Malaga 2014

FRIDAY SHOPPING!

For en flott start på helgen. Hva gjør ikke en liten shoppingrunde på humøret?Jef har sitt på denne genseren en stund og endelig kjøpte jeg meg den. Men nå har jeg et problem.. Jeg vil ha den i blå og grå også! Tror jeg må innom og vertfall kjøpe en farge til før de blir selgt ut! Jeg kjøpe meg også et splitter nytt smykke som passer perfekt til hverdags klærne mine. Begge deler skal brukes for første gang imorgen når jeg skal på jobb. Jeg kjøpte også med meg en blogger's day of tshorte. Det blir nok et av mine favoritt chill plagg. Nå mangler jeg bare en søt shorts til! Ellers dolls? Hva har dere gjort idag? Siden jeg har jobb helg har jeg bare slappet av etter jeg kom hjem. Gossip girl og laks har jeg kost meg med denne fredagskvelden. Herlig og bare ha slike kvelder også, er dere ikke enig? Snart er det på tide med litt skjønnhetssøvn så vi blogges mer imorgen!


Ha en flott kveld videre og god natt!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Hei fininger! Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg! Rett etter jobb hadde jeg en effektiv cardio økt med litt mageøvelser før jeg avsluttet kvelden med filmkos med kjekkasen selv. Men hverdagskosen stopper ikke der! Idag skal jeg handle den siste julegaven for i år før jeg og jenten min skal ha kosekveld med favoritt middagen min tacopie, sladder og film! Perfekt tirsdag!

Her er en liten oppsummering av mine siste insta-bilder. Håper dere likte dem, og gjerne gjør den gråe knappen grønn! Ha en fabilouse tirsdag!

T.G.I.F

Da er det fredag og snart kan helgen begynne! Denne dagen har jeg ventet lenge på. Min aller bestevenninne fyller 20 år! Woho. Så ikveld skal vi ut og spise en jentegjeng før festen starter på byn. Jeg har dessverre jobb denne helgen og, men det stopper ikke meg fra og feire den beste jenten på jord. Nå ser jeg bare frem til kvelden med gojenten, krysser fingrene på at dagen på jobb går fort.

Det har vært et par dager stillhet her på bloggen, og det er pågrunn av at jeg har stor kost meg med verdens beste Tina, spist på indisk resturang med min mor, far, søster og bror for mine foreldre har nettopp hatt bursdag, jeg har vært på shoot med Tina mi, og trioen hadde det utrolig morsomt sammen som vi alltid har! Dagene går så fort når det er fult med jobb på salongen, og når det er så masse kjekt som skjer etter jobb er det vanskelig og priotere bloggingen. Men det skjønner dere nok utrolig godt!
Vi skrives selvfølgelig mer etter jobb søtnoser.
Ha en kjempe fin start på helgen!

ONE ROSE - BIG DIFFERENCE

God morgen dolls. Jeg og Lykke dro oss lenge i sengen idag for jeg begynner ikke på jobb før 11. Jeg skal være¨på salongen til 7 ikveld, så jeg ville bare innom og ønske dere en kjempe fin onsdag! Jeg skal bare bruke denne onsdagen på jobb og når jeg kommer hjem er det trening av mage før det blir avslapning før dagen er over.

Til slutt vil jeg bare fortelle, og skryte litt over at jeg fikk en fin rose igår av en kjekkas på jobb. Så utrolig søtt og fint gjort av han! Har aldri opplevd det før, så det var bare utrolig skjønt gjort av han. Er dere ikke enige?Da kaller salongen!
Vi skrives mer ikveld etter jeg er komt hjem.

GOODBYE FOR NOW MALAGA!Da er jeg hjemme igjen fra en fantastisk tur med min kjære mor og søster, Herlighet som vi har kost oss de siste dagene. Hadde ikke gjort meg en plass og være der en dag til eller ut uken, for vi storkoste oss sånn. Ikke bare var selve byen utrolig koselig med sine smale gater, men man må ikke glemme shoppingen! Vi handlet mest på treningsbutikkene for der var det alt for mye fint og billig. Jeg kjøpte meg masse nye treningstopper, så nå er treningsmotivasjonen helt på topp! Jeg kommer virkelig til og savne Malaga, og jeg ser ikke bort ifra at jeg reiser der til igjen! Kanskje jeg må samle jentegjengen og reise der til etter nyttår på en langhelg med bare shopping! Perfekt plan om det ikke blir London!Nå er det kos og film med Lykkemi!
Ha en kjempe fin fredag videre dolls.

LAST BEACH DAY OF THE YEARFor noen fantastiske timer vi har hatt på stranden idag. Kjenner det gjorde godt for både kropp og sjel med en dag på stranden. Dette er nok årets siste strand dag for hjemme er det bare 4 grader.. Huff.. Kjenner jeg ikke er klar for vinteren enda.. Godt vi har solarium! Jeg kunne godt tenkt meg at det var slik temperatur og varme hver dag hele året hjemme. Jeg er virkelig ingen vinter person! 

Nå er vår siste kveld kommet og den skal tilbringes med enda mer shopping og god middag! Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere får en kjempe fin kveld videre. Vi skrives mer imorgen for nå skal siste kvelden nytes med min kjære mor og søster!
 ANTREKK - 15.10.14For en effiktiv dag vi hadde igår. Vi gikk både tur i borgen, var på stranden i et par timer, shoppet i enda flere timer også var dagen over. Jeg endte opp med masse fint igår også. En ny drikkeflaske til trening og handsker, Lykke fikk et nytt teppe, en dressjakke og selvfølgelig mitt nye elskbare smykke fra zara måtte være med meg hjem igår! Her sparer mann ikke på pengene! Er man på feri, så er man på feri. Men jeg må fremdeles spare litt penger på victoria seacret og taxfreen, så nå er det stopp med shopping til fredag!

Vi har vært på farten de siste to dagene, så denne dagen skal vi bare nyte på stranden. Kjenner det skal bli helt herlig og bare ta en rolig dag før hjemreisen imorgen. Kan ikke tro at vi allerede skal reise hjem igjen imorgen.. Vi kom jo akkurat her!Håper dere likte gårdagens antrekk!
Hva er deres planer for dagen?

IKKE PÅ LATSIDEN NÅR MAN ER PÅ FERI!Herlighet for en fin usikt det var helt på toppen av borgen, der vi gikk tur idag. Det var utrolig stort og skikkelig fint! Det var en kjempe fin tur opp og det var verdt det når vi fikk den flotte utsikten. Hvorfor være på latsiden på feri når man kan gå en fin tur?! Vi må jo kikke litt og se oss omkring når vi først er her. Malaga er virkelig en kjempe fin by. Jeg har tatt kjempe mange bilder her nede allerede på bare disse to dagene som jeg skal dele med dere i et annet innlegg. Nedenfor har jeg samlet et par bilder fra borgen som vi besøkte før idag og utsikten vi hadde helt oppe på toppen. Besøker dere Malaga i fremtiden, ta turen opp hit!Kan ikke ligge på latsiden selvom man er på feri!

FIRST DAY WITH SHOPPING!Herlighet hva vi kikket og handlet igår! Jeg fikk med meg masse fint bare etter første dagen. Det ble både treningsklær, litt dill og selvfølgelig måtte Lykke også få noe når jeg er på tur. Halloween kostymet henens er handlet inn og hun kommer til og bli verdens søteste pumbkin! Jeg kan ikke vente til halloween med og kle henne opp i dette søte her. Jeg har og funnet ut hva jeg skal være jeg, men det får dere vente med til selve halloweenkvelden kommer.

Håper dere noen av innkjøpene falt i smak!
Nå skal vi gå en lang tur opp til ruinene og en kattedral, før forhåpentligvis skyene forsvinner og vi kan sole oss litt.

ANTREKK - 14.10.14Da er shoppingdagen endelig ferdig. Vi har shoppet som noen gale alle sammen siden kl 11 idag, og nå når kl slo 7, var vi så slitne og måtte ha en siesta på hotel rommet før det blir middag nå om en stund. Herlighet så mye jeg har fått handlet meg idag. Det kommer selvfølgelig innlegg om alt som er handlet inn imorgen. Malaga har virkelig mange kjekke butikker og sentere du kan handle på! Jeg er virkelig ikke ferdig med shoppingen enda, for jeg kjøpte meg ikke et smykke fra zara som jeg allerede angrer på..Da er det middag og filmtid før vi tar en vellfortjent kveld!
Ha en kjempe fin tirsdagskveld videre dolls. Hva har dere gjort idag?

ARRIVALE IN MALAGAGod morgen fra Malaga! Får en følelse det var og våkne opp her. Vi bor på et kjempe fint hotel ganske nærme sentrum og nærme alt av shopping. Rommet vårt er skikkelig herskapslig med sine gamle senger, møbler og interiør.  Vi har ikke sitt noe av byen enda, så idag skal vi utforske, kikke rundt og selvfølgelig shoppe! Men først er det frokost og kaffi, også kan vår første dag her begynne.Vi skrives mer senere dolls!

MALAGA, HERE I COME!

Da er jeg pakket og klar! Nå må bare timene på flyplassen og flyet gå fort for nå har jeg skikkelig reisefeber! Det eneste kjipe er at jeg forkjølet og at jeg må reise fra Lykke mi, ellers kunne jeg ikke fått en bedre start på uken! Jeg har selvfølgelig med meg kamera og data, så oppdateringer skal dere få! Jeg oppdaterer ikke dere mer i dag, men i morgen begynner bloggingen fra Malaga.Ønsk meg god tur! Jeg håper alle dere søtinger har hatt en kjempe fin start på den nye uken og en fin dag.
Har dere noen shopping tips, resturanter, eller noen tips til hvor det er bra, skriv det gjerne i kommentarfeltet. Setter pris på alle tips jeg kan få! 

GIRLSTRIP TO MALAGA!Om mindre enn en uke er jeg i Malaga med min kjære mor og søster. Det skal bli så fantastisk med litt sol og varme for en lang helg og ikke minst shopping. Kan ikke vente til og reise ned neste mandag. Strand, hotel livet, litt brunfarge på kroppen, shopping og god mat, nei dette kommer til og bli herlig. Hotelet vi skal bo på ser kjempe fint ut også. Nei, nå kan jeg bare finne frem kofferten og pakke ferdig for jeg vil reise med en gang!Teller ned dagene!