Beauty

Beige candy nails!

Det var virkelig helt fantastisk og fikse neglene i går hos flinkeste Evita. Hun fikset som alltid det jeg ville ha, og de ser helt fabolouse ut - er dere ikke enige? Jeg elsker alt som glittrer og neglene mine er ingen unntak. Denne gangen ble det ikke bare sølv, men beige candy Nails med litt sølv, beige og rosa! I just love them.Nå er det jobb til 7, også er det rekeaften med Tinami som jeg ikke har sitt på en uke.
Vi blogges.

NATURAL NAILS WITH A TUTCH OF GLITTER

Se på de flotte neglene jeg fikk idag! Nå var det virkelig på høytid at jeg gjorde noe med dem. Nå var de blitt alt for lange og ikke så veldig brukervennlige. Jeg kunne ikke ta opp en krone eller noe.. Denne gangen ble det noen enkle, men så må jeg alltid ha litt glitter, så siden det er inn med en nagl som skiller seg ut ble det disse jeg endte opp med. Utrolig fornøyd som alltid! Evita er virkelig den flinkeste i Haugesund uten tvil!

Ha en fantastisk søndagskveld videre!
Vi blogges mer imorgen, sweet dreams ❤

NEW SPARKLY NAILS

God morgen dolls. Hadde dere en fin start på helgen? Jeg fikset neglene mine hos den flinkeste Evita. Det er ikke bare denne gangen jeg er storfornøyd med neglene mine som hun lager, det er alltid! Igår prøvde vi en ny farge på geleen slik at den ble litt mer milky\beige med litt glitter på sidene. Enkle, men utrolig fine! Om jeg må fikse dem en til gang før jul, må jeg se. Hadde vært kjekt med et nytt design til jul og ikke minst nyttår! Men så fine så disse er, tviler jeg på at jeg trenger det.

Da er det lørdagsmorgen og mesteparten av dere har vell helg. Jeg skal på jobb en stund, også har jeg også endelig helg! Nå har jeg drukket en kopp med kaffelatte mens lille sovedyre mitt ligger godt krøllet inni teppet sitt og skal ikke stå opp enda. Friser litt og tilbringe hele dagen under dynen med henne, men når timene på salongen går så fort gjør det meg ingengting og ha jobbhelg! Jeg skal uansett kose meg masse både ikveld og  imorgen.

Ha en kjempe fin lørdag!

MY NEW FALL NAILS
Da kan jeg endelig si det er helg! Og den kan ikke starte på en bedre måte enn og drikke med verdens beste venninne! Vi skal snart bort til henne og forshe før vi skal ut på fest til en annen kjempe god venninne. Flinke bloggeren som jeg er så er kamera med! Må bare huske og ta bildene når jeg kommer frem. Dette blir en fantastisk kveld, den kan ikke starte fort nok.

Her er et par bilder av de nye neglene. Er de ikke fine vell? Nå er neglene mine klar for høsten. Evita er virkelig den flinkeste på jord. Jeg bare viser henne et bilde, og vips så er det prikk likt helt som jeg vil ha det. Stor fornøyd som ALLTID! Jeg har allerede juleneglene mine klare, blir glitter da også, men dere får nesten vente til desember når de kommer på med og vise hva jeg skal ha. Må uansett fikse dem en gang før den tid, så hva jeg skal ha neste gang har jeg god tid på!

Hva syns dere om mine nye høstnegler?

DARKER OMBRE AND NEW LONG HAIR!Woho! Da er endelig håret mitt helt ferdig med ny farge, ny klipt og helt nytt punktextension satt i. Denne gangen ble fargen enda mørkere enn hva jeg har hatt før. Jeg syns denne brunfargen er mye finere og freshere enn den gamle. Nå har jeg halvt om halvt med 5 og 6 naturfargeri bunn og kaldgyllen brun som ligger på en rundt 7 ute i lengdene. Det beste av alt er at det nye extensione er satt i. Føler meg 10 ganger finere på håret enn hva jeg har gjort den siste tiden!
Hva syns dere om min nye hårfarge?

MY FIRST TATTOO - DONE!

Herlighet Jeg kan ikke tro at jeg har fått min første tatovering! Jeg har tenkt på denne lenge og endelig har jeg tatt den. Trodde faktisk det aldri kom til og skje. Både jeg og Celine trodde jeg kom til å gråte, skrike eller gjøre noe utav meg siden jeg har sånn nål skrekk, men det gikk faktisk utrolig bra. Bannet og steiket en stund, men vi begge ble overasket på hvor flink jeg var. Det var pain pain og mer pain og ta nede der på foten syns nå jeg, men det kommer ikke til og stoppe meg i og ta flere! Jeg har allerede funnet ut hvor jeg vil ha min neste, nå må jeg bare bestemme meg for teksten. Hvorfor stoppe her når jeg ble så fornøyd med den første!

Denne lille tatoveringen har har ganske stor betydning for meg. Det har noe med når jeg lå i magen, hva som skjedde der og når jeg ble født. Det er bare familien og de nærmeste som vet grunnen bak tatoveringen min. Hadde dere vist hele historien hadde dere skjønt hvorfor jeg valgte et hjerte og hvorfor det har en betydning for meg! 
  


Er det noen av dere lesere som har tatovering? Om ja, hva har dere og hvor?
Jeg er vertfall storfornøyd med min første tatovering!

FLOWERS ON MY NEW NAILSOh, se på disse søte nye sommerneglene mine! Sommeren er langt fra over, derfor bestemte jeg meg for blomster siden det hører til sommeren. Jeg hadde et lite bilde med meg med noe ca som jeg ville ha, men Evita gjorde det bare 1000 ganger bedre. Storfornøyd er jeg! Det er en grunn for jeg sier hun er den flinkeste, og det er hun også! Jeg har fått kjempe skryt over neglene mine denne gangen, får hørre de er så søte. Og det er dem jo og! Var de ikke søte?
Vi skrives mer senere <3 

DOTTED SUMMER NAILSSe på de fine nye neglene mine! Jeg er strålende fornøyd som alltid. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, Evita er den flinkeste negledesigneren! Jeg syns de ble så søte, enkle, romantiske og sommerslige. Rett og slett alt på en gang. Jeg hentet faktisk inspirasjon ifra en svensk blogger som jeg leser til disse neglene. Hva syns dere om de nye neglene mine? Var de ikke søte? Nå skal jeg ikke fikse dem før i begynnelsen av august nå pga vi begge jobber og har feri. Da tenkte jeg blomster!

Nå er det jobbtid. Vi blogges mer senere kjære lesere.
Ha en kjempe fin tirsdag! 

PRØVER UT DEN NYE BETA-CAROTONEN AMBRE

Her om dagen fikk jeg den nye beta-carotone ambe i posten og jeg kan ikke vente til og prøve den ut. Jeg skal ikke begynne på dem enda, men kanskje 1-2 uker før Zadar og mens jeg er der nede før dere får en anbefaling av meg. Jeg har prøvd den vanlige beta-carotonen før og jeg syns ærlig at det virket. Men denne skal være 10 ganger sterkere, så nå blir det spennende og se. Nå har jeg planer om og bli knall brun i sommer! Krysser fingrene! Om dere ikke vet helt hva beta-carotonen gjør kan jeg fortelle dere litt om den. Betakaroten øker fargepigmenter i huden (melanin), og kan derfor bidra til en gylden glød i tillegg til beskyttelse mot solstråler. På grunn av sin evne til å økefargestoffet i hudceller, er betakaroten et svært godt tilskudd for nordisk hud. Ved daglig tilskudd av betakaroten, oppnår man en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem. Dette høres jo bare helt flott ut. Kan ikke vente til og teste det ut og få en flott og brun kropp!

Dere kan selv bestille en gratis prøve måned og teste dem ut selv. Det kan dere gjøre HER
Hva syns dere om beta-carotone om dere har prøvd dem før? 

KERATIN EXTENSION

Jeg bare elsker det nye håret mitt! Jeg sitter her og smiler fra øre til øre. Det nye keratin extensionet mitt glir kjempe fint inni mitt eget hår og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det føles rett og slett ut som mitt eget hår. I helga satt jeg på over 100 punkter, så nå er dette håret mitt de neste måndene. Jeg kommer til og elske det! Etter at jeg har hatt clips siden jeg var 14, skal det bli herlig og slippe å ta det av og på hele tiden. Jeg tror jeg kommer til og bli mer avhengig av extension nå enn hva jeg var fra før for jeg bare elsker det nye håret mitt. Vil alltid ha det sånn, elsker langt og fint hår!

En liten huskeliste for å unngå problemer: 
♥ Bruk en god naturbørste.
♥ Gre håret hver morgen og hver kveld, om ikke mer.
♥ Bruk fuktighets shampo og balsam eller en som gir veldig masse pleie.
♥ Kur håret max 1 gang i uken.
♥ Når det er vått, ikke krøll det slik at det blir masse floker. 
♥ Aldri sov med det vått.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Og til slutt - kanskje det aller viktigste er. Når du kjenner at håret fra hodebunnen og festene begynner og floke seg. Få det ut fort som mulig!Elsker mitt nye hår! 

SPARKLING NAILSI går var jeg og fikset neglene mine før jul, og se hvor fine de ble. Jeg har den flinkeste og beste negledesigneren noensinne. Blir mer og mer fornøyd for hver gang. Må nesten si at disse er de fineste jeg har hatt til nå. Eller hva sier dere? Jeg syns de ble helt perfekte! Gleder meg allerede til neste kan jeg skal fikse de. Har planen klar for vinterneglene mine allerde, så gled dere til de kommer.

Ellers de siste dagene har jeg vært på jobb og vært med kjæresten min. Skjer ikke så mye om dagene kan dere si. Akkurat nå ligger jeg i sengen og skal se på litt seri før det blir kveld. Jeg har tenkt og legge meg tidelig slik at jeg er opplagt til en ny dag på jobb imorgen. Jeg håper at dere har hatt en fin uke så langt og ikke minst en fin onsdag. Har dere gjort noe kjekt de siste dagene?

 

Håper dere likte neglene de nye neglene mine!
Da er det serie tid, vi blogges mer imorgen. Ha en flott kveld alle sammen. 

NEW NAILS - PINK GLITTERGod morgen alle sammen. I dag er det den 31 oktober og det betyr at det er halloween! Er det noen av dere som skal kle dere ut og feire? Jeg er på jobb til sent ikveld, så blir ingen feiring på meg. Kanskje jeg setter meg ned med en skummel film og litt snacks istedet? Tror det høres ut som en fin plan, eller hva sier dere?

Da skal jeg på jobb om en times tid, men først vil jeg vise dere de nye neglene mine. Når jeg kom til negledesigneren min igår så hadde jeg ingen ideer, men til slutt klarte vi begge og komme med innspill. Denne gangen ble det bare litt rosaisj glitter med en liten diamant på tommelen og ringfingeren. Ble de ikke fine vell? Jeg er alltid kjempe fornøyd med neglene mine og kan nesten ikke vente til Desember når jeg skal fikse dem igjen! 


Da blogges vi kanskje mer ikveld!
Ha en kjempe fin halloween alle sammen. 

SAMINA PURE MAKEUPJeg kan ikke vente med og prøve ut disse produktene. Jeg fikk et super tilbud på disse når jeg var i London på den frisørmessen. Jeg fikk prøve alle produktene jeg kjøpte og jeg syns de virket kjempe bra! Jeg har enda ikke prøvd dem etter at jeg kom hjem, men tenkte og begynne med det så fort jeg bare kan! Jeg fikk alle disse for en knall pris! Jeg kjøpte en fundation, glow og en blush. Når jeg fikk testet det på meg fikk jeg helt perfekt hud og en flott glød. Hvem vill vell ikke ha det? Det beste med disse produktene er at jeg kan bestille dem på nettet om jeg vil fortsette med dem. Jeg er 90% sikker på at jeg kommer til og bestille dem. Jeg har hørt sykt masse bra om Samina Pure Makeup og håper jeg blir like fornøyd!

Vil dere lese mer om merke og produktene kan dere gå innpå siden deres som dere finner HER. Har dere prøvd dette merket eller hørt noe om det så legg gjerne igjen en kommentar! 

AUTUMN NAILS

Da kommer det første innlegget med det nye kamera, og da vil jeg vise dere de nye høst neglene mine. Hva syns dere? Inspirasjonen min var et bilde jeg fant på weheartit med et slags blad, så da ble da mine høst negler slike. Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd som ALLTID. Jeg blir alltid like fornøyd hver gang når den flinkeste negledesigneren min. Jeg skjønner ikke at hun klarer og tegne dette for hånd! Flinkeste av alle!
Hva syns dere om de nye neglene mine?
Antekksbildene for dagen kommer senere, vi snakkes da!

NEW NAILS - FLOWER DETAIL

Se på disse nye sommer neglene mine, er de ikke søte? Jeg bestemte meg for og ta et bilde jeg fant som min inspirasjon til disse neglene. Blomstene ble ikke helt like, men syns faktisk mine ble mye finere enn orginalen. Jeg fikk også meg en liten diamant i midten av blomsten. Må jo alltid ha noe bling på neglene mine. Var så herlig og endelig ha nye og freshe negler igjen. Kan ikke la det gå så lang tid til neste gang, om jeg gidder og gå før de blir alt for lange. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med mine nye negler. De er ganske søte og romantiske, noe som ikke er så meg. Men nå er det sommer og da er blomster detalj helt perfekt! Syns ikke dere?

Håper dere likte de nye neglene mine.
Vi snakkes når jeg kommer hjem ikveld, nå snart skal solen nytes!

SELVBRUNING - DOVE SUMMER GLOW

Her skal jeg komme med et lite tips. Jeg liker ikke å være blek, så dette er et godt tips om dere ikke liker å ta sol. Jeg liker egentlig ikke så godt selvbruning, liker best og ta sol. Men etter sommeren har jeg bare tatt en gang og orker rett og slett ikke å ta sol, men denne selvbruningen liker jeg. Dove summer glow, den gir deg et naturlig resultat og blir ikke så sjollete på grunn av at du må bygge deg opp til den fargen du vil ha. Nå har jeg ikke brukt denne på en stund men jeg pleier og bruke den hver gang etter jeg har dysjet til jeg for den fargen jeg vil ha, også gjør jeg det bare 1-2 ganger i uken. Det så er så bra med denne er at det er fuktighet i den og selvbruningen ikke er så sterk så jeg liker denne veldig godt. Prøvde en annen en gang fra apotektet, og den hatet jeg! Så liker best denne til nå!Når jeg smører meg inn med denne selvbruningen så begynner jeg ført med å ta en dusj og påføre det etterpå. Jeg bare tar litt i hånden og blander godt og smører der jeg vil ha det. Jeg pleier ikke å bruke det overalt, akkurat nå bruker jeg det bare på armene, brystet, fjeset og litt på magen. Tar jo på beina om jeg skal ut eller noe, men det er jo så sjeldent så trenger jo aldri å gjøre det.

Slik er min rekkefølge når jeg tar selvbruning. Smører det på og etterpå vakser jeg henda kjempe godt! Spessielt inni hendene og imellom fingrene slik at det ikke blir sjoldete og sliketing! 

  

Har dere brukt denne? Hva syns dere om den? 

HOW I DO MY NAILS

Nå skal jeg vise dere hva jeg gjør når jeg fester på falske negler. Jeg har desverre ikke den boksen som viser hvilken jeg kjøper med neglene, sjeleèn eller sprayen.. Men viser for det. Jeg har heller ikke sjeleèn, den var tom har har ikke fått skaffet meg en ny en .. Men skal fikse det til en annen gang jeg skal feste de på. Jeg tenkte og feste på akryl negler neste månde til jul og nyttår så da blir det jo bedre og finere. Jeg gjør det jo bare hjemme så er jo ikke like proft, men det funker for meg!

 

  

Først begynner jeg med og file neglene mine og slikt. Så finner jeg fram alle neglene og finner dram de som passer på de forskjellige fingrene. Når jeg er ferdig og lime dem på så er de veldig lange som dere kan se på bilde nummer 2, men da klipper jeg dem bare så lange som jeg vil ha dem og filer neglene til slutt slik at det ikke er spisse kanter. Å selfølgelig kanten som kommer av neglene som er oppå din egen neil, den må du også file ned slik at den ikke vises. Så skal du egentlig ta på sjeleèn og spraye på den sprayen slik at det størkner. Men siden jeg ikke har det eller neglelakk så for jeg bare gå slik ut idag og enten kjøpe meg nye eller håpe at mamma har sitt manikyrsett med fransk neglelakker så jeg kan ta oppå.

Slik blir de til slutt med geleèn og det. Kan også bruke neilelakk om du vil det, men er mye sterkere og holder lengre om dere har geleèn oppå 3 ganger slik det står på pakken. Jeg har gjort dette mange mange ganger å elsker og ha fine negler! Gleder meg til jeg for skikkelige å ikke slik jeg gjør selv, men det funker det også!

Men jeg skal til go jenta mi Bodil på besøk ikveld, så oppdaterer dere når jeg kommer hjem igjen.
Hva skal dere gjøre idag? Likte dere neglene?