Modell

BLACK AND WHITE PHOTOSHOOTDa er endelig bildene fra shooten med Tinami og flinke Knut Ivar kommet. Husker hvor sponan denne shooten var, men bildene ble utrolig stilige, og jeg er stor fornøyd! Eller hva sier dere dolls? Jeg bare elsker det bilde av meg og Tina øverst. Det skal fremkalles og rammes inn! Vi skal snart på en studio shoot sammen med Knut Ivar igjen med mange utsøkte kjoler og klær! Wiii, gleder meg.
Nå er det jobb etterfulgt av kaffidate med Tashami!

STUDIO SHOOT!God kveld dere! Da har jeg akkurat komt hjem fra dagens shoot med Rebekka. Vi hadde det utrolig gøy og timene bare føyk fra oss. Det var også Rebekka sin første gang, men herlighet så flink hun var. Det blir nok ikke siste gang hun blir med meg på shoot. Det er år og dag siden jeg har vært i studio og tatt bilder, for jeg har bare vært ute på locations, men det må jeg gjøre oftere. Nå som det er surt høstvær blir det nok mange flere shoots i studio, men jeg må vertfall ha en høstshoot i bladene og en vintershoot i snøen iløpet av året!

Nå skal jeg bare kose med den syke vovven min før det blir kveld. Hun trenger litt mamma kos nå siden jeg har vært borte hele dagen. Hva har dere gjort i dag søtinger? Har dere gjort noe kjekt?

Gleder meg til bildene kommer!
Vi skrives mer i morgen.

PHOTOSHOOT SUNDAY!God morgen dolls. Hvordan var dagen deres igår? Jeg storkoste meg med Tina i hele går! Først var det photoshoot igjen sammen, noe som alltid er like gøy, så var det date på ill forno på kaien i den sene sommersolen med pizza margarita. Herlighet for en fin fin søndag. Bedre avslutning kunne jeg nok ikke fått!

Da er det en ny uke og tilbake til hverdagen med jobb og trening! Nå er det 3 dager siden jeg var på trening, så idag gleder jeg meg til og komme på treningssenteret igjen. Hvor mange dager det blir på gymmet denne uken for vise seg, hvis ikke har jeg store planer om og gå en lang lang tur med Lykke også iløpet av uken. Ha intervall gå\springing med Lykke tror jeg hun hadde likt. Må gjøre det nå før det fine været forsvinner fra oss igjen!

Gleder meg til photoshoot bildene kommer!
Ha en kjempe fin start på den nye uken dere, 

PHOTOSHOOT IN THE OCEAN!Woho! Da er endelig bildene fra shooten jeg hadde for 2 helger siden med Tina mi kommet. Hva syns dere om bildene da fininger? Var ikke bare bare og holda maska når solen fikk sminken til og renne og du myset med øynene, men nå spiller ikke det noen rolle når jeg er fornøyd med resultatet. Knut Ivar er en kjempe flink fotograf og kjempe kjekk å jobbe med, så resultatet kunne ikke bli annet enn bra. Må ikke bli så lenge til neste shoot med han. Studio shoot eller en fin høst shoot i bladene? Ja takk begge deler!Litt gøy på man ha det på shoot også!

Hvilket bilde var deres favoritt?

BACKSTAGE PICS OF TODAYS BEACH SHOOTDa er dagens photoshoot gjort. Jeg og Tina koste oss kjempe masse når vi holdt på. Jeg var tilogmed ute i vannet i en av kjolene jeg hadde på meg, krysser fingrene for at de bildene blir døds bra! Da blir det kanskje en ny header allerede på dere. Bildene skal jeg selvfølgelig dele med dere når jeg får dem. Håper jeg får dem i løpet av helgen eller en av de første dagene neste uke!

Rett etter shooten var det rett til byn å handle inn drikke til ikveld, spise kjempe god middag på egon og nå steller vi oss for kvelden.  Nå ser jeg bare frem til en flott kveld med alt for mange kjekke folk og ikke minst Tina mi. Nei, dette blir en flott fredag! Dagens antrekk skal jeg også ta til dere før jeg begynner festen, om det blir postet ikveld eller imorgen for vi se på. Jeg ville bare innom og ønske dere en flott fredag og kos dere masse!Hva skal dere denne fredagskvelden?

DO A PHOTOSHOOT IN THE SUNHer er et par bilder fra shooten jeg var på for et par dager siden. Og jeg er superfornøyd med bildene. Flinke fotografen. Jeg har vært på shoot med han 2 ganger før, men det er et par år siden. Tror vi må ta en til shoot iløpet av sommeren! Hva syns dere om bildene? Jeg tenkte og bruke en av de som header, men hvilket? Legg gjerne igjen en kommentar med ditt favoritt bilde, så kanskje akkurat det blir min nye header!

Siden til fotografen finner dere HER.


Vi skrives mer senere for nå er det bare Martha tid!