Om meg

Step outside and get som air

Noen ganger må du gå ut, klarne tankene og minne seg selv om hvem du er og hvor du vil være. Noen ganger må du lete utenfor din egen verden for og finne deg selv. Det er ikke alltid like enkelt og vite hvilken vei du skal gå. Men når du endelig finner den rette veien for deg, er det ingenting som kan stoppe deg. Jeg liker meg godt hvor jeg er, men etter en stund i tanke boksen har jeg endelig funne hva jeg virkelig vil og hvordan jeg skal komme meg der. I livet handler det om og ta kjangser. Du kan enten ende opp med ingenting, men du kan også ende opp med alt om du virkelig tørr og satse. Vil du virkelig tenke hva som kunne vært?

50 SPØRSMÅL

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 25.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine kollegaer og selvfølgelig Lykke!

3. Hvor høy er du? Jeg er så liten som 1.60. Men siden jeg går så ofte i høye hæler er jeg nærmere 1.70-1.75 så mange tror jeg er ganske høy!

4. Hvilken film så du sist? Jeg så step brothers med min mor og lillebror på lørdag. Men jeg må ærligtalt innrømme den var mye morsommere første gang jeg så den!

5. Hvem ringte du sist? Silje-Marie

6. Hvem ringte deg sist? Min far.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Sånn, nå har du nr mitt <3

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har ikke noe imot en søt liten melding eller at noen ringer meg. Men jeg kan fort syns det blir masete om jeg ikke vil høre fra personen 5 ganger om dagen. Mobilen sitter jeg jo på hele tiden, så det går mest i sms og facebook. Snakker jeg i tlf er det sansynligvis min mor eller Tina! Så begge deler kanskje?

9. Hva er ditt favorittsted? På en solseng på en varm strand!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Ute i kulden og vente uansett hvor det er. Kulde er ikke noe for meg..

11. Når så du moren din sist? I dag morges.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har ganske blåe øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg har egentlig ingen favoritt sanger om julen, men syns kurt nilsen sin er ganske pen og mange andre!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift!

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet kvart over 7. Morgen ful som alltid!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 31 og har forhåpentligvis en mann jeg er lykkelig sammen med. Da jobber jeg enda som frisør og noe som har med dyr og gjøre. Enten har jeg 2 unger, ellers så har jeg 2 hunder og 1 katt. Krysser fingrene for at Lykke lever enda!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det kan jeg ikke huske. Men noe som satte sine spor i mine mareritt var en film jeg så i en bursdag at en dame tok en slange i magen sin for og fjerne fett. Jeg drømte hver natt hun kom med denne slangen og puttet den inni magen min.. Jeg holdt meg rundt magen og hadde mareritt om dette en god stund! Høres kanskje ikke skummelt ut, men det var utrolig ekkelt kan jeg huske. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Jenna Marbels selvfølgelig!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er utrolig lojal og ærlig av meg. Du får alltid et ærlig svar av meg uansett hva du spør om. Jeg gir også veldig gode rå, og er der alltid når en av jentene mine trenger det!

 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utrolig STA. Jeg er også veldig kvarulerende.. Mine ideer og måter er som regel alltid de beste. Vertfall i mine øyne! Jeg er heller ikke så enkel og bli kjent med, men lar jeg deg komme innpå meg og blir glad i deg gir jeg alt!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Stort sett uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2. Men bruker de sjeldent når jeg sover.

24. Hva er det rareste du har spist? Så kresen så jeg er prøver jeg aldri noe nytt eller rart så blekksprut kanskje?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? En fin liten hvit bærbar som jeg fikk av mine foreldre i bursdagsgave.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker en av mine favoritt hæler, men er jeg inne må jeg nok si sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Adriana Grande - one last time! Den er helt nydelig!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? En av Ben and jerry sine!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Oh, det er så mye! Alt fra maceroner, oreo kake, gulerotkake, brownie, vaniljeboller og cupcackes!

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri. Men når vi var på fjellet hadde Tina laget en guiz og da vant jeg sminke, ting fra body shop og masse ting vi jente jenter trenger! Må si jeg følte meg heldig da!

30. Liker du kaffe? Det er noe jeg ikke klarer meg uten!

 

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker som oftest kaffe latte og appelsin juice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må være lærerene mine på frisør linjen Grete og Anita.

33. Kan du spille poker? Hehe nei, kan ikke reglene en gang...

34. Hva har du spist i dag? En vanilje youghert og skal snart hjem og lage middag.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Moses og Ghandi!

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Den vi hører på jobb. Radio haugaland eller noe slikt tror jeg.

37. Vil du ha barn? Både og! Vertfall ikke før jeg har alt på stell og at jeg har funnet meg en jeg vil være sammen med for resten av livet!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker engelsk og litt spansk. Har utrolig lyst og lære meg både flytende spansk og fransk!

39. Sover du på en spesiell side? Lykke har som regel sin seng inntil veggen, så ytters her hjemme. Sover jeg hos andre sover jeg alltid ytters for jeg våkner alltid først! Så ytters uansett når jeg tenker meg om!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingenting er bedre enn havet!41. Hva bruker du helst penger på? Sko, klær og mat! Jeg burde bli mye flinkere på og bruke pengene på reiser. Jeg har så lyst å reise verden rundt og oppleve mange fantastiske steder! Men nye klær og sko ender som alltid først!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei, men det hadde ikke gjort meg noe med en michael kors klokke for og si det slik!

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser ikke så ofte på tv, men når jeg ser på er det alt mellom mat programmer, kles programmer, bloggerne, the big bang, jente serier, dyre programmer og mtv. Er ikke så vanskelig av meg der. Så lenge det ikke er sport eller nyheter!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har jo bursdag på selveste valentine, så hele min helg er fullbokket! På fredag er det jobb og tester for og se greas, på lørdag skal jeg selvfølgelig feire dagen min, og på søndag er det familie selskap med smørbrød og kaker før helgen avsluttes med en avslappende kveld med nurket mitt. Kan denne helgen bli noe bedre enn dette?

45. Kan du stå på slalom? Nei og ja! Jeg må skryte av meg selv når jeg var på fjellet nå i januar, men jeg er langt ifra god og tregt går det, men klarte og holde meg oppe på beina ganske bra. 

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir alltid imponert av folk som bryr seg like mye om dyr som jeg gjør. Du kan også imponere meg med og huske småting jeg sier til deg og mest av alt være lojal og ærlig. Det er så mange falske folk der ute at du kan nesten ikke vite hvor du har noen.. Ærlighet varer lengst. Har du gjort noe skikkelig dumt og forteller meg det selvom du vet det sårer, blir jeg utrolig imponert for da vet jeg at jeg kan stole på deg!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standar ringelyden til iphone.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Jeg ringer min mor sikkert 5 ganger om dagen. Alt fra hva vi skal ha til middag eller bare når jeg kjeder meg og lurer på hva hun driver på med. Jeg forteller min mor alt, og må innrømme jeg er mammas lille gull!

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Kerastase sin solserie.

50. Er du sosial? Absolutt! Jeg elsker og treffe mine nære og kjære. Jeg kan være litt vanskelig og bli kjent med noen ganger, bare gi meg litt tid for at jeg åpner meg. Når det er gjort er det ikke så lett og bli kvitt meg og da babbler jeg i ett sett! Jeg trives også godt i mitt eget selsksp. Litt kaisatid skader meg aldri!

Håper dere likte innlegget Dolls og at dere fikk vite ting dere kanskje ikke visste om meg!
Har dere laget et slik innlegg selv legg igjen link i kommenarfelet.

MY NEW HAIR LOOKDa var det på tide og vise dere det nye håret som jeg har snakket om. Hva syns dere? Jeg er hvertfall kjempe fornøyd og angrer på jeg ikke gjorde det før! Jeg har alltid vært redd for og gjøre noe for jeg elsker den blonde hårfargen, men hva er ikke bedre med litt av hvert? Jeg har til og med tenkt på og farge det helt brunt. Men en ting av gangen. Nå skal jeg ha denne ombre lokken en stund! Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så fornøyd så jeg ble siden jeg har vært så redd for og farge det. Men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Elsker rett og slett den nye hårfargen min. Håper dere også syns den var kjempe fin. Jeg har bare fått kjempe fine tilbakemeldinger om håret de siste dagene, så gleder meg til og høre va dere lesere syns!

Da er det jobb som står på min timeplan, dagens antrekk kommer senere.
Ha en fin lørdag så lenge!

ENDELIG - LAPPEN!

Nå er ikke veiene i Haugesund by trygge, for jeg har fått lappen! Idag hadde jeg oppkjøring og jeg besto! Kunne ikke vært mer overlykkelig enn hva jeg er nå. Det var på høy tid at jeg fikk denne lappen nå asså. Er jo nesten 2 år forsinket, men men. Bedre sent enn aldri! Skal bli så herlig med lappen nå. Du føler deg faktisk mye friere!

Når jeg er ferdig på jobb skal jeg hente kjæresten så skal vi feire med å kjøre og kjøpe kebab. Han har aldri sittet på med meg så dette skal bli spennende.

Da blogges vi mer imorgen!

DA HAR VI FÅTT OSS PUS!

Se så nusselig den er. En skikkelig sjarmør er han! Jeg er allerede forelsket i den nye pusen vår! Gleder meg allerede til og komme hjem til den på søndagskvelden. Jeg er litt usikker på hva han skal hete, men vi har snakket om Nusse en stund. Det passer jo perfekt siden den er så nusselig!

Nå skal vi snart begynne og drikke her. Vi skal sitte her en gjeng også skal vi ut og jazze oss. Er jo sildajazz her i byen og da må vi jo selvfølgelig ut! Har fått en venninne til og ta antrekks bilder av meg også så det kommer senere. Stay tuned!

Sant den var søt? Jeg dåner hvertfall av denne søtnosen her!

HEART TATTOOJeg har tenkt i noen år på hvilken tattovering jeg vil ha å hvor. Jeg har vært frem og tilbake til med at jeg vil ha en på håndledde eller i nakken. Jeg vil ha der enda, men vet ikke helt hva for jeg klarer aldri å bestemme meg. En annen ting er jo også at jeg er livredd nåler så er ikke sikkert jeg hadde tatt heller. Men nå har jeg funne ut hva jeg vil ha. Et lite hjerte på beinet slik som bildene viser. Jeg er jo født på valentinsdagen så jeg er jo et kjærlighetsbarn så hvorfor ikke et hjerte. Den var jo bare liten å uskyldig og veldig veldig pen. Jeg har ikke tenkt å ta den i den nærmeste fremtid.


Alle bildene er Kenzas sine

Hva syns dere om tattooveringen?
Gru gleder meg til den dagen jeg skal ta den. Nå vet jeg i hvertfall hva min første tattoovering blir!
Om jeg tørr da ..

ØNSKELISTE TIL 19 ÅRS DAGEN

Da er det bare en uke til jeg er 19 år. Gu som tiden flyr, føler ikke det er så lenge siden jeg ble 18 år å nå er jeg snart allerede 19 år.. Jeg har ikke så mange ønsker til denne bursdagen, men har i hvertfall noen. Noen av disse ønskene er beregnet til foreldrene mine for de er litt dyrere enn normalt. Håper at noen av disse ønskene blir krysset av ønskelisten min. Jeg har en del ønsker, men mange av tingene er fra nettet så er da er det ikke alltid like lett og skrive ønskeliste, men her kommer noen av ønskene mine.


Mini pc - Det er ganske høyt på min ønskeliste. Jeg har allerede en gigantisk pc som er nesten 16 tommer, men det er så stress og bere på den hverdag til skolen frem og tilbake. Jeg vil bare ha en liten pc som ikke er så dyr som jeg bare kan ha med meg på skolen og eventuelt når jeg skal til syden og slikt. Er litt tungt og bere på en kjempe stor datamaskin hverdag. Vil helst ha en liten i rosa, men hvitt funker også. 

Speilreflekskamera - Jeg ønsker meg skikkelig et skikkelig kamera til bloggen slik at både bildene og forhåpentligvis selve bloggen blir bedre. Skal du ha en bra blogg har bildene masse å si. Dette er også veldig høyt på min ønskeliste. Men så er det slikt, vil jeg ha speilreflekskamera vil jeg også ha stativ og sånn knapp så tar bildene. Den tid den sorg, først trenger jeg kamera for å ha alle de tingene.Jakker - Jeg har veldig lyst å fylle skapet mitt med slike jakker. Disse to er fra bik bok som jeg sikkler etter. Jeg er så redd for jeg ikke for tak i dem. Når jeg har vært å kikket etter dem har de ikke hatt min størrelse. Håper jeg for tak i dem eller hvertfall noen lignende. Slike er i hvertfall på toppen av min ønskeliste.

Penger - Jeg ønsker meg også litt penger slik at jeg kan kjøpe akkurat det jeg vil. Men jeg er litt sånn at har jeg penger, forsvinner de med en gang på mat, is kaffi og andre ting .. Så er vell enklere med å få ting jeg trenger for min del.. Men penger er alltid kjekt! Roser - Jeg har jo bursdag på valentinsdagen så hvorfor ikke ønske meg en rosebukett? Jeg har aldri i hele mitt liv fått en eneste rosebukett, er egentlig veldig skuffet for det så håper at min kjære kjøper det til meg. Da hadde jeg blitt glad! Å kanskje et søtt kort?

Dette var de ønskene jeg kom på som jeg ønsker meg mest. Jeg har mange ting jeg trenger f.eks bokser, sminke og andre ting, men det er ikke noe jeg ønsker meg til bursdagen min.. Hmm, det er ikke alltid like lett å skrive en ønskeliste. Var ikke så mange ønsker på meg dette året, men har som regel alt jeg trenger. Jeg ønsker meg som regel kjoler og sko fra nelly, men det er kanskje litt vanskelig siden de er fra nettet. Har vi noen av de samme ønskene?

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Da kommer mine nyttårsforsetter. Har ikke holdt den ene dagen, men siden det var siste dagen av feiren igår tenkte jeg at jeg begynner idag for fult med nyttårsforsettene mine.

Mat og trening: Jeg skal bli mye flinkere til å trene, hvertfall gå oftere tur med hunden min. Jeg var flink en stund i fjor, men så dabbet det av. Men nå skal jeg hvertfall prøve. Jeg skal også bli flinkere på maten. Skal tenke på hva jeg hiver i meg å hvor masse. Vil også lære meg å lage litt mer mat. Jeg er veldig kresen og spiser som regel bare det samme.. Så maten må jeg bli mye bedre på!

Bare i helgene: Jeg skal bare spise snop i helgene, eller prøve. Når jeg er med min kjære har vi som regel alltid noe snop eller brus, ja dere skjønner. Jeg klarer meg egentlig fint uten snop og chips, det er brusen som er mitt problem. Så nå skal jeg prøve å bare gjøre det i helgene fremover. Så kanskje jeg kan ha spis hva jeg vil dag. En dag i uken jeg bare kan proppe i meg hva jeg vil. Det hørtes greit ut!

Spare: Jeg skal bli flinkere til å spare penger. Jeg pleier og klare og spare litt, men så trenger jeg dem og da bruker jeg dem opp. Jeg har en sparegris hjemme så den skal fylles opp med noen kr hver uke.Bedre blogger: Jeg skal bli en mye bedre blogger og prøve å ta bedre bilder! Når det ikke er jeg så tar antrekks bildene mine så må jeg lære min mor opp slik at hun får tatt dem slik jeg vil ha. Hun er kjempeflink allerde, men alt kan bli bedre. Men jeg syns kanskje det blir litt for mye med 3-4 innlegg om dagen. Det er ikke så masse og blogge om, og vil ikke blogge bare for og blogge.. Så kanskje ikke så ofte innlegg om dagen, men mye bedre innlegg og bilder. Det høres bra ut i mine ører, hva med deres?


Der va mine nyttårsforsetter. For håpe jeg klarer det, men setter jeg meg inn i det så skal nok det gå fint!
Hva er deres nyttårsforsett? 

LOOKING BACK AT 2012

Jeg ser på tilbake på dette året å det jeg husker er: Cascada, Inna, Kreta turen, Tyrkia turen, vennene mine, familien min, kjæresten min å alt jeg har opplevd, og jeg kan bare håpe at 2013 blir et bedre år enn dette med flere fantastiske minner. Om mange timer er det et helt nytt år med nye blanke ark. Å jeg skal begynne med å feire det nye året inn med fantastiske mennesker. Ser veldig fram til alt som kommer til å skje i 2013. Jeg bare føler på meg at dette året blir et kjempe fint år!


Det nye året kan bare komme med det har å bringe! Håper det nye året bringer med seg masse fantastiske minner, mennesker og opplevelser.


Hvordan har deres år  vært?
Ønsker alle sammen et godt nyttår!! 

THINGS I MUST DO OR HAVE IN DECEMBER!

Da er det snart desember, er det noen som gleder seg? Alle har sine tradisjoner i desember og dette er noe av det jeg ikke klarer meg uten denne månden. Alle har ting de ikke klarer seg uten eller må ha i julen. Jeg er sånt at på juleaften det være pinnekjøtt å dronningmaud, hvis ikke er det ikke julen den samme. Jeg klarer nesten ikke vente til juleaften all den gode maten, pakkene, stemningen, det kjekke på tv å ikke minst våkne opp med julesokken på sengen. Å på lørdag er det 1 desember å da kan jeg åpne den første luka i sjokolade kalenderen min. Hihi, er ikke lenge igjen nå. Håper det ikke bare er meg som gleder seg til jul.

Jeg har enda ikke kommet i gang med presangene, skal begynne litt imorgen med søskenbarne mitt. Tenkte å lage en liten liste på skolen i morgen hva jeg skal kjøpe til hver å enkel. Ikke at jeg har så mange å kjøpe til, men syns det er vanskelig uansett. Håper noen går i boks i morgen hvertfall. Elsker å gå på juleshopping! Blir nok ikke bare denne julehandelen imorgen, det skal jeg love dere. Jeg må handle inn litt julepynt til romme mitt og. Men først må jeg se hva jeg har av julepynt, men husker jeg rett så er det ikke noe fint.Men nå sier jeg god natt, imorgen er det bare 1 dag til desember månde begynner. Så nå kan snøen bare komme!

OM MEG


Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Kaisa Elise Børseth. Jeg er en 18 år gammel jente, født og oppvokst i byen Haugesund\Karmøy
. Jeg går på haugaland vidergående skole på frisørlinja. Så til sommeren skal jeg ut i lære. Har ikke helt bestemt meg for hvor, men så fort jeg finner det ut skal jeg si i fra. Har både tenkt at etter 2 år i lære vil jeg bli makeup artist å stylist. Er nemlig ingen hemmelighet at jeg elsker alt som har med klær å beauty å gjøre. Bruker kanskje litt mye penger på sko, jeg elsker sko. Det er noe jeg ikke kan få nok av. Noe jeg også er veldig glad i er klær å mote. Kommer til å gi dere tips til klær og slike ting så kan godt gå innom kategoriene "kaisas tips", "klær\mote" og wants. Der finner dere alt fra hva som er moten, ting jeg vil ha å tips til klær til forskjellige annledninger.Da fikk dere ihvertfall en liten smakebit på meg og mine interesser! Resten får dere greie på ved å følge meg og hverdagen min. Lurer dere på noe mer er det bare til å spørr.

ØNSKELISTE - 2012

1. Iphone: Bryr meg ikke om det er 4s. Syns Iphone 5 var alt for stor.

2. Bik bok klær: Jeg har bare så lyst på disse tingene fra bik bok. Elsker klærne der ifra! Det kan du også se flere ting jeg ønsker meg HER og HER. 

3: Lindex bokse + jakke: Jeg er bare så forelsket i disse to plaggene!

4. Hårprodukter: Trenger alt fra shampo\balsam\kur til gylent hår, sprayer og alt som kan pleie håre mitt!

5. Sko: Sko, sko å mere sko. Det er noe jeg aldri blir lei av. Har lyst på mange par sko. Finner ikke alle på nette eller noe men sko bra nelly, bianco eller mani hadde vært kjekt!

6. Pelsjakker: Lyst på flere pelsjakker. Det blir vell snø og kaldt ute snart og da vil jeg ha en varm og god pelsjakke! Fra h&m eller bik bok.

  
  

 

7. Jakker: Disse nydlighetene fra gina tricot i alle svart og grått!

8. Penger: Penger kommer alltid godt med! Da kan jeg jo også kjøpe akkurat det jeg har lyst på! Kanskje det blir noe nytt fra nelly da, har masse godsaker jeg vil bestille hjem til meg!

9. Forskjellige jakker: Jeg ønsker meg forskjellige gensere eller jakker eller hva du skal kalle det fra bik bok, h&M, gina og vila og mange fler.

 


Dette er da min ønske liste for iår. Vil du dele noen ønsker med meg? Om dere vil se mer av hva jeg ønsker meg, gå innpå HER så er alt hva jeg har lyst på og pris! 

SKODILLA!

De som kjenner meg vet at jeg elsker sko! Det er noe jeg aldri for nok av. Jeg føler at skoene kan gjøre mye med et antrekk. Du kan gå helt normalt kledd, men tar du på deg høye sko så er du jo pen alikevell. Jeg begynte vell og bruke høyesko ganske tidelig. Men nå har jeg et problem... Hvor skal jeg gjøre av alle skoene mine? Meste parten er i ekser og er ikke brukt pga de bare er inne på et rom så glemmer jeg dem helt ut.. Har liksom hatt mange par der inne som jeg måtte ha pga de var så kule, men har jeg brukt de? Kanskje en gang eller bare hatt de på meg inne. Så nå skal jeg få meg sko rom å det trengs! Er ikke alle skoene mine dere ser der heller, noen av de er i gangen men orket ikke å hente de, jeg tror dere skjønner poenge! Er ikke alle jeg passer en gang, men måtte ha de så da brydde jeg meg ikke om størrelsen, Kaisa Kaisa Kaisa, når skal du lære... En ting er sikkert, gleder meg til walk in closete mitt er ferdig og skoromme mitt. Skal gi beskjed når det er ferdig! Håper det ikke bare er meg med skodilla!HVILKEN HÅRFARGE?

Nå har jeg farget håre et par ganger, og jeg føler enda det ikke er denne fargen jeg vil ha. Jeg vil ha en naturlig blond farge, ikke at det ser stripete ut eller noenting.. Men jeg vet ikke. Uansett hva jeg gjør så blir det ikke slik jeg har i hode. Men venter noen uker før jeg går til frisøren igjen å ser om jeg er fornøyd med denne fargen da? Men siden jeg har hatt 3 forskjellige hårfarger siden jeg startet bloggen, hvilken syns du jeg kledde best?

 

På det første bilde hadde jeg jo plantinablondt hår og på det andre hadde jeg tatt litt brune striper i det. Så ikke så mørkt ut på bilde, men dere ser jo stor forsjell på hårfargen. Så på mandag så gikk jeg til søsteren min og skulle fikse det siden jeg syns det var for mørkt. Da tok vi noen litt lysere og noen gylne blonde striper eller hvordan jeg skal forklare det til dere. Husker ikke fargenummeret men tok annen hver i folie striper hvertfall å da ble resultatet slik.Klarer ikke å se så veldig stor forskjell, men de mørkeste stripene mine så jeg tok er nesten vekke. Så er bare det som er forskjellen nesten å at håre mitt er litt mer gyllent.
Hvilken syns dere jeg kledde best? Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg vil ha det litt lysere ..