Manchestar 2014

SMALL PURCHASESGod natt dolls. Har dere hatt en fin tirsdag? Dagen min har bare gått i shopping og masse masse gåing. Nå er det leggetid, kjenner jeg trenger skjønnehetssøvnen min nå. Må opp kl 5 imorgen tidelig for også reise hjem i 12 timer.. Men før jeg sovner her skal jeg vise innkjøpene mine for dagen. Som dere kan se har jeg ikke kjøpt så utrolig masse her nede. Jeg er faktisk litt skuffet for og si det slik.. Jeg fant mer, men masse av det passet ikke eller var rett og slett ikke fint på.. Tror jeg må ta meg en liten shopping runde når jeg kommer hjem eller kanskje litt nettshopping? Jeg er uansett fornøyd med de lille innkjøpene jeg fikk. Det jeg er mest fornøyd med er vell det råkule skjørtet fra Zara! Jeg skal jo på jentekveld i helgen, så da kommer det på. Gleder meg til og sette sammen et antrekk, kan lage så mange forskjellige antrekk med det.Likte dere innkjøpene mine? Har dere noe dere likte mer enn noe annet?
Da blogges vi mer når jeg er hjemme til Haugesund imorgen kveld en gang, ha en god natt og en fin onsdag!

OLD TRAFFORD AND MOUSEUM TOUR.

For en kjekk dag det var Igår. Vi tok turen til old trafford for og få en omvisning rundt hele stadion og hvor alt på kamp dagen skjer! Vi gikk også innom Manchester United museumet. Der var det alt fra første start. Drakter, pokaler, masse historie og fakta. Det var utrolig spennende å se og lese om. Er dere i Manchester og er United fans, dra dit!

Men, det som gidde meg en skikkelig wow opplevelse var selve old trafford. Når jeg gikk innpå stadion og bare så hvor stort det var fikk jeg helt sjokk. Jeg kunne nesten høre alle skrikene på kamp dagen! Jeg angrer litt på at jeg ikke skal på selve kampen, men jeg og min mor skal se kampen for det. En dag skal jeg på en slik stor fotball kamp, det må være en kjempe opplevelse. Men og besøke old trafford var en opplevelse i seg selv!

Da er det bare shopping, shopping og mer shopping som er dagens planer.
Hva skal dere idag?

BLUE RAINBOW HOTEL

God kveld! Har dere hatt en fin mandag? Jeg har hatt en fin første dag her i Manchester. Har gått og gått i hele dag, så nå skal det bli døds herlig med litt søvn.

Jeg har ikke mer batteri på kamera jeg.. Min mor tok bilder av meg så lå det oppi vesken min på i flere timer, så nå er det tomt.. Har heldigvis tatt litt bilder til dere. Men følg meg på insta så kommer det oppdateringer der! For håpe jeg klarer og knipse noen bilder til et innlegg til dere imorgen. Prøvd og finne lader også, men det er vanskeligere enn hva jeg skulle tro .. Så humøret har ikke bare vært på topp idag. Men shopping imorgen fikser det! Jeg som skulle ta alle de bildene, men neida..

God natt kjære lesere. Nå er jeg utslitt etter en lang dag, vi blogges mer imorgen. Da for dere vite hva jeg har gjort på min første dag her! Og gjerne kom med tips på hvor jeg kan få tak i Canon lader, da er dere noen engler.

ONE MONTH UNTIL MANCHESTARDa er det bare en måned til jeg skal til Manchester med familien min! ÅÅ, jeg har skikkelig reise feber allerede. Kan ikke vente til shopping, starbucks, resturant middager, sove på hotell. Nei, kjenner det skal bli herlig med en noen dager fri. Grunnen for resien er ikke shopping selvom det skal bli masse av det. Min lillebror fikk Manchestar vs City biletter av foreldrene mine til jul, så siden min mor ikke skal være med på kampen, er jeg med for og holde henne med selskap! Kanskje det er noen av dere som allerede har vært i Manchestar? Jeg trenger alt fra shopping tips, resturant tips og andre tips om dere har noen, så gjerne kom med så mange dere kan i kommentarfeltet! 

Gleder meg! 
Husk og kom med tips om dere har noen!