desember 2014

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

For en fin tirsdag det har vært så langt! Dagen startet Gry tidelig med morgen kaffe og shopping på nelly. Jeg kjøpte en ny blå kjole som passer perfekt til et smykke jeg fikk av søsteren til jul. Morgenen fortsatte hos søsteren min på salongen og ble dillet med. Fabilouse day! Nå er jeg snart ferdig på jobb og skal gjøre meg helt klar til nyttår, og innom Tina mi på jobb før det blir avslapning resten av kvelden. Under her er en liten oppsummering av mine siste insta bilder. Håper dere liker dem! Jeg har helt glemt og legge ut bildene fra jul og romjulen.. Herlighet! Jeg som kaller meg selc instaqueen, men de kommer iløpet av dagen. I promise!!


Følg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt!

I LOVE NELLY'S BIG SALE!
God morgen fininger. Hvordan var helgen deres? Jeg var ute med flotte Silje-Marie og koste meg som bare det som jeg fortalte dere på fredag! Vi danset rompen av oss på byn før vi tok en litt sen kveld. Utenom det har jeg bare vært med verdens beste venninne. Vi har hatt sleepover, fastfood date, middagsdate, filmkos og vi avsluttet søndagen med kinodate! Fabilouse helg!

Da er det mandag, og jeg skal tilbake på salongen etter nesten en hel uke med bare julekos. Jeg har drukket morgen kaffien min og på Nelly sitt vintersalg denne morgenen. Er det noe jeg ser frem til hvert år, så er det salg salg og mer salg, men spesielt Nellys sitt. Jeg handler der sikkert en til to ganger i mnd, nellyqueen eller?! Hihi, neida. Jeg bare elsker at du kan handle lekkre kjoler, sko og alt utenat det er alt for mange som har det. Jeg har funnet meg noen favoritter på dette salget også! Jeg har enda ikke bestilt meg hjem noe, for jeg har serriøst lyst på alt ovenfor og nedenfor..  Problem!Trykk på klærne for og komme direkte innpå!
Ha en kjempe fin mandag, vi skrives mer etter jobb!

LET'S JUST PARTY THIS CHRISTMAS DAYS

Jeg kan ikke tro hvordan kvelden endte i går. Vi skulle bare ta et par vinglass og kose oss i går, men 2 glass endte fort opp i 5 og plutselig ble det en spontantur på byn med verdens beste Tinus. Vi danset, lo og koste oss som bare det! Festdagene fortsetter ikke der, jeg skal ut ikveld også med min gode venninne Silje-Marie. Det er jo den store utedagen og da må vinglasset heves! Fin kjolen og dressjakken er kommet på, håret er krøllet og nå kan bare kvelden begynne. Håper det blir like kjekt som i går eller enda bedre.

Hva har dere gjort i dag Dolls? Vi har hatt familiebesøk her hos oss på tapas middag, kaker og kaffe.
Nå er det vinglass og kos med gulle mitt. Ha en fin fredag!

DAY AFTER CHRISTMAS EVEDa er julaften over for i år og jeg har kost meg som bare det. Vi fikk servert pinnekjøtt, hele 3 forskjellige desserter, gaveåpning og familiequiz. Jeg fikk mange fine gaver i år. Alt fra klær, treningsklær, smykker, penger og byste til walkin closete mitt - gleder meg sånn til og få den opp! Lykke ble også fornøyd med sine gaver i går. Hennes egen chiuahua veske og en helt ny peplum kjole\genser. Dååner av og se henne i de nye tingene hennes, hun er bare så søøt! Kjolen passer perfekt nå som snøen begynte og falle i går kveld! Endelig er snøen kommet her til også

Nå er en svart kjole kommet på, et splitter nytt smykke jeg fikk av bestevenninnen min, håret er satt opp i en stram hestehale, så nå er jeg klar for enda en familiemiddag med kalkun middag. Litt senere fortsetter 1. Juledag kosen med at jentene samles på samson cafe og skal drikke litt vin! En fin dag avsluttes perfekt! 
Ha en kjempe fin dag dolls, og kos dere med familie, venner, bekjente og kjære!!
Bare se på det skjønne vesenet mitt, så søt!

MERRY HO-HO!

God jul alle sammen! Nå er endelig julaften her. Jeg har sløvet siden i dag morges kl 8 foran tven med julefilmer, kaffe, julefrokost og lille julevovven min. Nå er jeg snart ferdig stelt og nå er det bare middagen og pakkene som står i vente resten av kvelden. Jeg skal til min kjære farmor og farfar denne julen med nesten hele familien samlet. Dette blir en kjempe koselig kveld med alle sammen! Lykke skal selvfølgelig også være med, hun er jo pyntet og klar i nissekostymet sitt! Jeg kan ikke vente til hun åpner julegaven sin. Jeg storkoste meg sånn når jeg handlet inn til henne, og jeg bare vet det faller i smak.

Og siden det er julaften har jeg en gladlig nyhet til dere! Igår kom Nusse endelig hjem! Jeg skal aldri aldri slippe min kjære pus av syne igjen, nesten slik at den ikke får gå ut døren en gang her hjemme. Hihi. Etter og ha vært borte i 6 dager, var det på høy tid han kom hjem. Var alt for redd det hadde skjedd ham noe, men heldigvis er alt bra! Eneste er at dyrlegen måtte fikse på det såret vi skulle sjekke når han forsvant, men det blir helt bra om en liten stund. En bedre julegave enn at han er hjemme igjen og i god behold trenger jeg ikke. De så sier julemirakler ikke skjer, tar helt feil!

Vi blogges enten mer senere eller i morgen finingene. Ha en kjempe fin kveld med familien!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

For en fin mandag! Etter 9 lange timer på jobb gikk jeg rett på middag hos Hannah med jentene mine for litt chittchatt. Der fikk vi servert kjempegod lasagne mens vi alle babblet i vei. Vi drakk litt vin, lo og bare koste oss! Vi har allerede planene klar siden Celine reiser hjem igjen på fredag, så 1.juledag blir det vindrikking på samson med bare de beste jentene samlet!

Da er det ukens siste jobb dag før jeg kan ta meg litt juleferie jeg også. Nå har jeg fri til mandag, noe som skal bli utrolig herlig. Jeg skal bare nyte disse juledagene med familien min, de beste jentene mine, den gode maten og må ikke glemme vinflaskene. Men, nå er det jobb så nedenfor får dere en liten oppsumering av mine siste instagram bilder. Selfiequeen'en selv som dere kan se. Hihi.

Ha en kjempe fin tirsdag Dolls <3
Follow me on insta.

MISSING!

God morgen! Nå er jeg endelig tilbake etter snart en uke fri, men sist onsdag skjedde det noe som gjorde at jeg mistet hele motivasjonen til og blogge til dere. Min kjære pus Nusse er forsvunnet, så jeg har prøvd og finne den og brukt energien min på det de siste dagene. Jeg har ellers vært med den bestevenninne på jord, jobbet, fikset håret og blitt enda mørkere, og enda lengre og må ikke glemme filmkveld med noen kjekkinger! Kan ikke akkurat si sist uke bare var drit, men når pusen min er borte er det den som er i tankene mine. Jeg får bare krysse fingrene for at noen ser han og at han kommer hjem snart!

I dag er det en ny uke, og det betyr nye muligheter. Og min morgen starter selvfølgelig med en kopp kaffe og det nye bladet til ELLE! Tenk om bare 2 dager er det julaften! Herlighet som jeg gleder meg. Nå kan jeg snart ikke vente til den koselige morgenen med tvtid, bruke den nye kjolen min, spise pinnekjøtt, og feire med familien min! Denne julen kommer til og bli så fin! Men nok julesnakk, nå er det jobbtid fra 10 til 7 ikveld, så i dag blir det en lang dag.. Heldigvis avsluttes den med en middag, latter og kos med godjentene! Celine kommer hjem i dag fra Bergen, så da må vi selvfølgelig samles. Can't wait!
Håper dere hadde en flott uke finingene mine.
Og ha en fantastisk mandag!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Hei fininger! Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg! Rett etter jobb hadde jeg en effektiv cardio økt med litt mageøvelser før jeg avsluttet kvelden med filmkos med kjekkasen selv. Men hverdagskosen stopper ikke der! Idag skal jeg handle den siste julegaven for i år før jeg og jenten min skal ha kosekveld med favoritt middagen min tacopie, sladder og film! Perfekt tirsdag!

Her er en liten oppsummering av mine siste insta-bilder. Håper dere likte dem, og gjerne gjør den gråe knappen grønn! Ha en fabilouse tirsdag!

CELEBRATION WITH STYLE

Herlighet for en fantastisk helg! Denne helgen har vært den kjekkeste på evigheter. Omg som jeg har kost meg. På fredag var det feiring av verdens beste jente på samson med vin, champanje, god mat, dansing og fantastiske jenter. Jeg syns det var utrolig gøy og se Tina åpne den beste presangen jeg kunne ha gitt henne. Jeg overraket henne med en strittetang, og hvordan hun reagerte på pakken var ubeskrivelig. Det var så utrolig og se henne bli så glad. You desereve it honey, anything for you! Ellers denne helgen har jeg hatt julekos med alene hjemme, tatt utav extensionet mitt, roadtip med Tina mi etterfulgt av filmkveld!

Nå er det mandag og en ny uke er i gang. Jeg starter den nye uken med detox, masse trening fremover, sunnere kosthold og masse jobbing. Jeg vet jeg burde kanskje begynne med dette etter jul, men hvorfor vente? Jeg kommer ikke til og ta det altfor seriøst i juledagene, men om jeg skal være fornøyd med sommerkroppen til sommeren kan jeg ikke utsette det. Jeg har vært litt slapp med trening de siste 2 ukene, og nå kjenner jeg at jeg må komme i gang for fult!
Håper dere hadde en flott helg Dolls.
Nå er det jobb på salongen etterfulgt av en cardio\styrke økt! Ha en fabilouse start på den nye uken.

T.G.I.F

Da er det fredag og snart kan helgen begynne! Denne dagen har jeg ventet lenge på. Min aller bestevenninne fyller 20 år! Woho. Så ikveld skal vi ut og spise en jentegjeng før festen starter på byn. Jeg har dessverre jobb denne helgen og, men det stopper ikke meg fra og feire den beste jenten på jord. Nå ser jeg bare frem til kvelden med gojenten, krysser fingrene på at dagen på jobb går fort.

Det har vært et par dager stillhet her på bloggen, og det er pågrunn av at jeg har stor kost meg med verdens beste Tina, spist på indisk resturang med min mor, far, søster og bror for mine foreldre har nettopp hatt bursdag, jeg har vært på shoot med Tina mi, og trioen hadde det utrolig morsomt sammen som vi alltid har! Dagene går så fort når det er fult med jobb på salongen, og når det er så masse kjekt som skjer etter jobb er det vanskelig og priotere bloggingen. Men det skjønner dere nok utrolig godt!
Vi skrives selvfølgelig mer etter jobb søtnoser.
Ha en kjempe fin start på helgen!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen finingene mine! Hadde dere en fin mandag? Det hadde jeg! Rett etter jobb var det koselig middags besøk hos min kjære farmor, etterfulgt av date med bestejenten min. Jeg fikk også handlet Lykke sin julepresang! Oh, hun kommer til og bli så søt i de nye tingene sine. Dere får se hva hennes julepresang er når julaften er her.

Nå er morgenkaffien drukket, og jeg er klar for en lang dag på jobb med både jobb og kurs. Men før jeg går på jobb vil jeg dele mine siste insta bilder til dere! Håper noen av bildene falt i smak hos dere. Gjerne gjør den gråe knappen grønn!

Ha en kjempe fin tirsdag!

INNFLYTTNINGSFEST!For en helg! På lørdag var jeg hos verdens beste søskenbarn på innflyttingsfest, og herlighet så koselig det var. Vi fikk servert kjempe god mat, koste oss med leker og lo som bare det. Jeg har ikke ledd så mye på lenge tror jeg! Oh som jeg har savnet den jenten, det kan ikke bli alt for lenge til jeg ser henne igjen!

Da er helgen over for denne gang og nå kaller jobb igjen. Men, jeg ser allerede frem til helgen allerede! Da har verdens beste venn bursdag, og jeg kan ikke vente til og feire henne! Dagene kommer til og gå så fort denne uken. Jobber hver dag, julegave shoppingen må fortsettes, nattåpent, bestevenntid og masse annet kjekt de neste dagene.Håper dere fininger hadde en fabilouse helg, og ha en fin start på den nye uken.
Vi skrives mer etter jobb!

RED DRESS FOR CHRISTMASDa er jule kjolen i boks også! Kan ikke akkurat si det samme om noen av julegavene mine, men iløpet av neste uke skal de være kjøpt de også. Denne nydligheten her kjøpte jeg på den lekkreste og beste butikken i Haugesund. Pushed by lost! Jeg følte meg skikkelig sukkersøt i denne kjolen, og for noen flotte bein jeg fikk i den. Dette er nok ikke bare julekjolen for i år, men sommerkjole neste år! Tenk hvor sexy og  pent med brune bein og denne kjolen her med, noen høye pumps og en blomsterkrans! Perfect outfit for the summer.

Nei, nå er det nok kjole snakk. Hva gjorde dere på i går Dolls? Utenom at jeg kjøpte meg en splitter ny kjole, hadde jeg filmkveld med en kjekkas. Trenger slike kvelder en gang i blant også, eller egentlig ganske ofte! Hihi. Nå begynner jeg snart på jobb, så blir ingen fri på meg denne lørdagen. Men jeg skal på innflytnings fest til mitt søte søskenbarn i kveld, og som jeg gleder meg! La timene på jobb gå fort!

Ha en fabilouse lørdag! Hva skal dere i dag?

THE LAST FEW DAYS

Herlighet for noen fine dager det har vært! Jeg har vært så opptatt, og kost meg så mye. På tirsdag hadde jeg og Tina kosekveld med cassedia og filmkveld, på onsdag var jeg hele dagen på jobb, og i går var jeg og Tinami på kaien med to kjempe kjekke gutter og koste oss. Et par flotte dager og det kommer resten av uken til og bli også!

Nå er det allerede fredag og snart helg. Jeg skal på salongen både i dag og i morgen. Jeg skal være på jobb hver helg mot jul, så mye fri har jeg dessverre ikke. Men jeg skal alikevell klare og kose meg. Hva mine planer er for helgen må vi skrives om litt senere i dag. Nå må lille Lykke luftes før jobben kaller.Ha en kjempe fin start på den nye helgen Dolls!

BLUE PARTY SPARKLY DRESS

God morgen finingene. Denne kjolen kom i posten til meg i helgen. Var den ikke pen vell? Jeg er så glad jeg bestilte den for den er bare enda finere på, men nå har jeg et problem.. Hva tid skal jeg ha den? Jul? Nyttårsaften? Bursdagen til verdens beste jente? Nei, jeg klarer ikke bestemme meg. Det ender nok med at denne blir nyttårskjolen min. Både sexy, glitrete, men alikevell klassisk og fin. Akkurat slik jeg liker det!

Hadde dere en fin dag i går? Jeg var bare på jobb, trening og slappet av hjemme litt. Dagene går så alt for fort, føler ikke jeg får tid til noe nesten. Noen som føler det samme? Nå er morgenkaffien drukket opp, og nå kaller salongen. I dag skal jeg være med verdens beste venninne når jeg er ferdig på jobb. Jeg har den perfekte kveld planlagt for og få henne til og smile! Alt for den beste!

Hva syns dere om min nye kjole?
Ha en kjempe fin tirsdag Dolls!

HELLO DECEMBERGod morgen Dolls. I dag er det 1 desember og vi går inn i en ny måned. Nå kan jeg endelig begynne og handle julegaver, drikke julebrus og nyte juletiden. Denne morgenen åpnet jeg min første luke i sjokolade kalenderen, og nå er julestemningen her! Jeg kan ikke tro at tiden går så ufattelig fort, føler ikke det er så lenge siden julen var her sist. Men jeg skal ikke klage for julen er en koselig tid!

Hadde dere en fin helg forresten dolls? Jeg storkoste meg med mine kjekke kollegaer på julebord der vi fikk servert tapas, vin og leker. Herlighet som vi koste oss. Kan ikke klage på årets julebord for det var utrolig kjekt når salongene feiret ilag. Igår hadde jeg bare en avslappende dag med med film som en avslutning på en kjekk helg! Nå er det mandag igjen og jeg skal tilbake på salongen og fikse kundene fine til jul.