Ukeplan

NY UKE!

For en tidelig morgen det var på meg idag.. Huff, kjenner jeg er helt ødelagt. Men, nå skal jeg på jobb et par timer før jeg skal hente Lykke og en gjest. Skal forteller mer om det senere. Det skal bli så godt og treffe Lykke igjen at jeg har ikke ord. Gleder meg!! Kjenner jeg ikke er helt klar for jobb enda, er en brå start fra ferien.. Kaffekaffe og mer kaffe idag!Vi skrives mer senere.
Hva er deres planer denne uken? 

NY UKE!

For en tidelig morgen det var idag.. Kl 6 ringte alarmen min og da var det rett opp å sminke seg og gjøre seg klar for en ny uke. Jeg gleder meg til å komme meg bort fra denne byen og få klarnet hode litt, og det er ikke noe bedre sted å gjøre det enn syden! Denne uken består bare av soling, shopping, hotel frokst, kjempe gode resturant middager, drinker, bading og ikke minst avslappning! Fantastisk flott uke det kommer til og bli. Er dere ikke litt misunnelige?
Vi blogges mer senere fra Zadar.
Har dere noen planer for denne uken?

NY UKE!

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen? Det hadde jeg! Selvom jeg lå nesten hele dagen i sengen med en skikkelig hangover, ble det både film og snop på meg senere på kvelden. Nå er det en ny uke og det betyr at det bare er 1 uke til jeg reiser til syden! Oh, denne uken må bare gå fort! Jeg vil reise nå.. Nå skal jeg sminke meg før neglene mine skal fikses god flinke Evita. Lurere på hva jeg ender opp med denne gangen.Hva er deres planer for den nye uken?

NY UKE!

God morgen og god start på den nye uken. Jeg er så klar til en ny uke med jobb, trening, taning, venninner og mye mye mer. Denne uken kommer også min kjære bestevenninne hjem fra Indonesia som hun har vært siden februar.. Jeg kan ikke vente til å se henne igjen! Siden det er så mange som kommer til og bli kjempe glad for at hun kommer hjem skal jeg arrangere en fest for henne. Hva har man ikke bestevenninner til? Jeg ser allerede frem til lørdag, så nå må denne uken gå fort!

Da er det snart på tide at jeg kommer meg avgårde på jobb. Vi blogges mer senere kjære lesere. Dette var det jeg hadde tid til denne morgenen. Jeg blogger selvfølgelig mer til dere når jeg har kommet meg hjem igjen fra jobb. Blogges i 6-7 tiden!Har dere noen kjekke planer for denne uken?
Ha en kjempe fin start på den nye uken. 

NY UKE!

God morgen! For en kjempe fin helg jeg har hatt. Jeg har rett og slett storkost meg! Håper alle helgene fremover blir like bra, om ikke bedre. Nå er det en ny uke som står for tur med mye jobbing og ikke så mange andre kjekke planer.. Menmen, jeg for ta det som det kommer. Skal alltids klare og komme meg på vertall et til kaien besøk iløpe av uken. Nå er jeg sminket og klar for en dag på salongen. Lille Lykke ligger enda i sengen sin og har ingen planer om og stå opp. Hun er så søt det lille sovedyret mitt. Til slutt vil jeg ønske alle dere en flott start på den nye uken, vi blogges mer etter jobb.Har dere noen kjekke planer denne uken? 

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer denne uken? 

NY UKE!Har dere lagt noen planer for denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

NY UKE!Hva skal dere i påskeuken?

NY UKE!Har dere noen planer for denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

NY UKE!Hva skal dere denne uken?

NY UKE!Har dere noen planer denne uken?

NY UKE!har dere noen planer denne uken?

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

NY UKE!Uken min skjer det ikke så mye. Men, kanskje dere har noe kjekt dere skal denne uken?

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

NY UKE!Jeg er enda ikke helt 100% frisk, så har ikke lagt så mange planer denne uken.. Skal nesten bare være med kjæresten min.
Hva er deres planer denne uken?

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

NY UKE!Har dere noen planer for denne uken?

NY UKE!Har dere noen planer for den nye uken?

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

UKEPLAN UKE 52Hva er deres planer for denne uken?


UKEPLAN UKE 51Har dere noen kjekke planer denne uken?

UKEPLAN UKE 50Har dere lagt noen planer denne uken?

UKEPLAN UKE 49

 

Se på den nye fine vinterkalenderen min! Var den ikke fin?
Så her er mine planer for denne uken, har dere lagt noen planer enda? 

UKEPLAN UKE 48Har dere noen planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 47Har dere noen planer denne uken?

UKEPLAN UKE 46Ikke så mange planer på meg denne uken. Er ikke helt i form.. Har dere noen planer?
 

UKEPLAN UKE 45Har dere lagt noen planer denne uken?

UKEPLAN UKE 44Har dere noen kjekke planer denne uken?

UKEPLAN UKE 43Hva er deres planer denne uken?
 

UKEPLAN UKE 42Har dere noen kjekke planer denne uken?

UKEPLAN UKE 41Har dere noen kjekke planer denne uken?

UKEPLAN UKE 40Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 39Hva er deres planer denne uken?

UKEPLAN UKE 38Hva er deres noen planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 37Hva er deres planer får denne uken?

UKEPLAN UKE 36Hva er deres planer for denne uken? Likte dere den nye høst-ukeplanen?

UKEPLAN UKE 35Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 34Hva er dine planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 33Hva er deres planer denne uken?

UKEPLAN UKE 32Har dere noen planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 31Har dere noen planer denne uken?

UKEPLAN UKE 30Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 29Siden jeg kom hjem fra Kroatia på lørdag så har jeg ikke så mange planer denne uken. Den skal mest tilbringes i leiligheten til kjæresten i armkroken hans!
Hva er deres planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 28Da er det en ny uke igjen og jeg bare teller ned dagene til jeg for se kjæresten igjen. På lørdags formiddag er jeg i armene hans igjen. Det skal bli så herlig. Ellers denne uken må jeg jo jobbe litt med brunfargen, så idag begynner jeg med oljen. Så håper jeg blir kjempe brun og fin når jeg kommer hjem. Føler ikke jeg er blitt så brun.. Vi skal inn til Split imorgen også å shoppe litt mer. Da håper jeg at jeg finner flere ting til både meg og kjæresten! Da snakkes vi litt mer senere, nå er det soling og bading som står får tur.

Har dere noen kjekke planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 27

Siden jeg er i Kroatia er det ikke så mye som skjer. Dagene går jo bare i soling og middag om kvelden. Gleder meg til vi skal til Split og Supetar. Håper det er masse fint der for jeg er i shoppe humør!
Hva er deres plan for uken?

UKEPLAN UKE 26Det blir en litt travel og trist men spennende uke dette her. På lørdags morgen reiser jeg til Kroatia med familien som kommer til og bli kjempe gøy. Men det kommer også til og bli trist å si hade til min kjære og vovven vår. Har 5 dager med hverandre nå før jeg reiser og de skal bare nesten tilbringes med dem. Har en del andre ting og gjøre også, men min kjære står høyest denne uken! Jeg og min mor skal på en liten handle tur før jobb nå siden det nesten ikke er tid resten av uken, så da snakkes vi mer etter jobb når jeg er komt meg til farmor. Da låner jeg bare pcen hennes før det er date med Tina mi.

Ha en fin mandag og en fin start på uken alle sammen.
Flere enn meg som skal reise vekk denne uka? 

UKEPLAN UKE 25God morgen til dere! God morgen er ikke det rette orde å bruke for meg hvertfall.. Formen er litt bedre, men inatt begynte jeg å spy. Så i dag blir det ikke skole for meg. Dagen idag blir til å ligge i sengen og bli bedre! Kanskje jeg orker å spise hos farmor også, jeg for nesten se når det nærmer seg. Jeg håpet på at formen kom til å bli bedre når jeg våknet idag, men den blir jo bare værre.. Forteller mer om det senere! Nå skal jeg se på Revenge mens jeg prøver å sove en stund til. Tror jeg trenger all søvnen som jeg kan få.

Håper dere får en fin start på uken!
Vi blogges mer senere... 

UKEPLAN UKE 24Se på den fine sommer ukeplanen min som skjønne Lisa har fikset til meg! Hun har også laget en kjempe fin header til meg som kommer snart her på bloggen.

Men tilbake til denne drittuken som jeg kaller det. I dag begynner eksamen, så det blir ikke så masse blogging de neste dagene desverre. Skal prøve å få laget noen innlegg til dere slik at jeg ikke forsvinner helt. Det er ikke bare dritt som skjer denne uken da heldigvis. Idag har skjønne Lykke bursdag og hun blir 5 år. Store jenta mi. Jeg har handlet inn til kake til henne som jeg skal gi henne etter skolen. Jeg og kjæresten skal ha et lite selskap til henne senere idag.
Har dere noen planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 23


Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 22


Takk gud for at denne uka started med fri! Jeg har stått opp, dusjet og alt. Men kjenner at kroppen min trenger litt mer søvn så skal sette på en seri og bare slappe av med den en stund. Ble litt sent inatt kan dere si.. I dag så skal jeg til legen og selvfølgelig ta blodprøve, så lykke til, til meg! Bare jeg fikk vite av mamma for noen dager siden at jeg skulle ta begynte jeg å grine. Haha, off jeg er så redd sprøyter at jeg har gruet meg hele helga.. Men siden jeg er så redd skal jeg få mac donels og kikke litt innpå oasen etterpå, så det hjelper jo ganske mye på. Resten av uken skjer det ikke så mye. Skal hvertfall tilbringe masse av tiden min med kjæresten, begynner snart og ikke bli så lenge til jeg reiser!

Hva er deres planer for  uken?

UKEPLAN UKE 21For en dorlig blogger jeg er .. Jeg har bare lagt bloggen, kamera og alt på hylla de siste dagene. Når jeg er hos typen min har vi noe som heter bloggfri sone så da blogger jeg ikke. Vil heller bruke tiden min på han enn og sitte med bloggen. Men kanskje jeg burde begynne å ha noen forhåndskreve innlegg til dere, for dette blir for dorligt! Jeg vet jeg er blitt veldig dorlig på å blogge, jeg skal prøve å skjerpe meg. Jeg må bare finne litt motivasjon til og virkelig gi gjerne med bloggen! 

UKEPLAN UKE 20


Hva skal dere denne uken?

UKEPLAN UKE 19


Jeg må bare beklage den dårlige bloggingen min.. I helgen orket jeg bare ikke ta bilder eller og skrive noenting. Men nå er det jo en ny uke så ny uke, nye muligheter og ny start. Skal prøve å bli den bloggeren jeg en gang var. Bare hold ut litt til med dritt bloggingen min så er jeg tilbake når alt med kamera er fikset og slikt.
Jeg kan ikke vente til fredag når kjæresten min kommer hjem fra Spania. Føler han har vært borte i en evighet.. Skal bli godt og få han hjem igjen. Ellers så er dette mine planer for denne uken. Jeg har fri hele uken fra skolen så disse dagene skal bare nytes!

Håper dere for en fin start på uken.
Har dere noen planer? 

UKEPLAN UKE 18


Denne uken blir det ikke så mye som skjer. Som sagt så reise min kjære til Spania igår og skal være der i 11 dager.. Så på fredag blir det henting av min lille Lykke og ha henne i en hel uke mens han er der nede. Kan ikke ha henne de neste dagene pga skole og slikt desverre.. Men men, vi skal nok kose oss uten gutten vår den uken vi har sammen. Også endelig på onsdag skal jeg fikse neglene mine igjen. Er 10 uker siden jeg fikset neglene mine sist så nå er de så lange at de må files og fikses på.

Håper dere for en fin uke! Så snakkes vi mer senere idag. 

UKEPLAN UKE 17


Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 16


Da begynner stress uken min for FULT! Denne uka er det prøveeksamen i frisør. Så de neste dagene blir det desverre ikke så masse blogging for jeg må fokusere på det. Håper alle sammen for en kjempe fin uke. Vi snakkes snart igjen!
Har dere noen kjekke planer denne uka?
Wish me luck!

UKEPLAN UKE 15


Hva er deres planer for denne uken?

UKEPLAN UKE 14


Ferien er over og skolen starter igjen i morgen. Jeg er ikke så veldig klar til skolen, kjenner at kroppen enda er i feriemodus. Men det skal bli deilig å få dagene til normalen igjen. Til helga skal jeg feire min gode vennine Karoline sin 18 års dag. Det gleder jeg meg sykt mye til! Har ikke vært ute på en stund så en god jentekveld er noe jeg trenger nå! Etterpå jeg har feiret henne skal jeg avslutte kvelden med min kjære. Så får både jentekveld og kjærestekos, kan ikke bli bedre enn det!

Jeg håper alle sammen har hatt en fin feri og at dere har stor kost dere masse.
Håper dere er mer klar enn meg til skolen og alt starter igjen i morgen! 

UKEPLAN UKE 13Da er det feri og denne dagen startet med at min kjære stakk på trening så jeg er hjemme hos meg selv med lille Lykke. Jeg skal bare stelle meg å sånt, så skal jeg en liten tur til Lena før jeg skal videre til min kjære igjen. Jeg er blitt mye bedre nå i tennene mine. Jeg lå strekk ut i flere dager og var sykt dårlig, men nå er formen på topp igjen! Håper bare den holder seg slik. Jeg håper dere har noen mer spennende planer enn meg denne påsken. Jeg skal bare være hjemme og ikke gjøre noe spesielt egentlig. Mamma og pappa reiste akkurat til fjells, men der ville ikke jeg være med.. Borte bra, men hjemme best!

Da må jeg gjøre meg klar og hoppe i dysjen før jeg skal opp til Lena på et lite besøk med Lykke.
Oppdaterer dere om litt.
God påske! 

UKEPLAN UKE 12UKEPLAN UKE 11


Jeg må bare beklage for det store fravære mitt. Men med en gang kamera mitt er på plass er jeg tilbake for fult! Håper dere skjønner at det er ikke så enkelt uten kamera.. Blir avhengig av det.. Skal prøve å handle et kamera i løpe av dagen eller de neste dagene. Har snart gått 2 uker å jeg holder rett og slett på å bli litt irritert for at jeg ikke har kjøpt et enda..

Jeg håper at alle sammen for en kjempe fin start på denne uken. Min uke begynner med middag hos farmor som vanlig også skal jeg til kjæresten etterpå og klippe han. Håper alle sammen for en fin dag!

UKEPLAN UKE 10UKEPLAN UKE 9


Da er det e ny uke og den begynner for fult med en gang. I dag er det ny 12 timers dag på skolen igjen. Jeg tar meg heldigvis en liten pause med middag hos farmor. Senere denne uken har jeg ikke så mange planer, men skal nok kose meg uansett. Gleder meg allerede til helgen! Da er det kanskje jentekveld hos en vennine fra klassen. Men helgen skal tilbringes med min kjære. Er litt som skjer denne uken, så denne uken går nok fort!

Håper alle sammen for en kjempe fin start på uken.
Noen kjekke planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 8


Da er vinterferien over og skolen har startet. Nå begynner uken for fult allerede med fargekurs i dag på kvelden etter at jeg har vært hos farmor og spist middag. Skal ut i ny frisørsalong denne onsdage. Denne gangen blir det stuio m som ligger i Haugesund by. Jeg trodde denne mandagen skulle bli veldig tung siden det akkurat har vært feri men det var det absolutt ikke. Kan si jeg gleder meg til helga da, hadde det så kos i vinterferien med han at jeg vil bare tilbake til armkroken hans.

Håper alle for en fin start på en ny uke og til dere som har vinterferi nå, kos dere!
Vi oppdateres senere. 

UKEPLAN UKE 7


Denne uken skjer det masse kjekt for meg. Mandagen starter med at jeg skal fikse neglene mine, ikke at jeg vet hvordan men blir nok bare franskmanikyr kan jeg tenke meg. Så fortsetter uken med jentekveld hjemme hos meg med godmat og slikt også på torsdag da blir jeg 19 år! Tiden flyr sykt fort. Føler jeg akkurat ble 18. Fyller jo år på valentinesday så den dagen skal bare nytes. Da snakkes vi mer senere så håper jeg at alle sammen for en fin start på uken.
Noen av  dere som har noen kjekke planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 6


Da er det en ny uke og nye muligheter som de sier. Denne uken kommer til å bli litt tung med lange dager. I morgen er det enda 12 timers dag på skolen. Da kommer søstera mi og skal stripe seg så jeg for snakke litt med henne å høre hvordan hennes tur i Egypt var. Det er bare noen dager til så har jeg feri i en uke. Jeg kan nesten ikke vente til ferien begynner. Kjenner det skal bli så deilig med feri nå.

Hva skal dere denne uken? 

UKEPLAN UKE 5


Denne uken starter veldig brått for meg. I dag skal jeg være på skolen fra kl 08.00 til 20.00 på kvelden. Kommer til å bli en veldig lang dag. Jeg gleder meg bare til i morgen for da skal jeg til min kjære å få være med vår søte chiuaua igjen. Blitt helt forelsket i henne! Har ikke så alt for masse planer denne uken, men det kommer nok. Skal være hos min kjære hele helgen så vi for se hva vi finner på sammen. Blir i hvertfall masse tid og kos med Lykke kan jeg tenke meg. 

Hva er deres planer for denne uken? 

UKEPLAN UKE 4Da er det en ny uke og jeg har nesten full timeplan denne uken. Det ble ikke jentekveld hos Silje-Marie forrige lørdag, så det blir denne. Vi skal ha texmex kveld med litt drikking bare oss jenter så det skal bli koselig. Jeg skal også til frisøren denne uken og det skal bli herlig. Skal ta etterveksten for det trenger jeg nå, også noen gylne striper til. Føler ikke at håret er så gyllent lengre så det må vi fikse. På onsdag er det ut i praksis igjen og det gleder jeg meg til. Nå må jeg gjøre meg klar til skolen så snakkes vi senere alle sammen.

Hva er deres ukeplaner denne uken? 

UKEPLAN UKE 3


Da er det mandag og en ny start på uken. Denne uken skal jeg lese å lese på teorien. I dag er det en månde til jeg blir 19, så jeg må få gang i den billappen nå. Er nesten ferdig, så nå jeg få teorien unnagjort. På onsdag er det første dagen jeg skal ut i praksis, å jeg grugleder meg! Skal innom de idag å høre hvatid jeg skal komme på onsdag. Så dette er hva denne uken består av. Er innvitert te jentekveld hos Silje-Marie denne lørdagen også, venter bare på svar om det blir noe av. Har ikke sitt henne på mange mange mange månder. Før så jeg henne hver dag men vi har vært opptatt med andre ting så håper det blir noe av på lørdag. Skal også være med min kjære denne uken, men denne uken er det å øve på teorien som står høyest!

Har dere noen planer for denne uken? 

UKEPLAN UKE 2


Da er det ny uke og jeg lovet dere en ny ukeplan og her er den! Tok litt tid før jeg fant den, men til slutt fant jeg en som ikke var så liten og som funket helt perfekt. Er mye mer fornøyd med denne ukeplanen enn den forje. Men tilbake til mine ukeplaner som ikke er så mye å skryte av. Har egentlig ikke lagt noen planer denne uken så vi for bare se det litt ann. Jeg skal hvertfall gå tur en av dagene, en dag det ikke skal regne.. Så tror tirsdagen passer litt bra til det, vi for se hvilken dag været er finest. Vil ikke gå i regn vær..

Men som alltid starter mandagen med middag hos farmor min to av mine søskenbarn. Men jeg er på skolen så vi oppdateres senere lesere.
Har dere noen planer denne uken?

UKEPLAN UKE 1

Jeg har helt glemt ut at det er mandag idag.. På mandagene pleier det alltid å være ukeplanen som er mitt første innlegg. Men idag, gikk det helt i surr, så nå kommer ukeplanen min for denne uken. I dag er det jo siste dagen i året men er den første uka i året også.  Jeg skal ikke så masse denne uken. Skolen starter igjen på torsdag å på fredag skal jeg være med min kjære. Da kommer jeg til å bli pint. Han skulle egentlig gjøre det her om dagen, men timen hans ble forflytett så dere for se på fredag!  

Til neste uke skal jeg finne en ukeplan som er større enn denne forhåpentligvis, trenger en oppgradering av denne, eller hva sier dere?

 

Hva er deres planer for den første uken i året?

UKEPLAN UKE 52God morgen alle sammen! Da er jeg endelig hjemme å jeg må bare si GOD JUL! Endelig er dagen her å jeg kan ikke vente til kveldingen kommer. Nå må jeg bare begynne å stelle meg men jeg oppdaterer dere mye mer enn hva jeg har gjort de siste dagene. Er ikke enkelt å blogge uten data..

Jeg skulle oppdatere dere igår, men jeg kom meg ikke hjem. Var hos Martha og Kim å spiste mat og drakk vin så glemte helt ut tiden så endte me jeg ikke sov hjemme inatt. Men nå er jeg tilbake å håper alle sammen får en fin jul! 

UKEPLAN UKE 51God morgen alle sammen! Da er jeg på skolen og holder på med å klippe så oppdaterer dere senere. Er egentlig ikke i form idag. Er veldig kvalm så håper det går over. Jeg har ikke så mange planer denne uken skal feire min kjære som blir 22 på torsdag og da skal jeg lage middag og vi skal drikke litt vin. Så gleder meg til det! Ellers skal jeg på kaien og kanskje ut å feire 22 års dagen enda mer, vi for nesten se. Så dere for ha en fin uke alle sammen! Å det er bare 1 uke til jul, å som jeg gleder meg. Håper bare snøen kommer tilbake.

Har dere noen planer denne uken? 

UKEPLAN UKE 50God morgen alle sammen. Har stript ei her på skolen så derfor jeg ikke har oppdatert dere før nå. Denne uken er det mange som har bursdag. Pappar har idag, mamma imorgen å på onsdag har bestevenninen min Tina 18 års dag, så feire henne i helga kanskje? Fikk ikke troffe Martha å babyen hennes sist uka på grunn av at hun er blitt syk.. Så håper jeg for møte henne denne uken. Har dere noen plander denne uken?

UKEPLAN UKE 49God morgen alle sammen! Da er det en ny uke å jeg kjenner på hele meg at jeg kunne trengt et par timer til på øyet før jeg måtte stå opp,men nå er jeg jo allerede våken. Men det er jo så koselig og våkne opp til en skjokoladebit som venter på deg så var bare en koselig morgen. Som dere ser er det ikke så masse som skjer denne uka. Men en ting jeg ikke har skrevet opp er at en vennine kommer til haugesund med sin ny fødte baby! Å jeg gleder meg sånt til å møte begge to! Hun reiser imorgen så møter henne sikkert en av dagene etter det. Håper alle sammen har hatt en fin helg å er klar for en ny uke!

Hvilke planer har dere for uken? 

UKEPLAN UKE 48God morgen! Da er det en ny uke og som alltid skal jeg til farmor og farfar å spise middag med søskenbarnene mine. Å imorgen skal jeg være på skolen en hel dag, skal ha fargekurs og kundedager så blir en veldig lang dag i morgen. Har egentlig ikke noen andre planer denne uken, skal kanskje på kaien med >Karoline< en av dagene men har ikke planlagt noe enda. Men vi for se hva denne uken bringer. På lørdag er det 1 desember å jeg gleder meg, elsker juletiden! Ha en fin dag alle sammen! Hva skal dere denne uken?

UKEPLAN UKE 47Da er det en ny uke. Har ikke så masse som skjer denne uken egentlig, idag er det middag hos farmor igjen og tenker at etterpå skal jeg bare hjem og ta meg en dysj og slappe av resten av dagen. Vi oppdateres senere!

UKEPLAN UKE 46I dag skal jeg være på skolen hele dagen som dere kan se. Lang dag på denne skolen idag også. På tirsdag skal jeg møte en kompis som jeg ikke har sitt på lenge så skal bli koselig og se han igjen. Har ikke så spesielle planer denne uken, tar noen dager slik som de kommer. Å gud, på lørdag er det Inna konsert, har ventet på denne konserten lenge nå å på lørdag er den endelig her! Gleder meg til å se henne live! Noe kjekt dere skal denne uken ?

UKEPLAN UKE 45Denne uken skjer det ikke så mye. Så jeg for bare ta hver dag som de kommer. Nå er det hvertfall en ny uke og jeg skal til frisøren og fikse håret mitt igjen. Sier ikke hva jeg skal gjøre, det kan være en overaskelse til senere. Denne uka skulle jeg jo også begynne å gå tur 1-2 ganger i uken, for se om jeg holder det. Skal prøve så godt jeg kan. Men regner det masse og blåser kraftig skjer det ikke at jeg går tur med en hund som drar meg med seg der han skal.

Skal få pappa til og henge opp noen stenger til walk in closete mitt som vi ikke har begynt på enda. Vi har planlagt romme mitt i 1 år snart, og det eneste jeg har fått er en ny benk. Så vi er vell alle sammen ganske trege, men nå er vi kommer litt i gang hvertfall. Gleder meg til alle rommene mine er pusset opp. Kommer til å vise dere senere, men når vi ikke er kommet i gang så gidder jeg ikke og vise når det ikke skal være slikt så lenge. Men nå skal jeg på skolen så vi snakkes senere! 

Har dere noen kjekke ukeplaner denne uken? 

UKEPLAN UKE 44Jeg våknet ikke så bra idag, så min dag er allerede begynt med å bli dømt .. Så får se om denne dagen kan snu seg, tror ikke det da.. Men .. Jeg har egentlig ikke lagt noen planer for denne uka så jeg tar bare ting som det kommer. Siden jeg var ute denna helga som var så blir det nok å slappe av denne helga som kommer. Jeg er aldri ute så nå tenker jeg at denne helga blir det masse tv titting og snop og bare slappe av. Klokka er jo stilt en time tilbake å det begynner og bli kaldt og mørkt, da er det koselig og sitte inne me kakao under dyna med en film og stearin lys. Men vi får se hva jeg finner på. Men jeg skal på skolen nå så oppdaterer senere.

Har dere noen planer for denne uka? 

UKEPLAN UKE 43Sorry for lite blogging i helga. Men jeg var ikke hjemme så hadde ikke mulighet. Men skal prøve å bli flinkere på det, men kan ikke love noe. Men slik ser da denne uken ut for meg. Jeg har flere planer enn hva jeg har skreve men har ikke planlagt akkurat dag eller noenting så det tar jeg som det kommer. Blir hvertfall noen turer på kaien sikkert. Oppdaterer senere!

UKEPLAN UKE 42Da var det en ny uke å skolen begynte idag etter høstferien. Kjenner det skal bli deilig å begynne igjen, men ikke å stå opp kl 6 idag. Kjente at jeg ikke hadde savnet det selvom jeg ikke sov noe særlig lenge i ferien. Så dette er ca min uke plan for denne uka. Føler meg ganske opptatt for skal andre ting som ikke er skreve opp pga jeg lagte den før jeg visste alle men putt putt, planer kan forandres uansett. I dag er det mandag å da spiser jeg alltid middag me søskenbarnene mine hos farmor og farfar som alltid er like koselig. Skal der etter skolen så oppdaterer dere senere!