Antrekk

Antrekk - 01.05.15

 

God kveld dolls! Igår etter vi kom til stavanger gikk vi ut for og spise på nb sørensen før vi hadde forsh her på hotellet. Vi fortsatte kvelden på taket nattklubb og stor koste oss! En bra start på det som kommer til og bli en fantastisk helg.

Idag startet vi morgenen tidelig med hotel frokost halv 8 før vi traff en venninne som jeg og silje gikk på frisørlinjen med. Vi drakk kaffe og nytet det pene været. Idag har vi egentlig bare ventet på at konserten skal starte, så nå har vi spist middag, hatt forsh på hotellet og nå skal vi endelig på konserten. Jeg ser sånn frem til denne kvelden at jeg har ikke ord!Skal fortelle alt om konserten imorgen!

Antrekk - 22.04.15God morgen flottinger. I går hadde jeg en slags vaske dag for lille Lykke. Sengen og teppene hennes ble vasket, så når de var rene var det på tide at hun tok seg et bad. Det er noe av det værste hun vet, og hun liker vertfall ikke at jeg føner henne tørr. Men da er alt det værste over for greing er noe av det beste hun vet som jeg gjør i en evighet etterpå. Så nå er hun så ren og pen. Men i dag når jeg var ute og knipset disse bjldene til dere rullet hun seg ute i graset, så 12 timer varte det! Heldigvis er lille Lykke veldig pen av seg og er sjeldent hun liker og skinte seg til, så når hun koser seg ute i solen for hun bare gjøre det!

Nå kaller salongen etter en kopp med kaffe og litt avslapning. Jeg har utrolig lyst til og gå på trening etter jobb, men kanskje jeg bare skal ta meg en jogge tur siden det er så pent vær? Jeg må virkelig nyte været når jeg kan siden jeg jobber inne hele tiden...

Vi blogges mer senere Dolls. Ha en fabulouse onsdag!

Antrekk - 19.04.15

Herlighet for en nydelig søndag. Solen stråler, morgen kaffien er inntatt med favoritt serien min gossip girl på tv, lykke har vært på tur, og jeg skal på samson cafe om et par timer og nyte en iskaffe i vår solen, før søndagen avsluttes med en lang tur med et par venninner og lille nurket. Jeg håper virkelig denne solen og varmen holder seg for jeg vil bare gå i kjoler, høye pumps og en lett dressjakke over! Nå er jeg lei av skyer, vind og regn! Men før jeg kan det ser jeg at jeg desperat trenger hundre timer i solariummet eller en spraytan asap!

Ha en kjempe fin søndag Dolls!

Antrekk - 17.04.15God kveld og god helg peninger! Jeg kunne ikke fått en bedre start på helgen. Rett etter jobb hadde jeg en god cardio økt og mage, rumpe, lår trening, den nye svart kjolen min fra nelly kom i posten som jeg selvfølgelig måtte ta på med en gang som er på i dagens antrekk, og kvelden avsluttes med skrekk film på kino som blir så gøøy! Min number one skrekkfilm buddy Tina overtalte meg til kino kos denne fredagskvelden, noe som passet meg upperlig siden imorgen tidelig er det joggetur med Lykke. Dagen kunne rett og slett ikke vært bedre. Eller et glass vin og to skader aldri på dagen, men det sparer vi til neste helg!


Ha en fab fredagskveld Dolls, håper dere likte den nye kjolen og dagens antrekk.!

Antrekk - 04.04.15God kveld fininger! Har dere hatt en fin søndag og ikke minst helg? Etter et par ute dager i påsken har jeg bare hatt en avslappende søndag noe jeg virkelig trengte. Nå må jeg få meg en del skjønnhetsøvn og få i gang alt av trening etter noen harde og fantastiske påskedager. Jeg har bare hatt serie tid og litt rydding av soverommet mitt idag, og nå avsluttes dagen med to filmer og kos hos en kompiss.Ha en fin søndagskveld videre Dolls.

Missed me?Da er jeg endelig tilbake etter over en uke med fri fra bloggen. Jeg har bare kost meg denne siste uken med akkurat hva jeg har lyst til, og bloggen har havnet sist i rekken. Men nå er blogg motivasjone kommet tilbake, så nå skal bloggen bli flittig oppdatert igjen. Hvordan har dere det Dolls? Har dere en fab påske? Jeg har hatt det så gøy de siste dagene med bowling, Jacuzzi kos, cafebesøk, festing og rett og slett bare stor kost meg. Jeg føler jeg har så mye og oppdatere dere på, men det får dere følge med på instagram eller kanskje snapkontoen min om jeg legger den ut? Hadde vært utrolig gøy og se hva dere lesere gjør på fritiden.

Nå skal jeg stelle meg og gjøre meg klar for ikveld er det fest hos mitt søskenbarn som fylte året sitt her om dagen. Idag har jeg bare valset rundt på oasen storsenter og kikket etter gave til henne, og nå begynner snart bursdagsfeiringen så nå må tregasen meg kjappe seg.

Ha en fab lørdagskveld!

ANTREKK - 14.02.15For en helg! Hele denne helgen har vært helt fantastisk! Alt fra premieren på fifty shades of grey, feiring av bursdagen min og idag familieselskap med smørbrød og kaker! Ikke at jeg kan skryte på formen, men denne hangoveren er så verdt det når kvelden før var perfekt! Så resten av denne flotte søndagen med skinnende sol skal jeg tilbringe i sengen med prision break og lille nurket mitt ved min side!Her er et par bilder av bursdags antrekket mitt, håper dere likte det! Ha en fantastisk flott søndag videre dolls!

ANTREKK - 04.02.15

Da  er årets første antrekks bilder tatt, og det var virkelig på høy tid! Jeg tok bilder til dere hver dag før, men etter jeg kom hjem fra Malaga i høst har det bare vært drittvær, og 0 mulighet. Men, bare ha litt tålmodighet, dere skal få masse antrekks bilder og inspirasjon når været blir bedre som det er i dag! Det var ganske morsomt og gå ut med min mor og ta bilder igjen, føles ut som om det var senest i går vi gjorde det, også er det flere månder siden. Haha, tiden flyr! Jeg savner virkelig og ta bilder til dere, det er jo en av grunnene for jeg startet denne bloggen. Inspirere dere med min sans for mote og styling. 

Da skal jeg på jobb og være der til kl 7 ikveld, så vi skrives mer senere ikveld Dolls. Jeg håper dere likte årest første antrekk, også vil jeg ønske dere en fantastisk onsdag!

ANTREKK - 12.10.14Nå var det virkelig på tide med et nytt innlegg av dagens antrekk! Dette er det første antrekksinnlegget på 2 uker, og det skylles bare det regn og høstvær. Skulle ønske det var sol hver neste dag slik at jeg kunne inspirere dere med antrekkene mine, men så bor jeg på Vestlandet kan jeg bare drømme videre.. Men, i morgen reiser jeg til Malaga og der er det forhåpentligvis kjempe fint vær og da blir det antrekksbilder på dere!

Nå er jeg hjemme ifra en helg på Bømlo! Vi drakk, koste oss, spiste på resturant og jeg fikk sitt litt av stedet. Selv om det var en koselig helg med Malin og gjengen, er jeg utrolig glad for og være hjemme igjen hos Lykke mi som jeg har savnet så mye! Uheldigvis skal jeg reise fra henne igjen i morgen, men det skal bli så fantastisk og komme seg til syden og varmen!

Nå skal jeg begynne pakkingen og kose med Lykke mi.

Hva har dere gjort denne helgen og skal dere noe kjekt i dag?

LATEST FAVES

Da er oktober måned her allerede og det legges merke til på været. Det ble ikke så mange antrekk sist måned, men de som kom var det ingen strikkegenser eller bukser på så noe fint vær hadde vi! Men nå tror jeg at alle sommerklær utenom festklærne kan legges bort for nå er det ingen solvarme i sikte her hjemme. Nå er det strikk og varmeklær som gjelder. Jeg elsker kjoler, høyesko, skjørt og alt, men du kan også gjøre strikk og vinterklærne om til noe fint og klassy. Jeg har forandret stilen min en del de siste mnd. Jeg har fremdeles samme klassy stil, men jeg legger merke til jeg tenker annerledes med stylingen. Skal bli spennende og se hvordan jeg gjør det med strikkeplagg og stylingen denne vinteren.Hadde dere et favoritt antrekk? Jeg har faktisk flere!

ANTREKK - 29.09.14God kveld fininger. Hvordan har mandagen deres vært? Jeg kom akkurat hjem fra et koselig middagsbesøk hos farmor med mine to kjære søskenbarn. Vi fikk servert kjempe gode vårruller og stekt ris. Alltid like koselig og ha kvalitetstid med disse to skjønningene. Vi bare prater, tuller og ler hele tiden.

Nå skal jeg og Lykke gå en times tur ned til Hannah og Robert på besøk før vi fortsetter turen hjem igjen. Selv om det har vært kjempe fint vær i dag, er det ikke så varmt når solen er forsvunnet. Hennes søte rosa høstjakke skal selvfølgelig komme på. Herlighet så søt hun er i den. Har veldig lyst og kjøpe enda mer klær til henne for jeg syns hun blir så søt i dem! Har funnet utrolig masse skjønt jeg må bestille til henne!

Det var virkelig på tid med et antrekks innlegg, er alt for lenge siden. Er dere ikke enige?
Vi skrives mer i morgen.

ANTREKK - 17.09.14God kveld! Da er ukens 3 treningsøkt gjennomført! Nå skal jeg bare se en episode av sons of anarchy før det er kveld. Han Jax som er en av hovedfiguerene i serien er bare så HOT! En god grunn til og se på seiren bare det, hihi. Lille Lykke ligger allerede godt krøllet oppå pelsteppet sitt og sover søtt. Hun er så søt der hun ligger at jeg må bare smile av og se på henne. I mine øyne finner du ikke skjønnere hund!

Her er et par bilder av dagens antrekk. Håper dere liker det! Jeg fant ut at mitt nye smykke kan godt brukes til hverdags om du bare styler det rett. Jeg bare elsker den nye begunderrøde kjolen jeg kjøpte for et par uker siden. Tror jeg må kjøpe meg flere i andre farger også for de kommer til og bli flittig brukt! Denne kjolen er blitt en stor favoritt allerede!

Håper dere har hatt en kjempe fin onsdag.
Vi skrives mer imorgen! 

ANTREKK - 16.09.14

Herlighet for et flott høstvært! Gradestokken har vist oppimot over 20 grader idag! Tror jeg kan glemme og kjøpe meg nye strikkegensere og en ny fukse pels jakke på en stund om været fortsetter slik. Hvem trenger nye høstklær når vi enda har sommerværet med oss?! Krysser fingrene for pent vær helt til jul!

Nå skal jeg avgåre på trening å trene biseps og bryst med mine to treningsbuddyer. Føler jeg har komt skikkelig inn i jobb, trening, venner, blogg rutinen min, er ikke helt 100% der enda, men den er mye bedre enn hva den var i begynnelsen når jeg begynte og trene. Nå planlegger jeg dagene mine mye bedre enn og bare stresse rundt uten og ha tid til å hive i meg mat nesten en gang! Snart kommer almanakken min også og da blir det orden i sakene.
Søte linselusen min er med på antrekksbildene mine igjen! 
Hva skal dere idag?

ANTREKK - 15.09.14For en fin mandag det har vært! Rett etter jobb var det knall god middag hos farmor med to av mine søte søskenbarn. Vi fikk servert taco, kyllingspyd, mangosalat og masse annen godt. I 7 tiden gikk jeg derifra på trening med Hannah og Robert i 2,5 timer. I dag var det skuldre, rygg og triseps vi trente. Er ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem, så nå er det bare å hoppe rett i seng. Hva har dere søtinger gjort idag? Har dere gjort noe kjekt? Jeg ville bare poste dagens antrekk før jeg finner sengen. Håper dere likte det.
Natti natt, sweet dreams!

ANTREKK - 13.09.14God lørdag dolls. Da er det endelig helg for meg også og det skal nytes med god mat, vin og noen fine jenter. Oh som jeg gleder meg til sladder, vin og mye latter ikveld. Dette blir en kjempe fin lørdagskveld ute i solen.

Det nye smykket mitt er kommet på i dagens antrekk. Hva syns dere? Jeg elsker det! Det er så fint til når du skal pynte deg og være ekstra fin. Dette er virkelig et fest smykke. Kostet meg bare 30 kr på ebay, kupp kupp og mer kupp! Håper dere likte dagens antrekk.Hva skal dere ikveld? Vi skrives mer imorgen! 

ANTREKK - 08.09.14Da er ukens andre treningsøkt gjennomført. Idag var det rygg, skuldre og triseps. Jeg kommer nok til og kjenne på det imorgen siden det er 1 uke siden sist. Men da vet man vertfall at det er gjort skikkelig og at musklene har fått slitt seg litt ut. Er det ikke alt for vondt er det faktisk utrolig herlig og kjenne at man har kjørt seg litt.

Nå skal jeg bare hive i meg litt kveldsmat som består av eggerøre. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på eggerøre og vertfall avokado. Jeg spiser nok avokado hver enste dag, det er jo bare så godt! Over og under her får dere antrekks bildene fra igår som jeg aldri postet til dere. Den nye kjolen jeg viste før idag kom på og jeg bare elsker den. Dere får nok se masse av den! Håper dere likte antrekket.Vi skrives mer imorgen dolls.
Nattinatt! 

ANTREKK - 04.09.14
God kveld kjære lesere. Nå er jeg ferdig på jobb og skal ut en tur med Tina mi og kjøpe frappe mocca som vi begge er blitt avhengige av. Hva vi skal resten av kvelden har vi ikke planlagt enda, vi skal vertfall kose oss i solen og ha koselig kveld ilag. Har ikke sitt Tina på et par dagen, men det føles ut som en evighet! 

Imorgen er det allerede helg, herlighet. Det var jo akkurat mandag! Jaja, skal ikke klage for på lørdag er det party hard med Silje! Da skal vi kose oss med vin, danse rumpen av oss på byn og bare ha en utrolig kveld sammen! 


LATEST FAVESGod morgen! Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg storkoste meg i hele går. Dagen på jobb gikk utrolig fort og rett etter jobb var det kjempe god pastakylling middag hos farmor som ventet på meg, sammen med mine to kjære søte søskenbarn. For 1 år siden gikk vi å spiste hos farmor hver mandag, men nå skal vi få det til annen hver mandag igjen. Wii. Senere på kvelden gikk jeg på besøk hos bestekompissen min og hadde filmkveld. Fin fin start på den nye uken.

Under her får dere en oppsumering av antrekkene mine for august måned. Den siste sommer måneden er forbi og det merkes. De siste 2 ukene har vært vært skikkelig opp og ned med regn, vind og null sol.. Krysser fingrene for at sommeren ikke er helt borte enda. Er ikke klar for og legge bort kjolene og skjørtene mine helt enda!


Har du et favoritt antrekk? Legg gjerne igjen en kommentar om hvilket som var ditt.
Nå er det jobbtid, vi skrives!

ANTREKK - 28.08.14God kveld dolls! Da er jeg ferdig på jobb og skal snart ut med jobben og feire en kollega som besto svenneprøven Igår! Vi skal på Egon å spise kjempe god mat, snakke, le og bare kose oss! Fin avslutning på en lang dag på jobb og en lang uke. Imorgen er det heldigvis fredag og det betyr helg! 

Igår fikk dere ikke høre mer av meg for rett etter jobb laget jeg natcho middag, gikk tur og hadde filmkos med Tina mi! Vi storkoste oss hele kvelden ilag før jeg kjørte henne hjem. Ikke så løye at dagene går så alt for fort når dagene består bare av kjekke ting! Livet er så fint for tiden at dere aner det ikke. Har ikke hatt det så fint på lenge!


Håper dere liker kveldens antrekk og kos dere masse ikveld dolls!
Hva skal dere for noe kjekt?
!

ANTREKK - 26.08.14

God morgen dolls! Hva gjorde dere igår? Rett etter jobb var det kettlebell trening med Tina mi. Ikke at jeg fikk det helt til, men kjekt var det. Kanskje vi må ha enda en slik time snart igjen! Idag blir det bare hjemmetrening med mage og ben øvelser og en tur med Lykke tenkte jeg.

Nå er det snart jobbtid på meg, jeg ville bare innom dere og vise dere gårdagens antrekk. Håper dere likte det! Jeg trodde høsten hadde kommet for fult her i Haugesund, men igår strålte solen og varmegradene steg. Herlig! Kan det ikke bare være slik hver eneste dag.. Neida, skal bli godt og gå i store gode strikkegensere igjen, pakke seg inn i teppe, drikke varm kaffi eller kakao og bare kose seg! 

Ha en flott onsdag fininger! Hva skal dere idag?

ANTREKK - 23.08.14Da er ukas 6 arbeidsdag over og ukens 6 treningsøkt! Føler meg utrolig flink som har klart og trene hver dag denne uken. Skal prøve og trene hver dag neste uke også, men da blir det ikke bare på treningssenteret. Da er det lang tur med lykke og litt hjemmetrening også!


Etter en lang og hard uke skal jeg ut og kose meg med Heidi mi nå straks. Jeg er ferdig stelt, vinen er klar, så nå kan bare kvelden starte! Jeg ville bare innom dere og ønske dere en fin lørdagskveld. Kos dere masse dolls! Vi blogges mer imorgen. Skal dere noe kjekt ikveld?

Håper dere likte kveldens antrekk!

ANTREKK - 22.08.14God helg dolls! Da er jeg tilbake etter 2 ufrivillige fridager fra bloggen. Det har bare gått i et sett med jobb og trening. Jeg går på jobb tidelig, går rett på trening og kommer hjem sent på kvelden. Da blir det dessverre ikke så mye tid. Jeg skal prøve og planlegge litt mer og forhåndsskrive et par innlegg slik at jeg får oppdatert dere. Det er en stund siden dagens antrekk også, og idag var heldigvis været med meg. I det siste har jeg lagt merke til høsten nærmer seg. Det er bare regn og vind.. På tide og legge sommerklærne på hylle og finne frem strikkegensere, skjerf og litt tykkere klær!

Denne helgen skal bli så fin! Idag er det trening for 5 gang denne uken, imorgen er det jobb, kanskje trening og ut med Heidi mi. Gleder meg utrolig mye til og feste litt med solstrålen min! Det beste av alt skjer egentlig på søndag. Da skal dette gamle og slitte extensionet tas ut, friske opp hele fargen og sette på nytt hår! Også etterpå er det date med Tina mi som er hjemme fra Bergen denne helgen også! Wii.

Skal dere noe kjekt denne helgen finingene mine?
Nå skal jeg snart på trening! 


 

ANTREKK - 08.08.14God søndag finingene mine. Dette er fredagens festantrekk som jeg glemte og poste til dere. Slik er det når man bare har det gøy og bare koser seg. På fredag var det innflytningsfest og på lørdag var det filmkos og litt kjøring med noen kjekkinger. Jeg har vært med Tina mi hver dag denne uken, og idag flyttet hun fra meg til Bergen. Herlighet som jeg kommer til og savne bestevenninnen min. Det er ikke lenge til jeg reiser opp til Bergen og besøker hun og Celine, ser allerede frem til en helg i Bergen med de to beste jentene mine.


Hva har dere gjort i helgen?
Vi blogges mer imorgen. 

'ANTREKK - 06.08.14Nei og nei, ble vist en ganske sen kveld på meg igjen igår. Slik er det når det er feri og bare har det gøy, døgnrytmen forsvinner helt. Heldigvis er det jobb igjen fra neste uke av og da er det tilbake til strukturert hverdag igjen! Da skal jeg legge meg tidligere, stå opp i 7-8 tiden, trene vertfall 30 min hver dag, gå flere lange turer med Lykke og holde det sunne kostholde jeg har. Det skal jeg nok klare! Jeg skal også bli en flinkere blogger.

Dette antrekket skulle bli postet igår, men plutselig var det så sent at jeg ventet til idag. Til at det var så flott vær igår, er det stygt og regn idag..Ikke helt det været jeg bestilte. Nå skal jeg og min mor ut på noen ærend som jeg må få gjort før dagen er over. Senere idag er det bursdagsselskap for beste Celine med god mat, mange kjekke jenter og vindrikking. Gleder meg!Hva skal dere gjøre idag?
Ha en kjempe fin torsdag!

ANTREKK - 05.08.14

Dette innlegget skulle da bli postet igår, men plutselig ble jeg så opptatt og ikke hadde tid. Jeg var med en venninne når hun skulle tattoovere seg, også var det filmkveld og kos senere på kvelden! De siste dagene har bare vært så kjekke! Jeg storkoster meg i ferien min. Nå må bare helgen komme så jeg kan kose meg enda mer med gode venner og noe godt i glasset!

Nå skal jeg ut og sole meg i flere timer! Værer er så fint at jeg må ut å jobbe med en lille brunfargen jeg har fått i sommer. Kanskje det tilogmed blir en litt lang tur på meg og Lykke senere idag også? Jeg har ingen spesielle planer for dagen, så idag tar jeg det bare alt som det kommer. Først og fremst skal jeg bare tane i hele dag!Håper dere likte gårsdagens antrekk.
Vi blogges mer senere dolls. Ha en fin onsdag! 

ANTREKK - 04.08.14Endelig er min private fotograf kommet hjem og det betyr; antrekks bilder! Jeg føler jeg ikke har postet dagens antrekk på flere uker, men så lenge siden er det ikke. Jeg tror jeg må skaffe meg stativ og kontroll til kamera, men det er jo så mye enklere når andre tar av meg. Må bare bosse de litt rundt så går det helt greit! Bildene blir som oftest alltd bra.

Nå har jeg akkurat spist en kjempe god grillmiddag, så nå er det turtid med min søster og hundene. Det blir ca 1 times tur og det skal bli herlig. Rett etterpå er det movienight med noen kjekke folk. Fin avslutning på en fin mandag!

Håper dere likte dagens antrekk!
Hva skal dere for noe kjekt ikveld ? <3 

LATEST FAVESGod kveld dolls! Imorgen er det allerede en ny måned, og da er det var på tide med en oppsummering av antrekkene for juli. Herlighet så mange fine antrekk jeg har hatt denne måneden. Eller hva syns dere? Mange mange favoritter her! Jeg elsker sommer antrekk, skjørt, kjoler og høyesko. Men, nå ser jeg faktisk frem til høst og høstklær. Selvom du må mer klær på deg ser du så chick og flott ut, elsker det! Bukser, skjerf, kåper, strikkegensere. Nei, jeg gleder meg!

Hva har dere gjort? Jeg har bare slappet av hjemme, gått tur med både Lykke og Kero siden jeg er barnevakt på han til imorgen. Jeg må snart sette i gang med middagen før jentene mine kommer. Ikveld er det vindrikking, drue og kjeks spising! Jeg gleder meg sånn! Vi har ikke hatt en skikkelig jentekveld på lenge, så nå var det på høy tid! Legg igjen en kommentar med ditt favoritt antrekk, eller kanskje du har flere?
Ha en flott kveld dolls, Hva skal dere for noe kjekt? 

ANTREKK - 29.07.14God onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg sto opp tidelig idag for jeg måtte på jobb selvom jeg har feri. Snille søster som jeg er, så klippet jeg lillebroren min før han skulle reise på fotball cup. De to siste dagene har vært så mye bedre enn den dumme dumme mandagen jeg hadde. Jeg skal tilogmed ta min alle første tattoovering idag! Herlighet som jeg gru gleder meg. Jeg har tenkt på denne tattooveringen kjempe lenge og endelig skal jeg ta den! Det er bare et par timer til, så nå må jeg manne meg opp.

Dette er antrekket fra igår som jeg glemte og poste. Dagen gikk litt i surr når jeg fant ut hele motoren på bilen er ødelagt, så jeg er i full gang med og finne meg en ny bil. Takk gud for jeg har feri de to neste ukene, for da kan jeg kanskje klare og skaffe en ny til jobben kaller igjen. Selvom jeg fikk en dårlig nyhet om bilen fikk jeg en fin avslutning på dagen med skrekkfilm og kos på kvelden!Hva skal dere idag dolls?
Håper dere likte gårdagens antrekk! 

ANTREKK - 26.07.14God morgen dolls! Dette innlegget skulle bli publisert Igår, men jeg og Martha koste oss for mye at det ble helt glemt bort! Vi hadde en så fin dag Igår. Vi koste oss en liten stund på stranden, spiste pizzabakeren, og på slutten av kvelden ble det vindrikking før vi gikk ut på byen. For en morsom og kjekk kveld vi hadde! Det ble en litt sen kveld, men early bird som jeg er var oppe kl 8. Jeg og lykke ligger i benken med en film og koser oss. Det eneste som mangler er en stor kopp med kaffe! Kanskje jeg får i meg litt kofein når Martha våkner. Krysser fingrene!Hadde dere en fin lørdag fininger? Håper dere likte gårsdagens antrekk! Vi blogges.

<3

ANTREKK - 25.07.14


God fredag og god helg! Jeg starter ferien med skinnende solskinn, gradestokken viser 30 grader, jeg skal spise en kjempe god reke salat nå, og jeg skal snart på trening med PT. Kan jeg få en bedre start enn dette? Tror ikke det!

Imorgen tidelig reiser jeg inn til en venninne også og skal være der i helgen, gud som jeg gleder meg. Jeg har ikke sitt henne på månder, så nå var det på tide at vi treffes. Da blir det sladder, vindrikking og bare kose oss! Hun har den mammahelg også, men det blir bare kos og se guttungen hennes igjen, han er bare så søt!

Da er det snart PT time, vi blogges mer senere!
Hva skal dere i kveld og helgen? 

ANTREKK - 23.07.14God kveld dolls! Har dere hatt en fin onsdag? Det har jeg! Rett etter jobb gikk jeg til farmor og fikk servert kjempe god grillmat. Nå er jeg bare ute og nyter den flotte sommerkvelden med en gammel venninne jeg ikke har sitt på flere år. Jeg skal catche up med henne en stund nå før jeg skal hjem og slappe av. Jeg har enda ikke fått sitt den nyeste episoden av PLL, så den må jeg få sitt før jeg legger meg også! Onsdagen er blitt en av mine favoritt dager for da kan jeg kose meg på kvelden med verdens beste seri!

Ha en kjempe fin kveld! Hva har dere gjort idag?
Vi skrives <3

ANTREKK - 22.07.14Herlighet for en fin og hard tirsdag! Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra dagens trening og herregud så sliten jeg er. Når jeg kjørte hjemover klarte jeg nesten ikke trykke inn gassen eller noe, så en god treningsøkt vil jeg si. Jeg skal fortelle alt om det imorgen i et eget innlegg med bilder og alt. 

Nå er det snart treningsmiddag som står for tur. Den består av den beste grillretten jeg kan få! Kylling, potetsalat og en grønnsalat med masse godt oppi. Namnam! Jeg ville bare innom og vise dere dagens antrekk før det er middag, serie og lykketid resten av kvelden! Skal bli herlig og bare slappe av etter en lang dag med både jobb og trening! 


Jeg vil til slutt ønske dere en kjempe fin kveld videre!
Hva har dere gjort på idag?

ANTREKK - 19.07.14God kveld dolls! Da er jeg pyntet og klar for med min nye kjole fra nelly! Jeg skal i babyshower til søteste Elisabeth. Der blir det pakker, god mat, sladder og kos! Jeg skal videre på en annen fest rett etterpå til Silje som reiser til militæret for 1 år. Blir masse feiring ikveld, men det blir bare kos! Det kommer masse bilder fra babyshoweren imorgen og kanskje goodbyefesten. Vi skrives mer imorgen!
Ha en kjempe fin lørdag! Skal dere noe kjekt ikveld ?

ANTREKK - 18.07.14

God morgen! Solen skinner, varmegradene er her og det er snart helg. Men aller først er det noen timer på jobb. Jeg skal starte helgen med et koselig besøk med både middag og film. Krysser fingrene for en skikkelig god skrekk eller action film. Siden jeg skal i to arragementer imorgen skal det bli herlig med en litt avslappende fredag. Jeg skal være der til ikveld tenker jeg, så er det rett hjem til Lykke mi og ta kvelden med hun. Dette kommer til og bli en kjempe fin fredag, jeg har det på følelsen! Skal dere noe kjekt denne fredagen eller i helgen?Vi skrives mer senere etterjobb!
Ha en kjempe fin fredag så lenge, kos dere masse i solen for meg! 

ANTREKK - 14.07.14God kveld dolls! Har dere hatt en fin mandag? Det har jeg! Jeg fikk endelig tatt etterveksten min på jobb idag som dere kanskje kan se? Jeg er blitt et hakk mørkere og det skal jeg fortsette med for jeg likte den fargen utrolig godt. Rett etter jobb gikk jeg opp til farmor og farfar og fikk servert en kjempe god middag. Karbonader, potetstappe, stekt paprika\løk og blomkål fikk jeg idag. Herregud så godt det var! Tror jeg må gå der litt oftere for de har alltid noe godt til middag der. Når jeg var ferdig hos dem var det kaien besøk med søteste Heidi. Vi drakk kaffe, sladdret og lo, så timene gikk helt fra oss. Som dere skjønner har jeg vært på farten i hele dag. Jeg har akkurat komt hjem, så nå skal jeg bare kose med Lykke og lufte hun også er det rett i seng og få litt skjønnhetssøvn.Fin fin mandag!
Håper dere likte dagens antrekk. Vi blogges mer imorgen <3 

ANTREKK - 13.07.14

Da er det søndag og den skal jeg nyte til det fulleste. Jeg som hadde de planene for dagen.. Jeg skulle på strande og tilbringe hele dagen der, men når solen ikke er med oss blir det heller cafe på kaien med en venninne. Hun reiser snart inn til millitæret og skal være der et helt år.. Jeg gikk i klassen hennes på frisør og vi ble ganske close på det året, så det skal bli utrolig trist at hun reiser. Med en gang hun kommer hjem på perm skal vi enten møtes for litt kaffi og sladdre, eller ut byn og ha en gilrsnight out. Jeg stemmer for begge deler! Hvor mange timer vi blir sittende på kaien har jeg ingen anelse om, men vi blogges mer senere når jeg er hjemme igjen.Ha en kjempe fin søndag dolls.
Hva er deres planer for dagen? 

ANTREKK - 12.07.14Oh for en herlig lørdag! Jeg og Celine har tilbringet flere timer på stranden idag og bare nøtet varmen. Jett hvem som skal på stranden imorgen også da! Når det er så flott sommervær må man nyte det fult ut. Nå har jeg spist en kjempe middag bestått av grillmat, også skal kvelden fortsettes hos Celine med en jentefilm, snacks og kos. Slik skulle dagene vært hver eneste dag!

Lille Lykke fikk seg et lite bad idag også. Etter hennes lille bad sprang hun som en gal frem og tilbake, rullet seg i gresset og tok helt av. Haha, jeg skulle ha filmet henne, men siden jeg lo så godt glemte jeg det litt ut. Når jeg skal på stranden imorgen skal jeg låve og ta mange bilder til dere, så kommer det et strandinnlegg til dere imorgen.

Håper dere likte de 2 bildene fra dagens antrekk.
Ha en kjempe fin lørdagskveld søtinger. 

ANTREKK - 11.07.14Da er en av de nye kjolene kommet på og jeg er klar for vin drikking med god jenta mi. Vi skal nyte det flotte været, bli fin på vin, snakke mye og vertfall le mye. Oh, jeg trenger virkelig en skikkelig girlsnight idag. Morgen dagen blir også like fin, håper jeg. Da er det strandtid, lunchdate og kanskje ut på byn? Det tar det rett og slett som det kommer. Jeg skal uansett nyte dagen alt jeg kan i solen. Nei, denne helgen kommer til og bli den beste på lenge!Håper dere likte dagens antrekk.

Hva syns dere om den nye kjolen min?
 

ANTREKK - 10.07.14

 

Da er jeg ferdig på jobb og har vært hjemme en liten stund. Nå har jeg akkurat spist verdens beste grillmat. Kylling, potetsalat og en vanlig grønnsalat til. Namnam! For meg finnes det ikke bedre grillmat enn det! Jeg skal bare slappe av etter en lang dag på jobb resten av kvelden. Jeg skal snart i dusjen og gi håret mitt en god kur for det trenger det før det blir en tidelig kveld på meg. Etter og ha vært på jobb i 8 timer er sengen det eneste som frister. Må lade opp til imorgen for da er det endelig fredag og helg!

Jeg har følt meg som en søt liten blomsterpike i hele dag med kjolen og kransen min. Men er det sommer, så er det sommer! Som dere kanskje kan se på disse bildene og bildene fra forje innlegg bruker jeg mye mye mindre sminke for tiden. All den svarte eyelineren er borte, øyenskyggen er borte og bare maskaraen er igjen. Jeg er ikke helt vant med det enda, men jeg får vertfall masse skryt! Jeg kan komme ut med et innlegg til dere iløpet av helgen som viser det bedre om dere vil?Jeg håper dere likte dagens antrekk!
Vi skrives mer imorgen <3 

ANTREKK - 08.07.14God kveld! Hvordan har dagen deres vært fininger? Etter jobb var det rett og snurre en film og spise pizza! Fin fin tirsdag. Nå er det snart kveld og lalletid for meg og Lykke. Jeg ville bare gi dere en siste oppdatering og vise dere dagens antrekk. Ha en kjempe fin kveld videre, vi skrives mer imorgen! Natti natt, sweet dreams!Håper dere likte dagens antrekk!

ANTREKK - 07.07.14Hei finingene mine! Hvordan var helgen deres? Jeg storkoste meg på festivalen, herregud så gøy det var. Jeg var ikke i seng før halv 6 på søndagsmorgenen, så mye søvn ble det ikke før vi reiste hjem igjen.. Kjente det idag når jeg skulle på jobb. Jeg klarte og forsove meg og rakk ikke å gjøre noe før jeg dro idag. Derfor ble det en sen oppdatering på dere.. Det blir nok en tidelig kveld på meg for kjenner jeg trenger mer søvn. Drukket på kaffe som en gal på jobb idag, så ikke mer kaffe på meg..

Har dere hatt en fin start på uken? Utenom at jeg ikke nesten har sovet de siste 48 timene har jeg hatt en fin mandag. Nå skal jeg bare kose i sengen med Lykke, se seri og få tatt igjen litt skjønnhetssøvn! Lat mandag er det idag!

Vi skrives mer senere eller imorgen!
Hva har dere gjort idag? Skal dere noe kjekt eller kanskje dere har gjort noe kjekt idag allerede?

KLAR FOR FESTIVALOh, nå er jeg så klar for festival. Alt er pakket, drikken er klar og antrekket er perfekt! Det eneste som kunne vært bedre er været for jeg vet at jeg må skifte til bukse og converse senere. Jaja, skal man på festival, så skal man på festival. Da kan man ikke gå i høyesko og shorts selvom man gjerne vil. Jeg hører ikke helt til dette festivallivet vet jeg for meg i telt? Haha, det kommer aldri til og gå bra. Dollene skal på tur! Noen burde ha filmet meg og SM når vi setter opp dette gigantiske telte helt alene, det kunne ha blitt morsomt. Helt siden jeg har fått vite jeg skulle reise for et par dager siden har jeg vært i hundre. Jeg og SM har ikke reist sammen før, så dette kan ikke annet enn og bli bra. Dreamteam! Nå vil jeg bare sette i gang med festivallivet å drikke, være i telt og bare kose meg. Men kvelden blir ikke helt perfekt før Tina mi kommer senere ikveld, woho! Om denne lørdagen ikke blir bra så  vet ikke jeg. Kamera er selvfølgelig med, så krysser fingrene for et festivalinnlegg imorgen. Jeg kjenner allerede at dagen imorgen blir tung, så hva tid dere blir oppdatert for vi se.

Kos dere masse denne lørdagen. Hva skal dere gjøre idag?
Håper dere likte festivalantrekket mitt! 

ANTREKK - 02.07.14God morgen alle sammen! Aller først må jeg bare skryte av filmen vi så igår. Herr-e-gud for en bra film. Angelina Jolie var så sexy i filmen! Jeg, Tina og Malene ville være henne etterpå med vingene, kreftene og alt. Haha! Jeg må gå på kino litt oftere å spise baconchips. Det er jo bare så godt. Jeg hadde spist opp hele boksen alene før filmen var begynt, så jeg hadde bare brusen og kose meg med når filmen startet. Men, da var jeg forsynt på cips kan du si. Jeg avsluttet daten med solstrålene med kebab. Det hører til etter kinoen, enten før eller etter er det kebab! Namnam.

Nå er det snart joddtid på meg og der skal jeg være helt til kl 19.00 ikveld. De siste dagene er jeg så sliten etter jobb at nå gleder jeg meg bare til helg. Imorgen er det fredag og jeg har fri hver lørdag i juli. Det skal bli herlig og ha 2 fridager isteden for 1 i noen uker. Nå er det frokost tid før jeg stikker på salongen. Ha en kjempe fin torsdag alle sammen.


Haha, som eier som hund! 
Håper dere likte antrekket.
Har dere noen planer denne torsdagen? 

ANTREKK - 29.06.14God kveld fininger! Har dere hatt en fin søndag? Det har vertfall jeg! Etter cafe kosen med jentene mine har jeg sittet litt i solen, ryddet, stelt med Lykke, spist en kjempe god middag, drukket smoothie og sitt PLL. Denne søndagen kan nesten ikke bli bedre. Jeg føler jeg har fått gjort en del ting idag, så snart skal jeg legge meg i sengen og få litt skjønnhetssøvn. Lykke er allerede klar for kvelden hun og ligger krøllet sammen i teppet sitt og snorker. Søte sovedyret mitt!
Linselusen er selvfølgelig med på noen av bildene, haha <3


Sov godt og drøm søtt.
Vi blogges mer imorgen søtnoser!

ANTREKK - 28.06.14Herlighet for en kjekk kveld det var Igår! Jeg storkoste meg masse med gojentene mine, og er heldigvis ikke lengre til neste gang. Snart skal vi ha babyshower for den søteste Elisabeth! Så herlig hun var med den store magen sin. Gleder meg til lille jenten hennes kommer! Nå er det søndag og jeg har jeg vært våken siden tidelig i dag morges, men opp fra sengen har jeg ikke komt meg opp fra. Jeg og Lykke slapper av, koser oss i sengen mens PLL snurrer på pc skjermen min. Om en stund skal jeg og Lykke gå en lang tur i finværet. Kanskje det også blir litt soling ute på terrassen også etterpå!Vi skrives!
Ha en fin søndag så lenge! Skal dere noe kjekt idag?

ANTREKK - 25.06.14

God morgen! I dag våknet jeg kjempe tidelig og har fått tid til alt jeg skulle. Jeg har bestemt meg for og få den gamle døgnrytmen min tilbake. Jeg er enda et A menneske, men nå vil jeg stå opp i 7 tiden igjen. Jeg skal prøve og få til å gå en times morgentur med Lykke om morgenene skjønner dere, og da må jeg stå opp enda tidligere. Krysser fingrene for at jeg klarer det. Prøver og bli litt mer sporty enn hva jeg er nå. Jeg har jo masse ledig fritid, så hvorfor ikke!

Idag jobber jeg helt til 6 også er det rett og være med Tina mi som jeg ikke har sitt på lenge. Enten blir det et koselig besøk hos henne, eller så blir det nok kaien. Vi for se hva vi velger og gjøre! Uansett hva vi gjør har vi det alltid gøy. Jeg ser frem til mye snakking, latter, moro og bestevenn råd fra henne!


Hva skal dere gjøre denne onsdagen?
Håper dere likte dagens antrekk. 

ANTREKK - 14.06.14Oh for en herlig lørdag! Solen skinner, varmegradene stiger og jeg er klar for et nytt kaien besøk med Karoline. Hun har vært i Spania nå i snart 2 uker og jeg har savnet henne sånn. Nå trenger jeg masse masse Karolinetid og ikke minst rådene hennes. Vi skal kose oss masse på kaien nå de neste timene med god mat, iskaffe, girltalk og ikke minst masse latter. Lille Lykke skal selvfølgelig få være med oss jenter siden jeg reiser ifra henne om 2 dager. Jeg skal tilbringe så mye tid med henne som jeg kan!

Hva skal dere bruke lørdagen deres til? Ha en kjempe fin dag så lenge, vi blogges mer senere.
Håper dere likte dagens antrekk! 

ANTREKK - 09.06.14God kveld. Snart skal jeg hoppe i dusjen før det er på tide med skjønnhetssøvn, men først, dagens siste oppdatering. Jeg og lille Lykke stakk på en liten tur ikveld og traff en kjempe god venninne av meg som heter Silje-Marie og hunden hennes. Poenget var at vi skulle bade dem, men divaen Lykke ville ikke bli våt på potene en gang.. Jeg måtte tvinge henne til å stå i vannet slik at jeg kunne ta et bilde av henne. Hihi. Vi pratet en stund om alt mulig. Må jo ta igjen det tapte siden vi ikke har sitt hverandre på 2-3 uker.. Nei og nei, det er alt for lenge... Selvom vi ikke var der så alt for lenge var det utrolig kjekt å se søtnosen min igjen! Vi planla tilogmed en ny date. Da blir det en lang tur med hundene i sommerværet! God natt og sov godt! Håper dere likte dagens antrekk. Var ikke venninnen min en flink fotograf?
Vi blogges mer imorgen tidelig før jobb <3 

ANTREKK - 07.06.14God kveld dolls! Hvordan har lørdagen deres vært? Jeg har bare vært på jobb og stelt i stand til festen ikveld. Nå er nesten alt klart, så nå kan egentlig bare festen begynne. Jeg er bare så klar for og feire at verdens beste jente er kommet hjem igjen etter 4 mnd! Jeg vet at dette blir en fantastisk kveld med mange kjekke folk. Nå krysser jeg bare fingrene for at velkomstdrinken, jellyshottene og wrapsene mine faller i smak hos alle. Nå er Heidi kommet på besøk, så vi blogges mer imorgen. Dette blir dagens første og siste oppdatering, men jeg lover ta alt blir tatt igjen imorgen! Da er det heldigvis søndag, så da har jeg ingen planer utenom å steke meg i solen, blogge til dere og feire at min lillebror blir 11 år. Ha en fantastisk lørdag!
Håper dere liker dagens festantrekk! 

ANTREKK - 06.06.14For en effektiv kveld! Nå er nesten alt klart for morgendagens fest. Det er bare litt småting igjen. Snille Heidi som var med og stelte i stand med meg. Hva har man ikke gode venninner til? Nå er bare det store spørsmålet: hva skal jeg ha på meg??? Jeg klarer aldri og bestemme meg.. Skoene har jeg bestemt meg for, men ikke skoene.. Nei, det for jeg nesten ta imorgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen og se en episode av pretty little liars før jeg tar kvelden. Jeg skal tidelig opp på jobb imorgen, så kan ikke være alt for sen i seng. Lille Lykke har allerede lagt seg godt til rette i sengen og sover søtt. Jeg håper der har hatt en kjempefin fredagskveld og kost dere masse. Også håper jeg at dere likte dagens antrekk!God natt og sov godt dolls! Vi skrives mer imorgen <3

ANTREKK - 04.06.14

Da er snart denne fine onsdagen over, men den skal bli enda bedre før den er over. Nå skal jeg ut på kaien på cafe og storkose meg med verdens beste jente som er kommet hjem! Det var så herlig å se henne igjen at jeg har ikke ord. Jeg og Celine har vært bestevenninner siden vi gikk i 1 klasse og jeg tror ikke vi har vært i fra hverandre før over lang tid før.. Heldigvis er det 2 mnd til hun flytter fra meg igjen, så nå skal masse av tiden min brukes på henne. Nå ser jeg frem til en flott kveld med min eldste og bestevennine!

Hva syns dere om den nye genseren på? Jeg syns den satt som et skudd! Må innrømme at dette er et av mine nye favorittplagg. Lurer på hvordan jeg skal style den neste gang.. Hmm. Noen ideer? Kanskje med et litt mer fargerikt skjørt eller kanskje en shorts? Vi får se.

Haha, jeg må le av den morsomme hunden min baki der.. Se hva hun holder på med! Lykke da <3Håper dere likte dagens antrekk!
Vi blogges mer i morgen.

ANTREKK - 02.05.14Nei off, nå må jeg fortelle dere om den dumme mandagen min.. 30 min etter jeg postet ukeplanen min skulle jeg kjøre på jobb, men langt kom jeg meg ikke.. Bilen min nektet og starte! Jeg satt i bilen fortvilet og veldig veldig sint og bannet og steiket for meg selv. Heldigvis hentet min far meg så jeg var ikke alt forsent til jobb. Også har jeg ødelagt favoritt jeansen min med bleiking, jeg har et kjempe stort gnagsår bakpå hælen etter helgen som gjør kjempe vondt, jeg har en dårlig hår dag. Nei, dette er rett og slett ikke min dag. Jeg som følte på meg at denne dagen skulle bli så fin og var fast bestemt på det, men så feil kan man virkelig ta. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og hoppe i seng etter en episode av PLL. Krysser fingrene for en mye mye bedre dag imorgen!!

Håper deres mandag har vært bedre enn min!
Hva har dere gjort på idag? 

LATEST FAVESJeg kan ikke tro at vi allerede har kommet til den første sommermånden! Dette må jo nesten være favoritt månden i året! Denne sommeren 2014 kommer til og bli den beste sommeren til nå, og den begynner allerede om bare 2 uker. Tenk da ligger jeg på stranden i Zadar med familien min. Det kommer til og bli helt fantastisk. Jeg har ikke noe spesielt planlagt for denne sommeren, men kanskje en reise eller to, kvalitets tid med de bestejentene, lange sommerdager, festing, tilbringe dagene på stranden, grilling, sjømat og rett og slett bare nyte livet. Høres ikke det ut som en fin sommerplan?

Det er også på høy tid med en oppsummering av mine siste antrekk. Det er det fine været som gjør at all motivasjon og inspirasjon er på topp! Det er virkelig en fryd å være blogger på sommerstid.
Under får dere antrekkene mine fra de siste to ukene. Har dere en favoritt, så legg gjerne igjen en kommentar! Jeg synes det er veldig kjekt å lese tilbakemeldingene deres og se hvilket antrekk som falt best i smak. Mitt favorittantrekk må være det nederste med min nydelige paljetten kjole fra Nelly!
Om en stund kommer Junis første antrekk her på bloggen og hvordan min mandag har vært. Et lite hint.. IKKE NO BRA!
Hvilket antrekk likte dere best? 

ANTREKK - 28.05.14God kveld fininger! Finstasen er på og jeg er klar for gullbryllup. Farmor og farfar har vært gift i 50 år og ikveld skal det feires med kjempe god mat og champagne! Jeg ser frem til en flott kveld med min flotte familie!

ANTREKK - 26.05.14

God kveld! Hvordan har dagen deres vær? Etter at jeg kom hjem fra jobb har jeg spist en knall god middag og slappet av. Internettet er nede uheldigvis, men takk Gud for mobiltnett seier bare jeg. Hvis ikke hadde jeg ikke kunne blogget til dere nå ikveld .. Nå skal jeg ut med Lykke en liten tur før jeg skal trene på stuegolvet mens paradise hotel går. Da skal jeg trene mage, rumpe og lår. Nå er kostholdet blitt strengere og nå skal jeg trene hver dag eller vertfall prøve! Det er ikke lenge til jeg skal til Zadar så nå må bikiniformen snart bli klar. Krysser fingrene for at jeg klarer den nye trening og kodthold planen min fremover! Kryss fingrene med meg!

Håper dere likte dagens antrekk!
Ha en kjempe fin kveld videre.

ANTREKK - 24.05.14Good helg alle sammen! Hadde dere en flott start på helgen igår? Det hadde jeg! Lørdagen min startet ikke helt som planlagt da, men men slikt går det av og til. Men fin start var det uansett med skinnende sol og kaffe. Nå har jeg kose meg med tacomiddag med min familie før turen går videre til Silje-Marie på vorsh nå. Vinen er handlet inn, ny kjole er på, skoene er valgt ut, sminken er klar, håret er fikset og nå vil jeg bare begynne kvelden! Oh som jeg gleder meg. Min kjære venninne Heidi skal også være med oss ut og henne har jeg aldri drukket med, så dette kan bli spennende. Jeg og Heidi er som et dreamteam ilag, så dette kan ikke bli noe annet enn en fantastisk kveld!

Da håper jeg alle mine flotte lesere får en fantastisk lørdag! Skal dere gjøre noe kjekt ikveld?
Vi blogges mer imorgen søtnoser. 

ANTREKK - 22.05.14Da er jeg endelig ferdig på salongen for dagen og nå skal resten av dagen nytes. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var og hive av meg jeansen å hoppe opp i et skjørt! Hvem kan gå i lange jeans når det er så varmt ute? Det er rett og slett helt herlig med slikt vær, og da er det jo en glede og ta bilder til dere også. Jeg håper dere likte antrekket og selvfølgelig bildene!

Nå skal jeg hive i meg en sen middag før jeg får besøk av Hannah. Vi skal kose oss ute på verandaen, snakke og nyte de siste timene av solen. Vi må også få med oss ukas siste episode av paradise hotel. Jeg vet ikke med dere, men jeg syns denne uka var litt spennende siden det bare er masse kaos. Jeg lurer sånn på hvem som kommer inn og hvem som ryker idag! 

Da vil jeg til slutt ønske dere en riktig fin kveld!
Vi blogges mer imorgen. 

ANTREKK - 20.05.14God morgen! Da er det allerede onsdag og jeg er klar for en ny dag på salongen. Der skal jeg være til kl 6 idag også er det rett  hjem til Lykke, god middag og avslapning! Jeg er utrolig trøtt og sliten for tiden.. Ikke vet jeg hvorfor, så jeg skal ta de neste dagene med ro og bare ha litt meg tid. Kanskje jeg tar meg et bad i badekaret idag? Det hørtes rett og slett ikke feil ut må jeg si, så det gjør jeg!

Dette er da antrekksbildene fra igår som jeg ikke fikk postet til dere for det ble så sent, men da kommer de selvfølgelig idag. Flinke og snille Karoline knipset bilder av meg før vi gikk på cafe besøk igår. Hun skal tilogmed være fotografen min for en dag ute der hun bor og ta masse fine bilder av meg med et fyrtårn, siv og bølger. Gleder meg!  Da blir det nok en ny header på dere noe som jeg syns er på høy tid og skifte ut.


Ha en kjempe fin onsdag! Vi blogges mer senere.
Hva skal dere gjøre idag? 

ANTREKK - 18.05.14

Oh for et herlig sommervær det er idag! Shortsen er kommet på, jeg og Lykke har vært ute i solen å kost oss, så nå skal søndagen nytes videre! Nå skal jeg og Lykke snart på besøk, men først skal vi innom mc donels og kjøpe litt mat. Jeg gleder meg til og nyte søndagen med film, sommerværet og bare kose meg! I morgen er det en ny uke med full jobbing og da er det viktig og bruke søndagen til og total avslapning. Hva skal dere bruke dagen deres på? Vi blogges mer senere når jeg har kommet hjem igjen, ha en flott dag!Nyt søndagen for fult dere også! Håper været er like fint hos dere.

ANTREKK - 17.05.14

God lørdagskveld fininger! Jeg vil bare gi dere en siste oppdatering før kvelden er over! Nå er jeg hos Hannah og koser meg! Vi har god drikke i glasset, vannmelon, chips kos og mye latter! En flott kveld kommer dette til og bli. Det er alt for lenge siden jeg postet dagens antrekk, så endelig får jeg legge det ut! Den nye kjolen min er blitt en stor favoritt! Denne kommer til og bli flittig brukt i sommer. Jeg bare elsker den! Åpen rygg og blomstermønster! Jeg vil til slutt ønske dere en flott kveld og håpe at alle mine flotte lesere har hatt en flott 17. Mai! Det har vertfall jeg. Familiekos, masse god mat og gode venner. Det kunne rett og slett ikke blitt en bedre 17! Jeg gleder meg til og avslutte kvelden med Lykke mi, en seri av PLL når jeg har kost meg her hos min gode venninne!Vi blogges mer imorgen dolls, ha en flott lørdagskveld!

ANTREKK - 12.05.14For en fin mandag det har vært! Timene på salongen bare fløy avgåre og plutselig var dagen over. Etter jobb gikk jeg på besøk og der ble det servert en av mine favoritt retter spagetti etterfulgt av skrekkfilm. Filmen var kjempe bra, men også ganske ekkel..  Heldigvis sover jeg ikke alene inatt, lille Lykke passer på meg hun! Vi ligger allerede godt under dynen, jeg ville bare innom og ønske dere en god natt, og håper at dere har hatt en flott start på den nye uken. Det har vertfall jeg!

Vil bare minne dere om at dere kan enda spørre meg om spørsmål på spørsmålsrunden min HER
God natt darlings!

ANTREKK - 04.05.14Herligheten for en fin søndag det har vært så langt. Jeg har kost meg ute på terrassen med eggerøre, juice og lille Lykke nå en stund. Herlig! Jeg har også skypet med Celine i over 2 timer! Jeg kan ikke si hvor mye jeg savner henne nå.. Heldigvis er det bare 1 mnd til hun er hjemme igjen og tiden kan ikke gå fort nok. Jeg trenger bestevenninnen min tilbake her i Norge! Når jeg snakket med henne planla vi at i sommer skal vi prøve oss på en hopp på tur til Rodos, Ayia Napa eller Sunny Beach. Det må vi bare klare og få til! Vi må jo ha oss en skikkelig jentetur før hun flytter fra meg igjen og tar med seg Tina.. Jeg har allerede begynt og se på hoteller, så gira er jeg!

Hvordan har deres dag vært så langt?
Nå skal jeg bruke resten av søndagen på og slappe helt av, vi blogges mer senere!

ANTREKK - 01.05.14
For en fin fridag jeg hadde igår! Vi hadde komle middag noe som aldri er feil, var i hundeparken med lille Lykke, var på cafe MM en liten tur også var det bare tvtitting resten av kvelden. Jeg var ikke hjemme før sent igår kveld, så da var det bare og komme seg i seg og få skjønnhetssøvnen sin. 

Nå er det ikke lenge til jeg begynner på jobb. Der skal jeg være til kl 5 også er det rett hjem. Denne fredagskvelden skal tilbringes med min mor, herlig! Vi skal nok ha vår fast mor og datter kveld med både snop og film. Gleder meg allerede! Vi fikk ikke sitt på sydenturer igår siden jeg var borte hele dagen,så det skal vi også gjøre ikveld. Kan ikke vente til og drømme meg vekk med og se på hoteller, flotte strender og bare dagdrømme om når jeg er der! Har dere noen kjekke planer for dagen?


Dette er da gårsdagens antrekk som jeg ikke fikk publisert ti dere.
Vi blogges mer etter jobb, ha en kjempe fin start på fredagen fininger.

LATEST FAVES

God morgen! Hadde dere en fin dag igår? Det kom aldri flere oppdateringer på bloggen igår dessverre. Jeg endte opp med en hjemme med en liten filmkveld. Jeg er utrolig glad i slike kvelder, da koser jeg meg. En tidelig kveld ble det og, så idag våknet jeg tidelig. Selvom jeg har fri idag, trenger man ikke sove til langt på dag. Den skal nytes med og gjøre akkurat det jeg vil!

Jeg kan ikke skjønne at vi allerede er kommet til 1 mai. Tiden går utrolig fort! Men jeg syns det er bra siden dette er siste vår månden og sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg skal se på syden turer med min mor idag og forhåpentligvis bestiller vi! Men, siden vi er kommet til en ny måned er det på tide med en ny oppdatering av antrekkene mine. Det var så herlig og ta antrekks bilder ute i solen igjen med litt mer lettkledde antrekk. Solen for bare fortsette og skinne for jeg er lei av bukser og gensere. Gi meg kjole, shorts og skjørt vær!

 
Har dere noen favoritter fra april antrekkene mine?
Nå skal jeg ut og nyte solen på terassen, vi blogges mer senere! 

ANTREKK - 29.04.14

For en fin tirsdag det har vært! Jeg og Karoline hadde noen herlige timer på vår stamp plass cafe MM med iskaffe, natchotallerken og mye girltalk. Elsker slike dager du kan sitte ute på kaien og nyte solen. Håper det blir mange slike dager i sommer! Etter at jeg kom hjem har jeg bare slappet av, kost med lille Lykke og akkurat nå ser jeg på tv mens jeg oppdaterer dere med dagens siste innlegg. Jeg skal snart ut en siste lufte tur med Lykke også skal vi rett i seng. I morgen er det siste jobb dag før 1 dag med fri. Den skal nytes i solen som de har meldt også skal jeg i en hundepark som Lykke mi kan springe og kose seg i. Det kommer til og bli en kjempe fin fridag!Håper dere likte dagens antrekk!
Vi blogges mer imorgen, ha en kjempe fin tirsdagskveld videre. 

ANTREKK - 28.04.14God kveld! Har dere hatt en fin mandag så langt? Jeg kjenner at jeg kunne godt tenkt meg skjønnhetssøvnen min nå, men før jeg kan det skal denne kvelden skal avsluttes oppe hos Lena. Vi skal prate, ha litt snacks på borde og se paradise hotel før leggetid. Dette blir en fin avslutting på den nye uken. Jeg har vært så trøtt etter jeg kom hjem, så jeg og lykke har bare vært plantet i sofaen siden jeg kom hjem fra salongen. Jeg har ikke fått kaffidosen min idag kjenner jeg.. Jeg har faktisk ikke drukket en eneste kopp med kaffe idag og det sier kroppen ifra om. Jesp, jeps og mer jesp. Jeg kommer vertfall til og sove som en prinsesse inatt kjenner jeg!Hva har dere gjort idag så langt? Ha en fin kveld videre.
Håper dere likte dagens antrekk. 

ANTREKK - 26.04.14God kveld søtinger! Har dere hatt en fin lørdag? Det har jeg! Etter og ha vært i solen en stund har jeg bare slappet under teppet med Lykkemi. Nå skal jeg se den første filmen av pirates of the carabbean på tv med min mor og lillebror, så kjolen og skoene er erstattet med litt mer comfyklær. Dette blir en herlig kveld! Jeg syns denne filmen er så kjekk, en film jeg aldri blir lei av. Jeg håper jeg ikke er alene om at jack sparrow er favoritt figuren i disse filmene? Han er jo bare så morsom og kjekk!

Jeg syns det var alt for lenge siden med dagens antrekk, derfor måtte jeg piffe meg litt extra opp for dere idag! De nye skoene fra nelly kom på og jeg kan ikke vente til og få bruke dem enda mer. Jeg håper dere likte dagens antrekk. Jeg lover det ikke blir en uke til neste gang!Da vil jeg ønske dere en flott lørdag videre!
Hva skal dere bruke kvelden deres på?

ANTREKK - 20.04.14

Kan dere se at jeg har solt meg idag? Jeg lå på terrassen i flere timer og nøt solen. Jeg brukte fuktighetskrem isteden for solkrem, så kjenner den har vært effektiv! Håper jeg kan se no forskjell Imorgen. Jeg skal tilbringe så mange timer jeg kan på terrassen imorgen og. Kan ikke gå glipp av muligheten til å ligge ute i solen en hel dag! Skal bli så herlig! Elsker og sole meg, høre på musikk og bare slappe helt av. Imorgen er siste dagen med feri, og den skal nytes til det fulleste! Etter at jeg og Lena kom hjem fra turen vår har jeg bare sittet inne i benken og slappet av. Akkurat nå ser jeg og lillebroren min Harry Potter på tv og spiser påskegodt. Kjempe fin avslutning på dagen og helgen! Hva skal dere bruke kvelden deres på?Jeg vil ønske alle dere søte lesere en flott søndag videre! Håper dere likte dagens antrekk. Vi blogges mer imorgen.

ANTREKK - 19.04.14Da er det søndag! Min dag startet med eggerøre, en kopp kaffe latte og lille Lykke. Dagen kan ikke starte no bedre enn det! Dette antrekket skulle da bli postet igår, men jeg glemte meg helt ut.. Så idag får dere gårsdagens antrekk, så får dere dagens antrekk senere. Er ikke det kjekt? Jeg og min mor skal ut om en par timer og ta bilder til dere. Jeg skal først ligge slappe av i sengen med Lykke og se litt seri før jeg står ordentlig opp. Det er det søndager er til, ta dagen helt med ro!

Hadde dere en fin lørdag igår? Jeg stor koste meg med Lena, vi hadde det så gøy! Jeg skal tilbringe dagen med henne idag også. Eneste jeg vet er at vi skal ut og handle oss litt mat og kose oss i solen som vi gjorde igår også. Jeg ser frem til en avslappende søndag med Lena og selvfølgelig lille Lykke. Hva skal dere bruke søndagen deres på? 

Ha en flott start på søndagen finingene mine, vi blogges senere!

ANTREKK - 18.04.14Da skal jeg snart ut og møte en venninne av meg på cafe MM. Gleder meg masse! Vi skal kose oss masse i det pene været, prate og ta oss en kaffe. Kanskje det også blir noe mat på oss? Jeg får mammas hjemmelagete pizza ikveld, og da kan jeg ikke være for mett. Den er bare så god. Kanskje jeg og Heidi kan dele noe godt om hun er sulten! Lille Lykke skal selvfølgelig få være med oss på kaien. Hun syns bare det er kjekt og få være med mammaen sin over alt. Hun ligger jo bare pent vedsiden av meg uansett. Så lenge hun får være med mammaen sin er hun fornøyd!

Senere ikveld skal jeg opp til søskenbarne mitt Lena og ha filmkveld med hun. Stakkars er alene hjemme, så da må jeg holde henne med selskap. Jeg vet hvordan jeg er selv når jeg er helt alene. Jeg elsker det, men med en gang jeg hører en lyd eller skal legge meg for jeg helt angst. Har sitt på alt for mange skrekkfilmer.. Tror det må bli slutt på det, men det er jo de filmene som er kjekkest!

Hva skal dere gjøre på idag?
Håper dere likte dagens antrekk, vi blogges mer senere ikveld! 

ANTREKK - 15.04.14For en fin tirsdag! Rett etter jobb hentet jeg Lykke som fikk være hos farmor og de idag. Hun hadde stort kost seg i solen med farmor i hele dag. Hun har nesten bare sovet helt siden vi kom hjem, så hun er nok helt utslitt stakkars jenta mi. Hun var jo slakk igår stakkars.. Heldigvis er hun helt bra idag!

Jeg har hatt besøk av søskenbarnet mitt Lena i noen timer nå. Vi har en liten jentekveld! Jeg er jo alene hjemme, så da er det alltid kjekt med en slik jentekveld. Vi har laget kjempe god natchos middag og bare kost oss. Nå ser vi på paradise og etterpå skal vi nok bare prate enda litt til før det er kveld. Vi skal på jobb imorgen begge to, så det kan ikke bli alt for sent. Heldigvis er det siste jobbdag imorgen, skal bli så herlig med påskeferi nå! Har lest i flere dager nå at så mange av dere har feri, jeg og vil ha nå! Har dere gjort noe kjekt idag? Jeg vil ønske dere en fin kveld videre, nå skal jeg kose meg videre med jentekvelden!Håper dere likte dagens antrekk.

ANTREKK - 14.04.14Har dere hatt en fin mandag så langt? Rett etter jobb hadde jeg meg en kjapp fast food middag før jeg skulle til flinkeste Evita og fikse neglene mine. Denne gangen skal jeg skal bare ha noe enkelt og søtt. Kommer til og vise resultatet imorgen! Når jeg kommer hjem skal jeg rokke på trenings rokkeringen, og slappe av med paradise hotel! Dette blir en bra kveld.

Hva skal dere denne mandagen? Ha en fin dag videre, vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 13.04.14

God kveld! Da er jeg kommet hjem fra familieselskap. Nå skal jeg bare slappe av og bare se seri eller noe. Jeg kjenner allerede at øynene bare siger igjen, så kanskje jeg bare tar og legger meg om ikke så alt for lenge? Trenger skjønnhetssøvnen min, er viktig det! Mange av dere stor koser dere vell allerede med påskeferien deres. Jeg må på jobb 3 dager og så har jeg feri. Woho! Har sitt at mange av dere er på fjellet og koser dere! Jeg er ikke noe fjelltype av meg.. Ikke stått på langrenn på år og dag, og jeg har bare stått på slalom 1 gang for 6 år siden, så fjelle er ikke noe for meg. Men det ser jo bare så kjekt ut! Kanskje jeg planlegger en fjelltur når vinteren nærmer seg igjen, nå er det synden som står for tur!

Her er da de 2 bildene fra dagens antrekk som jeg har plukket ut i dag. Min fotograf for dagen var ikke helt fornøyd, så vi byttet location hele tiden. Nå når jeg skulle velge var det ingen som passet sammen nesten dessverre, og mange av bildene var kjempe fine, så det var litt sunn. Men kresne meg legger ikke ut hva som helst, så idag ble det bare 2 bilder! Jeg lover dere at i morgen dagens antrekk blir det flere bilder enn dette. 

Håper dere likte de 2 bildene fra dagens antrekk. 
Ha en fin søndagskveld videre! 

 

ANTREKK - 12.04.14Jeg er bare innom for og ønske dere en fantastisk kveld. Når dere leser dette er jeg hos Silje-Marie og drikker meg fin på vin. Her er det masse liv, latter og mange kjekke folk. Jeg ser frem til en kjempe fin kveld med alle sammen her! Jeg kan tenke meg at det blir en lang natt og ikke så mye søvn. Da er det bra det er søndag imorgen for den skal nytes! Har allerede planene klare med og ta sol og kanskje kjøpe meg litt dagen derpå mat? Mac donels høres sikkert ikke feil ut imorgen. Jeg har vært sunn hele uken og holdt meg til kostholds planen min utenom en dag når jeg var sengeliggende.. Da spiste jeg chips, men det var det eneste jeg nesten fikk i meg, så jeg teller ikke med det helt. Har lov når man er syk!

Jeg håper alle dere får en kjempe fin lørdags kveld og at dere koser dere masse.Og jeg håper dere likte dagens antrekk!Vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 11.04.14Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg er akkurat ferdig på cafe mm med Karoline. Vi satt der i flere timer og bare snakket, koste oss og lo masse! Timene bare gikk helt fra oss. Nå skal jeg slappe av hjemme med min mor. Har jobb helg denne helgen, så ikveld blir det bare filmkveld! Imorgen skal jeg ferie en god venninne som blir 20 år og det gleder jeg meg masse til. Har enda ikke funne ut hva jeg skal ha på meg, så det må jeg også finne ut iløpe av kvelden!Hva skal dere denne fredags kvelden?

ANTREKK - 07.04.14God kveld! Har dere hatt en fin mandag så  langt? Jeg har vært på jobb, vært på oasen og handlet meg 2 gensere. Og nå er jeg hos Tina mi og skal være her resten av kvelden. Hun holder på med russeboksen sin, så jeg skal hjelpe henne med den. Men det for hun ikke holde på med hele kvelden. Vi må jo ha litt kvalitetstid og sladdre litt! Kanskje det også blir 20 minutter i solarium? Det høres fantastisk herlig ut. Jeg som er like hvit som snøen hadde jo trengt det. Er 2 uker siden sist, så nå må jeg klare og ta hvertfall 1 gang i uken. Det må jeg vell klare. Må ha litt farge på kroppen nå som det blir mer lettkledde antrekk med shorts, skjørt og kjoler!*


Ha en fin kveld finingene mine, vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 06.04.14Da er det endelig søndag! Jeg har skypet med Celine i 2 timer nå nesten. Må jo ha dosen min av henne selvom hun er på andre siden av jorden. Jeg tror vi må finne oss en fast dag der vi bare snakker om alt som skjer i livene våre. Heldigvis er det bare 2 måneder til hun kommer hjem! Da blir det velkommen hjem fest på henne, det fortjener hun. Men selvom det er søndag blir det ingen avslapning på meg for det. Jeg skal på salongen nå og stripe min mor før vi skal på middag å spise god kjøttkakemiddag. Ingen lager bedre kjøttkaker enn farmor og farfar, så dette gleder jeg meg til. Tror jeg må få tak i den oppskriften og dele den med dere. Hadde ikke det vært no?

Skal dere noe kjekt denne søndagen, eller skal dere bare slappe av?
Vi blogges mer senere!
 

ANTREKK - 04.04.14

Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg fikk migrene på jobb, men flinke meg var der hele dagen for det. Jeg har slappet av siden jeg kom hjem og nå er jeg endelig bedre! Nå skal jeg spise en kjempe god natcho middag som min mor har laget. Det er bare så godt! Da må jeg selvfølgelig ha masse avokado og mais ved siden av, namnam. Jeg skal bare slappe av med en jentefilm som heter this means war og lade opp til en ny dag med jobb imorgen. Jeg skal også ha i en god fuktighetskur i håret mens filmen går. Den tas i tørt hår, så derfor kan den virke ekstra lenge mens jeg ser den. Jeg kommer med anbefaling av den kuren imorgen!Ha en fin kveld og god helg! Skal dere noe kjekt resten av kvelden?

ANTREKK - 03.04.14God morgen. Hadde dere en fin dag igår? Jeg hadde det kjempe koselig kveld med Tina mi. Vi var på amanda og kjøpte slush og frappe å gikk og kikket litt etter noe hun trengte før vi gikk til hun og slappet av hos henne. En koselig dag med bestevenninnen min.  

Nå skal jeg bare slappe av en litt til før jeg skal på salongen og være der til 7 idag. Nå har jeg akkurat skypet med Celine mi som enda er i Bali. Hun har bare vært der 1 mnd, men det føles ut som hundre år.. Savner henne kjempe mye, nå må hun komme seg hjem! Etter jobb skal jeg opp til søskenbarnet mitt og være med henne resten av kvelden. Føler dette blir en bra dag! 

Hva skal dere idag?

LATEST FAVES

Tenk at vi allerede har kommet til april dere! Igår var det jo tulledagen, ble noen av dere lurt? Jeg tullet faktisk ikke med noen, noe som hadde vært typisk meg! Jeg syns tiden går så alt for fort, men det er bare like greit for da kommer sommeren fortere! Jeg og mine foreldre har allerede begynt og se på en uke til Zadar i juni en gang. Jeg har så lyst på syden, sol og varme nå! Kjenner det hadde vært herlig. Jeg er vell ikke den eneste om det.

Her er da en oppsummering av Mars antrekkene mine. Jeg håper at i denne mnd det blir mer vår antrekk. Savner skjørt, shorts og kjole antrekk! Men siden vi har hatt så strålende vær den siste tiden, så har jeg stor tro på at april blir en strålende mnd. Nå må jeg bare kjøpe inn litt mer sommerklær og sommerfarger. Er sykt lei av alt det gamle i klesskapet, så nå må det fornyes snart! Jeg skal lage meg en liste med hva jeg mangler i skapet mitt som jeg trenger. Jeg trenger mer hverdagslige klær og som jeg kan bruke på jobb.. Ødelagt ALT for mange klær med fargeflekker på.. Slik er det og være frisør..Har dere et favoritt antrekk for denne mnd?
Nå er jeg med Tina mi, så vi blogges mer senere ikveld!

ANTREKK - 01.04.14God kveld! Da har jeg ligget her i benken i flere timer, faktisk helt siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg er enda ikke i form noe jeg håper på jeg blir snart.. Har prøvd å legge meg litt nedpå og, men det har ikke fungert det heller.. Så nå må jeg nesten bare krysse fingrene for at jeg blir bedre! Om ikke så alt for lenge skal jeg og min mor se grey's anatomy som begynner på tv. Ikveld er det mor og datter tid, noe som vil bli veldig koselig. Jeg og min mor har ikke hatt kvalitets tid på lenge, så nå var det på tide! 

Nå skal jeg finne meg et stort glass med appelsin juice og krølle meg sammen i teppet før det begynner! Jeg vil til slutt ønske dere en fin tirsdagskveld videre, så blogges vi mer imorgen.

Kryss fingrene med meg for at jeg skal bli bedre i formen til imorgen!

ANTREKK - 31.03.14

God morgen, hadde dere en fin start på uken igår? For og være helt ærlig, hadde jeg en jævlig start! Og ikke nok med det, jeg fikk full migrene anfall og spydde som bare det. Verste dagen på lenge! Når jeg våknet idag var jeg enda kjempe kvalm og hadde vondt i hode. Men jeg får bare krysse fingrene for at det vertfall ikke blir verre og krysser  fingrene for at denne dagen bare kan bli litt bedre. Fru negativitet har ikke helt troen på det da, men det finner vi ut av ... Håper jobb gjør slik at jeg ikke har det store tankekjøre som jeg har nå.. 

Siden jeg ikke postet antrekket mitt fra igår kommer det idag. Når jeg var ute og tok bildene mine kom det en nabopus som absolutt skulle være med på disse bildene. Den la seg på fange mitt, gikk rundt meg, tok halen sin oppi fjeset mitt og bare var helt kosen. For en utrolig søt pus! Heldigvis fikk jeg tatt et par bilder før den var med på alle sammen. Siden den bare bor to hus ifra meg, tror jeg ikke det er siste gang jeg for se den. Men det gjør ingenting, det var jo en skikkelig kosepus. 

Da blogges vi mer etter jobb, hva skal dere denne tirsdagen?

ANTREKK - 29.03.14Fin klærne er på og jeg er klar for jentekveld oppe hos søskenbarne mitt ikveld. Det blir god mat, godt selskap og masse masse latter. Jeg gleder meg til en koselig kveld! Kjæresten er også ute, så jeg skal hente han opp litt senere så skal jeg sove over der. I morgen er det min siste fridag før hverdagen og jobb starter igjen. Jeg skal bare nyte den siste fridagen min i sengen med kjæresten og lille Lykke. Det skal bli kjempe gøy og gå tilbake på jobb igjen, selvom det er helt herlig med feri og. Men, det er jo ikke lenge til fri igjen, det er jo snart påske!

Dere får ha en kjempe fin lørdags kveld, så blogges vi mer igjen på mandag. Skal dere gjøre noe kjekt ikveld? Have fun!

ANTREKK - 27.03.14Hei dolls. Hvordan har dere det? Rett etter at jeg kom hjem igår kjørte jeg bare til kjæresten. Jeg måtte bare rett bort og se ham. Lille Lykke var den som var allermest glad for og se meg. Goingen min. Det var helt herlig og sove litt lengre idag og at jeg våknet opp med kjæresten min. Kjenner det skal bli herlig og gjøre det resten av uken.

Nå har jeg vært hjemme en stund. Jeg tok med meg lille Lykke en tur her til siden kjæresten tattooverer seg nå i 3 timer på armen. Han hadde en tribal, men nå skal det bli noe helt annet. Jeg gleder meg kjempe mye til og se hvordan den ser ut etter de timene. Jeg og har veldig lyst på tattovering for tiden, kanskje jeg må få manne meg opp litt! Pinglen selv det dere.. Nå skal jeg kjøre og steke meg litt i solariumet. Tror jeg skal ligge en stund denne gangen, er jo en uke siden sist. Dette er bare 3 gangen jeg tar sol på evigherter, så ser ingen resultater enda. Men det håper jeg fikser seg snart! Lei av og se en hvit snødame i speilet. Etterpå skal jeg nok bare plokke opp kjæresten en plass og overnatte hos han. Jeg har skikkelig lyst på en skikkelig filmkveld, så skal prøve og få han med på det.Hva gjør dere nå og hva skal dere resten av kvelden? 

ANTREKK - 21.03.14

God fredags morgen alle sammen. Om et par timer bare er det helg! Jeg skal tilbringe denne dagen på jobb også kan jeg ta neg en vellfortjent helg! I dag er siste dagen min på jobb fordi jeg har fri hele neste uke. Så herlig det skal bli. Da skal jeg gjøre så mye kjekt! Reise til Manchester, shoppe, være med kjæresten, gå på cafe, ta sol, sove litt lenger. Neste uke kommer til og bli så bra. Kanskje jeg til og med tar meg en tur ut midt i uka? Prøve og få med kjæresten på det!

Da er det jobb tid, hva er deres planer for dagen? Jeg håper at denne fine vårsolen holder seg hele dagen! Jeg er usikker på hva som skjer etter jobb, men det finner vi ut av! Prøve og nyte solen hvertfall om den enda er der. 

God helg alle sammen!

ANTREKK - 18.03.14God tirsdags kveld! Har dere hatt en fin dag? Rett etter jobb gikk jeg på samson cafe med to venninner jeg gikk i frisørklasse med. Det er utrolig lenge siden trekløveren har vært samlet, så nå var det på tide! Vi koste oss med god mat, mye snakking og mye latter! Storkoste meg med jentene. Når jeg var ferdig på cafe møtte jeg kjæresten på tivoli. Vi har vært på dette tivoliet flere ganger, men vi blir aldri lei. Idag tok vi pariserhjulet for første gang. Det var faktisk litt romantisk. Fikk tilogmed et kyss der på toppen av goingen min. Nå ligger jeg og kjæresten i benken og venter på at paradise hotel skal begynne. Etter en lang og kjekk dag skal det bare bli herlig og slappe helt av med min kjære. Håper dere har hatt en fin tirsdag også ønsker jeg dere en fin kveld videre.Hva skal dere resten av kvelden

ANTREKK - 15.03.14Da kan jeg også ta meg en vellfortjent helg! Jeg og kjæresten har akkurat kommet hjem fra en liten tur på tivoli. Det var utrolig gøy. Han vant til og med en stor søt bamse til meg, woho! Det nydelige vårværet som var her i dag morges har helt forsvunnet og er erstattet med regn. Men litt regn stopper ikke oss Haugesundere! Resten av kvelden skal vi bare kose og slappe av. Trenger det nå etter en lang uke på jobb. Vi sitter her og lurer på hva godt vi skal ha til middag. Har dere noen tips? Ikke taco for det liker han ikke, dusten ... 

Her får dere også noen bilder av dagens antrekk. Disse ble tatt kjapt før jobb, så ble ikke så mange.. Men er bedre enn ingen! Heldigvis tok jeg dem før idag for 30 min etter disse bildene ble tatt begynte det og regne. For et ustabilt vær vi har her.. Kan ikke solen bare holde seg her for alltid? Hvem trenger regn og snø når det fins sol!

Da blogges vi mer senere, imorgen eller på mandag. Så vi for se hvatid jeg setter meg bak pc skjermen. Dere må kose dere masse resten av helga fininger! Skal dere noe kjekt denne lørdagskvelden eller kanskje dere allerede har gjort noe kjekt idag?

ANTREKK - 12.03.14

God kveld! Etter jobb gikk jeg på en liten shopping runde med meg selv. Idag har jeg en dag der jeg ikke er helt i humør, og hva er ikke bedre enn og kjøpe seg noe nytt da? Jeg kjøpte meg bare en ny peplum topp til våren. Den skal jeg vise dere imorgen! Egentlig hadde jeg shoppestopp før Manchester. Men hadde et gavekort jeg må bli kvitt, så hadde en god unnskylding. Syns nå jeg da. 

Nå er jeg på cafe mm og stor koser meg med Karoline. Vi skal dele litt natchos og snakke litt, før jeg skal til kjæresten å sove over der. En utrolig koselig kveld dette blir! Hva skal dere denne onsdags kvelden?Håper dere likte dagens antrekk!

ANTREKK - 11.03.14

God kveld!  Nå sitter jeg her og koser meg med stekt laks, grønnsaker og avokado. Namnam. Kanskje jeg må komme med oppskrift til dere på dette? Det er jo bare så utrolig godt. Når jeg ser innpå arkivet er det faktisk lenge siden jeg har postet en oppskrift. Så nå må jeg nesten få lagt ut en snart!

Resten av kvelden skal jeg bare kose meg med lillebroren min og ha litt kvalitetstid med han.  Vi skal poppe popcorn og se en ny film som han har kjøpt nå. En utrolig koselig kveld det vil bli. Har også en eller to episoder av keeping up with the kardashians og ta igjen, så de skal jeg se når han har lagt seg. Men da er det filmkos så vi blogges mer imorgen. 

Ha en fin kveld!

ANTREKK - 10.03.14

God kveld! Har dere hatt en fin dag? Her har solen skint i hele dag og jeg håper det fortsetter slik! Sol, sol og mer sol. Hvem sier nei takk til det? Nå tror jeg våren er rett rundt hjørnet og jeg håper jeg har rett.

Timene på jobb idag gikk utrolig fort, og plutselig var dagen over. Nå er jeg med kjæresten og snart skal vi spise en sen middag og slappe av med tvtitting resten av kvelden. Men først må lille Lykke ut på en tur. Ha en fin kveld leserne mine. Hva skal dere gjøre resten av dagen?

Håper dere likte dagens antrekk.
Vi blogges mer imorgen.

ANTREKK - 08.03.14

God helg! De siste dagene har bare gått i et sett. Jobbing hver dag, shopping med Tina, vært med kjæresten, filmkveld med Rebekka, kaffe kos med Natacha. Bissy bissy!! Jeg har ikke sittet på pcen siden tirsdag så er derfor jeg har vært forsvunnet. Har heldigvis oppdatert instagram da!

Da er det jobb et par timer før jeg kan ta meg en vellfortjent helg! Etter jobb skal jeg bare ta det helt med ro og slappe av med kjæresten min. Trenger det etter en travel uke. Og imorgen skal jeg fikse neglene mine hos den flinkeste Evita. Skal bli herlig og fikse dem igjen!

Da for dere ha en kjempe fin lørdag! Har dere noen planer for denne helgen? Dere må uansett kose dere masse!

ANTREKK - 03.03.14

God kveld! Det ble en litt sen oppdatering idag. Men men. Bedre sent enn aldri! Hvordan har deres mandag vært? Etter timene på jobb var over har jeg bare tatt det helt med ro. Vært med kjæresten og hatt en rolig kveld. Vi var innom foreldrene hans en liten tur før det var tvtitting resten av kvelden. Nå skal jeg snart få litt skjønnhetssøvn, jeg ville bare innom og høre om at dere har hatt en fin start på den nye uken. Vi blogges mer imorgen, ha en god natt dolls.Se, vår været er kommet. Elsker det!

ANTREKK - 01.03.14

God lørdags kveld kjære lesere. Her dere hatt en fin dag så langt? Fin klærne er kommer på og nå er jeg klar for a night out! Har akkurat fylt oppi noe godt i glasset, så nå kan festen begynne. Dette kommer til og bli en kjempe kjekk kveld. Ser frem til masse latter og kos. Skal også ut på byn for første gang siden jeg ble 20. Dette kan bli spennende.

Ha en flott kveld kjære lesere!

LATEST FAVESGod helg alle sammen! De siste dagene har det vært travelt på jobb, så jeg tok meg bare et par dager fri fra bloggen. Håper ikke at dere savnet meg for mye! Nå er vi kommet til mars og da er det på tide med oppsummering av årets siste vintermånede! Siden vi har kommet til mars måned håper jeg på mer skjørt antrekk og mer farger. Lei av de triste svarte og grå antrekkene, men de passer jo til det triste vinterværet.. Nei, vi krysser fingrene på at våren er rett rundt hjørnet. Solen skinner som bare det idag, så senere kommer dagens antrekk til dere!Ha en fin lørdag alle sammen, så blogges vi mer senere.

ANTREKK - 26.02.14God kveld. Jeg er helt utslitt! Jobbet en time overtid idag, så nå er jeg ganske trøtt kjenner jeg. Har ankommet kjæresten og ligger allerede under dynen mens Lykke ligger vedsiden av og vil ha kos. Herlig! Kjenner det skal bli urolig godt og slappe av med Lykkeliten og kjæresten resten av kvelden! 

Dere får ha en kjempe fin kveld fininger. Vi blogges mer imorgen. Håper dere alle har hatt en fin onsdag!


God natt og sov godt når dere legger dere!

ANTREKK - 24.02.14

Da er det bare en liten time til jeg begynner på jobb! Men jeg må jo innom dere og si hei først. Rett etter jobb idag skal jeg til Tina mi og kose meg med henne før jeg og min mor skal ha Natchoskveld. Hørres ikke det koselig ut?

Dette er da gårsdagens antrekk som jeg desverre ikke fikk publisert. Jeg fikk migrene anfall igår kveld etter cafe MM besøket, så jeg måtte bare ta en tidelig kveld. Jeg er skikkelig lei av den sterke hodeverken min.. Våknet opp med litt hodeverk i dag og, men men of to work working girl!Da kommer instagram oppdateringen om noen timer.
Ha en fin dag! 

ANTREKK - 19.02.13

Se hva som er kommet her over natten? Litt snø. Jeg fikk helt sjokk når jeg våknet å så utav vinduet. Jeg er ikke klar for snøen nå, nå skal det bli vår! Det var ikke bare meg som var misfornøyd med det. Lille Lykke er ikke så alt for begeistret for snø og kulde hun heller, så det var nesten slik at hun ikke ville ut på tur i dag morgen. Hun ville heller sove og ligge på teppe der det er godt og varmt.

Denne morgenen startet ganske tidelig pga jeg måtte få med meg Pretty Little Liars episoden som kom ut igår. Jeg skal ikke si noe siden en del av dere har sikkert ikke sitt den enda. Men, jeg bare satt og gapet nesten under hele episoden. Hvorfor må det være en hel uke til neste kommer ut? Det er jo nå det begynner og bli spennende! Ellers idag skal jeg på salongen til 6 ikveld, også skal jeg og Lykke til kjæresten og sove over der. Tror han har savnet både meg og Lykke de siste dagene, tror leiligheten hans er litt tom uten Lykke springende rundt.Da kaller jobben, vi blogges mer senere alle sammen.
Ha en fin onsdag! 

ANTREKK - 17.02.14Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har ikke gjort noe stort mer enn å slappe av etter at jeg kom hjem fra salongen. Migrenen min har bestemt seg for at idag skal den plage meg. Men, det stopper ikke meg fra og poste dagens antrekk til dere før jeg sider god natt. Lille Lykke ligger her i sengen ved siden av meg å sover allerede. Sovedyret mitt! 

Nei, NÅ kjenner jeg at pcen burde jeg bare hive fra meg. Hode blir bare enda verre av dette, så nå må jeg bare hoppe i seng. Vi blogges mer imorgen kjære lesere. Kryss fingrene med meg for at migrenen er vekke til i morgen med en god natts søvn. Håper dere har hatt en bedre start på uken enn meg

Håper dere likte dagens antrekk!
God natt. 

ANTREKK - 16.02.14

God søndag alle sammen. Har dere hatt en fin helg så langt? I går var jeg i avskjedsmiddag hos min eldste bestevenn. Jeg kan ikke tro det bare er 3 dager til hun flytter vekk fra meg. Heldigvis har jeg ordnet en siste date sammen med henne på tirsdag. Da skal vi ut å spise og bare kose oss. Kommer nok til og bli noen tårer også kjenner jeg meg selv rett.. Heldigvis er ikke 4 månder for alltid, men lenge nok uten Celine mi, og hvertfall når det er helt til Bali hun skal flytte.. Da kan jeg ikke besøke henne eller noe.. Heldigvis er hun tilbake til sommeren!

Nå sitter jeg og venter på at gjestene mine skal komme til familieselskapet mitt. Kaken er klar, smørbrødene er på vei og bordene er dekket på. Nå er det bare til og vente og slappe av til de kommer. Kjenner det skal bli så godt med smørbrød, det syns jeg er så godt! 10 skiver skal jeg nok klare og få i meg, om ikke flere. Krysser bare fingrene på at alle ikke bli spist opp slik at jeg kan ha noen til senere og kanskje ta med meg på jobb imorgen. 

Hva har dere gjort i helgen? Dere får hvertfall kose dere resten av søndagen, så blogges vi mer senere. Nå skal jeg kose meg med smørbrød og familien min.

ANTREKK - 11.02.14

God kveld kjære lesere. Da har jeg hatt en fin dag på jobb og sammen venninner på aloevera party! Jeg har også fått fikset en ny kaffemaskin siden den jeg fikk til jul var for stor.. Når er den kjempe fint plassert på nattbordet mitt. Gleder meg til og vise den til dere iløpe av de neste dagene.

Nå ligger jeg i sengen og skal legge meg hvert sekund. Jeg måtte bare innom og vise dere dagens antrekk først. Så nå vil jeg ønske dere en god natt. Håper dere har hatt en fin tirsdag.

Vi blogges mer imorgen!