Trening

Put on some music and go for a run!

Da er jeg ferdig på jobb og ukens tredje treningsøkt er unnagjort. Idag ble det en tur med intervaller. Tar du musikk i ørene og går/jogger utendørs kan du være ute i en evighet og det er helt herlig! Selvom det er slitsomt og du vil gi opp får du en fantastisk mestringsfølelse og du føler deg mye bedre etterpå! Det allerbeste er når du er sint og tar deg en joggetur for da får du ut all agrisjonen og tankene dine ut. Så neste gang du er i dårlig humør, la det gå utover treningen!

Resten av kvelden skal jeg slappe av med litt middag og pll før det blir beauty sleep. Lille lykke ville ikke ut på noe tur idag, og etter litt sprining er hun helt utsått stakkar bebyen min.Dere får ha en fin onsdags kveld dolls! Vi skrives mer imorgen.

2015 - HERE WE GO

God kveld! Nå er jeg helt kjørt etter dagens harde treningsøkt i mine nye treningsklær. Gir ikke det litt exta motivasjon så vet ikke jeg. Robert pushet meg som bare det idag at jeg kan sikkert ikke holde i en saks i morgen en gang, og da skal jeg være på jobb hele dagen. Jaja, får krysse fingrene for at jeg kan klippe kundene mine. Det var så herlig og komme seg på treningssenteret igjen. Jeg skal der allerede igjen på torsdag, og jeg gleder meg. Får bare håpe jeg ikke er alt for gangsperr, selv om det virkelig er en god følelse. Da vet jeg at kroppen har fått kjørt seg, og da er jeg 1 treningsøkt nærmere der jeg vil!
Da har jeg spist eggerøre, og nå er det tid og finne sengen.

Lykke er like utslitt som meg etter en lang tur som hun hadde med min mor og far. Natti natt fra oss <3

NOW IT'S TIME FOR NEW YEAR, NEW ME, BULSHITT!

God morgen! Denne uken har jeg ventet lenge på. Idag starter jeg med blanke ark og masse motivasjon. Nå er det tilbake til hverdagen og ingen flere late juledager. Jeg som alle har nyttårsforsett som de skal holde. Men jeg setter heller for meg mange mål som jeg vil holde og klare iløpet av året. Det blir nok bare flere og flere mål til hvert som året går, men for nå er det trening for fult, kosthold, drikke mye mye mer vann, få bedre kondis og utholdenhet, klare svenneprøven og spise mindre kjøtt enn hva jeg gjør som står på min liste akkurat nå! Jeg skal trene for første gang i år og jeg skal virkelig kjøre på. Selv om jeg ikke stikker på noe treningsstudio skal jeg fremdeles trene max 30 min hver dag hjemme! Når jeg har rokkering og vekter her hjemme er det mye jeg kan gjøre for og trene, så nå er det 0 slacking og 0 unnskyldinger! Så i dag er det hjemmetreining, for treningssenteret venter på meg i morgen! Jeg skal bli så gangsperr, og jeg gleder meg!

Nå er morgenkaffien drukket, og nå er jeg klar for jobb!
Fortell meg gjerne om deres nyttårsforsetter og mål for dette året.

STRENGTH WORKOUT WITH AN HOUR OF TABATA

Da er ukens andre trenings økt gjennomført, og det føles herlig! Jeg var på tabata time for første gang i dag, og det tror jeg at jeg fortsetter med, for det var utrolig gøy og ikke minst effektivt! Jeg har droppset denne uken på aparater, men en time med styrke og cardio gjorde godt det også! Jeg skal prøve og gå på denne timen nesten hver tirsdag fremover. Trenger både cardio inni treningsplanen min selv om det er mest vekter jeg trener, men da får jeg begge tingene jeg trenger på bare en timen!

Resten av kvelden skal jeg lage pastasalat og tilbringe de siste timene med Lykke. Jeg må også se en eller to episoder av gossip girl før jeg får litt skjønnhetssøvn etter en lang dag med jobb og trening. Hva har dere gjort i dag søtnoser? Dere får uansett ha en kjempe fin kveld videre, vi blogges mer i morgen!Natti natt, sweet dreams!

IT'S ALL ABOUT THE BURN

Da er jeg hjemme etter et koselig middag besøk hos farmor med mine søskenbarn, og ukens første treningsøkt. I dag trente jeg baseøvelser av hele kroppen. Armene mine fikk virkelig kjørt seg i dag. Skal bli spennende å se hvor bra jeg kommer til og klippe i morgen. Men det gjør ingenting når treningen og resultatene blir og er verdt det! Det er så herlig og starte den nye uken med en hard og effektiv treningsøkt. Jeg har også hatt vegetar mandag i dag! Flere ganger i uken har jeg vegetardager der jeg ikke spiser kjøtt. Planen var og slutte helt med kjøtt, men siden kresne meg hadde sultet i hjel, er det  bedre enn ingenting med et par dager i uken! Er dere ikke enige?

Jeg har avsluttet denne fine mandagen med bloggerne, og nå er det en episode av Sons of Anarchy før det er skjønnhetssøvn som står for tur.Vi blogges mer i morgen fininger.
Håper dere har fått en fin start på den nye uken!

LOVE THE BURN!

Da er ukas første treningsøkt gjennomført ,og det var bare utrolig herlig å trene på actic igjen! Det er alt for lenge siden sist. Det hjelper utrolig på motivasjonen med nye treningsklær og ikke minst den nye drikkeflasken min. Idag trente jeg hele kroppen på forskjellige aparater, så nå er jeg 1 treningsøkt nærmere drømmekroppen!

Nå skal jeg se favoritt serien min for tiden sons of anarchy før det er en tidelig kveld på meg. Lykke har savnet meg i hele dag siden jeg gikk fra jobb, så nå må jeg gi henne masse oppmerksomhet også. Gulljenten min!

Hva har dere gjort idag dolls?

WEDNESDAY'S WORKOUT - DONE!

God kveld! Har dere hatt en fin onsdag? Jeg har akkurat kommet hjem fra dagens treningsøkt. Det var utrolig herlig og komme seg på treningsstudioet igjen etter en liten pause. I dag trente vi hele kroppen isteden for og fokusere på enkelte deler. Tror vi skal fortsette med det slik at det ikke blir så ensformig!

Nå skal jeg bare kose med Lykke og se en seri før det jeg må få meg litt skjønnhetssøvn. Jeg har vært på farten i hele dag og ikke vært hjemme på 12 timer, så nå har mammadalten savnet meg alt for lenge, så nå må jeg gi henne ekstra mye oppmerksomhet!Vi skrives mer i morgen finingene mine.

INSIDE WORKOUT

Da er ukens treningsøkt inne gjenomført med 20 minutters rokking, pluss andre mage øvelser og 15 min med litt beinøvelser. Det føltes herlig og kjenne at kroppen jobber. I morgen blir det også bare litt trening hjemme i stuen også på torsdag blir det trening på actic igjen! Da skal jeg virkelig kjøre på med vektene og gi alt jeg kan!

Nå sitter jeg med en stor kopp med kakao og koser med lille Lykke mens Sons Of Anarchy enda snurrer på skjermen. Jeg skal ut på dagens siste tur med Lykke før vi begge tar en tidelig kveld. I morgen er det opp tidelig og dusje før jobb og pakke litt før morgendagens shoot! En venninne skal være med meg og ta bilder selv så det blir gøy.


Er det flere av dere som har trent i dag?
Natti natt!

THIS WEEK'S FIRT WORKOUT - DONE

Da er ukas første treningsøkt done! Herlighet så deilig det var og trene igjen. Det er 1 uke siden sist, men nå er det fult kjør igjen denne uken og de kommende ukene. Imorgen skal jeg tilogmed melde meg inn der jeg har trent de siste ukene for nå er prøveferioden over. Må trene også da når jeg har meldt meg inn, nå er det ingen unnskyldninger. Tror ikke treningsvennenne mine hadde latt meg slutte nå uansett! 

Hva har dere gjort idag kjære lesere? Har dere gjort noe kjekt? Før trening var jeg på middagsbesøk hos søteste Heidi. Der fikk jeg servert kjempe god lasagne. Vi skravlet og koste oss den korte stunden jeg var der. Et koselig lite middagsbesøk. For e fin start på den nye uken, håper de andre dagene blir like fine som denne!Nå er det lykkekos før det er kveld.
Nattinatt! 

WORKOUT IN HELLO KITTYDa er ukas 2 treningsøkt gjennomført og jeg er sykt sliten i armene at jeg klarer så vidt og blogge til dere. I dag var det biseps og bryst og igår var det triseps og rygg, så kan si armene mine har virkelig fått trent seg de siste dagene. Imorgen er det heldigvis mage og bein! Det er magen og lårene jeg vil fokusere mest på, så imorgen skal jeg virkelig stå på! 

Nå skal jeg bare ut med Lykke en tur, dusje, kose litt med henne også hoppe rett i seng! Trenger en god natt med skjønnhetssøvn nå etter lange dager med både jobb og trening. Jeg har ikke fått vært hjemme nesten de siste dagene, så det blir dessverre ikke så mye blogging på dere. Jeg må komme inni denne nye rutinen min først så blir det bedre ettervert. Kanskje jeg også utvider bloggen med litt mer trening og kosthold også om en stund. Hadde det vært kjekt?

Hva har dere gjort på idag? Flere av dere som har trent?
Vi skrives mer imorgen! 

TRAIN WITH A STACK OF CARDS!

For en bra og morsom treningsøkt jeg hadde med PT igår.Jeg er usikker på hva opplegget hennes heter, men det går utpå at vi trener med en kort stokk. Hjerter, spar, kløver og ruter har forskjellige øvelser, og får vi 13 hjerter er det 13 stk med utfall på hver fot. Og når vi har gått igjennom hele kortstokken er du ferdig!  Jeg som tenkte før vi begynte, dette går easy peasy, men det var utrolig tungt for vi kunne få den samme øvelsen etter hverandre med mange repitisjoner og da blir det tungt. Nå er neste PT time på mandag, og om det ikke er sirkeltrening igjen, lurer jeg på hva annet kjekt hun kommer med!

Nå skal jeg snart kjøre i flere timer til en venninne for jeg skal tilbringe helgen der! Oh som jeg gleder meg! Bikinien er med, Lykke er med, vesken er pakket, vinen er handlet, så nå kan bare kosehelgen med søteste Martha begynne. Vi skrives mer senere når jeg har kommet meg frem, men om noen timer kommer noen bilder fra shooten jeg var på mandag! Stay tuned.

Ha en kjempe fin lørdag.
Skal dere noe kjekt idag? 

I GANG MED PERSONLIGTRENER!Igår var første treningsøkt med min nye personlige trener! Herlighet så tungt det var, men i tilegg så gøy! Vi holdt på med sirkeltrening noe jeg syns var ganske kjekt. Det var 2 minutt på hver post og 30 sek pause mellom hver. Men de 30 sekundene føltes ut som 3 sek, syns det kunne vært 45sek. Hinthint! Denne sirkeltreningen skal vi gjøre regelmessig for hun skriver resultatene mine hvor hver gang, så om det blir forbedring for vi se på. Det tror jeg nok for hun er kjempe flink! Jeg har allerede neste PT time på fredag, men om jeg klarer å gå da er et spørsmål. Jeg er kanskje ikke så gangsperr som jeg så for meg, men herregud som jeg kjenner det i hele kroppen! Jeg vet vi ikke skal ha sirkeltrening, så hva hun har pønsket ut på er et godt spørsmål!

Jeg må ut å kjøpe litt nytt treningstøy også! Jeg har ikke hatt motivasjon til å trene på veldig veldig lengre, men nå er den på topp. Men med litt nytt treningstøy blir det nok enda kjekkere og trene også! Gleder meg masse til fredag! Da skal jeg få henne til og ta enda flere bilder til dere!Føler meg utrolig sprek allerede!
Vi blogges mer senere. 

PINK SUNDAY WALK

God kveld dolls! Har dere hatt en fin søndag? Etter mange mange koselige timer på kaien med Silje bestemte jeg meg for å gå en lang tur med Lykke  når jeg kom hjem. Det ble en intervall tur! Stakkars Lykke sprang bak meg hele tiden, så jeg måtte gå en del også for hun kunne ikke bli dratt av meg heller. Føler meg utrolig sporty idag siden jeg trener veldig veldig sjeldent, men det skal skjerpes på nå. Jeg har også noe spennende og fortelle dere innen trening, men alt er ikke helt klart, så når alt er 100% i orden forteller jeg dere det med en gang!

Nå har jeg akkurat tatt en dusj og skal se et par episoder av keeping up with the kardashians før det blir kveld. Imorgen er det en ny og sunnere uke noe jeg ser frem til! Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin søndag og ha en kjempe fin kveld  videre!

Vi skrives mer imorgen!

TUR I SKOG OG MARKDa har jeg og Hannah akkurat gått 1 times tur ute i marken. Så herlig det var. Vi fikk oss litt mosjon mens vi skravlet hele turen, 2 fluer i en smekk. Vi snakket også om at vi skal legge en fast dag og klokkeslett der vi skal gå samme turen men med intervaller. Så sporty vi kommer til og bli. Nå må vi bare gjøre ordene til at vi faktisk gjør det.. Vi skal nok få det til! Nå kan den ene mase på den andre og  tvinge den med også. Er enklere og ditche når man gjør det alene, men nå er vi heldigvis 2. Kanskje vi allerede starter neste uke? Vi må sette oss ned og planlegge en dag! 

Nå skal fridagen fortsettes med at Lykke skal få seg et lite bad før det er senge tid. Jeg skal ikke legge meg helt enda, kanskje snurre en episode av PLL før jeg hopper i seng? Det syns jeg hørtes ut som en god plan! I morgen er siste dag på jobb før helg og det betyr.. Bergens turen nærmer seg! Jeg kan nesten ikke vente! Nå må Lørdagen bare komme. Det eneste som mangler er og hive oppi de siste tingene og finne ut hvilken kjole jeg skal ha på kvelden. Det er alltid et dilemma..

Ha en kjempe fin kveld videre. 

GETTING HEALTHY AND FIT!


Da er det en ny uke og nye muligheter, er det ikke det de sier? Denne mandagen begynner jeg et nytt og bedre liv! Jeg skal begynne å spise sunnere og trene regelmessig. Jeg har sotte opp en liste med hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke kan gjøre. Jeg er utrolig glad i alt så hetter fastfood, brus, chips og alt. Så det blir det slutt på nå. Men, jeg kan spise litt usunt en dag i uken så da blir enten fredagen eller lørdagen. Høres  ikke det ut som en god plan? Det er ikke det at jeg er så usunn av meg, men jeg er utrolig kresen så jeg syns det er litt vanskelig og finne ting jeg kan spise. Jeg sier også alltid at jeg ikke liker ting som jeg kanskje ikke har spist på lenge. Men, nå skal jeg bli flinkere til å spise mer frukt og grønnsaker. Jeg begynte allerede denne morgenen med en sunn og næringsrik frokost. 2 grove knekkebrød med ost, en kiwi og et stort glass med appelsin juice, en god start på dagen!

Også til trening. Det er ikke det at jeg er så missfornøyd med kroppen min, jeg vil bare at kroppen min skal ha det bra. Jeg kommer til og fokusere på mage, rygg, lår og rumpe. Litt armer og resten av kroppen vil det også bli litt av. Jeg skal også begynne å gå 1 times tur når jeg har mulighet med lille Lykke. Men hun er jo latere enn meg, så vi for se om jeg for dratt henne med meg. 

Gjerne kom med sunnemat tips og treningstips man kan gjøre hjemme i sin egen stue. Da er dere til stor hjelp!
Da skal jeg på salongen, vi blogges mer senere. 

MORGENTURJeg er veldig stolt over meg og min kjære denne morgenen. Vi sto opp ganske tidelig å gikk en ganske lang tur med lille Lykke. Vi gikk opp på et fjell og så over hele hagesund nesten og litt av karmøy. Har bare vært der oppe en gang før for en stund tilbake når det var mørkt. Var en herlig tur. Jeg har bestemt meg for at der oppe skal vi ha piknikk når det blir litt varmere i være. Hvor romantisk hadde ikke det vært?

Ikke nok med denne turen her i morges. Nå skal vi gå en tur i vangen også. Føler meg veldig sporty idag! Skal ta mange skjønne bilder av Lykke når vi er i parken. Nå må jeg springe før de går ifra meg.

Hva har dere gjort så langt?
Nå skal vi gå tur nr 2!

KOS I KULDENDa er det kveld og jeg sitter her hos min kjære. Vi har bare hatt en avslappende kveld. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Var ute en tur med hunden min bare. Var iskaldt og det blåste veldig mye så var jo dobbelt så kaldt ute. Kero koste seg hvertfall veldig mye. Han ville nesten ikke gå hjem når vi skulle gå. Gleder meg til været kommer seg slik at jeg kan gå flere turer og slippe å fryse i hel. Hva gjør dere denne fredagskvelden? I morgen skal jeg prøve på med antrekksbilder til dere. Har ikke hatt noen nesten denne månden. Skjerpings Kaisa! Har sagt i fra til min kjære at han må ta dem for meg i morgem siden jeg skal være her hele kvelden. Så håper bare været er mes oss!

Kos dere alle sammen! 

TIRSDAGSTURDa har jeg kommet meg hjem og sitter nå veldig avslappet etter turen min. Har vært hjemme en stund da, jeg har bare dysjet og kuret extensionet mitt for det trengte det. Har ikke kuret det siden jeg fikk det eller vasket det for den slags skyld. Så nå måtte jeg gjøre noe med det før jeg ikke klarte å redde det.

Det er en uke siden sist jeg gikk tur imorgen så nå var det på tide med en liten tur. Jeg burde kanskje sette opp en liten plan. Jeg har en rokkering og vekter så jeg burde gjøre det 2 ganger i uken eller noe? Jeg for sette opp en plan for sommerkroppen skal være klar til når jeg skal til Kroatia i sommer!  Men da skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Har kjærestefri i dag og imorgen så da skal jeg slappe av å ha litt meg tid! Ha en fin kveld alle sammen! Har dere noen treningstips eller motivasjonstips? Hva holder dere oppe til å trene? 

MORGENTURI dag startet morgenen min med en times tur med hunden min. Min far reiste i 6 tiden og min mor begynte tidelig på jobb, og siden jeg ikke begynner på skolen før imorgen var det min oppgave å lufte han. Det var ikke så kjekt og gå tur med han idag. Det var spinnglatt på veien og følte meg nesten som bambi på isen. Det endte med at jeg og Kero gikk på graset nesten hele turen uten og skli. Så gikk litt seinere kan dere si.

Det var faktisk skikkelig forfriskende med en morgen tur. Jeg var veldig trøtt når jeg våknet idag for jeg fikk ikke sove så masse inatt. Har fått en helt annen døgnrytme i feiren så den må jeg fikse på. Heldigvis er det bare 2 dager med skole også helg, så jeg for fikset den i helga forhåpentligvis. Men dere for ha en god morgen så snakkes vi senere. 

TUR MED MAMMA

Siden det var farsdag i dag og pappa ville se flere fotball kamper som gikk idag gikk jeg og mamma tur med hunden slik at pappa kunne se på de. Regnet og var ikke så deilig vær, men tiden gikk ganske fort. Snakket med mamma om masse mulig rart, var nesten ikke stille på turen en gang. Syter alltid med å gå tur og utsetter det, men når jeg er kommet i gang å turen er slutt så hadde det ikke gjort noe å vært ute litt lenger. Å jeg som skulle begynne å gå minst 2 turer i uken, men denne uken har vært så bissy og det blir neste uke også føler jeg, men klarte hvertfall en dag med tur. Så litt flink er jeg jo.

 


UT PÅ TUR ALDRI SUR!Ut på tur aldri sur, er det ikke det de sier? Jeg søyt og klaget før jeg gikk ut for det blåste og var ikke akkurat noe jeg hadde lyst til. Men nå når jeg er ferdig var det veldig forfriskende. Jeg gikk bare til Celine for og hente noen sko jeg hadde lagt fra meg på lørdag og gikk hjem igjen. Nå skal jeg ut på en liten kjøre tur med en vennine fra klassen som jeg har fått kontakt med.

Jeg har tenkt at jeg skal begynne å gå hvertfall minst 1-2 ganger i uken med hunden min. Er jo greit og komme meg ut på en liten tur også. Ta musikken i øyrene og bare gå. For vekk tankene også da så hjelper litt på det. Så det skal jeg prøve og gjøre fra og med neste uke av. Jeg er jo så lat av meg, trener aldri etter jeg slutta på noe jeg gikk på for noen år siden. Aldri funnet noe som jeg har likt etter det så hjelper litt på at vi har hund. Kanskje jeg skal få med meg Celine siden hun pleier og være min tur buddy? Men vi snakkes kanskje senere eller imorgen.

FREEZINGI dag gikk jeg ut tidelig på tur siden i dag har jeg fri fra skolen for å samle inn penger til Aksjon Sør Afrika. Jeg pusste sølvtøy hos farmor i går også så tjente litt der så for resten av mamma og pappa for turen i dag. Var is kaldt ute og jeg holdt på å fryse av meg fingrene. Men når du har en så morsom hund som Kero så går tiden fort. Litt snusing der og litt snusing der å drar meg med over alt, føler som om det er han som går tur med meg å ballen som han alltid har med seg.Når vi kom til stien så traff vi på to bambier eller hva de heter. Jeg skyntet meg å ta bilde men de var så langt vekke så meg måtte zome, men det gikk jo helt okei. Er ikke ofte jeg ser det, men avogtil når jeg går tidelig på morgenen så er de på markene og springer. Er nydelig å se på. Er så sjeldent vi ser dem så fikk helt panikk idag for å ta bilder av dem! Men jeg fikk det til! Snakkes senere!