkes jul i andeby og tradisjoner er å se alle fileme med onkel skrue, donal duck og alle vennene deres. Mange av dere ser vell tre nøtter til askepott? Jeg hadde den filmen på vhs som liten, så for meg er ikke det en julefilm siden jeg så den så masse da. Jeg gleder meg sånn til og se alle de julefilmene jeg ser hvert år. Jeg får så julesteming av det! Jeg bare sitter her med snopeskålen, kaffekoppen og koser meg med lillebroren min. Lille lykke ligger her i det søte nissekostyme sitt og tar seg en liten hvil akkurat nå. 

Dere får ha en flott morgen og kose dere masse, så blogges vi mer senere. Håper regnet her forsvinner slik at jeg kan vise dere juleantrekket mitt. Blir desverre ingen hvit jul her i år.. Misunner dere som har det..

Snart begynner mikkes magiske jul, vi blogges alle sammen.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Do not wake me up! Bilde 2: Middagsdate på kaien med Karoline mi. Bilde 3: Hjemmealene 3 kos før kveld. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Christmas gift shopping. Bilde 8: Shopper julegaver. Bilde 9: Bedtime.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Da blogges vi mer imorgen på selveste julaften dere. Nå er det hjemme alene på tv og familiekos! 

UKEPLAN UKE 52Hva er deres planer for denne uken?


ANTREKK - 23.12.13

Da er det lille julaften alle sammen! Å det betyr at selveste julaften er imorgen. Jeg kan nesten ikke vente. Tenker allerede på hvor herlig morgendagen kommer til og bli. Dette kommer til og bli en fantastisk uke. Idag får jeg også litt fri i noen dager og de skal nytes! Gleder meg til julekos, tilbringe tiden med familie og de jeg er glad i, god mat og masse masse mer! Juletider er den beste.

Etter jobb har jeg en del ting jeg må gjøre så vi blogges mer ikveld. Må levere gaver, innom kjæresten og rydde romme mitt. Det er hva min lille julaften går utpå. Ikke akkurat en spennende lille julaften for min del ...

Hva skal dere gjøre idag?
Ha en kjempe fin lille julaften !

CHRISTMAS GIFT SHOPPING!

Da er også jeg ferdig med alle julegavene for iår! Nå gjenstår det bare og pakke inn alle sammen og levere de som skal leveres. Jeg er så treg av meg. Alle dere er vell ferdig med pakkene får lengesiden. Rett etter jobb igår fikk jeg hjelp av min mor til julegavne handelen. Vi brukte et par timer, men timene bare gikk helt fra oss. Det som var mitt største problem var til kjæresten. Han har bursdag imorgen så både bursdags presang og julegave måtte handles inn. Jeg håper at de to pakkene i Bjørklund påsen faller i smak hos han!

Akkurat nå er det mikkes jul i andeby som er på tvskjermen hos meg. Er ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem fra jobb så resten av kvelden skal jeg bare ta det helt med ro. Var ekstemt mye og gjøre på salongen idag, så er ganske sliten. Etter at jeg har sitt ferdig denne filmen er planen en lang og god dusj før det er Narnia før det blir kveld. Da Narnia var på tv her om dagen, fikk jeg ikke sitt den så nå må jeg få se den før selveste julaften som bare er om 5 dager! Tiden går så alt for fort, hvor er desember blitt av?
Da får dere ha en fin torsdags kveld!

ANTREKK - 17.12.13

God morgen alle sammen. Hadde dere en fin start på uken Igår? Det hadde jeg! Rett etter jobb gikk jeg og bestevenninnen min på et koselig cafe MM besøk. Vi spiste god middag og bare koste oss i noen timer. Var kjempe koselig og være med gulle mitt igjen! Når jeg kom hjem koste jeg meg med julefilm før jeg tok kvelden. En riktig god start på uken vil jeg si. Jeg farget også ombren min igår om dere kan se det? Skal snart sette på kreatin extension og kan nesten ikke vente. Vil ha langt hår nå! Får hvertfall nytt hår til nyttår, det er det viktigste. 


Nå er det jobb tid for meg. Dere får ha en riktig fin tirsdag alle sammen. Rett etter jobb skal jeg til kjæresten min og kose meg med han. Vi blogges snart igjen!Håper dere likte dagens antrekk!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sleepy mondag. Bilde 2: Bake juleakaker. Bilde 3: Elsker de nye neglene mine! Bilde 4: Fikset håret til søskenbarnet mitt før hun skulle på ball. Bilde 5: Hår og sminke gjort, hun ser nydelig ut! Bilde 6: Nusse chille i sofaen. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Ribbe middag. Bilde 10: Så trøtt men alikevell så søt!

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering.
Hva heter dere på insta? Følg meg, så følger jeg deg? 

UKEPLAN UKE 51Har dere noen kjekke planer denne uken?

ANTREKK - 14.12.13Da kommer det endelig et nytt innlegg på bloggen! Jeg har ikke vært den beste bloggeren på lenge og det syns jeg er trist.. Men når jobb og sjenerelt livet kommer litt i veien så må man bare gjøre det beste utav det. Nå har jeg vært hjemme en liten stund og nå skal jeg snart ut dørene igjen. Jeg og kjæresten skal på julemiddag hos hans foreldre om en stund. Det blir nok kjempe koselig. Kanskje vi kommer til og snurre en jule film også? Jeg har enda ikke sitt en julefilm denne desemberen, men det må jeg få gjort noe med. 

I går var det fredag og da var det også julekos som var på menyen. Da var det middag hos besteforeldrene til kjæresten med god mat, pakkeleken, en nisse som delte ut sjokolade og bare masse kos. En riktig god start på helgen vil jeg si! Ellers denne helga skal jeg bare være med kjæresten min og kose meg med han etter julemiddagen idag. Kanskje dere også skal noe kjekt denne lørdagen?

Da blogges vi når jeg har mulighet igjen.
Ha en flott lørdag alle sammen! 

SPARKLING NAILSI går var jeg og fikset neglene mine før jul, og se hvor fine de ble. Jeg har den flinkeste og beste negledesigneren noensinne. Blir mer og mer fornøyd for hver gang. Må nesten si at disse er de fineste jeg har hatt til nå. Eller hva sier dere? Jeg syns de ble helt perfekte! Gleder meg allerede til neste kan jeg skal fikse de. Har planen klar for vinterneglene mine allerde, så gled dere til de kommer.

Ellers de siste dagene har jeg vært på jobb og vært med kjæresten min. Skjer ikke så mye om dagene kan dere si. Akkurat nå ligger jeg i sengen og skal se på litt seri før det blir kveld. Jeg har tenkt og legge meg tidelig slik at jeg er opplagt til en ny dag på jobb imorgen. Jeg håper at dere har hatt en fin uke så langt og ikke minst en fin onsdag. Har dere gjort noe kjekt de siste dagene?

 

Håper dere likte neglene de nye neglene mine!
Da er det serie tid, vi blogges mer imorgen. Ha en flott kveld alle sammen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kino med bestejenta mi. Bilde 2: Jobb. Bilde 3: Årets første julebrus! Bilde 4: Fikk roser av kjæresten på 2 årsdagen vår. Bilde 5: Kjempefine rosene mine. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Klar for julebord. Bilde 9: Pinnekjøtt. Bilde 10: Jummy dessert. Bilde 11: Pakkeleken!

Håper dere likte bildene fra ukens instagramoppdatering. Følg meg gjerne, da blir jeg glad!
Jeg tar en tidelig kveld, så god natt alle sammen. Vi blogges mer imorgen.
UKEPLAN UKE 50Har dere lagt noen planer denne uken?

KLAR FOR JULEBORD!Da skal jeg snart ut dørene igjen. Jeg ville bare innom og si hei siden jeg ikke er den beste bloggeren får tiden.. Dette blir mitt aller første julebord og jeg gleder meg. Kjekke kolegaer, pinnekjøtt og julekos. Det blir nok en kjempe koselig kveld med masse latter. Rett etter jobb sprang jeg innom Oasen en kjapp tur. Vi skal ha pakkeleken ikveld, så måtte handle inn litt småting. Det blir nok kjempe morsomt med pakkeleken. Kanskje det er flere av dere som har lekt den leken før? Jeg tror at mine pakker faller i smak hos alle sammen. Skal prøve og ta bilder ikveld til dere, men lover ikke noe.
Kos dere masse ikveld kjære lesere!
Ha en kjempe fin lørdag. 

ANTREKK - 07.12.13

God lørdags morgen alle sammen. Her har stormen roet seg, men isteden er det dekket med masse hvit snø. Nå kjenner jeg at julestemningen kommer for fult. Vil at snøen skal ligge helt til nyttår, er ikke noe jul uten snø spør du meg. Det er sikkert flere av dere som har fått snø nå og er det ikke kjekt vell? Jeg har til og med fått piggdekk på bilen. Idag var første gang jeg kjørte på snø og is. For og være helt ærlig syns jeg det var skummelt, men jeg kommer nok til og venne meg til det etter en stund. Erfaring erfaring..

Denne lørdagen tilbringes på salongen i noen timer før jeg kan si god helg. Ikveld er det julebord og det gleder jeg meg masse til. Men mer om det senere. Da får dere ha en fin lørdag så lenge, så blogges vi!

Har dere noen planer denne lørdagen?

BIK BOK WANTSGod kveld kjære lesere. Hvordan har dagen deres vært? Været her jeg bor har vært helt ekstremt. Bruen har vært stengt, en tunell har vært stengt, tær har knekt og listen går og går. Vi stengte til og med salongen litt tidligere siden været var så stygt. Det har også begynt og snø og blonde meg sitter stuck med vinterdekk, og jeg skal på jobb imorgen.. Som ordtaket sier "Fikser seg alltid for snille jenter" eller hva sier dere? Jeg tror ikke Haugesund er den eneste plassen med ekstemt stygt vær i lande.. Er det flere av dere som har stygt vær?

Siden det ikke tillater seg og gå ut dørene så sitter jeg her med kjæresten. Akkurat nå lager han god mat til meg mens jeg kikker på klær på nettet. Er kjempe lenge siden jeg har vært innom bik bok og jeg fant meg en del fine ting. Nå er det jo snart jul så kanskje dere får noen tips også. Dette er bare ting jeg ønsker meg, spesielt den paljette jakken, ELSKER! Har skikkelig lyst på den, men har ikke sitt den på bik bok butikkene her jeg bor.. Får lønn neste uke så håper jeg finner den! Nå er det snart mat, film og kjærestetid, så vi blogges alle sammen. Ha en fin torsdagskveld.                         


Likte dere noen av ønskene mine fra bik bok?

A BOUQUET OF RED ROSES

Se hva jeg fikk av kjæresten på tirsdag? Var de ikke bare nydelige. Jeg har aldri aldri fått en rosebukett i hele mitt liv. Får en going jeg har! Det syns jeg var utrolig søtt av han. På 2 års dagen vår på tirsdag så gjorde vi ikke noe så spesielt. Jeg var jo på jobb nesten hele dagen, så på kvelden hadde vi en filmkveld. Det var kjempe koselig, trenger ikke alltid gjøre så mye utav det. Jeg hadde en kjempe fin 2års dag med han!

Nå skal jeg snart på jobb og tilbringe hele dagen der. Rett etterpå skal jeg avgåre til kjæresten om ikke stormen her tar helt av. De har meldt kraftig vind og snøstorm her jeg bor.. Jeg liker ikke og kjøre i kratig vind, men håper det ikke blir så galt så det er meldt.. Vi for se hvatid jeg setter meg forann dataen igjen. For tiden er det ikke tid til bloggen, ta bilder eller noe.. Får håpe jeg ikke er så bissy bissy lenge snart lenger! Savner og blogge for dere kjære lesere.. 

Da blogges vi så fort jeg får tid forann dataen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Tupperware selskap hos søteren min. Bilde 2: Jummy snacks. Bilde 3: Video av Lykke som bjeffer på sauene. Bilde 4: Min snille farmor kom med kaker til meg på jobb. Bilde 5: Trøtte på fredagskvelden hu. Bilde 6: Sunt hår igjen. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: 1 desember og the julekalender på tv!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne slik at dere kan se bildene før de ender opp på bloggen. 

UKEPLAN UKE 49

 

Se på den nye fine vinterkalenderen min! Var den ikke fin?
Så her er mine planer for denne uken, har dere lagt noen planer enda? 

NOVEMBER FAVORITTERGod mandagsmorgen alle sammen. Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en helt fantastisk helg! Kjæresten kom hjem fra Spania på lørdag. Det var helt herlig og ha han hjemme igjen, så tiden min er brukt på bare han siden lørdagskveld. Han ikke beskrive hvor glad jeg er for og ha han hjemme igjen. Er helt nyforelsket!

I går var det jo 1 desember og nå er det ikke lenge igjen til jul. Så igår kveld så jeg og kjæresten The Julekaldender, det er jo bare så morsomt! Det skal jeg se hverdag frem til jul. Det er vell mange av dere som har pyntet til jul allerede? Jeg har ikke pyntet, men når jeg kom hjem så jeg min mor hadde pyntet litt. Jeg må bare finne fram mine julepynt og gjøre mine rom litt mer julette jeg og. Nå er det på tide og få fram julestemningen folkens. Nå skal jeg avgåre på jobb, så vi blogges mer senere alle sammen.

Ha en flott start på uken alle sammen!