Wants

WANTS FROM CUBUS

Sommeren nermer seg med storm skritt, så det er bare til å begynne å tenke på sommergarderoben din. Jeg kikket innpå cubus litt og fant disse to tingene. Å jeg trenger vell ikke si at jeg elsker begge plaggene! Se på den lekkre shortsen! Begge plaggene passer perfekt inn i vår\sommer garderoben. Kjempe fine farger og mønster på både jakka og shortsen. Loveit!


Hva syns dere om disse to plaggene fra cubus?
De er ihvertfall høyt på min ønskeliste!


WANTS FROM VILA

Får noen nydelige sommerjakker de har fått inn på vila. Vil bare ha alle sammen nå med en gang! Så perfekte for sommeren. Jeg falt mest for denne hvite jakka, det var helt min smak og stil.

Nå er jeg på skolen for første gang etter ferien. Var ikke så hardt å stå opp tidelig som jeg trodde. Men jeg har ikke akkurat ødelagt døgnrytmen min i ferien heller så det var kanskje en av grunnene. Nå er det bare 2 timer igjen så skal jeg tilbringe resten av dagen med min kjære. Det gleder jeg meg til! Så jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge før jeg er kommet hjem igjen.. Får håpe jeg for litt tid til å blogge, men om jeg ikke for tid. Så snakkes vi jo ikveld!


Den hvite jakka HER, den fersken farget HER og blomstermønster HER

Da for dere ha en fin tirsdag videre alle sammen! Nå må jeg jobbe videre på skolen.

Hva syns dere om disse jakkene? Jeg syns i hvertfall de var helt elsk!

BIK BOK WANTS

Så mye fint de har fått inn på bik bok den siste tiden. Jeg har i hvertfall funnet noen favoritter! Disse to toppene er jo bare så skjønne og den blåe koster bare 99 kr. For et kupp! Den skal jeg prøve å få handlet meg i morgen når jeg skal møte Celine. Tror jeg må få med meg mamma på bik bok en dag slik at jeg kan få noe nytt i klesskapet mitt til sommer\vår garderoben min.
Noe dere likte?

WANTS FROM GINA TRICOT

I går når jeg var på oasen med min mor var vi innom gina tricot. Før syns jeg de hadde masse fint der, men nå syns jeg ikke de har så mye fint der. Men nå kikket jeg litt på nettet og fant to ting jeg setter på vår\sommer ønskelisten min. Synes denne hvite dressjakka var kjempefin og disse armbåndene passer jo så å si til alt. 

Det er så dumt at jeg ikke har lader til kamera eller batteri på kamera nå når jeg er hos min kjære.. I dag skal vi bare slappe av for i morgen er det skole igjen. Den siste fridagen skal bare nytes fylt ut!


Hva skal dere denne søndagen? Hva syns dere om disse to tingene jeg ønsker meg fra gina?

WANTS FROM VILA

Så masse fint de har fått inn på vila. Har ikke sitt innpå den butikken på lenge men det burde jeg ha gjort for de har veldig masse fint nå for tiden. Jeg fant meg en del favoritter i hvertfall. Som dere kan se er det mange jakker, jeg elsker jakker. Vil fylle hele skapet med det! Det er jo så fint og style med. Kanskje jeg skal innom oasen en dag å se hva de har av disse tingene i den vi har her hjemme. Har jo alltid bedre utvalg på nettet men håper de har mange av disse i butikken også. Forelsket meg i disse to øverste jakkene her!Hva syns dere om plaggene?

WANTS FROM H&M

Se på alle disse lekkre jakkene! Jeg vil ha vær å eneste en av dem. Må finne meg en ny vårjakke og en av disse skal være den, men hvilken? Disse to jakkene rett ned forbi har jeg helt forelsket meg i, er helt meg! Likte alt her nedenfor veldig godt så skal bli vanskelig å finne ut hva jeg skal kjøpe først..


Hvit jakke HER mintgrønn jakke HER


Svart jakke HER og svart jakke HERBeige jakke HER og mønsterjakke HER


Mørk jeans HER og lys jeans HER
Har dere også noen wants from H&M? Dette blir et vanskelig valg med hvilken som skal bli vårjakka .. 

WANTS FROM NELLY

Det er ingen hemmelighet at nelly er min favoritt butikk. Skulle bare ønske den ikke bare var på nett.. Skulle gjerne hatt en nelly butikk her i Haugesund. Men hvorfor har jeg ikke hatt wants from nelly før nå om det er min favoritt butikk? Jeg har veldig mange wants, men her kommer de jeg vil ha mest! Kanskje vi har noen like?Det er masse mer jeg vil ha, men masse av det var utsolgt akkurat nå så kan komme med flere wants fra nelly en annen gang. Jeg er jo ute i praksis nå så jeg for jobbe videre. Kommer innlegg til dere senere når jeg er kommet til min kjære.
Hva skal dere denne onsdagen? Hadde dere noen av de samme wantsene som meg? 

WANTS FROM BIK BOK

Da er det en stund siden jeg har tatt wants innlegg så her kommer det nyeste av hva jeg ønsker meg hjem ifra bik bok. Jeg har ikke handlet inn nesten noe av hva jeg har på ønskelistene mine. Masse er utsolgt eller aldri størrelsen min eller så har de ikke inne når jeg leter så er ikke bare bare. Jeg elsket alle disse 3 blezerene. Tar med meg min mor på shopping når hun kommer hjem. Hun er i København akkurat nå og kommer hjem imorgen. Hva syns dere om disse klærne ifra bik bok?


Grå jakke HER \ Svart jakke HER \ Hvit jakke HER \ Grå tights HER

Alt dette her er øvest på min ønskeliste!

WANTS FROM FRANSA

Fransa er egentlig eg ganske damebutikk, men jeg fant alikevell en jakke jeg likte! Hva syns dere? Er vell kanskje pga jeg har en ganske damestil selv som jeg får hørre titt og ofte. Men men, syns det er nå ganske fin syns nå jeg. Er sjeldent innom denne butikken, men jeg kikker avogtil og da finner jeg meg nesten alltid en liten jakke med glitter eller noe som jeg likte. Kanksje jeg burde gå innom mer og kikke litt. 

WANTS FROM KAPPAHL


Da har jeg ligget i sengen helt siden jeg kom hjem og har prøvd og sove. Har sovet litt, men hodeverken er enda ikke borte så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller finne på. Er ikke noe bra å være på dataen, men blir kjedelig i lengden og ikke gjøre noenting heller. Men nå skal jeg prøve å se en liten episode av one tree hill å prøve å legge meg etterpå. For det sikkert ikke til siden jeg har sove noen timer, så tenker jeg ikke for sove før om noen timer.

Jeg kikket litt på KappAhl sin hjemmeside for å få tiden til å fly å fant 4 jakker eller hva jeg skal kalle dem for og syns de var ganske søte og fine. Likte best den øveste jakken som er på første bilde. Det var fin favoritt! Hva sier dere? 
Håper
alle har hatt en fin start på helgen! 

WANTS FROM B YOUNG

Da vil jeg dele med dere noen jakker\gensere fra b young som jeg likte veldig godt! Handler sjeldent der ifra, men kanskje jeg skal begynne å gå innom butikken avogtil. Jeg kikker alt for mye på klær på nette.. Finner alt for mye jeg vil ha å kommer aldri til å handle alt av det, men kjekt å kikke alikevell. Hva syns dere om tingene?

Da skal jeg rydde romme å se one tree hill for tigerstaden begynner på tv. Ha en fin søndag alle sammen!
Har dere en favoritt?

WANTS FROM GINA TRICOT

Da sitter jeg her og har kjempe vondt i hode, så idag orker jeg ikke å ta antrekks bilder til dere eller noe. Så unnskyld for det. Skal bare slappe av å prøve å få vekk hode verken så ville dele med dere noen nye ting fra gina tricot som jeg syns var kjempe fine. Hva syns dere?

Så alle sammen må ha en fin dag så skal jeg ligge å slappe av en stund så snakkes vi senere!

Da snakkes vi senere lesere!

VERO MODA WANTS

Da har jeg spist middag, idag var det taco. Mamma og pappa er på noe julebord greier så er alene hjemme ikveld. Kom hjem halv 9 fra besøke jeg var hos. Trodde jeg skulle komme hjem tidligere så fikk ikke gjort noe av det jeg skulle. Jeg glemte tilogmed kamera mitt der så jeg fikk ikke tatt bilder til dere desverre. Men håper mamma og pappa husker og henter det på veien hjem. Klarer meg ikke uten det! Men nå skal jeg bare slappe av med å se på fashiontv. Elsker å se på hva hver å enkel kjent designer har for hver sessong. Så det er nå det jeg skal holde på med før jeg legger meg, noen som vil jeg skal dele videoene?

Men nå har jeg funnet de nye tingene fra vero moda som jeg så på fredag når jeg og Lena var og handlet så ville dele det med dere. Gud så mye fint de har fått inn, har lyst på alt. Har jo noen favoritter. Men de kommer nederst i innlegget så kanskje dere også faller for det! Lena syns jeg har tantestil når det gjelder noen av de jakkene jeg faller for, men jeg elsker dem for det! Hva syns dere?

Så der er det nyeste fra vero moda så jeg har lyst på. Men her kommer den jakka jeg absolutt må ha! Jeg bare falt helt for den. Du kan ikke se så bra på bilde men den har perler eller noe på seg å var bare helt nydelig. Så den må jeg ha. Får jeg den ikke til jul kjøper jeg den med en gang! Den skal ikke forsvinne utav hendene mine. Hva syns dere?
Håper alle har hatt en fin 1 desember. Snakkes mer senere eller imorgen.

WANTS FROM CUBUS

God morgen alle sammen, er vell god dag egentlig, men men. Da sitter jeg her på skolen og har vell egentlig ikke så mye å gjøre så jeg har kikket litt på klær å kom over cubus sin hjemme side og fant en del klær jeg ønsker meg nå. Så tenkte og dele det med dere siden det ikke ble så mange innlegg igår. Så beklager det! Så dette er noen av mine favoritter fra cubus. Pleier ikke å handle der, men var jo masse fint der nå i hvertfall!

Tenkte at senere i dag skulle jeg lage et innlegg så handler om meg, hadde dere likt det? For jeg har en del lesere, men føler ikke at dere kjenner meg eller vet noe spesielt om meg. Jeg burde vell laget dette innlegge for lenge siden, men senere idag kommer det! Så håper dere kommer til å like det!

 
Den første jakke finner dere HER og den andre HER

 
Den første jakka finner dere HER og den andre HER

 
Den svarte blezeren finner dere HER og den nydlige pels jakka HER

Likte alt her oppforbi veldig godt så kunne ønske det bare hang i skape mitt, men her kommer den tingen jeg elsket mest av alt på cubus! Å se så fin! Hva syns dere om denne? Absolutt min favoritt! Den kan dere finne HER!

Ha en fin torsdag videre så snakkes vi senere!

WHATS THE TIME?

Da er det søndag å jeg har bare ligget i sengen å sitt på one tree hill. Jeg tror jeg for besøk idag, er ikke sikker, vi for bare se om det blir noe av. Men jeg ville bare dele med dere noen klokker fra cmyk. Jeg har så lyst på en fin hverdags klokke! Brukte klokke før som jeg fikk av en, men sluttet å bruke den for jeg knuste litt av glasset når klokken datt i bakken.. Så trenger en ny. Har lyst på en fin som glittrer, ikke en kjedelig en! Så fant noen klokker fra cmyk som jeg syns var fine, men hvilken jeg likte best, det er et godt spørsmål. Hvilken likte dere best?
BIK BOK WANTS

Da har jeg kikket litt mer på bik bok sin hjemme side, og har funnet mer jeg har lyst på. Har vell alltid villet hatt dem også, men vært usikker, men etter å ha kikket litt mer så tenkte jeg at jeg kunne vise det også. Så kanskje det er noe dere vil ha selv også.

Nå sitter jeg her og spiser mens jeg ser på tv. Jeg har enda vondt i øye og er fremdeles rød. Føler meg litt blind, er akkurat som dogg bare på det ene øye. Mamma tok noe på det så hjelper sikkert. Jeg som var så vims og poket meg selv innpå øye med noe spisst .. Men vi oppdateres mer imorgen! 

KLARER IKKE BESTEMME..

Jeg har et dilemma.. Jeg har kikket litt på ebuy og funnet meg 2 par sko jeg vil ha.. Egentligt rundt om 10 par, men gikk ned til disse to siden disse vet jeg kommer til å bli flittig brukt. Men jeg klarer ikke og bestemme meg for hvilke jeg skal ta. Jeg har lyst på noen lyse, men kanskje jeg skal ta de svarte isteden for? De var ikke dyre heller, begge to er under 200 kr. Er jo et kupp! Kan dere hjelpe meg å si hvilke dere synes var finest? Jeg vil helst ha begge, men tar et til og begynne me, skoene forsvinner ikke og kanskje jeg finne meg noen beige som er enda finere enn disse! De svarte finner du HER og de beige finner du HER.

Men vi snakkes mer imorgen for nå sier jeg god natt. Skal prøve å ta antrekks bilder om være tillater det. Har ikke hatt fint vær på flere dager.. Slik er det og bo i Haugesund.. Men nå ligger jeg i senga og er klar til å ta en tidelig kveld. Håper dere har hatt en fin start på den nye uken så snakkes vi imorgen!


                       

LINDEX WANTS

Ååå jeg har så lyst på den boksa å den jakka fra lindex, dere aner ikke! Hva syns dere om de? Jeg elsker perler og glitter og hvorfor ikke på klær? Her er noen av tingene jeg vil ha fra lindex.

 Noe du kunne tenkt deg og kjøpe selv?

VERO MODA WANTS

Isteden for at jeg legger ut bildene som vi tok på skolen idag ble det et wants innlegg til dere. Er rett og slett ikke i form så dette var ikke så stress siden jeg sånn ca hadde laget innlegget fra før av. Jeg er ikke i form så nå skal jeg bare rett i seng og håpe på at jeg er bedre imorgen. Hadde vært typisk meg og bli syk rett for jeg skal noe jeg gleder meg til.. Men for se hvordan formen min er imorgen!
Jeg tror jeg kikker på klær på nette hverdag! Ikke at jeg burde for jeg for bare lyst på mer å mer klær og sko. Fant bare 4 jakker som jeg fikk lyst på så var ikke så mye på vero modas nettside syns jeg, men men. Pleier og elske klærne derfra og pleier som regel alltid å finne noe der så jeg vil ha! Handler dere på vero moda?
WANTS FROM VILA

Jeg skulle jo egentlig møte en kompis av meg idag, ChriStar. Men han flyttet vist inn i ny leilighet for noen dager siden og stresset sykt med det, så ble ikke noe tur på kaien med oss idag. Regner og styr også så blir ikke noe antrekks bilde idag heller, men kanskje i morgen? For se hvordan været er. Været her i haugesund er alltid drit så skjønner ikke hvorfor jeg tror det kanskje blir bedre i morgen. Men men. Så i dag blir det bare slappe av. Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg ligget i sengen og sitt på en av mine favoritt serier, keeping up with the kardashians! Nå skal jeg i dysjen og så er det rett i senga igjen før jeg legger meg for kvelden.

Men jeg vil dele med dere noen skatter jeg fant på nettsiden til Vila. Vila er en av mine favoritt butikker her i haugesund og finner alltid noe jeg vil ha der. Min nydlige hvite kåpe er jo der fra! Så jeg vil dele med dere hva jeg fant der så kanskje dere også har lyst på noe av det? Liker dere disse wants innleggene mine? 
Disse to siste genserene var jo bare aldeles nydlige! Hva likte du? Kunne du tenkt og kjøpe noe av dette?

JACKETS FROM GINA TRICOT

Jeg har så lyst på alle disse 4 jakkene fra gina tricot. Koster bare 299 alle sammen også, det var jo ikke dyrt i det hele tatt! Er slike jakker jeg kan bruke hver dag også. Jeg liker ikke gensere osv, og handler veldig sjeldent gensere, men disse er perfekt til hverdagsbruk! Så må hvertfall skaffe meg 2 av disse jakkene, er jo nesten like alle sammen, men må ha en av hver hvertfall. Tror jeg liker best den svarte og den nr to best, er de som er favorittene, men likte godt de to andre også.
Hvilke likte du best?

WANTS FROM BIK BOK

Som jeg skrev igår så var det 50% salg på hele butikken, men det var bare igår. Jeg fant noe jeg hadde lyst på, men kikket litt på nettsiden deres og fant enda mer jeg hadde lyst på. Tenkte og dele det med dere. Kjøpte jo ikke noe igår, men skal nok innom bik bok en dag og handle meg en eller to ting. Vil ha den svarte pelsjakka til vinteren kommer!
Hva syns dere? Noen av tingene dere kunne tenkt deg. Jeg elsker alt. Men er noenting jeg vil ha mer enn andre men alt vil jeg ha til slutt!

WANTS FROM H&M

Jeg kikket litt på nettsiden til H&M. Og jeg fant masse jeg vil ha. Som jeg har skrevet tidligere så fant jeg masse i katalogen HER. Men etter jeg har lest litt rundt så er det ikke bra og kjøpe klær der fra pga de som syr klærne besvimer og de får 2-3 kr i timen og masse syke ting.. Dumt, pga H&M er faktisk en av mine favoritt butikker der. Er der jeg handler klær, sminke og litt forskjellig. Er helt sykt og lese den artikkelen. Du må nesten lese den selv og se videioen for å helt forstå hva det går i. Den kan du lese HER

Jeg og mamma skal ut og handle i helga så da stikker vi hvertfall innom H&M. Så på nette og fant en del jeg vil ha. Noe av det jeg har lagt ut er på salg, men tok den opprinlige prisen på alt uansett, så her er hvertfall noe av det jeg har lyst på fra H&M. 


 


 


 


 


 


   


 


 


 
 

Var det noe dere likte eller vil kanskje ha selv? Kommer dere til og handle klær på H&M etter at dere har lest artikkelen?